CASTLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.733.306

Publication

14/03/2013
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V1

beh, aal Bel Btaa

0 5 MAR. 20TY

~ ~~

Di

~~«;

Griffie

Ondernemingsnr : 0 5,2 4 3 3 s

Benaming

(voluit) : CASTLING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkete Aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Anderlecht, Koning Soldaatlaan 28

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 28 februari 2013, ter registratie aangeboden, blijkt wat volgt:

1) De Heer SCHOOFS William René Hubert, geboren te Hasselt, op 24 december 1968, en zijn echtgenote 2) Mevrouw BROSENS Hildegarde Angela Louis, geboren te Hoogstraten, op 19 januari 1969, samenwonende te 1070 Anderlecht, Koning Soldaatlaan, 28.

Hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "CASTLING " met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Koning Soldaatlaan, 28, waarvan het geplaatste kapitaal, achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt

- de Heer SCHOOFS William, voornoemd, ten belope van negenennegentig aandelen (99),

- Mevrouw BROSENS Hildegarde, voornoemd, ten belope van één aandeel (1),

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen-als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

' 1)management- en financiële adviesverlening in de breedste zin; Dit behelst maar is niet beperkt tot financieringen, financiële structuren, verkopen van bedrijven en handelsfondsen;

2)ondersteuning en organisatie van trainingen, seminaries en workshops;

3)assessments, selectie en recrutering;

4)interim-management, sportmanagement en organisatie van evenementen;

5)tussenpersoon in en de aankoop en verkoop van diensten en goederen;

6)alle activiteiten van een ICT-huis zoals de analyse, ontwikkeling, commercialiseren en exploitatie van ` software en in- en verkoop van ondersteunend materiaal;

7)het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken,, cliënten, financiers of andere. Hieronder kunnen begrepen worden transacties of handelingen die kaderen in' een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere producten en diensten, met inbegrip van inkoop, verhuur, verkoop en distributie van materiaal.

8)het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie;

9)het ter beschikking stellen van management; het voeren van een bedrijfsmanagement, inclusief bestuursfuncties, of vereffenaar van vennootschappen;

10)het verlenen van bijstand en hulp aan derden op het vlak van organisatie, informatisering en procesoptimalisatie;

11)het vestigen van brevetten, design en trademarks en het verkopen ervan alsmede het verlenen van licentierechten en dergelijke in de ruimste zin van het woord;

12)het oprichten en laten oprichten van gebouwen, het vestigen, het verwerven, het beheren, exploiteren, huren en verhuren, het in opstal nemen of geven, het in erfpacht nemen of geven, het vervreemden van onroerende zaken en of zakelijke rechten op onroerende goederen;

13)het investeren in ondernemingen met een gelijkaardig doel of in handels-, diensten- of industriële` vennootschappen.

De vennootschap heeft tevens tot doel om voor eigen rekening haar eigen roerend en onroerend vermogen te beheren. De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg stellen, onder meer_ door haar goederenvin hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

J.

handelszaak. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 28 februari 2043.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd hetzij door huidige statuten hetzij door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al of niet vennoten, en in geval van niet-statutaire zaakvoerder(s), voor een duur aan dewelke door beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld. De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. De algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat van zaakvoerder gratis of bezoldigd wordt uitgeoefend.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Aile rechtsvorderingen, zo eisende ais verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder kunnen worden ingespannen of vervolgd.

Alle akten die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, warden, geldig ondertekend door één zaakvoerder, zelfs indien er meerdere zijn.

ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de éérste vrijdag van de maand maart, om 19 uur.

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van huidige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering heeft benoemd tot zaakvoerder, voor een onbeperkte duur vanaf neerlegging op de Rechtbank

- - de Heer SCHOOFS William, voornoemd, Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.

-4,

Voor-boiioudéN aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 14.03.2017 17063-0192-009

Coordonnées
CASTLING

Adresse
KONING SOLDAATLAAN 28 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale