CLANNATHONE STERN

Société anonyme


Dénomination : CLANNATHONE STERN
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 867.341.435

Publication

05/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 30.08.2013, DPT 30.08.2013 13506-0066-013
22/12/2014
ÿþMod Word l' ut

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aillir1111

*4225579*

Ondernemingsnr : 0867.341.435

Benaming

(voluit) : CLANNATHONE STERN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Coloniënstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Guy DESCAMPS, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Gulden Vliesfaan 6612, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van, Brussel onder nummer 0833.554.464, op 25 november 2014, "geregistreerd "Registratierelaas Akte van notaris Guy DESCAMPS te Brussel van 25-11-2014, repertorium 2014/3267. Blad(en) :12 Verzending(en) 0,Geregistreerd op het registratiekantoor BRUXELLES II-AA op 28 november 2014 (28-11-2014). Register 5 Boek 081 Blad 090 Vak 0016. Ontvangen registratierechetn : vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger", dat de, buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "CLANNATHONE STERN" met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Coloniënstraat 100, met ondememingsnummer 0833.554.454, beslist heeft, na overdracht van de maatschappelijke zetel, de' nederlandstalige statuten aan te nemen, zoals volgt

'TITEL I. NAAM DOEL ZETEL DUUR

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap, Haar naam luidt "CLANNATHONE STERN".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint Genesius-Rode, Schildknaaplaan 35, en mag naar, overal in België worden verplaatst door eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administra-'tieve zetels, agentschappen enzovoort, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3

De vennootschap heeft als doel het beheer, hierin inbegrepen de valorisatie, de inbreng en de overdracht van alle waardepapieren, aandelen, deelnemingen en obligaties van allerlei aard alsook de deelname onder elke vorm in elke vennootschap.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop van onroerende goederen met het oog op de herverkoop, alsook alle handelingen die betrekking hebben op het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, hierin inbegrepen de verkoop of de ruil van onroerende goederen van het patrimonium alsook de aankoop of wederbelegging van andere onroerende goederen in het kader van de opvolging van het beheer van dit patrimonium.

Ze kan aile roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriele handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan belangen nemen op allerlei wijze in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of connex doel,of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen en zelfs fusioneren met hen,

Artikel 4

De vennootschap werd voor onbeperkte duur opgericht.

TITEL II. KAPITAAL INSCHRIJVING  AANDELEN  OBLIGA-'TIES

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD euro (61.500,00E) en verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6, Aflossing van het kapitaal.

1

`,--3~~~ontvangen op

1 1 DEC. 2014

ter griffie van d~r ~e eriandstalige

rechtbank van icn~pnRr,del Brel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y\ J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijk kapitaal mag, zonder te worden verminderd, worden afgelost door terugbetaling aan de kapitaalsaandelen van een bepaald ge-deelte van de uitkeer-bare winst.

Het besluit tot aflossing wordt genomen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoor-digde aandelen weze.

De aflossing is slechts voorzien voor volledig afbetaalde aandelen.

Zij geschiedt door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen zodat alle aandeelhouders een gelijke kans hebben.

De volledig afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid. De aandeelhouders die de volledige terugbetaling van hun aandelen hebben bekomen behouden al hun rechten in de vennootschap. Zij zijn nochtans uitgesloten op een recht van uitkering voor een eerste dividend voorbehouden aan de niet afgeloste aandelen prorata temporis et liberationis. Dit eerste dividend is vastgesteld op zes ten honderd van de fractiewaarde van de aande-len.

Artikel 7 Recht van voorrang bij inschrijving

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, bij voorrang worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelen, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrij-ving.

De uitgifte en de tijd waarin het recht van voorrang kan worden uitgeoefend worden bepaald door de algemene vergadering, of voor een kapitaalverho-ging binnen het raam van het toegestane kapitaal door de raad van bestuur, en aangekondigd overeen-komstig de wet.

Het recht van voorrang is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op het spaarwezen werd gedaan, kan de raad van bestuur besluiten of derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal deelnemen dan wel of het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun recht van voorrang tot gevolg heeft het evenredig aandeel van de aan-deelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt te doen aangroeien en zij bepaalt de wijze van deze bijkomende preferen-tiële inschrijving.

Dit recht van voorrang kan evenwel worden beperkt of opgeheven door de algemene vergadering in het belang van de vennootschap, na stemming zoals inzake statutenwijziging.

In dat geval, moet het voorstel daartoe spe-eiaal in de oproeping worden vermeld en de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen voorzien door het Wetboek van vennoot-schappen opmaken. Deze versla-gen worden in de agenda aangekondigd en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Het recht van voorrang kan eveneens worden beperkt of opgeheven door de raad van bestuur binnen de grenzen van het toegestane kapitaal.

Artikel 8 Vordering tot bijstorting.

Tot bijstorting wordt soeverein door de raad van bestuur besloten. Stortingen worden aangere-kend op de totaliteit van de aandelen waarop de aandeel-houder heeft ingeschreven.

De aandeelhouder die één maand na een bij aangetekende brief betekende aanzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke intrest vanaf de eistaar-held van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten en op de beurs zijn aandelen doen verkopen door een wisselagent, onverminderd het recht het verschuldigd saldo alsook schadevergoe-ding van hem te vorderen.

De opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de ingebreke gebleven aandeelhouder verschul-digd is. Deze laatste blijft evenwel gehou-den voor het tekort. Het batig saldo komt hem toe.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop de bijstortingen niet werden verricht, is geschorst zolang de bijstortingen, behoorlijk opgeroepen en opeisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 9

De aandelen zijn op naam. De afstand van aandelen onder levenden en de overdracht na overlijden worden in gene mate beperkt indien zij plaat-seinden ten behoeve van een andere aandeelhouder, de echtgenoot of een afstammeling in rechte lijn van een aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de afstand van aandelen onder levenden of de overdracht na overlijden van een aandeelhouder, op straf van nietig-heid, onderworpen aan de toestemming van tenminste de helft van de aandeelhouders, die tenminste de drie/vierden van de aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand wordt voorge-steld. Daarenboven genieten alle aandeelhou-ders een voorkeurrecht voor het verwerven van de te koop gestelde aandelen, aan de prijs die geboden werd door de voorgestelde koper. Dit voorkeurrecht zal desgevallend verdeeld worden naar verhouding van de aande-len, die de gegadigde aandeelhouders reeds bezitten.

Het weigeren van de vereiste toestemming geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De aandeelhou-ders, die zich verzetten, hebben zes maanden tijd vanaf de weigering om zelf een koper te vinden. Indien zij hierin niet lukken moeten zij zelf de aandelen overnemen of hun verzet staken.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar vanaf de dag van de inkoop.

De overlater kan in geen enkel geval de ontbin-ding van de vennootschap eisen.

Artikel 10

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aande-len ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebeho-ort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aan-zien van de vennootschap. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendoms-recht van een aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

De rechten en verplichtingen volgen het aandeel, in welke handen het ook overgaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeehhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de zegels

laten leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, er de verdeling of veiling van vragen, of zich op

enige wijze inlaten met haar bestuur.

Zij moeten, wat de uitoefening van hun rechten betreft, zich houden aan de jaarrekening en de besluiten van

de algemene vergadering.

De vennootschap mag geen eigen aandelen bezit-ten dan binnen de strakke regels bepaald door de wet.

Artikel 12

De vennootschap mag te allen tijde hypote-kaire of andere obligaties creëren en uitgeven bij besluit van de

raad van bestuur.

Evenwel mag tot uitgifte van converteer-bare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht slechts besloten

worden door de algemene vergadering, die beraadslaagt met naleving van de voor-schriften omtrent

statutenwijziging.

TITEL III, BESTUUR TOEZICHT ALGEMENE VERGADE-,RING

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samenge-steld uit minstens het door de wet vereiste aantal

bestuur-ders, benoemd voor ten hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeel-houders. Zij

kunnen te allen tijde door haar worden ontslagen.

Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering, die tot de

nieuwe benoeming is overgegaan.

Artikel 14

De raad van bestuur kan een voorzitter onder zijn leden verkiezen.

Artikel 15

De raad van bestuur vergadert na oproe-ping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, indien

deze belet is, een bestuurder door zijn kollega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist

of telkens ten minste twee bestuurders erom verzoeken.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewe-zen in de oproepingsbrieven.

Artikel 16

De raad van bestuur kan slechts beraad-slagen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of

eertegen-woordigd is en beslissen bij meerderheid van stemmen van de aanwe-zige of vertegenwoordigde

leden.

Elke bestuurder, die belet is om aanwezig te zijn, kan bij brief, telegram of telefax, één van zijn kollega's

afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

In dit geval wordt de vol-machtgever geacht aanwezig te zijn. De raad mag ook gebruik maken van alle

nieuwe telecommunicatie-middelen om te vergaderen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het

vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de

bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent,

Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van

het toegestane kapitaal.

Artikel 17

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen en ondertekend door de

aanwezige leden. Die notulen warden in een bijzon-der register ingeschre-ven. De volmachten worden er

bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte, worden ondertekend door de voorzitter, door een

gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 18

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennoot-schap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de mogelijkheid voor de raad van bestuur om:

a) bijzondere opdrachten aan een van zijn !eden toe te vertrouwen;

b) opdrachten van dagelijks bestuur toe te vertrou-wen overeenkomstig artikel 19;

c) bijzondere volmachten te geven aan om het even welke persoon buiten de raad van bestuur;

wordt de vennootschap vertegenwoordigd ten overstaan van derden, in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministe-riële ambtenaar zijn medewerking verleent, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, ofwel door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt en die in geen enkel geval hun bevoegd-held moeten verantwoorden door een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Artikel 19

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betref-fende dat bestuur opdragen aan één of meer bestuurders, die dan gedelegeerd bestuurder genoemd worden, aan direkteurs of andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden.

In dat geval bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldiging verbonden aan die funkties,

Artikel 20

P Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vernield in artikels 93 en 99 van het Wetboek van vennootschappen is het niet noodzakelijk een commissaris te benoemen, In dat geval oefent iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid uit van een commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Ingeval de vennootschap niet meer aan voormelde criteria beantwoordt, is de algemene vergadering gehouden een commissaris te benoemen voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en die slechts om wettige redenen kan ontslagen worden.

Deze commissaris moet worden gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 21

Bij elke benoeming beslist de algemene vergade-ring of aan de bestuurder een vaste of veranderlijke bezoldiging wordt toegekend aan te rekenen op de uitbatingslasten.

De algemene vergadering mag eveneens aan de bestuurders zitpenningen toekennen, aan te rekenen op de uitba-tingslasten.

De raad van bestuur mag aan de bestuurders en direc-teurs, die met bijzondere taken en opdrachten zijn belast, vergoedingen toekennen aan te rekenen op de uitbatingslas-ten.

Artikel 22

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van rechtswege gehouden de 25de april om veertien uur,

Valt de hierboven bepaalde datum op een wette-'lijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvol-gende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De jaarvergadering of buitengewone algemene vergade-ringen worden gehouden op de plaats aangewezen in het oproepingsbericht, en bij gebrek aan aanduiding, op de zetel van de vennootschap. Artikel 23

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergade-ring door een lasthebber worden vertegenwoordigd.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers en eigenaars van blote eigendom, schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 24

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhou-ders die het vragen.

Afschriften of uittreksels die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

TITEL 1V, BOEKJAAR JAARREKEN1NG WINISTVERDELING-RESERVES

Artikel 25

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum worden de rekeningen van de vennootschap afgesloten en de raad van bestuur maakt een volledige inventaris op geordend zoals voorzien in het rekeningenstelsel.

De rekeningen worden, na vergelijking, in overeenstem-ming gebracht met de gegevens van de inventaris en samenge-vat in een beschrijvende staat, die de jaarrekening uitmaakt. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel,

Ten minste een maand voor de jaarvergadering overhan-digt het bestuur de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen; deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste iniichtin-gen bevat en in overeenstem-ming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schrifte-lijk verslag opstellen,

Het jaarverslag bevat een overzicht van de gang van zaken, waarin aan de aandeelhouders rekenschap wordt gegeven over het beleid, met in voorkomend geval, een passende toelichting omtrent de verrichtingen waartoe de raad van bestuur in de loop van het boekjaar besloot met het oog op het verkrijgen of in pand nemen van eigen aandelen, het verhogen van het kapitaal binnen de grenzen van het eventueel toegestane kapitaal, het beperken of opheffen van het voorkeurrecht van bestaande aandeelhou-ders, het uitgeven van converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis en afschrift nemen

1) van de jaarrekening;

2) van de lijst der openbare fondsen, aandelen, obliga-ties en andere effekten van vennootschappen in portefeuille;

3) van de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

4) van het jaarverslag en van het verslag van de commissa-rissen.

De jaarrekening alsmede het jaarverslag en het verslag van de commissarissen worden gezonden aan de

houders van aandelen op naam, samen met de oproeping.

Aan iedere aandeelhouder wordt,tegen overleg-ging van zijn effect, vijftien dagen voor de verga-dering

kosteloos een exemplaar van de in het vorige lid vermelde stukken verstrekt.

Artikel 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en bespreekt de jaarrekening.

De bestuurders antwoorden op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld betreffende het jaarverslag of de punten op de agenda, tenzij het belang van de vennootschap hun stilzwijgen vereist.

De commissarissen antwoorden op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld betreffende hun verslag,

De jaarvergadering doet uitspraak over het aanvaarden van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de verga-dering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verheeld door enige weglating of valse aandui-ding in de jaarrekening, en, wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, wanneer deze met name zijn aangeduid in de oproeping.

Artikel 27

Het jaarverslag, het verslag van de commissa'rissen, de jaarrekening, alsmede de stukken bedoeld In de wet moeten binnen de dertig dagen na de goedkeuring door de algemene vergade-ring, door toedoen van de raad van bestuur op de Nationale Bank van België worden neergelegd.

De vennootschap wordt vrijgesteld van de verplichting tot neerlegging van het jaarverslag, indien eenieder op de maatschappelijke zetel inzage kan nemen van gezegd verslag en er een gedeeltelijk of volledig afschrift van kan verkrijgen, dat ten-,minste de gegevens bevat voorgeschreven door artikels 93 en 99 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur deelt zijn keuze mede tussen deze twee wijzen van bekendmaking in een stuk dat als bijlage van de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 28 Uitkering

Het batig saldo van de goedgekeurde resultatenrekening, maakt de te bestemmen winst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt minimum vijf procent voorafgeno-men voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds niet meer één!-tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist met meerderheid van stemmen over de bestemming aan dit saldo te geven,

De uitkeerbare winst bestaat uit de te bestemmen winst van het boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst, alsmede de uitgevoerde voorafnemingen op de uitkeerbare reserves, verminderd met de overgedragen verliezen,

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of za! dalen, tengevolge van de uitke-ring, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto aktief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals deze blijken uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schut-den.

Het netto aktief mag niet omvatten:

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting;

het niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering in strijd met deze bepalingen moet door hen aan wie de uitkering is geschied, terugbetaald worden indien de vennootschap bewijst dat zij gezien de omstandig-heden er niet onwetend van konden zijn. Artikel 29

De raad van bestuur mag op eigen verantwoordelijkheid en binnen de grenzen van de -wet besluiten een interimdivi-dend uitte keren op de winst van het lopende boekjaar en de datum van betaling bepalen.

Deze winst wordt berekend op het resultaat van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies en het proportie-neef deel van de wettelijke of statutaire reserves, die moeten gevormd worden op het einde van het boekjaar, of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder rekening te houden met de bestaande reserves.

De raad van bestuur stelt het bedrag vast van deze interimdividenden aan de hand van een staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld binnen de twee maanden die zijn besluit voorafgaan. Deze staat wordt door de commissarissen nagezien en hun verificatieverslag wordt gevoegd bij hun jaarverslag.

Het besluit van de raad van bestuur mag niet vroeger dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar genomen worden en slechts nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Tot uitkering van een nieuw interimdividend mag niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

De aandeelhouders die een interimdividend hebben ontvangen, waartoe werd besloten in strijd met de wettelijke beschikkingen, moeten dit terugbe-talen indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onwetend konden zijn.

TITEL V. ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 30

1. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto' ac-tief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschap-pelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenko-men binnen een termijn van ten hoogste

r

twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statu-faire bepalin-gen had moeten warden vastgesteld; om, in voorkomend geval volgens de regels die voor een statuten-wijzi-ging zijn gesteld, te beraadslagen over de eventuele ontbinding van de vennootschap en andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De raad van bestuur zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Il. Wanneer het netto aktief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapi-taal, kan de ontbinding warden uitgesproken door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto aktief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen:

Artikel 31

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van recht-swege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Indien binnen het jaar geen bijkomende aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhou-der geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen.

Artikel 32

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook wordt de vereffening door één ; of meer vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke aan zodanige benoeming ges-chiedt de vereffening door de in funktie zijnde raad van bestuur,

De vereffenaars of de raad van bestuur beschik-ken te dien einde over de meest uitgebreide machten verleend door de wet.

De algemene vergadering bepaalt de eventu-iele bezoldi-ging van de vereffenaars.

TITEL VI. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 33

De aandeelhouders, bestuurders, direkteurs en vereffe-naars, die in het buitenland wonen, doen voor de

uitvoering van de onderhavige statuten keuze van woonplaats op de zetel van de vennoot-schap waar hun

geldig alle kennisgevin-gen kunnen worden gedaan.

Artikel 34

Voor al wat in onderhavige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van

vennootschappen.

Artikel 35

De aandeelhouders garanderen elkaar de confidentialiteit van alle informatie die ter beschikking wordt

gesteld van de vennootschap"

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(get). Guy Descamps,

Geassocieerd notaris,

Werd terzelfdertijd neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au grafegelegdiontvangon op

1111111811011

1 1 DEC. 2014

ter griffe van de Nederlanc' ;`alige

rechtbank van koophandel

Greffe

Na d'entreprise : 0867.341.435

Dénomination

(en entier) : CLANNATHONE STERN

(en abrégé):

Forme juridique : société anonyme

Siège : 1000 Bruxelles, rue des Colonies 11

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :MODIFICATION DES STATUTS

II résulte d'un procès-verbal dressé par Guy DES CAMPS, notaire associé de résidence à Saint-Gilles, membre de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée dénommée « Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS  Notaires Associés », ayant son siège social à 1060 Bruxelles, Avenue de; la Toison d'Or 55/2, inscrite au registre des sociétés civiles de Bruxelles sous le numéro 0833.554.454, le 25 novembre 2014, enregistré "Akte du notaire Guy DESCAMPS à Bruxelles du 25-11-2014, répertoire 201413267,, Rôle(s) :12 Renvoi(s) ; 0 .Geregistreerd op het registratiekantoor BRUXELLES Il-AA op vingt-huit novembre deux mille quatorze (28-11-2014) Référence 5 Volume 081 Folio 090 Case 0016. Droits perçus ; cinquante euros (¬ 50,00). Le Receveur", que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme' "CLANNATHONE STERN", ayant son siège social à 1000 Bruxelles, rue des Colonies 11, inscrite au registre; des personnes morales sous le numéro 0867.341.435 (Bruxelles), a pris entre autres les décisions suivantes :

1) de transférer le siège social de 1000 Bruxelles, rue des Colonies 11, vers 1640 Rhode-Saint-Genèse, avenue de l'Ecuyer 35.

2) de refondre les statuts vers le néerlandais en tenant compte de la décision qui précède.

3) de donner tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises ci-avant. == POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME ==

(sé) Guy DESCAMPS,

Notaire associé,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/01/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

Réser'

au

Mon ite

belge







" 13008913

E2 JAN 2013

BRUKEu ES

Greffe

N° d'entreprise : 0867.341.435

Dénomination

(en entier) : CLANNATHONE STERN

(en abrégé)

Forme juridique : société anonyme

Siège : 1000 Bruxelles, rue des Colonies 11

(adresse complète)

Objets) de l'acte :Modification des statuts

Il résulte d'un procès-verbal dressé par Guy DESCAMPS, notaire associé de résidence à Saint-Gilles, membre de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée dénommée « Eric THIBAUT de MAISIERES & Guy DESCAMPS -- Notaires Associés », ayant son siège social à 1050 Bruxelles, rue Blanche 15/8, inscrite au registre des sociétés civiles de Bruxelles sous le numéro 0833.554.454, le 14 décembre 2012, "Enregistré deux rôles zéro renvoi au 1er bureau de l'enregistrement de Forest, le 18 décembre 2012 volume 90 folio 45 case 4, Reçu : vingt-cinq euros (25). Po Le Receveur (signé illisible), que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "CLANNATHONE STERN", ayant son siège social à 1000 Bruxelles, rue des Colonies 11, inscrite au registre des personnes morales sous le numéro 0867.341,435 (Bruxelles), a pris entre autres les décisions suivantes

1) de convertir les titres au porteur en actions nominatives et de modifier le premier alinéa de l'article 9 des

statuts pour te remplacer parle texte suivant

"ARTICLE 9.-NATURE DES TITRES  AGREMENT

Les actions sont nominatives ou dématérialisées, au choix des actionnaires."

2) de donner tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises.

3) Les associés déclarent au notaire soussigné que les actions au porteur n'ont jamais été imprimées et présentent à l'instant le livre des actions nominatives, ce que le notaire soussigné acte aux présentes.

Les ditC associés Nous requièrent aux présentes de constater qu'en l'absence de titres au porteur, ceux-ci ayant été déclarés comme n'ayant jamais été imprimés, l'existence du livre des actions nominatives emporte de facto conversion en actions nominatives, existence que Nous constatons au vu des pièces produites.

4) L'assemblée décide d'acier la démission de Monsieur Alain BREMONT de son poste d'administrateur, arrêtée à la date de ce jour et lui donne décharge de responsabilité pour son mandat.

L'assemblée décide de renouveler les mandats d'administrateur de Monsieur Eric CLETON et de Madame Johanna de KLERK pour six ans; leur mandat se terminera à l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en 2018, statuant sur les comptes de 2017.

L'assemblée décide de renouveler le mandat d'administrateur-délégué de Monsieur Eric CLETON pour la même durée.

== POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME ==

(sé) Guy DESCAMPS, Notaire Associé,

Dépôt simultané

- Expédition du procès-verbal avec la dispense;

- Texte coordonné des statuts

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 03.08.2012, DPT 31.08.2012 12494-0440-013
29/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 24.06.2011, DPT 28.09.2011 11555-0228-013
07/07/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

iIJII 11111 YJJI 11111 JIYI 11fl! 11111 f1111 11/! 111/

*iiiozss9*

~17,J

tiiN

Greffe

Dénomination : CLANNATHONE STERN

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue des Colonies, 11 à 1000 Bruxelles

N` d'entreprise : 0867341435

Objet de l'acte : Démission - nomination d'administrateurs

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 24/06/2011 :

"L'assemblée aborde l'ordre du jour et, après avoir délibéré, prend les résolutions suivantes, à l'unanimité :

[..1

4.L'assemblée décide en outre d'acter les démissions / nominations suivantes :

- démission de Monsieur Jean-Louis Gueylard de son mandat d'administrateur,

décharge pleine et entière lui est donnée pour l'exécution de ce mandat ;

- démission de Monsieur Alain Bremont de son mandat d'administrateur-délégué,

Monsieur Alain Bremont reste cependant administrateur ;

- nomination de Monsieur Eric Cleton en tant qu'administrateur et, ce, pour une période de 6 ans, à savoir

jusqu'à l'assemblée générale qui se tiendra en 2017 statuant sur les comptes de l'année 2016. Monsieur Eric!

Cleton est en outre appelé aux fonctions, d'une part, d'administrateur-délégué et, d'autre part, de Président du

Conseil d'administration en lieu et place de Madame Johanna de Klerk.

[]"

Monsieur Eric Cleton,

Actionnaire et administrateur-délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

'Au ''Au Verso : Nom et signatuie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

25/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 06.08.2010, DPT 24.08.2010 10432-0060-013
02/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 31.08.2009, DPT 31.08.2009 09669-0007-011
27/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 16.05.2008, DPT 25.08.2008 08598-0303-012
29/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 16.05.2007, DPT 28.08.2007 07613-0069-013

Coordonnées
CLANNATHONE STERN

Adresse
RUE DES COLONIES 11 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale