CLEAR2ACT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAR2ACT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.577.175

Publication

08/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van alle bestuurs- en ondernemingsopdrachten en het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar;

- Het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de terbeschikkingstelling, het onderhoud, de revisie en de uit- en ombouwwerkzaamheden (tuning) van alle types van nieuwe en tweedehandse auto s , motorvoertuigen, bedrijfswagens, boten, mobilehomes, caravans en jetski s;

- Het verkopen van onderdelen en accessoires met betrekking tot het voorgaande;

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

- Het organiseren, promoten, realiseren, ondersteunen en uitbaten van artistieke- culturele- en sportactiviteiten, muziek en andere manifestaties;

- Inrichten van concerten, vertoningen en toeristische activiteiten;

- Optreden als discjockey;

- Huur en verhuring van licht- geluids- en andere muziek en/of technische installaties;

- Fotografie, het maken van foto reportages, het realiseren van montage foto s en het bijwerken van alle fotografisch materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijzen interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap mag alle activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Alle handelingen inzake aankoop, verkoop, projectontwikkeling, verhuring, omruiling, beheer, gebruik van alle roerende als onroerende goederen

De vennootschap mag binnen het kader van haar maatschappelijk doel alle activiteiten met betrekking tot publieke relaties en prospectie van klanten uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in alle plaatsen op alle wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest aangewezen lijken.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag belangen nemen in alle opgerichte of nog op te richten vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap het mandaat waarnemen van bestuurder, zaakvoerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere rechtspersonen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elk andere derde-vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles met uitzondering van activiteiten waarvoor een vergunning nodig is of die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering, voor zover de nodige machtigingen niet verkregen zouden zijn. ARTIKEL VIER.

De vennootschap wordt opgericht te rekenen vanaf heden, voor een onbeperkte duur.

Alle verrichtingen die voor vandaag in naam van de vennootschap uitgevoerd werden, worden bekrachtigd door het ondertekenen van de huidige akte van oprichting.

Zij zal te allen tijde kunnen ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor de wijzigingen aan de statuten.

De vennootschap zal, in dezelfde voorwaarden, mogen omgevormd worden tot een vennootschap van gans andere aard.

De vennootschap neemt geen einde door het overlijden of de onbekwaamheid van één of meerdere vennoten.

ARTIKEL VIJF.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL ZES.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De alzo geschapen honderd (100) aandelen worden onderschreven in speciën, à pari, als volgt:

Staatsblad

" De Heer HOEFKENS Michel, voornoemd:

negenennegentig aandelen: 99

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Mevrouw PLACE Stéphanie, voornoemd:

één aandeel: 1

Totaal : honderd aandelen: 100

De verschijners verklaren en erkennen dat de honderd (100) aandelen zoals zij onderschreven werden, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) afbetaald werden door een storting in speciën gedaan door hun respectievelijke onderschrijvers zodanig dat er thans, uit dien hoofde, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter beschikking is van de vennootschap.

ARTIKEL ZEVEN.

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar ten opzichte van de vennootschap die de rechten van ieder aandeel waarover er tegenspraak bestaat voor wat de eigendom, het vruchtgebruik of de naakte eigendom betreft, mag schorsen.

De medeëigenaars evenals de vruchtgebruikers of naakte eigenaars moeten zich laten vertegenwoordigen door een gemene lasthebber en er de vennootschap van in kennis stellen. Indien er een vruchtgebruik bestaat zal de naakte eigenaar, indien hij er zich niet tegen verzet, vertegenwoordigd worden ten overstaan van de vennootschap, door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ACHT.

Volgens de wet, alle goederen die toebehoren aan een oprichter, een manager of een partner die het bedrijf stelt voor om binnen twee jaar te verwerven na de oprichting, in voorkomend geval, onder het Wetboek van Vennootschappen, voor nadelen-waarde minder dan een tiende van het geplaatste kapitaal, wordt de rapportage en is onderworpen aan de eisen voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL NEGEN.

Elke kapitaalverhoging wordt bepaald door een algemene vergadering, zoals bepaald voor de wijziging van de grondwet en in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Als er een premie op de nieuwe aandelen wordt verwacht, moet het bedrag van de premie volledig worden betaald bij de inschrijving.

ARTIKEL TIEN.

Elke vermindering van het kapitaal kan niet worden beslist door de algemene vergadering die beraadslaagt over wijzigingen van de statuten en met de gelijke behandeling van aandeelhouders die onder identieke omstandigheden.

De berichten moet aangeven hoe de vermindering wordt bereikt en het doel van deze vermindering. ARTIKEL ELF.

Er wordt in de maatschappelijke zetel een register bijgehouden van de aandeelhouders met de nauwkeurige aanduiding van ieder aandeelhouder en het aantal aandelen dat hij bezit.

Ieder aandeelhouder of derde belangstellende mag inzage nemen van dit register.

De bewijzen van inschrijving in dit register, getekend door de zaakvoerder, worden afgeleverd aan ieder aandeelhouder. Deze bewijzen zijn niet verhandelbaar.

ARTIKEL TWAALF.

De overdrachten van de aandelen worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders met hun datum; deze inschrijvingen worden getekend door de afstanddoener en de afstandhouder of door hun lasthebber, ingeval van afstand onder levenden; door de zaakvoerder of door de begunstigden of hun lasthebber, ingeval van overdracht bij overlijden.

De overdrachten van aandelen hebben slechts hun uitwerking ten opzichte van de vennootschap en van derden te rekenen vanaf de dag van hun inschrijving in gezegd register.

ARTIKEL DERTIEN.

De afstand onder levenden, of de overdracht ingevolge overlijden, van aandelen van een aandeelhouder is onderworpen, op straf van nietigheid, aan de goedkeuring door ten minste de helft van de aandeelhouders die ten minste de drie/vierden van de aandelen bezitten, buiten degenen die afgestaan of overgedragen worden.

Deze goedkeuring zal niet vereist zijn ingeval van afstand of overdracht die gebeurt tussen aandeelhouders of in voordeel van de echtgenoot of de afstammelingen van een aandeelhouder. ARTIKEL VEERTIEN.

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of rechthebbenden van een aandeelhouder, mogen onder geen enkel voorwendsel, het leggen van de zegels veroorzaken op de goederen en waarden van de vennootschap, noch een inventaris eisen.

Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich verlaten op de balansen en de geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJFTIEN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die hen benoemt, stelt de termijn van hun mandaat en hun vergoeding vast. ARTIKEL ZESTIEN.

De zaakvoerder en in geval van meerdere zaakvoerders, ieder van hen, wordt bekleed met de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Tot zijn bevoegdheid behoren alle handelingen die niet door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Hij mag bijzondere machten overdragen aan een mandataris, vennoot of niet.

ARTIKEL ZEVENTIEN.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder een opvolger te benoemen.

ARTIKEL ACHTTIEN.

Alle daden die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarvoor een openbare ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder die ten opzichte van derden niet zal moeten bewijzen dat hij een bijzondere toelating heeft van de algemene vergadering. ARTIKEL NEGENTIEN.

Er mag aan de zaakvoerder een vergoeding toegekend worden die zal gevoegd worden bij de algemene kosten, evenals een aandeel in de netto winst van de vennootschap.

ARTIKEL TWINTIG.

De beslissingen van de vennoten worden genomen tijdens de algemene vergadering, behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten en door de artikelen 280 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, bij eenvoudige meerderheid van stemmen die geldig uitgebracht werden. De zaakvoerder roept de algemene vergadering samen.

Hij wordt gehouden deze samen te roepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist; de oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, met vermelding van de dagorde, die ten minste vijftien dagen op voorhand verstuurd worden naar elke aandeelhouder.

Er zijn geen oproepingen nodig indien alle aandeelhouders erin toestemmen samen te komen. Een gewone algemene vergadering zal van rechtswege ieder jaar samenkomen op de eerste maandag van de maand mei, om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Alle algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel, of gelijk welke andere plaats aangeduid in de oproeping.

ARTIKEL EENENTWINTIG.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen aandeelhouder moet zijn.

Indien het aantal aandeelhouders dit toelaat, kiest de vergadering één of twee stemopnemers tussen haar leden.

Ieder aandeelhouder mag zelf stemmen, zijn stem schriftelijk uitbrengen of zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze laatste zelf aandeelhouder is, of indien hij aangenomen wordt door de zaakvoerder.

Ieder aandeelhouder beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan zijn aandelen. Nochtans mag er niemand deel nemen aan de stemming voor een aantal stemmen dat het vijfde deel overschrijdt van het aantal bestaande aandelen of de twee vijfden van de vertegenwoordigde aandelen op de vergadering.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden getekend door de zaakvoerder en de aandeelhouders die het vragen en die deel genomen hebben aan de stemming. Behalve indien de beraadslagingen van de vergadering authentiek moeten vastgesteld worden, worden de afschriften of uittreksels getekend hetzij door de zaakvoerder, hetzij door een persoon daartoe afgevaardigd. ARTIKEL TWEEËNTWINTIG.

Het maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG.

Op eenendertig december van ieder jaar, stelt de zaakvoerder de balans en de jaarrekening op en legt ze voor, samen met een voorstel tot de aanwending van dit maatschappelijk resultaat, ter goedkeuring van de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De omzet, financiële, exploitatie en uitzonderlijke ontvangsten, na aftrek van alle lasten, algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

kosten en de nodige afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze nettowinst, zal jaarlijks vijf ten honderd aangewend worden voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichte toevoeging aan de wettelijke reserve blijft bestaan tot zolang de wettelijke reserve niet minstens een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst kan overgedragen worden of uitgekeerd worden als dividend tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun respectievelijke aandeel in het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft recht op een gelijk deel in de winst.

Nochtans, op voorstel van de zaakvoerder zullen de aandeelhouders kunnen beslissen tijdens een algemene vergadering dat alles of een gedeelte van dit saldo zal aangewend worden voor de oprichting of de bevoorrading van een buitengewoon reservefonds of tot de toekenning van aandelen in de winst in het voordeel van de zaakvoerder of opnieuw zal overgedragen worden.

ARTIKEL VIERENTWINTIG.

Ingeval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerder, behoudens indien de algemene vergadering van de aandeelhouders, te dien einde, één of meer vereffenaars aanduidt, waarvan zij de machten en de vergoedingen vaststelt, indien nodig. De algemene vergadering regelt de manier van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het gunstige saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen, en dit tot beloop van het bedrag van hun afbetaling. Het overige zal verdeeld worden tussen de aandeelhouders, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, ieder aandeel recht gevend op een gelijk deel.

ALGEMENE SCHIKKINGEN.

Er wordt hier nader bepaald dat de eerste gewone algemene vergadering zal samenkomen in tweeduizend en zeventien.

Bovendien wordt er beslist dat het eerste dienstjaar begint op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en zestien.

VERKLARINGEN.

Gelijkvormig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, verklaren de comparanten dat, voorafgaandelijk aan de oprichting van huidige vennootschap, het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) dat het afbetaalde deel van het kapitaal vertegenwoordigd, neergelegd werd bij Belfius Bank op rekening nummer BE81 0689 0298 2424 geopend op naam van de vennootschap.

Een getuigschrift dat bewijst dat deze neerlegging gedaan werd, zal hieraangehecht blijven en gelijkvormig de wet, zal de ondergetekende notaris, de bank mededelen dat de oprichting van huidige vennootschap heeft plaats gehad.

De verschijners, in hun hoedanigheid van oprichters, hebben aan ondergetekende notaris, het financiële plan overhandigd, waarvan sprake in artikel 215 van het Wetboek van vennootschappen. Dit financiële plan zal bewaard blijven in de archieven van de ondergetekende notaris.

En onmiddellijk is er een buitengewone algemene vergadering van de vennoten samengekomen die, met algemene stemmen heeft aangesteld in de hoedanigheid van zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit tot zijn herroeping:

- De Heer HOEFKENS Michel, voornoemd, tegenwoordig en die aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd.

MACHTSOVERDRACHT.

De comparanten stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde, met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LBBH Accountants  Cogitas, met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan, 90, of één van haar medewerkers, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij de BTW administratie en bij de sociale zekerheid. Ten voorschreven einde, zal de mandataris kunnen op naam van de vennootschap alle rechtshandelingen sluiten, alle akten en stukken tekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Brussel, Kunstlaan, 50.

En na gedane voorlezing hebben de comparanten, tegenwoordig, met ons Notaris getekend.

Coordonnées
CLEAR2ACT

Adresse
STEENBEUKSTRAAT 42, BUS 3-4 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale