COMPAGNIE 36,37ETC

Association sans but lucratif


Dénomination : COMPAGNIE 36,37ETC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 807.233.604

Publication

26/03/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kop1e na neerlegging van de akte ter griffie

1 5 mens 2013

Griftic

UhII III ~iialiiAipNi

1 04 481*

L L

M

11

Qnderneir,ingsnr 807.233.604

Benaming

(volui(} " Compagnie 36,37 etc

ive(k+rt}

Rechtsvorm vzw

Zesel : Eudore Pirmez laan, 14 1040 Etterbeek

Onderwerp akte : Vertaling van de akte op 20/10/2008

« Compagnie3637 »

STATUTEN

Tussen de ondergetekenden, Sophie Linsmaux, Martin Mahaux en Coralie Vanderlinden,

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten waarvan de statuten als volgt

luiden :

Naam-zetel

Art1. De vereniging draagt de naam "Compagnie 36,37etc".

Art 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 1040 Etterbeek, Eudore Pirmezlaan 14. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel. Deze kan door beslissing van de Algemene Vergadering worden verplaatst volgens de voorwaarden voor het veranderen van de statuten.

Art 3. De vereniging stelt zich tot doel het promoten vanl cultuur. Om dit doei te bereiken gebruikt de vereniging alle middelen, met inbegrip van en onder meer, de organisatie, de spreiding, de promotie, de productie en de creatie van culturele voorstellingen en evenementen en artistieke expressie.

De vereniging is bevoegd om gehele of gedeeltelijke, directe of indirecte handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel, en kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken en ontwikkelen van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. De vereniging kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, goederen in huur nemen. Ze kan ook haar medewerkering verlenen aan activiteiten die een gelijkaardig doel hebben. De vereninging kan daartoe adequate contacten leggen met andere verenigingen,

Art 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden door beslissing van de Algemene Vergadering.

Lidmaatschap

Art 5. De vereniging bestaat uit werkende leden en niet-werkende leden. Ais lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten. De vereniging bestaat uit minstens drie leden.

Art 6. Zijn de werkende leden:

-De stichtende leden van de vereniging zoals voorzien in huidige statuten

-Personen die uitsluitend voor deze functie door de Raad van Bestuur aanvaard worden, op basis van een

gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Art 7. Wie lid wil worden, dient zijn verzoek tot toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur.

OF, ok i *?E`" E!: te van S l+ik E v`" fn;.iC=S:L F'er1U ir'--,hln f'1: Elocd<,r:rt;;F(-1(1 var, d(. ILSllllrlrhlilf::Pl.dr" r;,lla!iS t[:í v,-11 dG' j,Prso(( In(en)

~~Fbs" ,~s" 11{ (te VE'sç~llfuisl(~ 5ts:'t1111+ü h( CtÇI.+'S1~~trE t+Mít Fí+S17'Ftt 1211 ('E-i(t;a: ir" , ;" FIIpGF+It," Gr~tGlí~Pti VcrsU E~$3ni h i1nF1d1f.iCrllr':C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

I M0022

Art 8. Niet-werkende leden van de vereniging zijn:

-Personen, die zich engageren voor de vereniging en de vereniging wensen bij te staan alsook de statuten te respecteren, worden op basis van deze eigenschap door de Raad van Bestuur aanvaard op basis van een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Art 9. Elk werkend en niet-werkend lid kan te allen tijde uit de vereniging treden door zijn ontslag schriftelijk aan de Raad van Bestuur aan te bieden. Elk lid dat, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële contributie tegenover de vereniging na te komen, krijgt zijn ontslag,

Een werkend lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering en met een meerderheid van twee derde van de stemmen. Een niet-werkend lid kan slechts worden uitgesloten door de Raad van Bestuur en met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. In afwachting van de beslissing van de Algemene Vergadering, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de perso(o)n(en) die een zware fout pleegde(n) tegenover de statuten en de wet.

Art 10. De zowel werkende als niet-werkende leden van de Algemene Vergadering betalen een bijdrage waarvan de hoogte jaarlijks door de Raad van Bestuur wordt bepaald en waarvan het bedrag maximaal ¬ 150 is.

Algemene Vergadering

Art 11. De Algemene Vergadering is samengesteld uit de werkende leden van de vereniging, ,Ze wordt

voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art 12. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. De Algemene Vergadering wordt minstens één maal per jaar opgeroepen, in de loop van het eerste semester volgende op de afsluiting van de jaarrekening, ten einde de begroting en de jaarrekening goed te keuren.

Art 13. Alle werkende leden dienen schriftelijk opgeroepen te worden, per brief of per email, en dit ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze oproeping vermeldt de plaats, de datum en het uur van het begin van de vergadering en de agenda opgesteld door de Raad van Bestuur. Enkel in het geval zoals beschreven in artikel 8, 12 en 20 en volgens de wet van 27 juni 1921, kan de Algemene Vergadering onderwerpen die niet in de agenda opgenomen zijn behandelen.

Art 14. De Algemene Vergadering is bevoegd voor datgene dat uitdrukkelijk toegekend werd door de wet.

Wat volgt wordt specifiek toegekend:

-het wijzigen van de statuten ;

-hel benoemen en afzetten van de bestuurders ;

-het geven van kwijting aan de bestuurders ;

-het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen ;

-het vrijwillig ontbinden van de vereniging ;

-het aanvaarden en uitsluiten van een lid ;

Art 15. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, tenzij anders wordt beslist volgens van de wet of op basis van huidige statuten. ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art 16. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en ondertekend door één van de bestuurders of zijn afgevaardigde. Dit register wordt bewaard op de sociale zetel van de vereniging waar de notulen, evenwel zonder verplaatsing mogelijk, ter inzage liggen voor de werkende leden. Uittreksels van de notulen worden eventueel ter informatie aan derden verstrekt, dit op basis van een door één van de bestuurders ondertekende brief of per mail ter motivering.

Raad van Bestuur

Art 17. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens 3 bestuurders, benoemd door de Algemene Vergadering onder de werkende, niet-werkende leden of derden, en is te allen tijde herroepbaar door de Algemene Vergadering. Uitzonderlijk kan de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan Indien de Algamene Vergadering slechts uit drie leden bestaat.

Art 18. Hel mandaat van de bestuurders eindigt slechts door overlijden of ontslag. Indien de Algemene Vergadering nog geen nieuwe Raad van Bestuur kon (her)benoemen, blijven de bestuurders in functie totdat hun vervanging is voorzien per beslissing van de Algemene Vergadering.

Art 19. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~r " A+IOD 22

Art 20. De benoeming, het ontslag of het afzetten van de bestuurders zal binnen de termijn van éér, maand gepubliceerd worden in de bijlages van het Belgisch Staatblad.

Art 21. De Raad van Bestuur mag uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester kiezen. Eenzelfde bestuurder mag voor meerdere functies benoemd Worden.

Art 22. De voorzitter roept de Raad van Bestuur bijeen en steeds wanneer de vereniging dit vereist of op vraag van één van de bestuurders.

Art 23. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder-, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan één volmacht. De Raad van Bestuur mag slechts beraadslagen bij twee derde van de stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Art 24. De Raad van Bestuur bepaalt haar beleid in het kader van het maatschappelijk doel en vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in al haar gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan, met inbegrip van en behoudens elke andere bevoegdheid volgende uit de wet of huidige statuten, zelf daden van beschikking stellen, het aanwerven en ontslagen van personeel, het verkrijgen en ontvangen van gelden en waarden, het afhalen van bestemde gelden en waarden, het openen van rekeningen bij bankinstellingen, aile handels- en bankverrichtingen steilen zoals geldafhalingen, uitschrijven en afhalen van chèques, overschrijvingen en stortingen en aile andere betaalmandaten uitvoeren en het betalen van alle schulden van de vereniging.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. De bestuurders moeten zich niet tegenover derden verantwoorden.

Art 25. De Raad van Bestuur kan bepaalde handelingen die betrekking hebben op de dagelijkse werking van de vereniging overdragen aan één of meerdere bestuurders of aan elke andere persoon al dan niet lid van de vereniging.

Art 26. Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de bestuurders en ingeschreven in een daartoe bestemd register. Uittreksels van de notulen worden eventueel ter informatie aan derden verstrekt, dit op basis van een door één van de bestuurders ondertekende brief of per mail ter motivatie, waarvan de bestuurders zich niet moeten verantwoorden tegenover derden.

Huisreglement

Art 27. Een huishoudelijk reglement kan worden opgesteld door de Raad van Bestuur die deze voorlegt aan

de Algemene Vergadering ter goedkeuring en voor alle eventuele aanpassingen.

Begrotingen  rekeningen

Art 28. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Evenwel loopt het

eerste boekjaar vanaf de dag van oprichting van de vereniging tot en met 31 september van het lopende jaar.

Art 29. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen van het voorafgaande boekjaar en begrotingen van het komende boekjaar voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Art 30.

De Raad van Bestuur benoemt de leden Coralie Vanderlinden en Sophie Linsmaux als titularis van de

rekeningen.

Ontbinding  vereffening

Art 31. Behoudens de ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, conform artikel 20 en aan de wet van 27 juni 1921. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging; stichting of inrichting, dewelke een gelijkaardig doel nastreeft.

Overige bepalingen

Art 32, Alle andere niet opgenomen bepalingen worden beslecht volgens de regels conform de wet van 27

juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

M002

Luik B - Vei4olg

Art 33. De handtekeningen van huidige statuten toebehorende aan de vereniging worden aanzien als een engagement, genomen door de aanwezige leden, tegenover de opstartende rekeningen van de vereniging en die conform het doel van de vereniging worden geopend. Deze engagementen worden onderschreven met huidige verklaring en worden in voege gebracht vanaf de rechtspersoon is toegekend.

Overgangsbepalingen

Art 34. De Algemene Vergadering van vandaag benoemt tot bestuurders van de vereniging:

1. Vanderlinden Coratie, Belg, actrice, domicilie Eudore Pirmezlaan 14, 1040 Etterbeek, geboren op 03/04/1981.

2. Linsmaux Sophie, Belg, actrice, domicilie Jourdanstraat 136, 1050 Sint Gillis, geboren op 26101/1982.

3. Mahaux Martin, Belg, bediende, domicilie Eudore Pirmeztaan 14, 1040 Etterbeek, geboren op 11/08/1981.

Opgemaakt te Brussel, op 01 maart 2013, in 3 originele exemplaren,

; --- ----

Voor-

behouden

aan he:

Belgisch

Etaatsb!ad

- ~ r-----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op dr rerrste blz ven Lilik 6 iFrrnFfdE" ri Recto ,rl4tttJll:E11LErerid$ i,Gt:iJ .," F.[[

t Cvt^f.oC: (tF vPiFrtic[rnG Ftlr{^tspü c{ C)tUc[L`. " [,{' t, [+ 1" t[[7!P[3 ;'i1r, iib[dt:t% h:.t; .{ tOr:~l

verso 1ra:n) "ii b ndrekcrar e

25/06/2015
ÿþi

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

11111111.11,1111,111,11,11)111

Dépose f hem le

M





N' d'entreprise : 0807.233.604

Dénomination

(en entier) : Compagnie 36, 37 etc

(en abrégé) :

Forme juridique : ASBL

Siège : 14 avenue Eudore Pirmez 1040 Bruxelles

Objet de l'acte : modification de la dénomination, du siège social et des status de I'asbl .

L'AG du 18 mai 2015 décide de modifier les statuts, Les anciens statuts sont annulés et remplacés par:

STATUTS COORDONNÉS DE L'ASBL COMPAGNIE 3637 SUITE AUX MODIFICATIONS EFFECTUÉES. LE 18 MAI 2015

TITRE PREMIER--- Dénomination, siège social

Art. ler- L'association est dénommée Compagnie3637.

Art. 2, Le siège social est établi à 1190 Bruxelles, avenue du Roi 131 bte2, Il est situé dans l'arrondissement judiciaire de Bruxelles. ll pourra être transféré par décision de l'assemblée générale dans les conditions prévues, pour la modification des statuts.

Art 3. L'association a pour but la promotion culturelle,

Elle poursuit la réalisation de ce but par tous moyens, notamment, sans que cette énumération soit' limitative, par l'organisation, la diffusion, la promotion, la production et la création de spectacles et. d'événements culturels ou d'expression artistique. Elle peut faire tous les actes quelconques se rattachant directement ou indirectement, en tout ou en partie, à ces buts ou pouvant en amener le développement ou en faciliter la réalisation et peut ainsi acquérir, louer, mettre en location tous les biens meubles et immeubles utiles et mettre en Suvre tous les moyens humains, techniques et financiers nécessaires, Elle peut notamment s'intéresser et prêter son concours à des activités similaires à ses buts. Elle peut établir des liaisons adéquates avec d'autres associations,

TITRE Il  Membres

Art. 5. L'association est composée de membres effectifs et éventuellement de membres adhérents Le nombre minimum des membres ne peut être inférieur à trois.

Art. 6. Toute personne désirant être membre effectif de l'association doit adresser une demande écrite au conseil d'administration.

Art.7. Sont membres effectifs :

- les personnes admises en cette qualité par l'assemblée générale statuant à la majorité simple.

Art.8. Sont membres adhérents:

- les personnes qui, désirant aider l'association et s'engageant à en respecter les statuts, sont admises en

cette qualité par le conseil d'administration statuant à la majorité simple.

Art. 9. Les membres effectifs et adhérents sont libres de se retirer à tout moment de l'association en adressant leur démission par écrit au conseil d'administration.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

au greffe du trefilai de commerce

francophone -de-Bruxelles

I -r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Est réputé démissionnaire le membre effectif ou adhérent qui ne paie pas la cotisation qui lui incombe, dans le mois du rappel qui lui est adressé par courrier.

L'exclusion d'un membre effectif ne peut être prononcée que par l'assemblée générale à la majorité des deux tiers des voix présentes ou représentées. L'exclusion d'un membre adhérent peut être prononcée par le conseil d'administration statuant à la majorité simple.

Le conseil d'administration peut suspendre, jusqu'à la décision de l'assemblée générale, les membres effectifs qui se seraient rendu coupables d'infraction grave aux statuts et aux lois.

Art.10. Le montant de la cotisation annuelle des membres est fixé par le conseil d'administration sans pouvoir être supérieur à 1000 euros pour les membres effectifs et les membres adhérents. Les montants des cotisations annuelles seront fixés par le conseil d'administration.

TITRE Ill  Assemblée générale

Art. 11. L'assemblée générale est constituée par l'ensemble des membres effectifs de l'association. tille est présidée par le plus àgé des administrateurs présents.

Art. 12. L'assemblée générale est convoquée par te conseil d'administration quand l'objet ou les intérêts de l'association le justifient. Elle doit être convoquée au moins une fois par an, dans le courant du ler semestre qui suit !a clôture des comptes, pour l'approbation des budgets et des comptes.

Art, 13. Tous les membres effectifs sont convoqués à l'assemblée générale par lettre ordinaire ou par courrier électronique adressé au moins huit jours avant l'assemblée. La convocation mentionne le lieu de rassemblée, la date et l'heure de début et l'ordre du jour établi par le conseil d'administration. Sauf dans les cas prévus aux article 8, 12 et 20 de la loi du 27 juin 1921, l'assemblée générale peut délibérer valablement sur des points non repris à l'ordre du jour.

Art. 14. L'assemblée générale possède les pouvoirs qui lui sont expressément réservés par la loi. Sont

notamment réservés à sa compétence

- la modification des statuts, la nomination,

- la révocation des administrateurs,

- la décharge à octroyer aux administrateurs,

- l'approbation des budgets et des comptes,

- la dissolution volontaire de l'association, l'exclusion d'un membre.

Art. 15. Les décisions sont prises à la majorité simple des voix présentes ou représentées, sauf dans tes cas où il en est décidé autrement par la loi ou les présents statuts.

Chaque membre effectif dispose d'une voix et peut se faire remplacer par un autre, sans que celui-ci ne puisse être porteur de plus d'une procuration,

Art. 16. Les décisions de l'assemblée générale sont consignées dans un registre des procès verbaux, signés par un des administrateurs ou un délégué. Ce registre est conservé au siège social où les membres effectifs peuvent en prendre connaissance, mais sans déplacement du registre.

TITRE IV  Conseil d'administration

Art. 17. L'association est administrée par un conseil d'administration composé de trois administrateurs minimum, nommés par l'assemblée générale parmi les membres effectifs, adhérents ou tiers, et en tout temps révocables par elle. Par exception, le conseil d'administration ne comptera que deux membres si rassemblée générale elle-même ne compte que trois membres.

Art 18. Le mandat des administrateurs n'expire que par décès, démission ou révocation. Au terme du mandat d'un membre du CA, une AG exceptionnelle sera sera convoquée dans les plus bref délais afin de procéder au renouvellement du CA.

Ait 19. Le mandat d'administrateur est exécuté à titre gratuit.

Art. 20. La nomination, la démission ou la destitution d'un administrateur fera l'objet d'une publication aux annexes au Moniteur belge, endéans le mois.

Art. 21. Le conseil peut désigner parmi ses membres un président, éventuellement un vice-président, un trésorier et un secrétaire. Un même administrateur peut être nommé à plusieurs fonctions.

Art. 22. Le conseil se réunit sur convocation du président à cet effet, chaque fois que les nécessités de l'association l'exigent ou à la demande d'un administrateur.

Art. 23, li ne peut statuer que si la majorité de ses membres est présente. Ses décisions sont prises à la majorité simple des voix présentes ou représentées. Un administrateur peut se faire représenter par un autre administrateur, sans que celui-ci ne puisse être porteur de plus d'une procuration, Le conseil d'administration ne peut délibérer qu'à majorité des deux tiers des voix.

Art. 24. Les décisions du conseil d'administration sont consignées dans un registre de procès-verbaux signés par un des administrateurs.

Art 25. L'accomplissement des actes relevant de la gestion journalière de l'association, ainsi que la représentation de celle-cl en ce qui concerne cette gestion, peuvent être délégués par le conseil d'administration à un ou plusieurs délégués à la gestion journalière qui ne doivent pas être obligatoirement administrateurs ou membres de l'association. Cette décision sera prise à là majorité des voix des administrateurs présents ou représentés, La révocation du délégué à la gestion journalière se fera aux mêmes conditions de majorité.

Le délégué à la gestion journalière est compétent pour l'adoption de toute décision et l'accomplissement de tout acte relatif à la gestion journalière de l'association, celle-ci comprenant l'ensemble des actes nécessaires à l'organisation interne de l'association.

Le délégué à la gestion journalière est invité par écrit à toutes les réunions du conseil d'administration, auquel il siège sans voix délibérative dans le cas où il n'est pas administrateur,

DL

Art. 25 bis. Le conseil d'administration mandate une commission artistique pour une durée indéterminée,

Cette commission est chargée de l'établissement et du maintien de la ligne artistique de l'asbl, ainsi que de

e toutes les décisions quotidiennes relevant de l'aspect artistique de l'activité de l'asbl, Cette commission est composée de maximum 3 directeurs artistiques, Les décisions prises par cette commission se font à la majorité

ª% sel simple des voix des directeurs présents ou représentés.

eArt. 26. Le conseil d'administration et la commission artistique définissent ensemble la politique à suivre dans le cadre de l'objet social, gèrent les affaires de l'association et fa représentent dans tous les actes judiciaires et extrajudiciaires. Ils disposent à cet effet des pouvoirs les plus étendus; sont seuls exclus de sa

erl

compétence les actes réservés par la loi à l'assemblée générale.

sel Il peut notamment, sans que cette énumération soit limitative et sans préjudice de tout autre pouvoir

sel

dérivant de la loi ou des statuts, faire et passer tout acte et tout contrat, nommer et révoquer le personnel de

l'association, toucher et recevoir toutes sommes et valeurs, retirer toutes sommes et valeurs consignées, ouvrir tous comptes auprès des banques, effectuer sur lesdits comptes toutes opérations et notamment tout retrait de

r-+ fonds par chèque, ordre de virement, transfert ou tout autre mandat de paiement, payer toutes sommes dues par l'association,

Vis-à-vis des tiers, l'association est valablement engagée par la signature commune de deux administrateurs, Les administrateurs ne sont pas tenus de justifier leurs pouvoirs à l'égard de tiers.

N

TITRE V  Règlement d'ordre intérieur

b

Art. 27. Un règlement d'ordre intérieur peut être établi par le conseil d'administration qui le présente à l'assemblée générale pour approbation et pour toutes modifications éventuelles.

TITRE VI  Comptes et budgets

el

Art. 28. L'exercice social de l'association commence le 1 er juillet pour se terminer le 30 juin. Par exception, " prp l'exercice social 2014-2015 ira du ler septembre 2014 au 30 juin 2015.

Art. 29. Le conseil d'administration établit les comptes de l'année écoulée et les budgets de l'année suivante et les soumet à l'approbation de l'assemblée générale annuelle,

TITRE VII  Dissolution et liquidation

CU Art. 30. Sauf dissolution judiciaire, seule l'assemblée générale peut décider de la dissolution conformément

et à l'article 20 de ja loi du 27 juin 1921. En cas de dissolution, l'actif net sera transféré à une autre association qui

;S.73 poursuit un but similaire.

er:

TiTRE VIII  Dispositions diverses

Art. 31. Tout autre point non prévu par les présents statuts se règle conformément à la loi du 27 juin 1921, modifiée par la loi du 2 mai 2002, régissant les associations sans but lucratif.

TITRE IX  Dispositions transitoires

au

Moniteur belge

Art. 32.

Démission comme administrateur:

1. Coralie Vanderlinden, belge, rue des communes 220, 1470 Baisy-Thy

2. Martin Mahaux, belge, rue des communes 22D, 1470 Baisy-Thy

3, Sophie Linsmaux, belge, avenue du roi 131 bte02, 1190 Forest

L'assemblée générale de ce jour e élu en qualité d'administrateur

1.Lauranne Winant, belge, domiciliée 16 rue Vanden Corput 1190 Forest, née le 21/08/1986 2.Marie-Paule Kumps, belge, domiciliée 35 avenue Kersbeek 1190 Forest, née le 16/07/1961

3.Sébastien Robeet, belge, domicilié 22C rue des Communes 1470 Baisy-Thy, né le 26/01/1982

Fait à Bruxelles, en trois exemplaires originaux, le 18 mai 2015.

Les administrateurs

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rkéetitianeesandedertéeepagge3di~hát~283 : pk,uréecta marmegGadreeneeeérzstetureetdatibauidséwesennemouièe%ogesseneas aeoaneaumCride}Eráppe3Eeted'i#easaràetitaçitedaddatiarnoü'teggatdarreàntaaed9dei§es

Coordonnées
COMPAGNIE 36,37ETC

Adresse
AVENUE EUDORE PIRMEZ 14 1040 BRUXELLES

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale