COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCHE GLASMAATSCHAPPIJ (VERKORT) COBELVER

Divers


Dénomination : COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCHE GLASMAATSCHAPPIJ (VERKORT) COBELVER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 463.610.312

Publication

16/07/2014
ÿþfr\ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lioulq11101M

111111

neergelegd/ontvangen op

0 7 MU 2*riffie

ter griffie van de Nederlandstalige

Ondernemingsnr : 0463.610.312 rechtbank van koophandel Brussel Benaming

(voluit) : COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCHE

GLASMAATSCHAPPIJ

(verkort): COBELVER

Rechtsvorm: NV

Zetel: Vijverstraat 41, 1040 Etterbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 20 juni 2014, blijkt:

De vergadering besluit tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap COBELVER, definitief opgehouden

heeft te bestaan.

De vereffenaar verklaart dat er voldaan is aan het artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar, dhr,

Leroi Yves, voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de

door de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres;

3500 Hasselt, Hellebeemden 10.

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan Foederer DEK te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen.

Yves Leroi,

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: beslissing van de Rechtbank en verslag algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 01.08.2013 13377-0234-018
04/06/2013
ÿþ~ ; Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 1 1ll





OWSSC.

2-MEI 2O1

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.610.312

Benaming

(voluit) : COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCHE

GLASMAATSCHAPPIJ

(verkort) : COBELVER

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1040 Brussel, Vijverstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 26 maart 2013, geregistreerd te Hasselt op 2 april 2013, boek 794, blad 86, vak 05, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCH GLASMAATSCHAPPIJ, in het kort COBELVER, met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Vijverstraat 41.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

A) Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders

1/ De heer LEROI Yves Henri Marie Joseph, wonende te 3500 Hasselt, Rodenbachstraat 12.

2/ De Naamloze Vennootschap "LIMACON", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Rodenbachstraat 12, en met ondememingsnummer BTW BE 0422.691.257 RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester CORNELIS, notaris te Anderlecht op 17 mei 1982, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 mei 1982, onder, nummer 1094-9.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor meester Joseph CLEEN, notaris te Antwerpen, op 28 december 2000, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2001, onder nummer 680.

De vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer LEROI Yannick Philippe Hugo, wonende te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 26, in deze hoedanigheid benoemd blijkens: beslissing van de Raad van Bestuur de dato 26 februari 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 maart 2009, onder nummer 09043944.

B) Zijn eveneens aanwezig, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap:

1/ De heer LER01 Yves voornoemd.

2/ De Naamloze Vennootschap "L1MACON", met als vaste vertegenwoordiger de heer LEROI Yannick

voornoemd.

Voormelde bestuurders werden benoemd ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering de dato 27

februari 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2009, onder nummer

í 09045211.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De Algemene Vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar invereffeningstelling'

uit vanaf heden.

Tweede beslissing: Aanstelling van de vereffenaar

De Algemene Vergadering stelt ais vereffenaar aan, de heer LEROI Yves voornoemd, die verklaart deze

functie te aanvaarden.

' De Algemene Vergadering beslist als eerste plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen, mevrouw LERO1

Valerie Claire Germaine, nationaal nummer 74.10,15-128.76, wonende te 3500 Hasselt, Prins-Bisschopssingel 9, die verklaart deze functie te aanvaarden. Deze plaatsvervangend vereffenaar kan slechts in functie treden indien de benoeming van de heer LERO1 Yves als vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Rechtbank.

De Algemene Vergadering beslist als tweede plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen, de heer LEROI Yannick voornoemd, die verklaart deze functie te aanvaarden. Deze plaatsvervangend vereffenaar kan slechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in functie treden indien de benoeming van de heer LEROI Yves als vereffenaar én de benoeming van mevrouw LEROI Valerie als plaatsvervangend vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Rechtbank.

Conform artikel 184 §2 van het Wetboek van Vennootschappen moet deze benoeming tot (plaatsvervangend) vereffenaar ter bevestiging voorgelegd worden aan de Voorzitter van de Rechtbank, De bevoegde Rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde Rechtbank die van het arrondissement waar de vorige zetel gelegen was.

De Voorzitter van de Rechtbank gaat pas over tot bevestiging van deze benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de (plaatsvervangend) vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid biedt.

De Voorzitter van de Rechtbank wordt aangezocht bij éénzijdig verzoekschrift, ondertekend door de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris, of een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

De Voorzitter van de Rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het voormelde verzoekschrift is ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de (plaatsvervangend) vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

' De akte houdende benoeming van de (plaatsvervangend) vereffenaar kan slechts gepubliceerd worden in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de , Voorzitter van de Rechtbank.

Wanneer er geen uitspraak is van de Voorzitter van de Rechtbank, moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij deze bevestiging/homologatie tot benoeming van de (plaatsvervangend) vereffenaar aangevraagd heeft.

Derde beslissing: Vaststelling van de bevoegdheden van de vereffenaar

De Algemene Vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de Algemene Vergadering.

De vereffenaar kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de ` vennootschapsgeschriften,

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meer mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend,

Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek ' van Vennootschappen en bijgevolg, vooraleer de vereffening af te sluiten, aan de bevoegde griffie van de ' Rechtbank het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Vierde beslissing: Kwijting aan de bestuurders

De Algemene Vergadering verleent kwijting aan de voornoemde bestuurders, betreffende de uitvoering van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten hunnen laste te zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt,

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, homologatie aanstellinlg vereffenaar Rechtbank

Koophandel Brussel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/05/2012 : BL626949
02/09/2011 : BL626949
31/08/2010 : BL626949
18/05/2010 : BL626949
31/08/2009 : BL626949
27/03/2009 : BL626949
03/09/2008 : BL626949
02/08/2007 : BL626949
11/07/2006 : BL626949
14/06/2005 : BL626949
20/07/2004 : BL626949
15/07/2004 : BL626949
03/07/2003 : BL626949
06/02/2003 : BL626949
06/02/2003 : BL626949
02/09/2002 : BL626949
12/06/2001 : BL626949
23/01/2001 : BL626949
05/07/2000 : BL626949
05/07/2000 : BL626949
01/07/1998 : BL626949

Coordonnées
COMPAGNIE BELGE DU VERRE - BELGISCHE GLASMAA…

Adresse
Zetel: Vijverstraat 41, 1040 Etterbeek

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale