COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COMMERCIALES, AFGEKORT : CODEIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COMMERCIALES, AFGEKORT : CODEIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.714.781

Publication

09/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan hel

Belgisc Staatsbl;

2?DEC. 2011

Griffie

ION 0 IOI II III tll IIII ia

*12005350*



Ondernemingstri : 0404.714.781

Benaming

(voluit) : Compagnie d'Entreprises Industrielles et Commerciales

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) CODEIC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Robert Schumanplein 6 bus 5, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 16 december 2011 inzake de sluiting van; de vereffening blijkt dat de aandeelhouders beslist hebben om de vereffening van de vennootschap te sluiteni met ingang van 16 december 2011. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een termijn van tenminste 7 jaar bewaard worden te 1082 ME Amsterdam (Nederland), Gustav Mahlerlaan 350i (16.A.40) p/a RBS Netherlands Holdings B.V. Gezien de afwikkeling en het resultaat van de vereffening,; werden er geen maatregelen genomen inzake consignatie van gelden en waarden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De aandeelhouders hebben beslist om de heer Jean-François Mouchet en/of Dominiek Schrijvers, c/o? PricewaterhouseCoopers Business Advisors CVBA, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, te belasten met: de ondertekening van de formulieren I en Il met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en tot wijziging van de registratie in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tot slot werd een bijzondere volmacht verleend aan de medewerkers van Acerta Ondememingsloket VZW Groenenborgerlaan 16, 2610 Wilrijk (België), teneinde in naam en voor rekening van de vennootschap zorg te: dragen voor de doorhaling van de registratie van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Jean-François Mouchet

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd:

- kopie beschikking Rechtbank van Koophandel houdende goedkeuring van het verdeelplan van de;

vereffenaar

- originele schriftelijke besluiten van de aandeelhouders inzake sluiting van de vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

19/09/2011
ÿþBijlagen-bij-het Belg'tseh- Staatsblad-19/09/201-1- Annexes- du-Moniteur belge

MPd ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itielesee

GCiffiD SER

Ondernemingsnr : 0404714781

Benaming

(voluit) : "COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET

COMMERCIALES", afgekort "CODEIC"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1040 Brussel, Robert Schumanplein, 6 - bus 5

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig maart tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te '1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd vier bladen, één renvooi, op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op één april tweeduizend en elf, boek 72, blad 88, vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COMMERCIALES", afgekort "CODEIC", waarvan de zetel gevestigd is te 1040 Brussel, Robert Schumanplein 6 bus 5, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de naamloze vennootschap "COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COMMERCIALES", afgekort "CODEIC", met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Robert Schumanplein, 6 - bus 5 en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig maart tweeduizend era elf.

2° Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende bestuurders :

- de heer Gert Dillen, wonende te 3201 Langdorp, Engelveldstraat 1;

- de heer Jacobus Johannes Maria van den Boogaard, wonende te 3438 TM Nieuwegein (Nederland), Polkahof 4.

3° Benoeming als vereffenaar :

de heer Gert Dillen, voornoemd.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4° Beslissing een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer Gert Dillen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is : heer Jacobus van den Boogaard, voornoemd.

De vergadering besliste dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of -homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer Gert Dillen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

5° Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IH1IUlIHlIl H Hill 1 II

*11140784'





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

` r}oor-behouden aan het B!Igisch Staatsblad

Bijlagen bij hetBelgisch Staatsblad 19t09120t11- Amens ïiü Mijnite~ rb 1ge

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevotg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

6° Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besliste de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering besliste de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap, is in vereffening. Haar benaming luidt "COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COMMERCIALES, in vereffening" of afgekort "CODEIC, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van 28 maart 2011 enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 13 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- schrapping van de artikelen 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

- vervanging van artikel 21 door de volgende tekst :

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder ' dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle ' zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

" Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

vervanging van artikel 22 door de volgende tekst :

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.".

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Dominiek Schrijvers die te dien einde allen woonstkeuze doet ter zetel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het

verslag van de raad van bestuur én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181 van

" het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 25 augustus 2011 ter bevestiging van de benoeming van de heer Gert Dillen als vereffenaar, de gecoördineerde tekst van statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 21.04.2011 11086-0502-023
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.07.2010 10286-0454-023
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 14.07.2009 09404-0148-023
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 15.07.2008 08415-0168-023
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 18.07.2007 07408-0326-022
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 13.07.2006 06445-0096-022
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 06.07.2005 05428-0035-019
08/06/2005 : BL594727
17/08/2004 : BL594727
17/10/2003 : BL594727
19/09/2003 : BL594727
11/07/2002 : BL594727
10/07/2001 : BL594727
08/02/2001 : BL594727
04/12/1999 : BL594727
04/07/1995 : BL594727
04/07/1995 : BL594727
16/10/1993 : AN886
10/07/1993 : AN886
06/05/1992 : AN886
01/01/1992 : AN886
01/01/1989 : AN886
01/01/1988 : AN886
28/10/1986 : AN886
15/06/1985 : AN886

Coordonnées
COMPAGNIE D'ENTREPRISES INDUSTRIELLES ET COM…

Adresse
ROBERT SCHUMANPLEIN 6, BUS 5 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale