CORESIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORESIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.959.292

Publication

28/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/03/2012
ÿþmerg Mai Werd 11.1

(Id

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i ïii i u'i î ii iî îum

*iaassaos~

eft{ee: .

2-à FEB zola

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0864959292

Benaming

(voluit) : Coresio

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annadreef 68B, 1 020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Administratief verstag

ingevolge aanslepende administratieve problemen betreffende publicatie van wijziging zaakvoerderschap van de vennootschap sinds 2010, wordt dit administratief verslag gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad ter: vastlegging van de feiten waarvoor de nodige bewijsstukken beschikbaar zijn.

Met dit verslag wordt eveneens de beslissing genoteerd betreffende neerlegging van faillissementsaanvraag' voor de vennootschap, welke uitgevoerd zal worden op dinsdag 28 februari 2012. Deze beslissing is genomen' in onderling akkoord tussen enerzijds dhr Ivan Kristo, zijnde de zaakvoerder zoals officieel nog steeds bekend, in het Belgisch Staatsblad op 22 febuari 2012, en anderzijds dhr Johan Vansimpsen, de feitelijke zaakvoerder sinds 20 mei 2010 (zie ook hierna).

De algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 28 mei 2010, met aanwezigheid van alle aandeelhouders die het volledige kapitaal op dat ogenblik vertegenwoordigen, aanvaardt het ontslag van Ivan Kristo als zaakvoerder met ingang 19 mei 2010 en benoemt als zaakvoerder Johan Vansimpsen vanaf 20 mei: 2010. Er wordt door de algemene vergadering kwijting verleent aan de heer Ivan Kristo voor het afgelopen' mandaat. Tijdens dezelfde algemene vergadering is er unaniem akkoord gegeven om dhr Kristo toe te staan' zijn aandelen te verkopen aan dhr Vansimpsen. De documenten voor publicatie van de wijziging van' zaakvoerder zijn voorbereid door uittredend zaakvoerder, dhr Kristo, en bezorgd aan intredend zaakvoerder dhr Vansimpsen die als opdracht heeft om de publicatie van wijziging van zaakvoerder te verrichten,

Op 05 augustus 2010 werd de volmacht van dhr Kristo op de financiële rekening van de vennootschap ingetrokken op aanvraag van de feitelijke zaakvoerder,

'Op 04 september 2010 ontvangt dhr Kristo op zijn toenmalig domicilie adres een schrijven vanwege Xerius gedateerd 25-08-2010, betreffende de vennootschap Digital Knowledge bvba (aansluitingsnummer 0864959292). Hierop heeft dhr Kristo de firma Xerius ingelicht per e-mail van de wijziging van zaakvoerder.

Op 09 september 2010 ontvangt dhr Ivan Kristo per kerende e-mail bericht vanwege Xerius (afdeling vennootschappen): "Geachte, Bij nader onderzoek in het Belgisch Staatsblad blijkt u nog steeds geregistreerd te staan als zaakvoerder van de vennootschap Digital Knowledge BVBA. Indien u geen zaakvoerder meer bent: van de vennootschap en dus bijgevolg er een nieuwe zaakvoerder is aangesteld, dient u dit te laten publiceren' in het Belgisch Staatsblad en ons hiervan een kopie te bezorgen. Van zodra wij dit ontvangen kunnen wij de nodige aanpassingen in ons dossier doen." Deze ontvangen mail werd dezelfde dag nog doorgestuurd naar dhr' Vansimpsen met vraag om onmiddellijk actie te nemen teneinde de publicatie van wijziging van zaakvoerder zo' snel mogelijk te realiseren.

Op 17 september 2010 werden voor notaris Wilsens (zie ook publicatie Belgisch Staatsblad de dato 04: oktober 2010), de naam van de vennootschap en de statuten gewijzigd van Digital Knowledge bvba. De nieuwe vennootschapsnaam is vanaf dan "Coresio bvba". Wegens het op dat ogenblik nog ontbreken van de publicatie' van wijziging van zaakvoerder, en om de vernieuwing van de vennootschap niet te hinderen, heeft dhr Kristo' volmacht verleend aan dhr Vansimpsen voor deze acties, In diezelfde publicatie verricht door notaris Wilsens; staat dhr Vansimpsen vernield ais zaakvoerder, wat hij feitelijk ook is sinds 20 mei 2010.

Op 24 september 2010 werd door de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel een aanvraag voor publicatie ontvangen voor de wijziging van zaakvoerder (wat bevestigd is door de griffie op 02 februari 2012). De formulieren werden op diezelfde dag teruggestuurd naar de zetel van de vennootschap wegens de`

B Fagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanwezigheid van de handtekening van de intredende zaakvoerder, dhr Johan Vansimpsen, op de voorzijde (recto) in plaats van de achterzijde (verso) van de formulieren. De griffie stuurt samen met die documenten een nota met vraag om dit recht te zetten.

Op 11 oktober 2010 kwam een nieuwe zending van de documenten ter publicatie binnen bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel (bevestigd door de griffie op 02 februari 2012). Deze keer ontbrak volgens de griffie het bewijs van betaling. Opnieuw stuurde de griffie de documenten terug naar de zetel van de vennootschap. En wederom zijn de documenten, nogmaals vergezeld volgens de griffie van een nota met vraag om dit recht te zetten. Dit schrijven van de griffie blijkt nooit toegekomen te zijn op de zetel van de vennootschap (aldus dhr Vansimpsen bij navraag op 03 januari 2012 op de receptie van de zetel van de vennootschap).

In het najaar van 2010 en in de loop van 2011 neemt dhr Vansimpsen, agerende ais feitelijke zaakvoerder, verscheidene maatregelen om de schuldgraad van de vennootschap te verminderen door verkoop van activa aan derden. Met de verkoopgelden worden schulden afgelost, waaronder de financiële kredieten bij de bank KBC.

Op 12 september 2011 ontvangt dhr Kristo bericht op zijn toenmalig domicilie adres te Namen een nieuw schrijven vanwege Xerius met als onderwerp "sociale bijdragen voor vennootschappen" betreffende de firma Coresio bvba. Dhr Kristo stuurt een antwoord per fax naar Xerius en licht daarop zowel dhr Vansimpsen als het externe boekhoudkantoor van de onderneming in; dat de publicatie van wijziging van zaakvoerder nog steeds niet in orde blijkt te zijn. De feitelijke zaakvoerder bevestigt per kerende e-mail en telefonisch aan dhr Kristo het nodige te zullen doen, maar dat hij niet begrijpt waarom dit nog steeds niet in orde isneemt op 26 september 2011 telefonisch contact met Xerius om te melden dat de nieuwe zaakvoerder opnieuw de documenten gaat versturen naar de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel.

Op 30 november 2011 komen dhr Vansimpsen en dhr Kristo overeen om op 08 december 2011 af te spreken en de documenten nogmaals op te stellen, alsook de betaling nogmaals uit te voeren, teneinde publicatie van de wijziging van zaakvoerder uitgevoerd te krijgen. Voor zulks is namelijk handtekening vanwege de intredendefnieuwe zaakvoerder nodig.

Op 08 december 2011, werden aile documenten nogmaals opgesteld en de som van 143,26 EUR overgeschreven conform de procedure, voor de publicatie van wijziging zaakvoerder van de vennootschap. De documenten inclusief betalingsbewijs werden verstuurd naar de Waterloolaan 70 in 1000 Brussel. Intussen was de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel verhuisd naar de huidige burelen in Vorst, wat niet bekend was bij dhr Johan Vansimpsen.

Volgens de Belgische Post werden de documenten (verstuurd per gewone aangetekende zending) afgeleverd op de rechtbank van koophandel van Brussel op de Waterloolaan.

Op 11 januari 2012 neemt dhr Kristo telefonisch contact met de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, nadat hij vast stelt dat de publicatie nog steeds niet in het Belgisch Staatsblad verschenen is. Dhr Kristo verneemt dat de griffie de documenten niet ontvangen heeft en dat de griffie inmiddels verhuisd is naar 1190 Vorst. Dhr Kristo licht hiervan dhr Vansimpsen in met de vraag om nogmaals de nodige stappen te ondernemen voor de bewuste publicatie, welke hem vraagt om hulp wegens een zeer drukke agenda.

Op 17 januari 2012 komen dhr Vansimpsen en dhr Kristo samen bij de firma die de boekhouding van de vennootschap voert, welke haar zetel heeft in Borgerhout (Antwerpen), om nogmaals alle documenten af te drukken en te handtekenen. De documenten zijn ter plekke per fax naar de griffie verstuurd met de vraag om controle op juistheid en volledigheid. De griffie heeft de volledigheid diezelfde dag nog bevestigd per telefoon. De extra som van 5,09 EUR wordt door dhr Kristo onmiddellijk overgeschreven van zijn persoonlijke rekening, omdat het tarief voor zulke publicatie intussen door de overheid verhoogd werd naar 148,35 EUR (luidens de griffie) en publicatie niet mogelijk is zonder de volledigheid van het nieuwe tarief.

Op 18 januari 2012 heeft dhr Kristo de documenten op eigen kosten via de Belgische Post verstuurd per aangetekende zending, met vraag om bewijs van afgifte, ter attentie van de griffie. Op 19 januari 2012 heeft de griffie de documenten In ontvangst genomen, waarvan een, ontvangstbewijs door de Belgische Post naar dhr Kristo verstuurd werd.

Op 02 februari 2012, hadden dhr Vansimpsen dhr Kristo en mevr Ilke Vandenbroeck van advocatenkantoor Fitchco FTC, een afspraak om 11u00 bij de rechtbank van koophandel van Brussel om het faillissement van de vennootschap aan te vragen. Voorwaarde hiervoor was dat de publicatie van wijziging van zaakvoerder in orde was, zodat de dhr Vansimpsen daartoe gemachtigd is.

Op 02 februari 2012, ingevolge het nog steeds ontbreken van de publicatie in het Belgisch Staatsblad, begeeft dhr Kristo zich om 08u00 bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel om uit te zoeken waarom er nog geen publicatie terug te vinden is in het Belgisch Staatsblad. De griffie meldt hem dat op 19 januari 2012, dag van ontvangst van de aangetekende zending, de documenten teruggestuurd werden naar de zetel van de vennootschap omdat de vennootschapsnaam vernield op de documenten niet meer actueel is, namelijk vermeld op de documenten wordt "Digital Knowledge" (zijnde de benaming ten tijde van de beslissing

Voorbehouden .aan 'net Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

tot wijziging van zaakvoerder) in plaats van "Coresio". Opnieuw zijn volgens dhr Vansimpsen (na controle bij het business center Sint Anna) de teruggestuurde documenten nooit ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Ten gevolge de failliet verklaring van schuldenaars in 2010 en 2011, het ontbreken van verkopen sinds meerdere maanden, de onmogelijkheid voor acquisitie van nieuwe klanten en de algemene economische toestand in de sector, wenst dhr Vansimpsen het faillissement aan te vragen voor de vennootschap Coresio bvba bij de rechtbank van koophandel van Brussel op de Waterloolaan 70 in 1000 Brussel. Dit kan echter enkel aangevraagd worden door de laatst gekende zaakvoerder in het Belgisch Staatsblad. Dhr Kristo is de laatstgekende maar weigert, na consultatie van een raadsman, de verantwoordelijkheid te nemen voor de periode na zijn feitelijk ontslag als zaakvoerder (unaniem aanvaard door de algemene vergadering van aandeelhouders de dato 28 mei 2010), omdat hij feitelijk geen zaakvoerder meer was en aldus geen controle meer had over de handelingen binnen de vennootschap en ook omdat dhr Vansimpsen de feitelijke zaakvoerder is sinds 20 mei 2010.

Op 06 februari 2012 heeft dhr Vansimpsen navraag gedaan bij de receptie van het business center Sint Anna, waar de vennootschap haar maatschappelijke en sociale zetel heeft evenals haar feitelijk kantoor, betreffende eventueel ontvangst in het voorbije anderhalve jaar van documenten teruggezonden door de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel. De receptie heeft bevestigd geen enkele terugzending in de hiervoor vernoemde perioden ontvangen te hebben vanwege de griffie.

Dinsdagavond 21 februari 2012, na respectievelijke adviesinwinning bij raadsheren tijdens de voorbije 14 dagen, beslissen dhr Kristo en dhr Vansimpsen in bijzijn van meester Patrick Schruers in deze laatste zijn kantoor te Hasselt, om het faillissement zo snel mogelijk aan te vragen bij de rechtbank van koophandel van Brussel zonder voorafgaandelijke expliciete publicatie van de wijziging van de zaakvoerder, en dit in het belang van de vennootschap en schuldeisers. De vennootschap derft geen inkomsten meer, voert geen werkelijke activiteiten meer uit en een mogelijke schuldgroei moet vermeden worden - dhr Kristo en dhr Vansimpsen zijn privé-schuldeisers van de vennootschap sinds 2007 en erkennen dat zij zelf hierdoor een verlies zullen lijden. Dhr Vansimpsen (feitelijk zaakvoerder) en dhr Kristo (uittredend zaakvoerder) hebben eveneens overeengekomen in bijzijn van meester Schruers , dat zij samen de neerlegging van de faillissementsaanvraag zullen verrichten, Er is eveneens overeengekomen om de assistentie in te huren van advocatenkantoor Fitchco FTC uit Antwerpen om de neerlegging te realiseren.

Op donderdag 23 februari 2012, 12u29, is met advocaat like Vandenbroeck van het advocatenkantoor Fitchco FTC de afspraak vastgelegd om de faillissementsaanvraag betreffende de vennootschap in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Brussel op dinsdag 28 februari 2012, 11 u00.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.11.2011 11622-0579-010
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 17.06.2009 09272-0086-010
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.06.2008 08291-0028-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 18.07.2007 07426-0029-011
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 24.06.2005 05331-2247-014

Coordonnées
CORESIO

Adresse
SINT ANNADREEF 68, BUS B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale