CRT-1

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRT-1
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.116.949

Publication

27/05/2014
ÿþMaciWord 11.1

,r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van derejggelegeontvangen op

16 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vanm

koophandel Brussel

Grie

Ondernemingsnr : 0479.116.949

Benaming

(voluit) : CRT-1

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zandstraat 27c7, te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Uit eenakte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Huishout, op 13 mei 2014, neergelegd voor registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRT-1", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Zandstraat, 27c7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.116.949 en bij de belasting, op de toegevoegde waarde onder nummer BE 0479.116.949, met eenparigheid van stemmen onder meer de; volgende besluiten heeft goedgekeurd

-1- EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging zonder uitgifte nieuwe aandelen.

De vergadering besluit het kapitaal met honderdtachtigduizend (180.000,00) euro te verhogen om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro op honderdachtennegentigduizend zeshonderd, (198.600,00) euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van del bestaande aandelen.

Intekening.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingetekend in geld door voornoemde heer Rudi Van Houtvin voor het: totaal aantal aandelen in zijn bezit, hetzij voor een bedrag van honderdtachtigduizend (180.000,00) euro, welk bedrag volledig volgestort wordt.

Bewijs van deponering.

Vervolgens heeft de intekenaar verklaard en erkend dat het te storten globale bedrag vani honderdtachtigduizend (180.000,00) euro overeenstemt met de huidige kapitaalverhoging en vanaf heden tot de' vrije en algehele beschikking van de vennootschap staat.

Tot staving van deze verklaring heeft de intekenaar een getuigschrift overgelegd waaruit blijkt dat vt545r deze kapitaalverhoging voormeld bedrag van honderdtachtigduizend (180.000,00) euro werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap geopend bij de naamloze vennootschap 'ARGENTA", t& Heist-op-den-berg (Heist-Goor).

Dit getuigschrift werd door voormelde bank op 8 mei 2014 opgemaakt,

-2- TWEEDE BESLUIT Wijziging van artikel 5 van de statuten.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormeld besluit van kapitaalverhoging en dan ook de

tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachtennegentigduizend zeshonderd

(198.600,00) euro.

-3- DERDE BESLUIT : Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op

honderdachtennegentigduizend zeshonderd (198.600,00) euro werd gebracht.

-4- VIERDE BESLUIT Overdracht.

De vergadering besluit artikel 9 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

ARTIKEL 9 : Overdracht en overgang aandelen.

1/ OVERDRACHT ONDER LEVENDEN.

1. Vrije overdracht.

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overdracht van aandelen onder levenden steeds

onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is

gereglementeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111

, .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de toepassing van artikel 9.1 dient onder overdracht te worden begrepen : het afsluiten van aankoop- of verkoopovereenkomsten, inbrengen in een huwelijksgemeenschap of enige gemeenschap tengevolge van een wettelijke samenlevingsovereenkomst; schenkingen; inbrengen in vennootschappen of maatschappen, de certificering van aandelen, het verlenen van opties; het in betaling geven of het in pand geven; en in het algemeen het stellen van rechtshandelingen - hetzij ten bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel - die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten van volle of blote eigendomsrechten, vruchtgebruik of genotrechten tot voorwerp hebben ter zake de hen toebehorende aandelen.

2. Voorkooprecht,

ledere overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande vennoten.

In afwijking op hoger vernield principe kunnen de aandelen evenwel vrij overgedragen worden aan de echtgenoot of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdragende vennoot.

2,1. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" of "kandidaat-overdragende vennoot" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de zaakvoerder(s) aanbieden aan alle andere vennoten (hierna de "voorkoopgerechtigde vennoten" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de zaakvoerder(s) zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de voorgestelde kandidaat-overnemer(s), het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2.2. De zaakvoerder(s) moet(en) de voorkoopgerechtigde vennoten kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1.

2.3. De voorkoopgerechtigde vennoten oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de zaakvoerder(s) daarvan in kennis binnen de twee (2) maanden nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2.

2.4. Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde vennoten gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de vennoten die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de zaakvoerders aan deze vennoten meegedeeld binnen de vijftien (15) kalenderdagen na het verstrijken van de termijn van twee (2) maanden bedoeld onder 2.3. hiervoor.

2.5. Indien de betrokken vennoten ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de vijftien (15) kalenderdagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2.4, tweede alinea, de zaakvoerder(s) daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken vennoten kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de zaakvoerder(s) binnen dezelfde termijn inlichten.

Het voorkooprecht van de overige vennoten zal slechts daadwerkelijk en definitief kunnen uitgeoefend worden, wanneer de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp uitmaakt van het door de overige vennoten uitgeoefende voorkooprecht, behoudens toepassing van artikel 2.8..

2.8, In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer(s), voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft, dan wel de vraagprijs van de kandidaat-overdragende vennoot bij gebreke van een bod van een kandidaat-overnemer (onder meer, doch niet beperkt tot, een vrijwillige te koop aanbieding, een overdracht ten kosteloze titel).

Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde vennoten het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan zijn de voorkoopgerechtigde vennoten gerechtigd om een waardebepaling van de aandelen aan te vragen.

In geval van een aanvraag tot waardebepaling van de aandelen respectievelijk een verplichte waardebepaling zullen daartoe twee experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten (één aangesteld door de kandidaat-overdragende vennoot en één door de overige vennoten) worden

aangesteld. In geval één der partijen in gebreke bile haar expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit te benoemen binnen de zeven (7) kalenderdagen na de mededeling van de aanvraag tot waardebepaling, en na de ingebrekestelling door de andere partij die zonder gevolg is gebleven gedurende drie (3) kalenderdagen, zal deze laatste de benoeming van deze expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit mogen vragen bij eenvoudig verzoekschrift gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel gevestigd heeft.

De benoemde experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten dienen op onherroepelijke wijze de waarde van de aandelen vast te stellen binnen een termijn van één (1) maand na hun aanstelling.

De experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten zullen bij de waardebepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. ledere partij draagt de erelonen van de door hem aangestelde expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit. Indien de waardebepaling resulteert in een lagere afkoopwaarde van de aandelen dan het bod van de kandidaat-overnemer(s) respectievelijk de vraagprijs van de kandidaat-overdragende vennoot, dan zijn de voorkoopgerechtigde vennoten gerechtigd om hun voorkooprecht uit te oefenen aan de lagere afkoopwaarde zoals bepaald door de

; twee experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten naar aanleiding van hoger vermelde waardebepaling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge In dit geval heeft de kandidaat-overdragende vennoot steeds het recht om de overdracht af te lasten en zijn verkoopbod bij aangetekend schrijven in te trekken gedurende een termijn van tien (10) kalenderdagen na mededeling van het resultaat van de waardebepaling; alle kosten van de waardebepaling zijn alsdan volledig ten leste van de kandidaat-overdragende vennoot.

2.7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stel(t)(len) de zaakvoerder(s) de kandidaat-overdrager en de vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoerders.

2.8, Indien de vennoten hun voorkooprecht niet geheel hebben uitgeoefend, mogen de aandelen niet worden overgedragen dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De weigering van toelating van een overdracht onder levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten zes (6) maanden vanaf de gerechtelijke beschikking om kopers te vinden voor de prijs bepaald door de betrokken partijen respectievelijk de prijs bepaald overeenkomstig de bepalingen van artikel 9,12. De betaling van de ovemameprijs zal alsdan contant dienen te geschieden.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, kan de kandidaat-overdrager de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen op voorwaarde dat hij dit recht uitoefent binnen de veertig (40) kalenderdagen na het verstrijken van voormelde periode.

2.9. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hoger vermelde alinea's, moeten,

op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum. II/ OVERGANG INGEVOLGE OVERLIJDEN.

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overgang van aandelen ingevolge overlijden onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is gereglementeerd, behoudens in geval van de overgang van aandelen aan de echtgenoot of aan bloedverwanten in de rechte lijn welk steeds vrij kan geschieden.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen van de overleden vennoot, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der opgesomde categorieën behoren, kunnen slechts vennoot worden mits zij door de overige vennoten als vennoot, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, toegelaten worden.

De zaakvoerder(s) zullen daartoe binnen de vijf maanden nadat zij kennis hebben gekregen van het overlijden van een vennoot, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de vennoten over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat aile vennoten (andere dan de betrokken erfgenamen /legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met de totaliteit van hun aandelen als vennoot worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere vennoten, moeten de vennoten die tegen de toelating hebben gestemd binnen de zes maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De vennoten die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan eveneens over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd af te kopen. Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle vennoten (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling

De overname van de aandelen dient te gebeuren tegen de prijs en voorwaarden bepaald door artikel 9.1.2. hoger vermeld.

Indien de aandelen waarvan de overgang is geweigerd binnen de termijn van drie (3) maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte vennoten zouden zijn gekocht, worden de erfgenamerdiegatarissen van deze aandelen onherroepelijk als vennoot van de vennootschap erkend,

HL OVERGANG VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN EN BIJ OVERLIJDEN  EENHOOFDIGHEID.

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen voormeld in artikel 9 II niet van toepassing.

-5- VIJFDE BESLUIT: Ontbinding,

De vergadering besluit de artikelen 26, 27 en 28 te vervangen onder artikel 26 door de volgende tekst: "ARTIKEL 26 : Ontbinding en benoeming van de vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

Siaatibhil - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank- van koophandel is "

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Voormelde voorzitter oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo voormelde voorzitter weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst deze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, door een uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

ZESDE BESLUIT Coördinatie van de statutenh

De vergadering besluit allerlei tekstaanpassingen, welke essentie van de statuten niet wijzigen, aan te brengen, en dan ook mede ingevolge de hierboven vermelde besluiten de statuten te coördineren en te hernummeren,

-7- ZEVENDE BESLUIT Machten aan de zaakvoerder.

De vergadering besluit aan de zaakvoerder alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Vonnicq Vermeulen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.01.2014 14017-0559-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 14.01.2015 15010-0425-010
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 31.01.2013 13020-0092-010
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.11.2011, NGL 31.01.2012 12018-0131-010
16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.11.2010, NGL 14.11.2011 11604-0542-010
08/07/2011 : MEA015923
04/02/2010 : MEA015923
26/02/2009 : MEA015923
17/04/2008 : MEA015923
13/04/2007 : MEA015923
22/04/2005 : MEA015923
02/01/2003 : MEA015923
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.11.2015, NGL 01.02.2016 16033-0190-011

Coordonnées
CRT-1

Adresse
ZANDSTRAAT 27 C7 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale