D.B. GENERAL CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.B. GENERAL CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.609.892

Publication

07/10/2014
ÿþMod Won, 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvângen

, Ondernemmgsnr :

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

1111111t11.1111.1k111111111111

-8751»e.892 » - -----

D.B. General Concept

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kunstlaan 24 bus 9a- 1000 Brussel

te re

2 6 SEP. 2014

r griffie van de Neetendstalige chtbank van koophandel Brussel

, Onderwerp(en) akte: Ontbinding en aanduiding vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeekhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lemik, op 14 december 2012, Geregistreerd vier bladen: zonder verzendingen te Dilbeek Il de 19 december 2012 Boek 605 Blad 47 Vak 19: Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger a.i. A. Somers, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.B. General Concept.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onderi





nummer 875.609.892 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.



De vergadering nam onder meer volgende besluiten:

ontbinding

Eerste onderdeel: de verslagen

1. het verslag van het bestuursorgaan

Al de aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 23 oktober 2012, volgens de vereisten van het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Al de aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van de staat van actief en: passief, opgesteld volgens de vereisten van het artikel 181, §1, tweede lid van het Wetboek: van vennootschappen, afgesloten op 30 september 2012.

2. het verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DBW met, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Wall:nid,: bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven in artikel 181, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor is gedateerd op 23 oktober 2012.

Tweede onderdeel wettigheideontrole

Bij toepassing van artikel 181, §4 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

Derde onderdeel: mededeling van deze verslagen









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

d De voorzitter van deze vergadering wordt ontslagen om lezing te geven van de

.)j

voormelde verslagen, aangezien elke aandeelhouder erkent er tijdig een volledige kopie van ontvangen te hebben en de inhoud ervan voldoende te kennen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De verslagen worden getekend "ne varietur" door de Randeelhouders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd.

Vierde onderdeel: besluit tot ontbinding

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid General Concept, ontbonden wordt, en in vereffening wordt gesteld vanaf heden.

aanstelling van een vereffenaar

De vergadering besluit om als vereffenaar te benoemen, Meester de CHAFFOY de COURCELLES Jean Louis Caroline Ghislain Christian Rudy Marc Jan Philippe, advocaat, geboren te Turnhout op zeventien september negentienhonderd negenenzeventig, kantoor houdende te 1000 Brussel, Kunstlaan 24.

besluit: omschrijving van de machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om afgifte van de onroerende goederen aan de aandeelhouders te doen, om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewearder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstelt de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

De vereffenaar moet tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningstaat overzenden aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

V66r hij de vereffening afsluit, moet de vereffenaar een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank, die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

De vereffenaar zal derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Luik B - VervnIn

" Wanneer de plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of

Y A

anderszins, zal de algemene vergadering van aandeelhouders overgaan tot de benoeming van een nieuwe vereffenaar.

De kosten en erelonen van de vereffenaar zullen bepaald worden conform de barema's zoals deze bij KB zijn vastgelegd voor de faillissementscuratoren.

ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding en de aanduiding van een vereffenaar is het mandaat I van de zaakvoerder, te weten voormelde Heer Jean DE BEVER, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Eildaan 40/bus8, op heden ten einde gekomen.

De algemene vergadering zal in een volgende bijeenkomst oordelen over de te verlenen kwijting.

machten

De algemene vergadering geeft bij deze een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brucompta met zetel te Rue Gaston Biernaux 20, 1090 Jette om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de schrapping van haar BTW-nummer.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, verslag bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor, vonnis homologatie aanduiding vereffenaar.

&Voorbehouden aan het ISelgisth Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/08/2014
ÿþ Mod Word t t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging terdgeni Cekfatlgen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 5 JUU 2014

e van de Nederlandstalige

nk van koophandérg4flssel

ter grif rechtba

111101

*1A149605*

be

~ St

Ondememingsnr: 875.609.892

Benaming (voluit) : D.B. General Concept

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

Onderwerp(en) akte

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Eiklaan 40/8 -1600 Sint-Pieters-Leeuw

: Statutenwijziging



Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 14 december 2012, Geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Dilbeek II de 19 december 2012 Boek 605 Blad 47 Vak 19i Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger a.i. A. Somers, dat de; buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.B. General Concept, met zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Eiklaan 40/8.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder; nummer 875.609.892 en is belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam onder meer volgend besluit:

Eerste besluit: verplaatsing zetel

De algemene vergadering besluit om de maatschappelijke zetel met ingang van

heden te verplaatsen naar 1000 Brussel, Kunstlaan 24 bus 9a.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 27.08.2011 11448-0338-009
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 29.08.2010 10486-0329-010
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 28.08.2009 09705-0076-009
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 18.08.2008 08572-0155-011
05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
D.B. GENERAL CONCEPT

Adresse
KUNSTLAAN 24, BUS 9A 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale