DCB CONSULT SERVICES

Divers


Dénomination : DCB CONSULT SERVICES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.711.625

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.04.2014, NGL 08.05.2014 14122-0371-013
03/06/2014
ÿþRechtsvorm : bvba

Zetel : 1140 Evere , Jaak Ballingsstraat 71

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op vijftien mei tweeduizend veertien dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DCB CONSULT SERVICES in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende beslissingen genomen hebben met éénparigheid van stemmen na lezing van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing te geven van:

a.het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 28 februari 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, met aangehechte staat van activa en passiva de dato 19 februari 2014.

b.Het controle verslag van de burgerlijke vennootschap "AELVOET & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, met als mandaatdrager mevrouw Wendy Saman bedrijfsrevisor,.

Elke vennoot verklaart de inhoud van deze verslagen we! te kennen en verzaakt aan de formaliteit van artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat voormelde verslagen 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering hen dient overgemaakt te worden,

De vennoten verklaren dat de gemelde verslagen in het dossier van de notaris bewaard blijven.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden. Bijgevolg bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Uit voormelde staat van activa en passiva stelt de vergadering vast dat voor de geraamde vereffeningskosten een voorziening werd geboekt en dat er nog een rekening courant in hoofde van de zaakvoerder bestaat, waarop de zaakvoerder hier tussenkomt en uitdrukkelijk verklaart hieraan te verzaken ter ontlasting van de vennootschap, waarvan kwijting. Als gevolg van deze ontlasting zijn er geen passiva meer aanwezig in de vennootschap, en kan aldus de ontbinding en vereffening gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden. De terugname van het eventuele resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

DERDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE VEREFFENING

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

VIERDE BESLUIT SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Overeenkomstig artikel 195, §1 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard op volgend adres: 1700 Dilbeek, Molenkouter 13,

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de niet-statutair zaakvoerder, met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.'

}

neergelegdtontvengen ap

Ondernemingsnr : 0834711625 Benaming

(voluit) : DCB CONSULT SERVICES

(verkort) :

111111111

*14110489*

2 2 MEI 2014

ter griffie van de Nedérl 'tidstalige rechtbank van-koopti n f1T russeT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Yeor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) De Heer De Cooman Bruno Paul, geboren te Etterbeek op 05 juli 1950, NN 500705-303.64, wonende te' 1700 Dilbeek, Molenkouter 13.

De algemene vergadering geeft vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan voormelde ontslagen niet-statutair zaakvoerder voor zijn beheer als zaakvoerder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA - SPRL Léonard & Van Belfinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; kopij verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Opgemaakt te Wemmel op 21 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 28.06.2013 13266-0131-013
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 10.08.2012 12405-0148-012
01/04/2011
ÿþMod 2.D

fjjârt ier: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

12MAR.

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11099276*

1111

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : DCB CONSULT SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1140 Evere, Jaak Ballingsstraat 71

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Uit een akte ontvangen op tien maart tweeduizend en elf door Meester Michel; GERNAIJ, geassocieerd notaris te Brussel, ondergetekende, dragende de volgende'. registratiemelding: "Geregistreerd acht blad(en) drie renvooi(en) op het lstes. Registratiekantoor van Schaarbeek op 14 MARS 2011. Boek 5 87 blad 22 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25). De E.A. Ontvanger (getekend) J. MODAVE)".

BLIJKT:

I. Dat tussen:

1) De Heer DE COOMAN Bruno Paul, wonende te 1700 Dilbeek, Molenkouter 13;

2) Mevrouw MATAGNE Martine Alice, wonende te 1700 Dilbeek, Molenkouter 13;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de'

naam "DCB CONSULT SERVICES.

II. Dat de vennootschapszetel is gevestigd te 1140 Evere, Jaak Ballingsstraat 71. Hij. mag overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België, bij eenvoudige: beslissing van de zaakvoering. De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen vestigen zo in België als in het: buitenland.

III. Dat de vennootschap tot doel heeft zowel voor haar eigen rekening als voorE rekening van derden, alleen of met medewerking van wie het ook weze, in België of in het! buitenland:

- De uitbating van een bureau van raadgeving, vorming, studie, planning, organisatie, herstelling, configuratie, efficiëntie, beheer en toezicht met betrekking tot de informatica:. en nauw verwante sectoren.

- Het ontwerpen en de programmatie van computerprogramma's, IT consultancy,; systeemintegrators, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

- Alle verrichtingen inzake copywriting, correctiewerk, redactiewerk en journalistiek. - De uitbating van een bureau inzake bedrijfsadvies en bedrijfsvoering en inzake; commerciële of niet-commerciële communicatie in de ruimste zin, onder andere redactie,: journalistiek, PR & communicatie, zowel naar bedrijven en overheid toe.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met Art-direction, typografie, stylisme, illustration, casting, fotografie, conceptie en ontwerp.

- Het verschaffen van onderwijs.

- Het produceren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over; alle vormen van de huidige en de nieuwe media, multimedia, communicatie en ook alle; vormen van toekomstige media en communicatie.

- De vervaardiging, conceptie, verandering, aankoop en verkoop, de invoer en de uitvoer» de herstelling, de makelarij, de vertegenwoordiging en de handel in het algemeen van alle:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

artikelen, goederen, koopwaar, diensten, rechten, gekende of toekomstig e methodes, waarvan de markt op het huidige ogenblik niet gereglementeerd is en meer in het bijzonder ten informatieve en niet limitatieve titel, alle artikelen of materialen in plastic, elektronische, informatische, telematische en audiovisuele bestanddelen.

- Het aankopen, verkopen, huren en verhuren van apparatuur en immobiliën.

Zij kan het ambt aanvaarden van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan eveneens overgaan tot alle verrichtingen van commerciële, industriële onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, maar louter aanhalend.

Zo kan de vennootschap bij wijze van onderschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng of fusie of op om het even welke andere manier deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen, Belgische- of buitenlandse, bestaande- of op te richten, waarvan het maatschappelijk voorwerp analoog of gelijkaardig zou zijn aan het hare, of van aard om haar werkzaamheden in het raam van haar maatschappelijk voorwerp te begunstigen.

IV. Dat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, waarop in geld werd ingeschreven tegen de prijs van HONDERD EURO ieder, op de volgende wijze:

- door de Heer Bruno DE COOMAN: drieënnegentig aandelen 93

- en door Mevrouw Martine MATAGNE: drieënnegentig aandelen 93

Hetzij samen: HONDERD ZESENTACHTIG aandelen 186

V. Dat de honderd zesentachtig aandelen, waarop aldus werd ingeschreven, volstort werden tot beloop van één/derde bij de inschrijving, - de overeenstemmende som van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO werd voorafgaandelijk aan onderhavige oprichting gestort op een bijzondere rekening nummer BE66 0016 3750 9843, geopend op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap "FORTIS BANK", waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

VI. Dat de vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die hun aantal alsmede de duur van hun mandaat vaststelt.

VII. Dat elke zaakvoerder over de meeste uitgebreide machten beschikt om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die de vennootschap aanbelangen, voor zover deze handelingen door de wet niet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

VIII. Dat elke zaakvoerder aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden, een door hem welbepaald deel van zijn machten kan opdragen en voor de duur die hij vaststelt.

IX. Dat de gewone algemene vergadering gehouden wordt op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar, om twintig uur dertig, of, indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, op de eerstvolgende werkdag, om hetzelfde uur, - de eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

X. Dat een buitengewone algemene vergadering door een zaakvoerder mag bijeengeroepen worden, telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, of op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel der vennootschap of op elke andere plaats, in de bijeenroepingsbrieven aangeduid.

r

XI. Dat de uitnodigingen tot de algemene vergaderingen de agenda bevatten, en zij worden gedaan minstens vijftien dagen vóór de vergadering per aangetekend schrijven gericht aan elkeen der vennoten. Nochtans moet van deze uitnodiging geen :. rechtvaardiging gegeven worden indien alle vennoten op de vergadering tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

A

" ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

XII. Dat elke vennoot het recht heeft te stemmen op de algemene vergaderingen en elk aandeel recht geeft op één stem. Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager vennoot, behoudens in geval van wettelijke of echtelijke vertegenwoordiging. De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door hun statutair orgaan of door een volmachtdrager niet-vennoot.

XIII. Dat, behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, de beslissingen genomen worden bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, welk ook het aantal der op de vergadering vertegenwoordigde aandelen zij.

XIV. Dat het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar, - en dat het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en elf, terwijl de aanvang van de activiteiten van de vennootschap vastgesteld is op de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

XV. Dat, op de winst jaarlijks minstens vijf ten honderd wordt voorafgenomen om het ; wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijk reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Hij zal opnieuw verplicht zijn indien, om het even welke reden, het reservefonds verminderd werd. Het overblijvend saldo is ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering, ieder jaar bij gewone meerderheid van stemmen over. de aanwending ervan zal beslissen.

XVI. Dat, ingeval van ontbinding, de vereffening zal geschieden door de zorgen van de zaakvoerder(s), handelend in hoedanigheid van vereffenaar(s) en, bij diens ontstentenis door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die zijn (hun) machten zal bepalen.

XVII. Dat, na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, het batig saldo eerst zal aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun volstorting en vervolgens gelijkelijk onder alle aandelen ; verdeeld worden.

XVIII. Dat het oorspronkelijk aantal zaakvoerders op één werd vastgelegd en dat tot de functies van zaakvoerder werd geroepen, zonder beperking in de duur van zijn mandaat, de Heer Bruno DE COOMAN, voornoemd.

XIX. Dat geen enkele commissaris werd benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) M. GERNAI],

; geassocieerd Notaris

Worden terzeifdertijd neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DCB CONSULT SERVICES

Adresse
Zetel : 1140 Evere , Jaak Ballingsstraat 71

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale