DE LINDE INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LINDE INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.701.617

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

-het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

- het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

- het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit, onder meer het verrichten en het verlenen van advies en strategische aanbevelingen inzake alle vormen van communicatie en reclame in de breedste zin van het woord en het ontwikkelen en beheren van intellectuele eigendomsrechten zoals merken.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan en waarborgen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, die beslist onder

de voorwaarden bepaald in artikel 16.

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE - AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

Door de vennoten kan een reglement van inwendige orde worden opgesteld waarin de wederzijdse rechten en verplichtingen van de vennoten alsmede de werking van de vennootschap nader worden omschreven.

De vennoten hebben een overeenkomst gesloten op dertig juni tweeduizend en veertien voor een duur van tien (10) jaar te rekenen vanaf deze datum (in deze statuten aangeduid als de  Aandeelhoudersovereenkomst ) dewelke naast deze statuten de relatie tussen de aandeelhouders onderling verder regelt, zonder deel uit te maken van deze statuten. In geval van conflict tussen deze statuten en de Aandeelhoudersovereenkomst zijn de aandeelhouders overeengekomen de voormelde aandeelhoudersovereenkomst tussen de aandeelhouders te laten prevaleren op deze statuten.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door het totaal van de aandelen waarop door alle vennoten ingeschreven wordt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen.

Het kapitaal dat het vast gedeelte te boven gaat, is, zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of een andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen, dit alles met inachtname van de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Iedere vennoot schrijft in op minstens één aandeel.

AANDELEN EN VENNOTENREGISTER

A.AANDELEN

De aandelen zijn ingedeeld in twee soorten, met name een soort A (aangeduid als  A-Aandelen waarbij de vennoten, houder van A-Aandelen aangeduid worden als  A-Vennoten of  Stichtende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennoten ) en een soort B (aangeduid als  B-Aandelen waarbij de vennoten, houders van B-Aandelen, aangeduid worden als  B-Vennoten ).

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) A-Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap dat het vast gedeelte te boven gaat, wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal B-Aandelen op naam met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) per aandeel. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden of intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of een andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen, dit alles met inachtname van de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. De voorwaarden voor de volstorting van de aandelen worden geregeld door de raad van bestuur, in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen.

B.VENNOTENREGISTER

Het aantal aandelen dat aan elke vennoot toebehoort, samen de aanduiding van de verrichte volstortingen, zal, overeenkomstig de wet, ingeschreven worden in het register dat op de maatschappelijke zetel zal bijgehouden worden en waarvan iedere vennoot of elke belanghebbende derde zal kunnen kennisnemen. Afstanden of overdrachten van aandelen zullen in dit register ingeschreven worden en respectievelijk, in het geval van overdracht onder levenden, ondertekend en gedateerd worden door de overdrager en de overnemer, in het geval van overdracht wegens overlijden, door de voorzitter van de raad van bestuur en de

VENNOTEN

De vennootschap telt twee categorieën vennoten:

(a) de stichters van deze coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (de A-Vennoten);

(b) de vennoten natuurlijke personen of de vennootschappen (de B-Vennoten) die tegelijk:

1. voldoen aan de voorwaarden van artikel 7,

2. eenparig aanvaard worden door de algemene vergadering van de vennoten, die beslist overeenkomstig artikel 16,

3. op één of, in voorkomend geval, meerdere aandelen van de vennootschap onderschrijven, en

4. zich ertoe verbinden de statuten en het reglement van inwendige orde na te leven.

In geval van weigering van aanvaarding, moet de algemene vergadering geen reden voor zijn

beslissing te geven.

BEVOEGDHEDEN VAN DE VERGADERING

De algemene vergadering heeft de volgende bevoegdheden:

1. de statuten wijzigen;

2. het reglement van inwendige orde opstellen en wijzigen;

3. de leden van de raad van bestuur verkiezen of ontslaan;

4. de vennootschap ontbinden;

5. vennoten aanvaarden of uitsluiten;

6. een commissaris verkiezen of ontslaan;

7. de financiële plannen op lange termijn goedkeuren;

8. de jaarrekening goedkeuren en beslissen over de aanwending van de resultaten;

9. een verhoging of verlaging van het kapitaal van de vennootschap toestaan;

10. beslissen over alle aangelegenheden die haar voorbehouden worden door de wet, de statuten of het reglement van inwendige orde.

HOUDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

a) De jaarvergadering van de vennoten zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

b) De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur samengeroepen.

c) Eender welke vennoot kan op eender welk ogenblik vragen een algemene vergadering samen te roepen waarvan hij de agenda bepaalt. De algemene vergadering moet binnen de vijftien (15) dagen gehouden worden.

d) De algemene vergaderingen komen bijeen op de maatschappelijke zetel of op eender welke andere in de uitnodigingen aangegeven plaats.

STEMMINGEN

a) Iedere vennoot heeft het recht aan iedere algemene vergadering deel te nemen.

b) De algemene vergadering beraadslaagt slechts geldig indien minstens de helft van de vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat om geldig te beraadslagen minstens de helft van de A-Vennoten dient aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien dit quorum niet bereikt wordt kan er een nieuwe algemene vergadering samengeroepen worden met dezelfde agenda. Behalve uitzonderlijk omstandigheden die in de nieuwe uitnodiging dienen gerechtvaardigd te worden, zal deze nieuwe vergadering gehouden worden ten vroegste tien (10) dagen na de eerste. Deze tweede vergadering zal geldig kunnen beraadslagen indien zij minstens twee vennoten telt.

c) Elke vennoot beschikt over één stem voor het geheel van de aandelen waarvan hij eigenaar is.

d) Eender welke stem van een vennoot kan persoonlijk uitgebracht worden, dan wel per gewone brief, fax, of eender welk ander communicatiemiddel.

e) De stem kan geldig uitgebracht worden door tussenkomst van een volmachthouder in het bezit van een schriftelijke volmacht; deze volmachthouder moet evenwel een vennoot zijn.

ALGEMEEN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die uit minstens drie leden bestaat.

De Stichtende Vennoten hebben steeds het recht minstens twee bestuurders voor te dragen zolang zij vennoten zijn.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meerdere ondervoorzitters kiezen. Iedere bestuurder kan op eender welk ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. De raad van bestuur zorgt onmiddellijk voor de wettelijke publicaties en de eventuele wijzigingen van het register van rechtspersonen.

BEVOEGDHEID

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide machten om alle handelingen te stellen die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel.

Hij heeft de macht alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden worden.

De raad van bestuur kan voor bijzondere en welbepaalde doeleinden zijn machten geheel of gedeeltelijk delegeren aan een lasthebber, die niet noodzakelijk een vennoot of een bestuurder moet zijn. De raad van bestuur kan een directiecomité samenstellen, waarvan de leden binnen en buiten de schoot van de raad van bestuur kunnen worden aangesteld. Het reglement van inwendige orde bepaalt de bevoegdheden en de werking van het directiecomité.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap zal geldig vertegenwoordigd worden in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, door twee bestuurders, waarvan minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de Stichtende Vennoten, die gezamenlijk handelen en die tegenover derden geen bewijs van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur moeten leveren.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Vooreerst verklaren de verschijners nog:

a) dat het eerste maatschappelijk boekjaar zal aanvangen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

b) dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

c) dat het bedrag der onkosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook, die ten laste van de Vennootschap vallen of die haar ten laste worden gelegd uit hoofde van haar oprichting, ongeveer zullen bedragen de som van duizend euro (¬ 1.000,00), exclusief B.T.W.

Overname Van Verbintenissen

De comparanten verklaren dat de Vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de Vennootschap in oprichting zijn aangegaan of voorafgaand aan het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zullen worden aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de Vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de Vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming van bestuurders.

De Stichtende Vennoten verklaren dat de ondergetekende Notaris hun aandacht gevestigd heeft op :

a) de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien januari negentienhonderd zevenenzeventig en het Koninklijk besluit van drie februari tweeduizend en drie.

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen.

De Stichtende Vennoten beslissen het aantal bestuurders te bepalen op drie (3) en benoemen als bestuurders voor een termijn van zes (6) jaar die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van de vennoten die gehouden wordt in het jaar tweeduizend en twintig:

1. de Heer Fabiaan Van Vrekhem, voornoemd,

2. Mevrouw Ann Hofman, voornoemd, en

3. de Heer Joannes Mariën, voornoemd.

Het mandaat van bestuur is onbezoldigd.

Deze beslissingen werden met een eenparigheid van stemmen genomen.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de Vennootschap.

Machten aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Machten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Luc Wynant, advocaat, met kantoor te B1050 Brussel, Louizalaan 221, en aan de Heer Bart Franceus, met kantoor Kesseldallaan 6 bus 0104 te 3010 Leuven evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

RAAD VAN BESTUUR

En de dagorde afgehandeld zijnde, zijn onmiddellijk bijeengekomen de Stichtende Vennoten evenals de leden van de raad van bestuur, allen voornoemd, die bij algemeenheid van stemmen besluiten om de Heer Fabiaan Van Van Vrekhem, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap te benoemen en tevens de Heer Fabiaan Van Vrekhem, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0453-011

Coordonnées
DE LINDE INVEST

Adresse
ESPLANADE 1 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale