DELTA LLOYD LIFE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELTA LLOYD LIFE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.280.171

Publication

08/05/2014
ÿþ(

~'~,~

~ 2140352

*19095

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iegek

Griffie

,

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming (voluit) : DELTA LLOYD LIFE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fonsnylaan 38

(volledig adres) 1060 Brussel (Sint-Gillis)

Onderwerpen) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 5 februari overeenkomstig artikel 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de naamloze,' vennootschap "DELTA LLOYD LIFE", RPR Brussel 0403.280.171, met zetel te 1060 Brussel (Sint-Gillis),'. Fonsnylaan 38 (de overnemende vennootschap), van de naamloze vennootschap "ZA VERZEKERINGEN RPF Antwerpen 0441.970.996, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 (de over te nemen;; vennootschap).

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

1, Inleiding

Dit fusievoorstel is in onderling overleg opgesteld door de respectieve Raden van Bestuur van:

I. DELTA LLOYD LIFE NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0403.280.171 (Brussel) ("DLL"); en

" ZA VERZEKERINGEN NVISA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 162, 2020 Antwerpen en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0441.970.996 (Antwerpen) ("ZA ");

overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in verband met de voorgenomen met fusie: door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, waarbij DLL de overnemende vennootschap is en ZA de overgenomen vennootschap is.

In dit fusievoorstel wordt nader ingegaan op de voorwaarden van de voorgenomen met fusie door overneming; gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds.

De respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, zullen dit fusievoorstel ter; goedkeuring voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen, te houden op of rond` midden juni 2014 voor een notaris. De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is; onder voorbehoud van die goedkeuring door de respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds.

Bij de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ZA van rechtswege worden ontbonden en ophouden te bestaan overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen. Het gehele vermogen van ZA, zowel de rechten als verplichtingen, zal van rechtswege overgaan op DLL. De realisatie van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal vanuit'' boekhoudkundig en fiscaal oogpunt evenwel worden geacht in te gaan op 1 januari 2014 zoals hierna in het voorstel bepaald.

2. Verantwoording van de fusie

DLL oefent activiteiten uit in België in de verzekeringssector en bezit, bij het ondertekenen van dit fusievoorstel,, als enige aandeelhoudster alle bestaande aandelen (100% deelname) in de verzekeringsonderneming ZA. DLL zelf is een dochtervennootschap van Delta Lloyd Houdstermaatschappij België NV (100%-1 aandeel) en Delta'

._Lloyd 1_aandeel.België NV (1_aandeel). n ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

Gelet op heifeit dat de over te nemen vennootschap ZA een~100%o dochtervennootschap van de overnemende vennootschap DLL is, is tussen partijen geopteerd om toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1°, van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog op een verdere integratie van de activiteiten van de twee vennootschappen, en teneinde voor beiden verdere synergieën te kunnen creëren, stellen de respectieve Raden van Bestuur bijgevolg voor om over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij ZA wordt overgenomen door DLL onder de voorwaarden zoals hierna bepaald in dit fusievoorstel. De respectieve Raden van Bestuur menen dat de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in het belang is van zowel DLL als ZA, onder meer omwille van de volgende redenen:

" De overname van ZA (via 100% aandelentransactie) paste in de strategie van DLL om in de Belgische levensverzekeringen en pensioenmarkt een leidende speler te worden met een compleet productaanbod. De voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DLL enerzijds en ZA anderzijds is een volgende logische stap binnen de Delta Lloyd-groepsstructuur.

" De respectieve Raden van Bestuur zijn op heden quasi volledig op identieke wijze samengesteld,

" Bovendien zou deze integratie het ook mogelijk maken om te handelen als één rechtspersoon en juridische entiteit (in plaats van op te treden via afzonderlijke juridische entiteiten die overlappende en dus concurrerende diensten en producten aanbieden).

" Door de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen ook belangrijke economische voordelen (bijvoorbeeld één netwerkadministratie, enz.), een verdere harmonisatie van de beslissings- en de managementstructuur van de bedrijvigheden van beide fuserende vennootschappen, een vereenvoudiging vanuit een juridisch (minder verdubbeling van juridische formaliteiten) en administratief en boekhoudkundig oogpunt, het vermijden van bepaalde overheadkosten, het vermijden van intra-groep transacties en het vergemakkelijken van verdere externe financiering kunnen worden bewerkstelligd en gerealiseerd.

3, Voorwaarden van de fusie

Hieronder worden de voorwaarden van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting bepaald en nader uiteengezet. Deze uiteenzetting bevat onder meer de informatie vereist krachtens artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen,

3.1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De volgende informatie, met name de rechtsvorm, de naam, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke zetel van de te fuseren vennootschappen, wordt verstrekt overeenkomstig artikel 719, 1° van het Wetboek van Vennootschappen:

(a) De overnemende vennootschap  Delta Lloyd Life NV/SA

Delta Lloyd Life is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0403.280.171 (Brussel).

Het maatschappelijk doel van DLL, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden:

1. Aile verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen van welke aard ook, in het bijzonder van alle schade of verlies die personen of zaken kunnen treffen ingevolge van om het even welke gebeurtenissen en elke verantwoordelijkheid die eruit voortvloeien;

2. Aile verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen die verbintenissen omvatten waarvan de uitvoering afhangt van de menselijke levensduur (evenals het beheer van collectieve pensioenfondsen);

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening: alle financiële verrichtingen, daarin begrepen het toestaan van alle leningen, het toestaan en aanvaarden van alle waarborgen, inpandgevingen en alle hypotheken, alle roerende, onroerende of andere kapitalisatieverrichtingen, inbrengen in vennootschap, fusies, inschrijvingen, aankoop van effecten of deelbewijzen, oprichtingen van vennootschappen en eventueel alle andere commerciële of industriële verrichtingen die op rechtstreekse wijze in verband staan met de hierboven vermelde doeleinden of van die aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te begunstigen.

(b) De overgenomen vennootschap :

" ZA VERZEKERINGEN NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 162 , 2020 Antwerpen en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0441.970.996 (Antwerpen). Zij draagt conform haar statuten tevens de Franse naam "ZA ASSURANCES".

Het maatschappelijk doel van ZA Verzekeringen NV, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: de verzekering, de medeverzekering, de herverzekering van risico's van aile aard, de kapitalisatie, het beheer van collectieve pensioenfondsen, Zij kan dit alles doen voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

jVoer- behouden

aan het

Bekgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

^

Teneinde dat doel te bereiken magW devennootschap alle roerende of onroerende goederen, materialen en

benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle : commerciële, industriële, of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende of onroerende goederen ais investering verwerven.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 Wetboek van Vennootschappen.

3.2. Datum van inwerkinatredina van de fusie voor boekhoudkundige doeleinden

Overeenkomstig artikel 719, 2° van het Wetboek van Vennootschappen dienen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, de datum te bepalen vanaf welke de handelingen van ZA (de overgenomen vennootschap) voor boekhoudkundige en fiscale (met name inkomensbelastings-) doeleinden geacht worden te zijn verricht voor rekening van DLL (de overnemende vennootschap).

In dit verband stellen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, voor dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting retroactief in werking treedt op 1 januari 2014 zodat alle handelingen verricht door ZA met ingang vanaf 1 januari 2014 voor boekhoudkundige en fiscale (met name inkomensbelastings-) doeleinden zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van DLL,

3.3. Bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van ZA

Overeenkomstig artikel 719, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel enige bijzondere rechten te vermelden die DLL (de overnemende vennootschap) toekent aan de aandeelhouders van ZA (de overgenomen vennootschap), die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In dit verband bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, dat DLL de enige aandeelhoudster is in ZA en dat er geen andere aandeelhouders noch houders van andere effecten in ZA zijn aangezien ZA geen andere effecten dan gewone aandelen heeft uitgegeven.

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten of andere maatregelen te voorgesteld uit hoofde van voormelde ; bepaling.

3.4. Biizondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van de te fuseren vennootschappen te vermelden. In dit verband, bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan enige van hun leden uit hoofde van deze fusieverrichting.

4. Onroerend goed bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap ZA bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

5. Slotbepalingen

51. Kosten verbonden aan de fusie

Alle erelonen en kosten, van welk aard ook, met inbegrip van belastingen en registratierechten, die door DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, worden opgelopen in verband met de voorbereiding, de implementatie en de realisatie van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zullen worden gedragen door DLL, de overnemende vennootschap.

52, Opening exploitatiezetel te Antwerpen

Een exploitatiezetel in Antwerpen zal worden geopend: Jan Van Rijswijcklaan 162 te 2020 Antwerpen,

5.3. Pro fisco

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal plaatsvinden met toepassing van de artikelen 117, §1, en 120 in fine van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en de artikelen 11 en 18, §3, van het BTW-Wetboek.

Neerieggina ter griffie

Na de goedkeuring door de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, zal voor beide fuserende vennootschappen een exemplaar van dit fusievoorstel worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel te Brussel respectievelijk te Antwerpen in de respectieve vennootschapsdossiers van de fuserende vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voir 4

behouden aan het Belgiscl4 Staatsblad

mod 11.1

5.5. Goe.keurin. door de aandeelhouders

De respectieve Raden van Bestuur van DLL en ZA zullen dit fusievoorstel voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen die ten vroegste zes (6) weken na de neerlegging van dit fusievoorstel zoals vermeld onder punt 5.3, voor notaris zullen worden gehouden. De geplande datum voor de goedkeuring van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de respectieve buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van beide vennootschappen is voorzien op of rond midden juni 2014.

VOOR DELTA LLOYD LIFE NV (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

VAN AUTREVE Jan, MOORS Bruno,

Bestuurder Bestuurder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel hoger vermeld)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,- 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 24.06.2014 14222-0489-111
04/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 30.06.2014 14242-0146-081
14/07/2014
ÿþ_ 2140362 mod 11.1

"C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r " 4" " " na neerlegging ter grieie agie akte

gelegeontvangen op

Voor-

behoude aan het Beigisol'

Staatsbla

11111MIVII

0 3 JULI 2014

griftio van de Nederlandstalige rfià.ght»Flk vnn koogejdel Brussel

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming (voluit) : DELTA LLOYD LIFE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Fonsnylaan 38

(volledig adres) 1060 Brussel (Sint-Gillis)

Onderwern(en) akte: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 26 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van aile aandelen in één hand door de naamloze vennootschap "DELTA LLOYD LIFE", rechtspersonenregister Brussel 0403.280.171, met

zetel te 1060 Brussel Fonsnylaan 38 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "ZA VERZEKERINGEN", in het Frans "ZA ASSURANCES", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0441.970.996, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2014 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2014 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt (en fiscaal, vanuit het oogpunt van de directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 januari 2014 om 00h00 overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. L De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden, tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, zowel in het binnenland ais in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap tegenover aile binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, autoriteiten, toezichthouders en openbare ambtenaren, waaronder in het bijzonder de Nationale Bank van België en het Benelux Merkenbureau en inzonderheid om de beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een feit is, concrete uitvoering te geven.

Il. De vergadering verleende bovendien ook aan mevrouw DU LAING Petra, geboren te Ninove op 23 juni 1969, wonende te 1741 Temat (Wambeek), Stenebrugstraat 41, en mevrouw RAMAEKERS lne, geboren te Genk op 20 december 1975, wonende te 3400 Landen (Laar), Wijngaardstraat 1 A, beiden hiertoe handelend in hun hoedanigheid van bediende bij "Delta Lloyd Life" en die beiden in het kader van deze opdracht keuze van woonst hebben gedaan op het adres van de vennootschap, de ruimste machtigingen, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van het vertegenwoordigen van de vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse , overheden, administraties, autoriteiten, toezichthouders en openbare ambtenaren, waaronder in het bijzonder " de Nationale Bank van België en het Benelux Merkenbureau, teneinde daar namens de vennootschap alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten en akten te ondertekenen en neer te leggen;

Ill. Er werd ook aan iedere bestuurder afzonderlijk alsook aan mevrouw DU LAING Petra en mevrouw RAMAEKERS Ine, beiden voornoemd en handelend in hun hoedanigheid van bediende bij "Delta Lloyd Life", , elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht ' gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving,_wijziging of_doorhaling_van_de inschrijving van da vennootschap als handelsonderneming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het .Beigisch eaatsblad

mod 11,1

bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap ingevolge de totstandkoming van deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de lasiste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het4 van de persotofri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiaen

Verso: Naam en handtekening

14/07/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelAgd/ontvan en)

*14135357*

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: Fonsnylaan 38, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming van de heer A.J.Paauw en de heer C. Defrancq Ms bestuurder.

0 3 JULI 2014

te; priffit van de Nederlandstalige reentbeak v%ilktophanciel Brussei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 28/05/2014 overeenkomstig artikel 536, derde lid van het wetboek van vennootschappen:

1. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van de heer Aart Jan Paauw, wonende te Blauwkapelseweg 4, 3731 EC De Bilt in Nederland met ingang vanaf 28 mei 2014 tot de algemene vergadering van 2018. De heer Aart Jan Paauw zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de NBB.

2. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming van de heer Christian Defrancq, wonende te Zonnelaan 23, 3070 Kortenberg (België) als bezoldigd bestuurder met ingang vanaf 28 mei 2014 tot de algemene vergadering van 2018. De bezoldiging van het mandaat wordt in een aparte overeenkomst vastgelegd. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de NBB.

3. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Ine Ramaekers, wonende te 3400 Landen, Wijngaardstraat 1A (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigén bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

03/02/2014
ÿþ Mod Wofd l l.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

F ~~5

,~~. ~

a

pÎ4

Griffie

Ondernemingsnr 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van C. Droogmans als bestuurder en aanstelling en benoeming van C. Droogmans als lid van het directiecomité.

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 09!1212013 overeenkomstig artikel 536, derde lid van het wetboek van vennootschappen:

1. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van Mevrouw Christine, Droogmans, wonende te 1150 Brussel, Avenue Eiéonore 33 (België) met ingang vanaf 1 januari 2014 tot de algemene vergadering van 2018. Mevrouw Christine Droogmans zal haar mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Ine Ramaekers, wonende te 3400 Landen, Wijngaardstraat 1A (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijkagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te: vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluitvorming van de vergadering van de raad van bestuur van. 13/12/2013:

1. De raad van bestuur beslist over te gaan tot de aanstelling en benoeming als lid van het directiecomité Mevr Christine Droogmans, wonende te 1150 Brussel, Avenue Eléonore 33 (België) met ingang van 1 januari 2014.

De leden van het directiecomité worden benoemd voor de duur van hun mandaat als bestuurder. Een. beëindiging van het mandaat als bestuurder houdt automatisch de beëindiging van benoeming als directeur in. !-let directiecomité vormt een college. De werkwijze, taken en verantwoordelijkheden van het directiecomité zijn vastgelegd in een huishoudelijk reglement.

Bijgevolg is het directiecomité heden samengesteld uit de volgende bestuurders:

- De heer J. Van Autreve, voorzitter van het directiecomité

- De heer Bruno Moors

- De heer P. Brewee

Mevrouw A. Romagnoli

- Mevrouw C. Droogmans

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek,, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Ine Ramaekers, wonende te 3400 Landen, Wijngaardstraat 1A (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe aile administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Resto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013
ÿþ IVod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1 0 46]

03 aval=~

Griffie

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Lite

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 36

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van de commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren beslist heeft dat Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba niet langer vertegenwoordigd zal worden door Mevrouw Nicole Verheyden maar vanaf het boekjaar 2013 door Mijnheer Peter Telders in de' uitoefening van haar mandaat als commissaris van Delta Lloyd Life.

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41 (België), met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te' vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de'

" lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 JUIL. 2013

BRUSSEL

42- f`i'i"i F "

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.=ÁsderErrrarnosn . 0403.280,171

i err rriirrpj (volti.} : Delta Lloyd Life

(ver}lort)

Rechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel Fonsnylaan 38

(volledig adres) 1060 Brussel (Sint-Gillis)

Ort& rwarn(en) akte : AANPASSING DOEL - REËLE KAPITAALVERMINDERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 27 juni 2013, blijkt het volgende'.

1. Na kennisname van de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris met staat van activa en

passiva per 31 mei 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, werd

het doel van de vennootschap aangepast zoals voorgesteld in het verslag van de raad van bestuur.

Artikel 3 van de statuten werd dientengevolge gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden of in medewerking met derden:

1. Alle verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen van welke aard ook, in het bijzonder van alle schade of verlies die personen of zaken kunnen treffen ingevolge van om het even welke gebeurtenissen en elke verantwoordelijkheid die eruit voortvloeien;

2. Aile verzekering s- en herverzekeringsverrichtingen die verbintenissen omvatten waarvan de uitvoering afhangt van de menselijke levensduur (evenals het beheer van collectieve pensioenfondsen);

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening: alle financiële verrichtingen, daarin begrepen het toestaan van aile leningen, het toestaan en aanvaarden van aile waarborgen, inpandgevingen en aile hypotheken, aile roerende, onroerende of andere kapitalisatieverrichtingen, inbrengen in vennootschap, fusies, inschrijvingen, aankoop van effecten of deelbewijzen, oprichtingen van vennootschappen en eventueel alle andere commerciële of industriële verrichtingen die op rechtstreekse wijze in verband staan met de hierboven vermelde doeleinden of van die aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te begunstigen."

2. De vergadering besliste om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met tachtig miljoen euro (¬ 80.000.000,00), om dit terug te brengen naar ¬ 263.238.889,77 en dit in het kader van en met het oog op een kapitaalallocatie binnen de Delta Lloyd Groep die passend en wenselijk werd geacht en waardoor het eigen vermogen van de vennootschap werd aangepast aan het werkelijke peil van de economische behoeften van de vennootschap, en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen maar door terugbetaling aan de aandeelhouders van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één zeven miljoen achthonderdvijfendertigduizend tweehonderdzevenenzeventigste (1/7.835.277es) van het bedrag van ' onderhavige kapitaalvermindering per aandeel.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

Artikel 5 van de statuten werd dienovereenkomstig aangepast zodat dit artikel werd gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieënzestig miljoen tweehonderdachtendertigduizend achthonderdnegenentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 263.238.889,77). Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zeven miljoen achthonderdvijfendertigduizend

tweehonderdzevenenzeventig (7.835.277) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een zelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

3. Artikel 14 van de statuten houdende bepalingen aangaande bevoegdheidsdelegatie aan het directiecomité werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

cni de 1g:L3ia º%,Iz vzri LidLtiik B verrnelder : .cc7o : Naanl eii hoedsrnigheicd van de ínsuumenterende notar,r.., heivr, +" :ni de perso;olnven

bevoegd de rechtspersoon tere eanzler van derden te: vertegenyoordigcn

ve-s. Ncarr, erg handt?1;ening

mod 11.1

"Artikel 14: directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen draagt de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden met betrekking tot het dagelijks bestuur over aan een directiecomité. Daartoe verleent de raad van bestuur aan het directiecomité de bevoegdheden om beslissingen te nemen en de vennootschap te vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur,

De bevoegdheidsdelegatie aan het directiecomité kan in elk gevat nooit betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap noch op de handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun vergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur voor zover daaromtrent in de statuten niets wordt bepaald.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen. Zij vormen samen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen,

De laad \sen bestuur ken ender de treden \tan het directiecomité een 'tooraittes kiezen;, bij gebreke daaraan kiezen de leden van het directiecomité zelf een voorzitter van het directiecomité. Bij gebreke aan een voorzitter, wordt de functie van voorzitter op die vergadering waargenomen door het lid van het directiecomité dat daartoe op de vergadering door zijn collega's wordt aangeduid of, bij gebreke aan overeenstemming, door het oudste aanwezige lid op de vergadering.

De bepalingen betreffende de regeling van de bijeenroeping van de raad van bestuur zijn op analoge wijze van toepassing wat betreft de bijeenroeping van het directiecomité.

Van de besluiten van het directiecomité worden notulen gehouden, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en door minstens één ander ter zitting aanwezig lid van het directiecomité. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door twee leden van het directiecomité.

Het directiecomité kan eventueel een eigen reglement opstellen aangaande zijn interne werking waarin alle regelingen kunnen worden getroffen, die niet wettelijk of statutair zijn voorzien en voor zover terzake ook niets uitdrukkelijk werd voorzien door de raad van bestuur,

Indien een lid van het directiecomité rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het comité, stelt dat lid de raad van bestuur daarvan in kennis. Alleen de raad van bestuur keurt dan de beslissing of verrichting goed of af, in voorkomend geval mits toepassing van de in artikel 523, §1, van het Wetboek van Vennootschappen omschreven procedure.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag raad van bestuur, verslag commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jq iic laûSE, trs bPL van 1_.tLi6; i' vermelden War7rn hoedanigheid van dF trlsSrun7P1?terendE rro,enM nea.ïJ ven de aersvÍC jn[en:

bevoegd d: rechlrsc>ersoon rrr, aarr2.rer. man d;:rdsr te vertegemwcordrnen

er t~`acrn en h~~alC a

i_4" ~nu, 

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 25.06.2013 13222-0485-113
20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0403.280.171 Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Lite

(verkort) :

.wr7n 1a ,~ ,~.~~, t 6~r;n~r~rr~ " fr~üner~

, ~r. ,

rechtbank van i<Üopl,ancM Brussel

neergelegdlarttvarlgerl op

7P.V.i

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwer" akte : Goedkeuring NBB herbenoeming van A.J. Paauw en C. Defrancq als niet-uitvoerend bestuurder.

Er wordt vastgesteld:

- dat de publicatie (014135357) van de beslissing door de algemene vergadering van aandeelhouders van 28/05/2014 over de benoeming van de niet-uitvoerende bestuurders A.J. Paauw en C. Defrancq is gebeurd onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de NBB;

- dat de NBB geïnformeerd werd over deze herbenoemingen per brief en zich niet heeft verzet waardoor deze herbenoeming van bovenvermelde niet-uitvoerende bestuurders als definitief kan worden beschouwd.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2013
ÿþe mod 11.1

è; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN III 1igNiiiiu III1

on! ,r,f3EL

APR 2te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

OrrderrnsnirzVe,,rr : 0403.280.171

Benaming (volut+:) : Delta Lloyd Life

(verkorti

Rechtsvc'rn- : naamloze vennootschap

Zetel : Fonsnylaan 38

(volledig adres) 1060 Sint-Gillis

Onde c,:er +Eer) ,i; PARTIËLE SPLITSING -- GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel afgeleverd v6ôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, met tussenkomst van Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 2 april 2013, blijkt het volgende:

1. Er werd overgegaan tot partiële splitsing (de "Partiële Splitsing") waarbij slechts een deel van het vermogen van de onderhavige partieel gesplitste naamloze vennootschap "DELTA LLOYD L1FE", rechtspersonenregister Brussel 0403.280.171, met zetel te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Fonsnylaan 38 (hierna de "Partieel Gesplitste Vennootschap") werd afgesplitst, welk afgesplitst deel, met aile rechten en verplichtingen daaraan verbonden, onder algemene titel is overgegaan op de naamloze vennootschap "FIDEA", rechtspersonenregister Antwerpen 0406.006.069, met zetel te 2018 Antwerpen, Van Éycklei 14 (hierna de "Verkrijgende Vennootschap"), zonder dat de Partieel Gesplitste Vennootschap werd ontbonden of vereffend.

Door deze verrichting van Partiële Splitsing door overneming zijn de af te splitsen delen van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel overgaan op de Verkrijgende Vennootschap, als gevolg waarvan het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap overeenkomstig werd verminderd en het vermogen van de Verkrijgende Vennootschap op overeenkomstige wijze werd vermeerderd, waarbij de enige vennoot van de Partieel Gesplitste Vennootschap haar bestaande participatie in de Partieel Gesplitste Vennootschap behield en één nieuw aandeel verkreeg welk werd uitgegeven in de Verkrijgende Vennootschap, en dit zonder enige opleg in geld.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, wat het afgesplitste vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschappen, werd bepaald op 2 april 2013 om nul uur.

Overeenkomstig het Voorstel tot Partiële Splitsing, opgesteld op 21 januari 2013 en neergelegd op 24 januari 2013 op de rechtbank van koophandel te Brussel, omvat het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap de hierna vermelde bestanddelen, die met uitsluiting van alle andere werden afgesplitst en zijn overgegaan naar de Verkrijgende Vennootschap, te weten: aile activa en passiva van de Partieel Gesplitste Vennootschap met betrekking tot de Zelia Portefeuille, de aan de Zelia Portefeuille gerelateerde technische voorzieningen, een bedrag in cash aan dekkingswaarden dat overeenstemt met die technische voorzieningen, bepaalde aan de Zelia Portefeuille gerelateerde intellectuele eigendom en een bijkomende solvabiliteitsmarge van dertien miljoen euro (¬ 13.000.000,00) (hierna het "Afgesplitste Vermogen").

Alle andere activa en passiva dan deze bedoeld in het Voorstel tot Partiële Splitsing zullen niet mee overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de onderhavige Partiële Splitsing.

2. Teneinde elke discussie te vermijden over de in het kader van de Partiële Splitsing toegescheiden vermogensbestanddelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap en ingeval de vermeldingen dienaangaande en de beschrijving en opsomming van het Afgesplitste Vermogen in het Voorstel tot Partiële Splitsing en in de akte geen uitsluitsel geven (bijvoorbeeld omdat delen van het -vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van het Afgesplitste Vermogen zijn vermeld), is uitdrukkelijk overeengekomen en bedongen dat alle eventuele activa en passiva van de Partieel Gesplitste Vennootschap die niet in het Voorstel tot Partiële Splitsing en in de akte worden toegescheiden en waarbij de interpretatie van het Voorstel tot Partiële Splitsing geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zullen geacht worden in het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap te zijn gebleven en te blijven.

On de IF,RtSrz Lld !'ûï, LVII" FI \iP.rfüÍor1 " F. ". n i`ledlSl :L 110cdAl11Ut1 ,ci val C r li. rlll+rèl!" ti "l #'IDi, '1, flbl:l3 ". ' G'd E_+nGI,G lrlr .

brti,oe7ri Cic rS" Chtqr)<; oon Vrl =

-r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

3, De vermogensovergang van het Afgesplitste Vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap

werd per 2 april 2013 (om 00h00) verwerkt in haar boekhouding en ingevolge die vermogensovergang, werd het eigen vermogen van de onderhavige Partieel Gesplitste Vennootschap verminderd en bovendien werd ook haar maatschappelijk kapitaal verminderd met in totaal dertien miljoen euro (¬ 13.000.000,00) om te worden

teruggebracht op driehonderddrieënveertig miljoen tweehonderdachtendertigduizend

achthonderdnegenentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 343.238.889,77).

Als gevolg van de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Partieel Gesplitste

Vennootschap, werd ook de fractiewaarde van de bestaande zeven miljoen achthonderdviijfendertiigdutzend tweehonderdzevenenzeventig (7.835.277) aandelen dienovereenkomstig verminderd zodat elk bestaand aandeel vanaf de totstandkoming van de Partiële Splitsing nog één zeven miljoen achthonderdvijfendertigduizend tweehonderdzevenenzeventig (1/7.835.277ste) van driehonderddrieënveertig miljoen tweehonderdachtendertigduizend achthonderdnegenentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 343.238.889,77) vertegenwoordigd.

4.. Artikel 5 van de Partieel Gesplitste Vennootschap werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddrieënveertig miljoen tweehonderdachtendertigduizend achthonderdnegenentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 343.238.889,77). Net is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zeven miljoen achthonderdvijfendertigduizend

tweehonderdzevenenzeventig (7.835.277) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een zelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

5. De vergadering besliste vervolgens als volgt:

1, De vergadering gelaste vooreerst de raad van bestuur van de Partieel Gesplitste Vennootschap met het formaliseren van deze splitsingsverrichting op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan elk lid van de raad van bestuur afzonderlijk tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Partieel Gesplitste Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, waaronder in België de Nationale Bank van België (NBB) en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (Financial Services and Markets Authority/FSMA), en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de beslissingen aangaande de Partiële Splitsing en aangaande de kapitaalvermindering boekhoudkundig te verwerken in de balans van de Partieel Gesplitste Vennootschap alsook om het register van aandelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap aan te passen overeenkomstig de genomen beslissingen; in het bijzonder werd aan elke bestuurder afzonderlijk bevoegdheid verleend om namens de Partieel Gesplitste Vennootschap tussen te komen op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschap die besliste over de goedkeuring van het Voorstel tot Partiële Splitsing en verscheen voor de notaris die de notulen van desbetreffende buitengewone algemene vergadering heeft verleden en voor hem alle verklaringen in het kader van deze Partiële Splitsing te hebben afgelegd en authentiek te hebben laten vaststellen.

Il. De vergadering verleende bovendien ook aan mevrouw JESPERS Sara Elvire Albert, Manager Legal van "Delta Lloyd Life", geboren te Leuven op 23 juli 1970, wonende te 3051 Oud-lieverlee (Sint-Joris-Weert), Krekelbergstraat 11, en aan mevrouw DU LAING Petra, bediende van "Delta Lloyd Life", geboren te Ninove op 23 juni 1969, wonende te 1741 Temat (Wambeek), Stenebrugstraat 41, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, de ruimste machtigingen om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van het vertegenwoordigen van de Partieel Gesplitste Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, waaronder in België de Nationale Bank van België (NBB) en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (Financial Services and Markets Authority/FSMA), en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, teneinde daar namens de Partieel Gesplitste Vennootschap alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten en akten te ondertekenen en neer te leggen, alsook om het register van aandelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap aan te passen overeenkomstig de genomen beslissingen; in het bijzonder wordt aan elk van hen afzonderlijk bevoegdheid verleend om namens de Partieel Gesplitste Vennootschap Vennootschap tussen te komen op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschap die besliste over de goedkeuring van het Voorstel tot Partiële Splitsing en te verschijnen voor de notaris die de notulen van de buitengewone algemene vergadering heeft verleden en voor hem alle verklaringen in het kader van deze Partiële Splitsing te hebben afgelegd en authentiek te hebben laten vaststellen.

!I!. Tenslotte werd aan mevrouw JESPERS Sara, voornoemd, en aan mevrouw DU LAING Petra, voornoemd, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, tevens een bijzondere volmacht gegeven om de Partieel Gesplitste Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige splitsingsoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Partieel Gesplitste Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Partieel Gesplitste Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

CIL) ÓI wgr. ~ UltS~ VFr1lel.:;er, v Ci l'IS?..fYS E:r, fl(r?(ib11rJ1'leld d,- Ifl , IJlli:.

'.11

: $,,oefiC' rrl..

15/03/2013
ÿþ ÎL~~iï74~~ Mod 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III Ittillt111 IIY

BRUSSE..

o s MRT 20b

Griffie

Ondernem ingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Goedkeuring NBB van de benoeming van A. Romagnoli als bestuurder en eveneens van de aanstelling en benoeming als lid van het directiecomité.

Er wordt vastgesteld:

dat de goedkeuring van de NBB op het ogenblik van de publicatie (13003201) van de beslissing door de algemene vergadering van aandeelhouders van 12/11/2012 over de benoeming van de bestuurder A. Romagnoli en de aanstelling en benoeming als lid van het directiecomité door de Raad van Bestuur van 07/12/2012 nog niet werd ontvangen;

dat de vennootschap inmiddels de definitieve goedkeuring van de NBB heeft gekregen bij brief van de NBB de dato 30/01/2013 en dat de benoeming van de bovenvermelde bestuurder dus als definitief kan worden beschouwd.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþ Med 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-Bijlagenïiij h lle[gisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Neerlegging van het voorstel van een met splitsing gelijkgestelde verrichting.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Fidea (hierna "Fidea"), en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Delta Lloyd Life (hierna "Delta Lloyd Life") hebben, overeenkomstig artikel 677 jo. artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen, een gezamenlijk voorstel van een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting door middel van de overdracht van een deel van het vermogen van Delta Lloyd Life aan Fidea opgesteld zoals hierna in zijn integraliteit opgenomen.

Dit voorstel werd goedgekeurd door de raad van bestuur van Fidea op 23 januari 2013 en door de raad van bestuur van Delta Lloyd Life op 21 januari 2013.

Dit voorstel zal niet vroeger dan zes weken na de neerlegging ervan in de respectieve vennootschapsdossiers, door Fidea ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, en door Delta Lloyd Life ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van Fidea en Delta Lloyd Life, overeenkomstig de artikelen 728 toten met 741 van het Wetboek van vennootschappen.

1.VOORSTELLING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De raad van bestuur van Fidea en de raad van bestuur van Delta Lloyd Life stellen voor dat de verrichting:

-zal plaatsvinden onder de vorm van een "met splitsing (door overneming) gelijkgestelde verrichting", in de zin van artikel 677 juncto artikel 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen (hierna genoemd de "partiële splitsing");

-de overdracht met zich mee zal brengen van de portefeuille Belgische verzekeringspolissen "niet-leven" van Delta Lloyd Life, gecommercialiseerd onder de merknaam "Zelia" (zijnde de takken 01a, 03, 08, 09, 10a, 13 en 16, hierna de "Zelffa Portefeuille") en van een aantal gerelateerde activa en passiva (zoals nader beschreven in punt 10 hierna) aan Fidea, zonder dat Delta Lloyd Life ophoudt te bestaan en de toekenning aan de enige aandeelhouder van Delta Lloyd Life, Delta Lloyd Houdstermaatschappij België B.V. (de "DLL Aandeelhouder"), van één gewoon aandeel van Ftdea, ais vergoeding voor die overdracht, volgens de in punt 3 hieronder bedoelde ruilverhouding en op de in punt 4 hieronder beschreven wijze.

Mutatis mutandis zal de verrichting onderworpen zijn aan de bepalingen van Boek XI, Titel Il, Hoofdstuk III, Afdeling I van het Wetboek van vennootschappen.

2.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE VOORGESTELDE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

(a)De partieel te splitsen vennootschap: Delta Lloyd Life NV

De vennootschap die partieel zal worden gesplitst is de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Delta Lloyd Life", waarvan de zetel gevestigd is te 1060 Brussel (Sint-Gilis), Fonsnylaan 38. Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0403.280.171.

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 356.238.885,77, vertegenwoordigd door 7.835.277 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een zelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden thans door één aandeelhouder gehouden, de "DLL Aandeelhouder".

Het doel van Delta Lloyd Life luidt overeenkomstig artikel 3 van haar statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

*13021803*

1

2Z JAN 2O1

Griffie

r

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Alle verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen van welke aard ook, in het bijzonder van aile schade of verlies die personen of zaken kunnen treffen ingevolge van om het even welke gebeurtenissen en elke verantwoordelijkheid die eruit voortvloeien;

2. Alle verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen die verbintenissen omvatten waarvan de uitvoering afhangt van de menselijke levensduur (evenals het beheer van collectieve pensioenfondsen);

3. Alle financiële verrichtingen, daarin begrepen het toestaan van alle leningen, het toestaan en aanvaarden van alle waarborgen, inpandgevingen en alle hypotheken, alle roerende, onroerende of andere kapitalisatieverrichtingen, inbrengen in vennootschap, fusies, inschrijvingen, aankoop van effecten of deelbewijzen, oprichtingen van vennootschappen en eventueel alle andere commerciële of industriële verrichtingen die op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze in verband staan met de hierboven vermelde doeleinden of van die aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te begunstigen."

Zij wordt hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "Delta Lloyd Life".

Als gevolg van de partiële splitsing zal het maatschappelijk kapitaal van Delta Lloyd Life worden verminderd met EUR 13 miljoen en teruggebracht worden tot EUR 343.238.889,77.

(b)De verkrijgende vennootschap: Fidea NV

De verkrijgende vennootschap is de naamloze vennootschap naar Belgisch recht "Fidea", waarvan de zetel

gevestigd is te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 14. Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Antwerpen met ondernemingsnummer 0406.006.069,

Haar maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 220.908,193,12, vertegenwoordigd door 33.630.538 aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde die elk een zelfde deel van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Het doel van Fidea luidt overeenkomstig artikel 2 van haar statuten als volgt:

"De vennootschap heeft als doel alle verzekerings-, medeverzekerings-, herverzekerings-, en

kapitalisatieverrichtingen te doen en gemeenschappelijke beleggingsfondsen te beheren. Teneinde het aldus

omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer;

- alle roerende, onroerende, financiële, nijverheids-, handels-, of burgerlijke verrichtingen doen;

- risico's bij andere ondernemingen plaatsen;

- door middel van fusie, inbreng, inschrijving of, op om het even welke wijze, deelnemen in en deelnemingen

aanvaarden van alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen;

- gemeenschappelijke beleggingsfondsen beheren, zoals bedoeld in de controlewetgeving inzake

verzekeringen.

Het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland worden verwezenlijkt".

Zij wordt hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap" of "Fidea".

In het kader van de partiële splitsing zal het maatschappelijk kapitaal van Fidea verhoogd worden met EUR

6,57 (zijnde de fractiewaarde van één Fidea-aandeel) tot EUR 220.908.199,69, en een uitgiftepremie zal

worden geboekt van 12.999.993,43 EUR.

3.RUILVERHOUDING EN TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de artikelen 15 en 15bis van de Verzekeringswet moeten verzekeringsondernemingen een solvabiliteitsmarge samenstellen die voldoende is in het licht van hun verzekeringsactiviteiten. De raden van bestuur van Delta Lloyd Life en Fidea zijn overeengekomen dat de Transactie geen negatieve impact mag hebben op de solvabiliteitspositie van Fidea.

Om ervoor te zorgen dat de Transactie voor Fidea neutraal zou zijn vanuit een solvabiliteitsoogpunt, zijn de raden van bestuur van Delta Lloyd Life en Fidea overeengekomen dat bovenop de verzekeringspolissen van de Zelia Portefeuille, de aan de Zelia Portefeuille gerelateerde technische voorzieningen en een met de waarde van die technische voorzieningen overeenstemmend bedrag aan dekkingswaarden, eveneens een bijkomende solvabiliteitsmarge van EUR 13 miljoen aan Fidea moet worden overgedragen om de Zelia Portefeuille op voldoende wijze te kapitaliseren in het licht van de wettelijke solvabiliteitsvereisten.

Delta Lloyd Life en Fidea zijn overeengekomen dat de waarde van de Zelffa Portefeuille, inclusief de bijkomende solvabiliteitsmarge van EUR 13 miljoen, EUR 1,00 bedraagt.

Bijgevolg stellen de raden van bestuur van Delta Lloyd Life en Fidea voor dat in het kader van de partiële splitsing aan de DLL Aandeelhouder één nieuw gewoon aandeel in Fidea (het "Vergoedingsaandeel") wordt toegekend als vergoeding voor de inbreng van de in punt 10 beschreven activa en passiva,

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing, is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de DLL Aandeelhouder van één aandeel in Fidea per 7.835.277 aandelen in Delta Lloyd Life, zijnde de ruilverhouding.

Het Vergoedingsaandeel zal dezelfde kenmerken hebben als de bestaande Fidea aandelen.

Er zal geen opleg in geld worden betaald aan de DLL Aandeelhouder.

4.DE WIJZE WAAROP HET NIEUWE AANDEEL IN FIDEA WORDT UITGEREIKT

Het Vergoedingsaandeel zal een gewoon aandeel op naam zijn, zonder vermelding van nominale waarde.

Het Vergoedingsaandeel zal één drieëndertig miljoen zeshonderddertigduizend vijfhonderdnegenendertigste (1/33.630.539) van het maatschappelijk kapitaal en het maatschappelijk vermogen van Fidea vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van Delta Lloyd Life en Fidea, zal het aandelenregister van Fidea aangepast worden door de uitgifte van het Vergoedingsaandeel en zal het Vergoedingsaandeel in het aandeelhoudersregister ingeschreven worden op naam van de DLL Aandeelhouder.

5.DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DELTA LLOYD LIFE BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP FIDEA

De partiële splitsing zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en zal derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking treden op de dag (om 00.00 uur) van de goedkeuring ervan door de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van Delta Lloyd Life en Fidea overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg zal geen enkele verrichting van Delta Lloyd Life die betrekking heeft op de onder punt 10 beschreven activa en passiva van Delta Lloyd Life, en die uitgevoerd wordt tijdens de periode voorafgaand aan de hierboven vermelde Datum van Goedkeuring, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van Fidea.

6.DE DATUM VANAF DEWELKE HET NIEUWE AANDEEL VAN FIDEA RECHT GEEFT TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Het Vergoedingsaandeel zal dezelfde rechten en voordelen hebben als, en zal in alle opzichten pari passu gerangschikt zijn met, de bestaande en uitstaande Fidea aandelen, en zal vanaf de datum van zijn uitgifte recht geven op elke door Fidea gedane uitkering.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

7.DE RECHTEN TOEGEKEND DOOR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De partieel te splitsen vennootschap Delta Lloyd Life heeft geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

8.DE BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS BELAST MET HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De raden van bestuur van Delta Lloyd Life en Fidea zullen voorstellen dat de aandeelhouders van Delta Lloyd Life en Fidea tijdens de bovenvermelde buitengewone algemene vergaderingen instemmen met de vrijstelling van de verplichting om een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel te laten opstellen door de commissaris overeenkomstig artikel 731, §1, laatste paragraaf van het Wetboek van vennootschappen.

Fidea heeft Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Telders, belast met de opdracht om verslag uit te brengen betreffende de inbreng in natura in Fidea overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen. De bezoldiging voor deze opdracht zal EUR 14.700 bedragen (excl. BTW).

9.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Fidea en Delta Lloyd Life.

10.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN ACTIVA EN PASSIVA DIE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN OVERGEDRAGEN

De activa en passiva van Delta Lloyd Life die zullen worden overgedragen aan Fidea ingevolge de partiële splitsing betreffen de Zelia Portefeuille, de aan de Zelia Portefeuille gerelateerde technische voorzieningen, een bedrag in cash aan dekkingswaarden dat overeenstemt met die technische voorzieningen, bepaalde aan de Zelia Portefeuille gerelateerde intellectuele eigendom en een bijkomende solvabiliteitsmarge van EUR 13 miljoen (het "Afgesplitste Vermogen").

Meer in het bijzonder omvat het Afgesplitste Vermogen de volgende bestanddelen:

(a) Activa

(I)De voordelen van, en alle rechten onder, de Belgische verzekeringspolissen "niet-leven" (met inbegrip van polissen waarvoor niet langer dekking wordt verschaft, maar waaronder uitstaande claims bestaan op de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig en fiscaal wordt verwezenlijkt (zie punt 5 van dit voorstel) die worden gecommercialiseerd onder de merknaam Zelia (de "Polissen").

Ook alle Polissen die eventueel worden onderschreven tussen de datum van dit splitsingsvoorstel.en de datum waarop de partiële splitsing wordt verwezenlijkt, zullen aan Fidea overgedragen worden;

(ii)De voordelen van, en alle rechten onder:

(1)de herverzekeringsovereenkomsten gesloten tussen Delta Lloyd Life en haar herverzekeraars, in de mate dat deze verband houden met enige claims onder de Polissen die uitstaand zijn op, of ontstaan na, de datum waarop de partiële splitsing wordt verwezenlijkt;

4

J ti

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(2)alle claims op herverzekeraars met betrekking tot de Polissen; en

(3)alle inpandgevingen en andere zekerheden gedaan of gesteld door herverzekeraars van Delta Lloyd Life op de datum waarop de partiële splitsing wordt verwezenlijkt, al dan niet vermeld op de balans van Delta Lloyd Life onder Nr. 17 "Niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen" (schema volgens Afdeling III. Toelichting" van Hoofdstuk I. "Schema van de jaarrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk besluit van 17 november 1994 betreffende de jaarrekening van verzekeringsondernemingen (het "Koninklijk Besluit')), voor zover zij betrekking hebben op de Zelia Portefeuille en de Polissen;

(111)Dekkingswaarden, in de zin van Artikel 16, §2, van de Verzekeringswet, in de vorm van cash, voor een bedrag gelijk aan:

(1)De technische voorzieningen, in de zin van Artikel 16 van de Verzekeringswet, van Delta Lloyd Life, in het bijzonder opgenomen in de volgende balansposten (schema volgens Afdeling I. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit), telkens voor zover zij betrekking hebben op de Zelia Portefeuille en de Polissen:

(A)"Voorziening voor niet-verdiende premies en lopende risico's" (balanspost C.l);

(B)"Voorziening voor te betalen schaden" (balanspost C.III);

(C)"Voorziening voor winstdeelname en restorno's" (balanspost C.IV);

(D)"Egalisatievoorziening en voorziening van rampen" (balanspost C.V.); en

(E)"Andere technische voorzieningen" (balanspost C.VI);

(2)plus alle voorafbetaalde premies die niet zijn opgenomen in de balanspost C.I. "Voorziening voor niet-verdiende premies en lopende risico's" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling I. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) voor zover deze betrekking hebben op de Zelia Portefeuille en de Polissen;

(3)plus het deel van de balanspost F. "Deposito's ontvangen van herverzekeraars" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling I. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) dat betrekking heeft op de Zelffa Portefeuille en de Polissen;

(4)min het deel van de balanspost Dbis.fff "Deel van de herverzekeraars in de technische voorzieningen  Voorziening voor te betalen schaden" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling L "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk II, "Gedetailleerde balans en,resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) dat betrekking heeft op de Zelia Portefeuille en de Polissen; en

(5)min het deel van de balanspost E.L3.a 'Terug te vorderen technische lasten" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling f. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) dat betrekking heeft op de Zelia Portefeuille en de Polissen

(1v)Het deel van de balanspost Dbis.11l "Deel van de herverzekeraars in de technische voorzieningen  Voorziening voor te betalen schaden" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling I. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk 1l. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) voor zover dit betrekking heeft op de Zelia Portefeuille en de Polissen;

(v)Het deel van de balanspost E.1.3.a `Terug te vorderen technische lasten" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling L "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk IL "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) voor zover dit betrekking heeft op de Zelia Portefeuille en de Polissen;

(vi)Een bedrag van EUR 13.000.000 in cash, vereist voor de kapitalisatie van de Zelffa Portefeuille;

(vii)Alle rechten, aanspraken en belangen van Delta Lloyd Life in, op en krachtens de handelsnaam "Zefia", de domeinnaam http:/lwww.zelia.be en alle "Zelia" merken, met inbegrip van de gedeponeerde merken "Zelia", "Zelia Car Help", "Zelia Car Mobility", "Zelia Global Service" "Zelia Insurance", "Aquilia", "Carefull" en "Vivaldi";

en

(viii)Alle boeken, fiches en bescheiden met betrekking tot de Zelia Portefeuille.

(b) Passiva

(1)De volgende onderdelen van het eigen vermogen van Delta Lloyd Life:

(1)Kapitaal, ten bedrage van EUR 13 miljoen;

(ii)Alle schulden ten aanzien van de verzekerden onder de Polissen voor claims onder de Polissen die niet

volledig zijn afgewikkeld op de datum waarop de partiële splitsing wordt verwezenlijkt;

(iii)Alle schulden ten aanzien van de verzekerden onder de Polissen die ontstaan op of na de datum waarop

de partiële splitsing wordt verwezenlijkt;

(iv)De technische voorzieningen, in de zin van Artikel 16 van de Verzekeringswet, van Delta Lloyd Life die

betrekking hebben op de Zelia Portefeuille, in het bijzonder opgenomen in de volgende balansposten (schema

volgens Afdeling 1. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk IL "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van

de Bijlage bij het Koninklijk Besluit), telkens voor zover zij betrekking hebben op de Zelia Portefeuille en de

Polissen:

(1)"Voorziening voor niet-verdiende premies en lopende risico's" (balanspost Ci);

(2)"Voorziening voor te betalen schaden" (balanspost C.111);

(3)"Voorziening voor winstverdeling en restorno's" (balanspost C.IV);

(4)"Egalisatievoorziening en voorziening van rampen" (balanspost C.V.); en

(5)"Andere technische voorzieningen" (balanspost C.VI);

3

Voor-tri

tiehóuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(v)Het deel van de balanspost F. "Deposito's ontvangen van herverzekeraars" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling I. "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il, "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) voor zover dit betrekking heeft op de Zelia Portefeuille en de Polissen; en

(vi)Alle voorafbetaalde premies die niet zijn opgenomen in de balanspost C,I, "Voorziening voor niet-verdiende premies en lopende risico's" op de balans van Delta Lloyd Life (schema volgens Afdeling h "Gedetailleerde Balans" van Hoofdstuk Il. "Gedetailleerde balans en resultatenrekening" van de Bijlage bij het Koninklijk Besluit) voor zover deze betrekking hebben op de Zelia Portefeuille en de Polissen.

Alle andere activa en passiva van de partieel te splitsen vennootschap Delta Lloyd Life dan het hierboven op limitatieve wijze opgesomde Afgesplitste Vermogen, zullen niet aan de verkrijgende vennootschap Fidea worden overgedragen ingevolge de partiële splitsing.

Voor zover de hogere beschrijving en opsomming van het Afgesplitste Vermogen, dat voorwerp is van de partiële splitsing, niet voldoende nauwkeurig is, (bijvoorbeeld omdat delen van het vermogen tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van het Afgesplitste Vermogen zijn vermeld), wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat aile eventuele activa en passiva van Delta Lloyd Life die niet in dit voorstel worden toegescheiden en waarbij de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zullen geacht worden in het vermogen van Delta Lloyd Life te blijven.

Geen van de werknemers van Delta Lloyd Life zal tengevolge van de partiële splitsing overgaan naar Fidea.

11.VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Het Vergoedingsaandeel dat Fidea zal uitgeven voor de inbreng van de activa en passiva beschreven in punt 10 ten gevolge van de partiële splitsing zal worden toegewezen aan de DLL Aandeelhouder.

Gezamenlijk opgemaakt en voor Fidea goedgekeurd en ondertekend op 23 januari 2013, en voor Delta Lloyd Life goedgekeurd en ondertekend op 21 januari 2013, in vier (4) originele exemplaren. Eén origineel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van Fidea ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, één origineel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van Delta Lloyd Life ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en de twee andere originelen zullen worden bewaard op de zetel van respectievelijk de verkrijgende vennootschap en de partieel te splitsen vennootschap.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

samen hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2013
ÿþ Mot! 2.1

1»i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 20/12/2012 overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer Hugo De Cupere wonende te 3200 Aarschot, Haterbeekstraat 55 van zijn mandaat als bestuurder van Delta Lloyd Life NV met ingang vanaf 15 december 2012 en aanvaardt zijn ontslag per voormelde datum.

Een beëindiging van het mandaat als bestuurder houdt automatisch de beëindiging in als lid van he directiecomité.

Bijgevolg is het directiecomité vanaf 15 december 2012 samengesteld uit de volgende bestuurders:

- De heer J. Van Autreve, voorzitter van het directiecomité

- De heer Bruno Moors,

- De heer P. Brewee,

- Mevrouw A. Romagnoli

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

PeR~~`', fq 2014

Griffie

0403.280.171

Delta Lloyd Life

NV

Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Ontslag van Hugo De Cupere als bestuurder en beëindiging als lid van het directiecomité.

111111

*13020118*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :.

Zetel :

Onderwerp akte :

07/01/2013
ÿþ rood 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

teluââa

DEC 2011

Grill e

11111

i

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbla

13 03201"

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Benoeming van A. Romagnoli ais bestuurder en aanstelling en benoeming van A. Romagnoli als lid van het directiecomité.

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 12/11/2012 overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen:

1, De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van Mevrouw Anne Romagnoli, wonende te Avenue Huldergem 3, 1020 Brussel met ingang vanaf 1 december 2012 tot de algemene vergadering van 2015. Mevrouw Romagnoli zal haar mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de NBB.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de vergadering van de raad van bestuur van 7 december 2012:

1. De raad van bestuur beslist over te gaan tot de aanstelling en benoeming als lid van het directiecomité: Mevr Anne Romagnoli, wonende te Avenue Huldergem 3, 1020 Brussel met ingang vanaf 1 december 2012. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de NBB.

De leden van het directiecomité worden benoemd voor de duur van hun mandaat als bestuurder. Een beëindiging van het mandaat als bestuurder houdt automatisch de beëindiging van benoeming ais directeur in. Het directiecomité vormt een college. De werkwijze, taken en verantwoordelijkheden van het directiecomité zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Bijgevolg is het directiecomité heden samengesteld uit de volgende bestuurders:

- De heer J. Van Autreve, voorzitter van het directiecomité

- De heer Bruno Moors,

- De heer H. De Cupere ,

- De heer P. Brewee,

- Mevrouw A, Romagnoli

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen hi} het-Belgisch Staatsblad-40--7/01/-2013 --Annexes-du-Moniteur-belge

2. De raad van bestuur verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Jespers, wonende te 3051 Oud-Herverlee, Krekelbergstraat 11 (België), ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de raad van bestuur in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

(4- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : BL316262
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0249-114
03/05/2012 : BL316262
02/03/2012
ÿþ rood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*17048879*

V beh aa Be' Stai

r~Retee,

2 0 FEV. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) ; Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte ; Goedkeuring door de NBB van de hernieuwing mandaten diverse bestuurders van Delta Lloyd Life.

Er wordt vastgesteld;

- dat de goedkeuring van de NBB op het ogenblik van de publicatie (0102457) van de beslissing door de

jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 25/05/2011 over de herbenoeming van de volgende

bestuurders nog niet werd ontvangen:

- Emiel Roozen als niet-uitvoerende bestuurder

- Piet Verbrugge als niet-uitvoerende bestuurder

- Peter Brewee als uitvoerende bestuurder

- Hugo De Cupere als uitvoerende bestuurder

- Bruno Moors als uitvoerende bestuurder

- Jan Van Autreve als uitvoerende bestuurder;

dat de vennootschap inmiddels de definitieve goedkeuring van de NBB heeft gekregen bij brief van de NBB de dato 21/12/2011 en dat de benoeming van bovenvermelde bestuurders als definitief kan worden beschouwd.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2011
ÿþMal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I`e.Vidil{



h 111111111111111111 I III

*11172627*

r-

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van de commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren.

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren beslist heeft dat Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba niet langer meer vertegenwoordigd zal worden door Mijnheer Peter Telders en Mevrouw Nicole Verheyden maar vanaf het boekjaar 2011 enkel door Mevr Nicole Verheyden in de uitoefening van haar mandaat als commissaris van Delta Lloyd Life .

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2015
ÿþ Mod Word 7 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad_ benend te maken Kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 032017

17 FEU, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van krwindel Brussel

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van de commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba.

Er wordt vastgesteld dat:

Bij beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba benoemd werd ais commissaris, met als wettelijke vertegenwoordiger Peter Telders. Met ingang van 1 januari 2015 treedt de heer Peter Telders terug als wettelijke vertegenwoordiger en wordt vanaf dan, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba als commissaris van de vennootschap wettelijk vertegenwoordigd door mevrouw Nicole Verheyen.

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek Stenebrugstraat 41, (België) om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011
ÿþ MM 2.1

~Il~< [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 1111111 Hfl10111111110 iii

behouc

aan h

Belgis

Staatst





. ..~~~ .

2 7 JUIN 7W(1)

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Herbenoeming van J. Van Autreve, B. Moors, H. De Cupere, P. Brewee, P. Verbrugge en E. Roozen als bestuurders

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van Vennootschappen van 25 mei 2011:

- De mandaten van verschillende bestuurders van de vennootschap vervallen na afloop van deze algemene

vergadering. De aandeelhouders beslissen tot de herbenoeming van volgende bestuurders onder opschortende

voorwaarde van de goedkeuring van de Commissie van Bank-Financie en Assurantiewezen (CBFA):

* Van Autreve Jan wonende te Gloxinialaan 18, 9840 De Pinte (België)

Moors Bruno wonende te Zandstraat 13, 2800 Mechelen (België)

* De Cupere Hugo wonende te Haterbeekstraat 55, 3200 Aarschot (België)

* Brewee Peter wonende te Dammeers 33, 9880 Aalter (België)

Verbrugge Piet wonende te New Yorkstraat 2J, 9000 Gent (België)

* Roozen Emiel wonende te Essenlaan 25, 2061 GA Bloemendaal (Nederland)

De bestuurders worden herbenoemd voor een duur van 4 jaar. Het mandaat zal bijgevolg eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2015. Het mandaat is onbezoldigd.

- De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Bruno Moors Hugo De Cupere

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 28.06.2011 11231-0300-116
29/04/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch . Staatsblad

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0403.280.171

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Einde mandaat H. Raué als bestuurder, benoeming van O. Verstegen als bestuurder.

11I II 111111111 IOI 11111 II IM 11 I1I

*110652 67*

1 8 APR

Griffie

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen van 2910312011:

1.De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer Henk Raué wonende te B. Zweerslaan 37, 3741 HM Baarn (Nederland) van zijn mandaat als bestuurder van Delta Lloyd Ufe met ingang vanaf 1 april 2011. Zijn mandaat als voorzitter van de Raad van Bestuur eindigt samen met het einde van zijn bestuursmandaat.

2.De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van de heer Onno Wim Verstegen, wonende te Vossiusstraat 75, 1071 AK Amsterdam (Nederland) met ingang vanaf 18 februari 2011 tot de algemene vergadering van 2015. De heer O. Verstegen zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de CBFA.

3.De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Opde laatste blz.van Luik B vermelden : Recto : Naam enoe......._ i _..__. de instu......nr_....._....n._...____,......tzij v..__d....._.,_,.__..._n(.__)....

hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011
ÿþMod 2.1

r,L73,e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III II 1111 III IOI I I II II 1111 II

*11065268*

Ondernemingsnr : 0403.280.171 Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life

5ittee

1 8 APR logi

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte Goedkeuring CBFA van de benoeming van E. Roozen als bestuurder, van de benoeming van A. Paauw als bestuurder en van de benoeming van Grelica Comm.V. als bestuurder

Er wordt vastgesteld:

- dat de goedkeuring van de CBFA op het ogenblik van de publicatie (0152971) van de beslissing door de algemene vergadering van aandeelhouders van 22/9/2010 over de benoeming van de bestuurder Emiel Roozen nog niet werd ontvangen;

dat de vennootschap inmiddels de definitieve goedkeuring van de CBFA heeft gekregen bij brief van de CBFA de dato 05/10/2010 (met kenmerk CPA-IBA/0167/PPE/PUNTHA/L.1122) en dat de benoeming van bovenvermelde bestuurder als definitief kan worden beschouwd.

- dat de goedkeuring van de CBFA op het ogenblik van de publicatie (0000885) van de beslissing door de algemene vergadering van aandeelhouders van 10/12/2010 over de benoeming van de bestuurders Grelica Comm. V. en de heer Aartjan Paauw nog niet werd ontvangen;

dat de vennootschap inmiddels de definitieve goedkeuring van de CBFA heeft gekregen bij brief van de CBFA de dato 16/03/2011 (met kenmerk CPA-IBA/0167/PPE/THA/L.271) en dat de benoemingen van bovenvermelde bestuurders als definitief kunnen worden beschouwd.

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2011
ÿþ Motl 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J1111.11,1,11,!11.11111J11111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2 4 DEC 201

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0403.280.171

(voluit) Delta Lloyd Life

Rechtsvorm : NV

Zetel Fonsnylaan 38

1060 Sint-Gillis

: Benoeming J. Van Autreve als voorzitter van het directiecomité, benoeming van A. Paauw als bestuurder, benoeming van Grelica Comm.V. ais bestuurder, einde mandaat Sven Williamson als bestuurder.

Onderwerp akte



Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 6 oktober 2010:

De raad van bestuur beslist om met ingang van 01/08/2010 de heer Jan Van Autreve te benoemen als voorzitter van het directiecomité in vervanging van Frank Blankers (beëindiging mandaat bestuurder per: 01/08/2010 en bijgevolg ook geen lid meer van het directiecomité).

De raad van bestuur verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat; 41 (België) en aan Sara Elvire Jespers, wonende te 3051 Oud-Herverlee, Krekelbergstraat 11 (België), ieder' individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog; op de publicatie van de beslissingen van de raad van bestuur in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij: de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van: de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders: overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen van 10/12/2010:

1.De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer Sven Williamson wonende te 1817 HE Alkmaar, Brahmsstraat 24 (Nederland) van zijn mandaat als bestuurder van Delta Lloyd Life met: ingang vanaf 1 januari 2011.

2.De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming van Grelica Comm.V. met zetel te 3070 Kortenberg, Zonnelaan 23 (België) als bezoldigd bestuurder met ingang vanaf 9 december 2010 tot de. algemene vergadering van 2014. Grelica Comm.V. zal voor de uitoefening van het bestuursmandaat optreden via haar vaste vertegenwoordiger de heer Defrancq Christian, wonende te 3070 Kortenberg, Zonnelaan 23

(België). De bezoldiging van het mandaat wordt in een aparte overeenkomst vastgelegd. De benoeming'

gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de CBFA.

3.De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van de heer Aartjan' Paauw, wonende te 3731 EC De Bilt, Blauwkapelseweg 4 (Nederland) met ingang vanaf 1 januari 2011 tot dej algemene vergadering van 2014. De heer A. Paauw zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. De benoeming gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de CBFA

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) en aan Sara Elvire Albert Jespers, wonende te 3051 Oud-Heverlee! Krekelbergstraat 11, (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ond e.__....... ke aar..,

ernemingsloket naar

keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 30.08.2010 10502-0420-111
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 24.09.2009 09792-0248-105
27/04/2015
ÿþ~ f Mod word 11.1

~ i_.._.....,a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111191011

aan het

Belgisch Staatsblad

nevrgelegdlontVerigen op

i 5~.~T'.. 2015

, G iffje

ter griffie., V~i1 Griffie

`l~~

Ondernemingsnr : 0403.280.171 récntbWnit van

Benaming

(voluit) : Delta Lloyd Life (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging van de wettelijke vertegenwoordiger van de commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba.

Er wordt vastgesteld dat

Bij beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering werd Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba benoemd als commissaris, met als wettelijke vertegenwoordiger Nicole Verheyen. Met ingang van 9 maart 2015 treedt mevrouw Nicole Verheyen terug als wettelijke vertegenwoordiger en wordt vanaf dan, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba als commissaris van de vennootschap wettelijk vertegenwoordigd door mevrouw Christel Weymeersch.

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België) om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Hechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen,

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2008 : BL316262
13/08/2008 : BL316262
04/08/2008 : BL316262
10/06/2008 : BL316262
05/11/2007 : BL316262
04/10/2007 : BL316262
27/07/2007 : BL316262
05/07/2007 : BL316262
05/07/2007 : BL316262
18/12/2006 : BL316262
12/10/2006 : BL316262
12/10/2006 : BL316262
06/10/2006 : BL316262
13/09/2006 : BL316262
12/09/2006 : BL316262
11/07/2006 : BL316262
29/05/2006 : BL316262
19/12/2005 : BL316262
30/08/2005 : BL316262
24/06/2005 : BL316262
16/07/2015
ÿþMod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itonivafgen OP

1111111111.11,11.111j1111ij11111111 te

r

neergeteg

0 7 JULI 2015

r griffie van de Nederlandstalige achtbark van kooerdikiel Brussel

Ondernemingsar : 0403.280.171

Benaming

(voluit) ; Delta Lloyd Life

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fonsnylaan 36, 1060 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de heer J. Van Autreve, de heer B. Moors, de heer P. Brewee en de heer O. Verstegen als bestuurder, benoeming van de heer F. Pama als bestuurder, herbenoeming van commissaris, einde mandaat van mevrouw A. Romagnoli als bestuurder.

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 27/05/2015 overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen:

1, De algemene vergadering beslist over te gaan tot de herbenoeming als bestuurder van Delta Lloyd Life:

- de heer Jan Van Autreve, wonende te Gloxinialaan 18, 9840 De Pinte (België) met ingang vanaf 27 mei 2015 tot de algemene vergadering van 2019. De heer Jan Van Autreve zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

- de heer Bruno Moors, wonende te Zandstraat 13, 2800 Mechelen (België) met ingang vanaf 27 mei 2015 tot de algemene vergadering van 2019. De heer Bruno Moors zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

- de heer Peter Brewee, wonende te Dammeers 33, 9880 Aalter (België) met ingang vanaf 27 mei 2015 tot de algemene vergadering van 2019, De heer Peter Brewee zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

- de heer Onno Verstegen, wonende te Vossiusstraat 75, 1071 AK Amsterdam (Nederland) met ingang` vanaf 27 mei 2015 tot de algemene vergadering van 2019. De heer Onno Verstegen zal zijn mandaat, uitoefenen ten kosteloze titel.

2. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van Delta Lloyd Life:

De heer Folkert Pama wonende te Duifpolder 17, 3825 JC Amersfoort (Nederland) met ingang vanaf 27 mei 2015 tot de algemene vergadering van 2019. De heer Folkert Pama zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

3. De algemene vergadering besluit op voorstel van de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen, Ernst & Young bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2 te 1831 Diegem en vertegenwoordigd door Mevr Christel Weymeersch te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor een termijn van drie jaar mbt boekjaar 2015-2016-2017; de bezoldiging van de commissaris zal in een aparte overeenkomst worden vastgelegd.

4. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door mevrouw Anne Romagnoli wonende te 1020 Brussel, Huldergemlaan 3 (België) van haar mandaat als bestuurder op de jaarlijkse algemene vergadering van Delta Lloyd Life en aanvaardt haar ontslag.

De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Stenebrugstraat 41, (België), om aile vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe aile administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen,

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/04/2005 : BL316262
06/04/2005 : BL316262
10/02/2005 : BL316262
07/10/2004 : BL316262
15/09/2004 : BL316262
18/06/2004 : BL316262
18/06/2004 : BL316262
22/04/2004 : BL316262
16/04/2004 : BL316262
16/04/2004 : BL316262
12/08/2015
ÿþ mod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2140352 na neerlegging ter griffie van de akte

Y II Ill1 III~II~~V~i

" 15116380'

Ondernemingsnr : 0403.280.171

reG¬ 1i:1.Dard, bru'"se9

neergelegd/ontvangen op

0 3 PAS. 2015

ter grilTeD van deiil~~rjanrxstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DELTA LLOYD LIFE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fonsnylaan 38

(volledig adres) 1060 Brussel (Sint-Gillis)

Onderwerpen) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 15 juli overeenkomstig artikel 719 W,Venn., betreffende de. met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de naamloze' vennootschap "DELTA LLOYD LIFE", RPR Brussel 0403.280,171, met zetel te 1060 Brussel (Sint-Gillis),; Fonsnylaan 38 (de overnemende vennootschap), van de naamloze vennootschap "ZA SOLUTIONS", RPR Brussel 0827.420.292, niet zetel te 1060 Brussel, Fonsnylaan 38 (de over te nemen vennootschap).

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

1. Inleiding

Dit fusievoorstel is in onderling overleg opgesteld door de respectieve Raden van Bestuur van:

" DELTA LLOYD LIFE NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijker zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister' onder het nummer 0403.280.171 (Brussel) ("DLL"); en

" ZA SOLUTIONS NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel. te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0827A20.292 (Brussel) ("ZAS");

overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in verband met de voorgenomen met fusie , door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, waarbij DLL de overnemende vennootschap is en ZAS de overgenomen vennootschap is.

In dit fusievoorstel wordt nader ingegaan op de voorwaarden van de voorgenomen met fusie door overneming; gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds.

De respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, zullen dit fusievoorstel ter. goedkeuring voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen, te houden op of rond midden september 2015 voor een notaris. De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is onder voorbehoud van die goedkeuring door de respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds.

Bij de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ZAS van rechtswege' worden ontbonden en ophouden te bestaan overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen. Het gehele vermogen van ZAS, zowel de rechten ais verplichtingen, zal van rechtswege overgaan op DLL. De realisatie van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt evenwel worden geacht in te gaan op 1 juli 2015 zoals hierna in het voorstel bepaald.

2. Verantwoording van de fusie

DLL oefent activiteiten uit in België in de verzekeringssector en bezit, bij het ondertekenen van dit fusievoorstel, als enige aandeelhoudster alle bestaande aandelen (100% deelname) in de verzekeringsonderneming ZAS. DLL zelf is een dochtervennootschap van Delta Lloyd Houdstermaatschappij België NV (100%-1 aandeel) en Delta Lloyd 1 aandeel België NV (1 aandeel). _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

Gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap ZAS een 100% dochtervennootschap van de overnemende vennootschap DLL is, is tussen partijen geopteerd om toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 1°, van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog op een verdere integratie van de activiteiten van de twee vennootschappen, en teneinde voor beiden verdere synergieën te kunnen creëren, stellen de respectieve Raden van Bestuur bijgevolg voor om over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij ZAS wordt overgenomen door DLL onder de voorwaarden zoals hierna bepaald in dit fusievoorstel. De respectieve Raden van Bestuur menen dat de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in het belang is van zowel DLL als ZAS, onder meer omwille van de volgende redenen:

- De respectieve Raden van Bestuur zijn op heden quasi volledig op identieke wijze samengesteld. Bovendien zou deze integratie het ook mogelijk maken om te handelen als één rechtspersoon en juridische entiteit (in plaats van op te treden via afzonderlijke juridische entiteiten).

- Door de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen ook belangrijke economische voordelen (bijvoorbeeld één netwerkadministratie, enz.), een verdere harmonisatie van de beslissings- en de managementstructuur van de bedrijvigheden van beide fuserende vennootschappen, een vereenvoudiging vanuit een juridisch (minder verdubbeling van juridische formaliteiten) en administratief en boekhoudkundig oogpunt, het vermijden van bepaalde overheadkosten, het vermijden van intra-groep transacties en het vergemakkelijken van verdere externe financiering kunnen warden' bewerkstelligd en gerealiseerd.

3. Voorwaarden van de fusie

Hieronder warden de voorwaarden van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting bepaald en nader uiteengezet. Deze uiteenzetting bevat onder meer de informatie vereist krachtens artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De volgende informatie, met name de rechtsvorm, de naam, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke zetel van de te fuseren vennootschappen, wordt verstrekt overeenkomstig artikel 719, 1° van het Wetboek van , Vennootschappen:

(a) De overnemende vennootschap -- Delta Lloyd Life NV/SA

Delta Lloyd Life is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0403.280.171 (Brussel).

Het maatschappelijk doel van DLL, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden:

1. Aile verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen van welke aard ook, in het bijzonder van alle schade of verlies die personen of zaken kunnen treffen ingevolge van om het even welke gebeurtenissen en elke verantwoordelijkheid die eruit voortvloeien;

2. Alle verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen die verbintenissen omvatten waarvan de uitvoering afhangt van de menselijke levensduur (evenals het beheer van collectieve pensioenfondsen);

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening: alle financiële verrichtingen, daarin begrepen het toestaan van aile leningen, het toestaan en aanvaarden van alle waarborgen, inpandgevingen en alle hypotheken, aile roerende, onroerende of andere kapitalisatieverrichtingen, inbrengen in vennootschap, fusies, inschrijvingen, aankoop van effecten of deelbewijzen, oprichtingen van vennootschappen en eventueel aile andere commerciële of industriële verrichtingen die op rechtstreekse wijze in verband staan met de hierboven vermelde doeleinden of van die aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te begunstigen.

(b) De overgenomen vennootschap -- ZA Solutions NV/SA

ZA SOLUTIONS NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38 , 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0827.420.292 (Brussel). Zij draagt conform haar statuten tevens de Franse naam "ZA SOLUTIONS".

Het maatschappelijk doel van ZA SOLUTIONS NV, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel verzekerings-, medeverzekerings- en herverzekeringscontracten van alle aard af te sluiten en kapitalisatieverrichtingen te doen.

Teneinde haar maatschappelijk doel te bereiken of de realisatie ervan te vergemakkelijken, kan de vennootschap:

- samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstelten door haar goederen in hypotheek of in

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen;

bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen;

- aile commerciële, industriële, technische, juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct ais indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die

er betrekking op hebben; "

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Het maatschappelijk doei kan enkel worden gewijzigd mits het respecteren van de toepasselijke regels

opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen evenals in de wetgeving betreffende de controle op de

verzekeringsondememingen.

3.2. Datum van inwerkingtreding van de fusie voor boekhoudkundige doeleinden

Overeenkomstig artikel 719, 2° van het Wetboek van Vennootschappen dienen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, de datum te bepalen vanaf welke de handelingen van ZAS (de overgenomen vennootschap) voor boekhoudkundige en fiscale (met name inkomensbelastings-) doeleinden geacht worden te zijn verricht voor rekening van DLL (de overnemende vennootschap).

ln dit verband stellen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, voor dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting retroactief in werking treedt op 1 juli 2015 zodat alle , handelingen verricht door ZAS met ingang vanaf 1 juli 2015 voor boekhoudkundige en fiscale (met name , inkomensbelastings-) doeleinden zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van DLL,

3.3. Bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van ZAS.

Overeenkomstig artikel 719, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel enige bijzondere rechten te vermelden die DLL (de overnemende vennootschap) toekent aan de aandeelhouders van ZAS (de overgenomen vennootschap), die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In dit verband bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, dat DLL de enige aandeelhoudster is in ZAS en dat er geen andere aandeelhouders noch houders van andere effecten in ZAS zijn aangezien ZAS geen andere effecten dan gewone aandelen heeft uitgegeven.

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten of andere maatregelen te voorgesteld uit hoofde van voormelde bepaling.

3.4. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van de te fuseren vennootschappen te vermelden. ln dit verband, bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan enige van hun leden uit hoofde van deze fusieverrichting.

4. Onroerend goed bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap ZAS bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

5. Slotbepalingen

5.1. Kosten verbonden aan de fusie

Alle erelonen en kosten, van welk aard ook, met inbegrip van belastingen en registratierechten, die door DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, worden opgelopen in verband met de voorbereiding, de implementatie en de realisatie van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zullen worden gedragen door DLL, de overnemende vennootschap.

5.2. Pro fisco

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal plaatsvinden met toepassing van de artikelen 117, §1, en 120 in fine van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen en de artikelen 11 en 18, §3, van het BTW-Wetboek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

5.3. Neerlegging ter griffie

Na de goedkeuring door de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZAS, anderzijds, zal voor beide fuserende vennootschappen een exemplaar van dit fusievoorstel worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Brussel in de respectieve vennootschapsdossiers van de fuserende vennootschappen.

5.4. Goedkeuring door de aandeelhouders

De respectieve Raden van Bestuur van DLL en ZAS zullen dit fusievoorstel voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen die ten vroegste zes (6) weken na de neerlegging van dit fusievoorstel zoals vermeld onder punt 5.3, voor notaris zullen worden gehouden. De geplande datum voor de goedkeuring van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de respectieve buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van beide vennootschappen is voorzien op of rond midden september 2015.

y

` Vbár-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR DELTA LLOYD LIFE NV (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

VAN AUTREVE Jan, MOORS Bruno,

Bestuurder Bestuurder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel hoger vermeld)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2003 : BL316262
28/07/2003 : BL316262
24/01/2003 : BL316262
24/01/2003 : BL316262
25/11/2002 : BL316262
16/10/2002 : BL316262
16/10/2002 : BL316262
30/08/2002 : BL316262
30/08/2002 : BL316262
15/08/2001 : BL316262
11/07/2000 : BL316262
21/07/1999 : BL316262
19/12/1997 : BL316262
19/12/1997 : BL316262
19/12/1997 : BL316262
02/07/1997 : BL316262
20/06/1995 : BL316262
21/04/1995 : BL316262
18/02/1995 : BL316262
01/07/1994 : BL316262
06/04/1994 : BL316262
06/04/1994 : BL316262
22/01/1994 : BL316262
22/01/1994 : BL316262
28/09/1993 : BL316262
28/09/1993 : BL316262
02/09/1993 : BL316262
19/05/1993 : BL316262
19/05/1993 : BL316262
15/07/1992 : BL316262
07/03/1992 : BL316262
07/03/1992 : BL316262
31/01/1992 : BL316262
09/01/1992 : BL316262
09/01/1992 : BL316262
24/07/1990 : BL316262
14/02/1990 : BL316262
14/02/1990 : BL316262
14/02/1990 : BL316262
14/02/1990 : BL316262
04/02/1989 : BL316262
13/01/1989 : BL316262
13/01/1989 : BL316262
07/07/1988 : BL316262
01/07/1988 : BL316262
01/07/1988 : BL316262
02/02/1988 : BL316262
02/02/1988 : BL316262
09/01/1988 : BL316262
08/07/1986 : BL316262
01/01/1986 : BL316262

Coordonnées
DELTA LLOYD LIFE

Adresse
FONSNYLAAN 38 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale