DROP DEAD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DROP DEAD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 895.451.243

Publication

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 29.08.2012 12487-0255-014
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 30.08.2011 11502-0194-016
03/02/2011
ÿþ40.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e2,9ed$gtl ffir grlfile van de Rechfee

~ Koophandel Antº%raf psr, a~

~ 4 yg. 2~11

Griffie

V beh. aai Bet Staa

Ondernemingsnr : 0895451243 Benaming

(vola) : DROP DEAD

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Nationalestraat 123

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één december tweeduizend en tien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd vier bladen een renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 06 december 2010. Boek 58 blad 17 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DROP DEAD", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 123,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname van het ontslag van de heer Robert VAN GIJZELEN in zijn hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang sinds 1 december 2009.

Kennisname van het ontslag de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HD-f", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Vaartstraat, 87, met vast vertegenwoordiger de heer Kurt Gemaey, in haar hoedanigheid van bestuurder en dit met ingang van 1 december 2009.

2° Werden respectievelijk benoemd en herbenoemd als bestuurder en dit met ingang van 1 december 2009:

- de heer Kurt Gernaey,

- mevrouw Gundi Gadesmann,

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en vijftien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Kennisname van de beslissing van de raad van bestuur van 1 december 2009 tot benoeming van de heer Kurt Gemaey tot gedelegeerd bestuurder.

3° Schrapping van de twee categorieën van aandelen alsook tot schrapping van de rechten en plichten hieraan verbonden. Bijgevoeg worden alle honderd en vijf aandelen gewone aandelen met dezelfde rechten en plichten.

Aanpassing van de statuten als volgt :

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en vijf duizend euro (105.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd en vijf (105)aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

"Vervanging van artikel 10 van de statuten betreffende de overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants."

"Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij[agen bij het-Bëlgiscli Staatsblàd _ a3J0V22 11- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders."

4° Wijziging van het maatschappelijk doel zoals hierna opgenomen in artikel 3 van de statuten :

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden :

- de verkoop van kleding, schoenen, designproducten, juwelen, voeding, foodproducts, muziek, boeken, tijdschriften en kunst, dit alles in de ruimste zin en zowel de groot- als de detailhandel als de agentuur ervan evenals de onlineverkoop van deze produkten,

- het opzetten van evenementen en tentoonstelling voor bepaalde merken,

- het verkopen van shop in the shop oplossingen aan merken al dan niet met extra marketing advies,

- het verkopen van marketing en branding paketten met andere woorden marketingconsultancy en consultancy in het algemeen,

- activiteiten van persagentschap,

- activiteiten design en ontwerpbureau zowel grafisch ontwerp als interieur en productontwerp,

- alle activiteiten van horeca in de ruimste zin.

- enkel in eigen naam en voor eigen rekening : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime zin.

- enkel in eigen naam en voor eigen rekening : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- enkel in eigen naam en voor eigen rekening : het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en cordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel het verlenen van alle vormen van management bijstand, voor eigen rekening als voor rekening van derden, inclusief het waarnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

5° Aanpassing van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen als volgt :

- toevoeging van een nieuwe alinea in artikel 7 van de statuten betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

- schrapping van artikel 44 inzake gedematerialiseerde effecten.

6° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1000 Brussel, Vaarstraat 87 en dit met ingang van 1 december 2010.

Wijziging van artikel 2 van de statuten als volgt :

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Vaartstraat 87.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

70 Bijzondere volmacht werd verleend aan B-Docs, met zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27,

" evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsiokei met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoordineerde tekst

der statuten).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

" ~ L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 31.08.2010 10508-0290-017
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.08.2009, NGL 28.08.2009 09700-0072-016

Coordonnées
DROP DEAD

Adresse
VAARTSTRAAT 87 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale