DT BELGIUM LTD.

Divers


Dénomination : DT BELGIUM LTD.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 546.784.347

Publication

08/07/2014
ÿþVoor. behoud aan he Belgisc Staatsbi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanitipekte

9elegd/ontvangen op

27 RN 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kfflilaandel Brussel

I 1 1 II I 11 111h 11111 MiJ 11(1111111Il I 1 1 1 1

*14131186*

Ondernemingsnr : 0546.784.347

Benaminti OT Belgium

(voluit) : (verkort) Buitenlandse vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Engels recht

Rechtsvorm VK: 2nd Floor, 145-157 St. John's Street, EC1 V4PY London

Zetel BE: C/O Mondial Telecom, 99 verdieping, Terhulpensesteenweg 181/7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van het Belgische bijkantoor - ontslag en aanstelling van de wettelijke vertegenwoordiger en bepaling van zijn bevoegdheden

Uittreksel uit de beslissing van de bestuurder van de vennootschap van 1 april 2014.

De bestuurder besliste om de maatschappelijke zetel van het Belgische bijkantoor te verplaatsen van "C/O Mondial Telecom, 99 verdieping, Terhulpensesteenweg 181/7, 1170 Brussel" naar "c/o Viatel, Econophone' Building, Ave' des Peage Tollaan 99A, 1932 Zaventem, Brussel" en dit vanaf vandaag.

De bestuurder besliste ook om de heer Philippe Renier, verblijvende in de Herestraat 3, bus 501, 3000 Leuven, België, te ontslaan als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor, en dit vanaf 1 april 2014.

De bestuurder dankte de heer Renier voor de wijze waarop hij zijn mandaat heeft uitgeoefend en heeft hem volledige decharge verleend voor zijn mandaat

De bestuurder heeft dan de heer Carlos Agredano, verblijvende in de Vogeizangstraat 14, 9266 Opdorp, België, aangesteld als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor vanaf 1 april 2014 voor onbepaalde duur en tot nadrukkelijke beëindiging van zijn mandaat en de intrekking van de bevoegdheden. De heer Agredano zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De heer Agredano zal dezelfde bevoegdheden hebben met betrekking tot het management van het Belgische bijkantoor als deze toegekend aan de heer Renier (zoals bekendgemaakt in het Belgisch Staatsbrad van 4 maart 2014 onder nummer 14054874).

De bestuurder besliste om een bijzondere volmacht te verlenen aan VOKA Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde, Medialaan 26, 1800 Vilvoorde om bovenstaande beslissingen van de bestuurder bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het rechtspersonenregister en om aile formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving, wijziging of schrapping in het rechtspersonenregister of de Krulspuntbank van Ondernemingen, om de nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de inschrijving, wijziging of schrapping van de inschrijving bij de BTW-administratie en om daartoe alle documenten en aktes te tekenen, met inbegrip van alle nodige documenten en formulieren bij één of meerdere ondememingsloketten.

Voor éénsluidend uittreksel

Carlos Agredano

Wettelijke vertegenwoordiger

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/03/2014
ÿþ 3du0 Word it 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

190 8 9'

21E\5. 2414

musar

Griffie

Ondernemingsnr 5(1 C 7gj CI. i G

Benaming

!voluit) DT Belgium Ltd.

(verkort)

Rechtsvorm ; Buitenlandse vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Engels recht

Zetel : VK: 2nd Floor, 145-157 St. John's Street, EC1 V4PY Londen

BE: C/O Mondial Telecom, 9° verdieping, Terhulpensesteenweg 181/7 (volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor - aanstelling wettelijke vertegenwoordiger - toekenning bevoegdheden

Uittreksel uit de beslissing van de bestuurder van de vennootschap van 15 november 2013.

De bestuurder beslist om een Belgisch bijkantoor te openen onder de naam "DT Belgium" en dit met terugwerkende kracht vanaf 1 augustus 2013.

Het bijkantoor zal het volgende doel hebben: aanbieden van telecommunicatiediensten, met inbegrip van "carrier pre select voice services", mobiele telefoniediensten en DSL breedband.

De maatschappelijke zetel van het bijkantoor zat gevestigd zijn te C/O Mondial Telecom, 9e verdieping, Terhulpensesteenweg 18117, 1170 Brussel.

De bestuurder beslist om de heer Philippe Renier, verblijvende in de Herestraat 3, bus 501, 3000 Leuven, België, aan te stellen ais wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor voor onbeperkte duur en dit tot expliciete beëindiging van zijn mandaat en intrekking van de bevoegdheden. Het mandaat van de heer Renier zal onbezoldigd zijn.

De bestuurder beslist om de wettelijke vertegenwoordiger de volgende bevoegdheden te verlenen met betrekking tot het management van het Belgische bijkantoor:

- Tekenen van de dagelijkse post;

- Vervullen van alle formaliteiten, aile aangiftes met betrekking tot de registratie, inschrijving bij de Kruispuntbank van ondernemingen, vereist voor het openen van het Belgische bijkantoor, bij de overheidsdiensten;

Vertegenwoordigen van het Belgische bijkantoor tevenover de overheidsdiensten en voorbereiden en lelden van alle onderhandelingen met deze diensten;

- Ontvangen en tekenen van aangetekende zendingen en pakjes;

- Uitvoeren van alle andere takend ie gebruikelijk zijn voor een wettelijke vertegenwoordiger van een bijkantoor ln België en die verband houden met of noodzakelijk zijn voor de activiteiten van het bijkantoor overeenkomstig het doel ervan; en

Vertegenwoordigen va het bijkantoor met betrekking tot klanten, maken van offertes en aanbestedingen en onderhandelen van voorwaarden en prijzen.

De bestuurder beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan VOKA - Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde, Medialaan 26, 1800 Vilvoorde om bovenstaande beslissingen van de bestuurder bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staasblad, de Kruispuntbank van Ondernemingen en het rechtspersonenregister en om alle formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving, wijziging of schrapping in het rechtspersonenregister of de Kruispuntbank van Ondernemingen, om de nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de inschrijving, wijziging of schrapping van de beschrijving bij de BTW-administratie en om daartoe alle documenten en aktes te tekenen, met inbegrip van alle nodige documenten en formulieren bij één of meerdere onderenemingsloketten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Reder t.¬ a, ,, zr, noedaniglie;a van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) t)a. rys .se rect,cspeçsecn tes) aanzien van derden te vertegenavoordigen

Verso N,-en 21°, nanotexentnq

Met het oog op de bekendmaking overeenkomstig artikel 69 juncto artikel 84 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen beslist de bestuurder om het volgende extract uit de statuten van DT Belgium Ltd. te registreren evenals de volgende verklaringen:

De bestuurder verklaart dat de vennootschap voldoel aan de "Companies (Tables A to F) Regulations 1985" en dat de oprichtingsakte van de vennootschap het volgende bepaalt.

- Naam en vorm vennootschap

De naam van de vennootschap is DT Belgium Limited. Het is een buitenlandse vennootschap opgericht

overeenkomstig Engels recht, meer bepaald een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagenhij. het BPI gic

zetel van de vennootschap (maatschappelijke zetel / exploitatiezetel)

De maatschappelijke zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn in England en Wales.

Het huidige adres van de vennootschap is gevestigd te 2nd Floor, 145-157 St, John's Street, EC1 V4PY

Londen, Verenigd Koninkrijk.

- Maatschappelijk kapitaal, geplaatst kapitaal en volstort kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt £ 100.000,00, verdeeld in 100.000 gewone aandelen van elk £1,00.

- Samenstelling geplaatst kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt £ 100.000,00, verdeeld in 100.000 gewone aandelen van elk £1,00.

- Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke aandeelhouder en oprichters/aandeelhouders die hun deel in het aandelenkapitaal niet volledig volstort hebben.

De bestuurder verklaart dat er geen enkele oprichter/aandeelhouders zijn die hun deel in het aandelenkapitaal niet volledig volstort hebben.

- Optekenen reserves, winstverdeling en verdeling van het resterende saldo van de activa in geval de vennootschap zou ontbonden worden

De vennootschap kan, middels een gewone beslissing, dividenden aankondigen overeenkomstig de respectieve rechten van de leden, maar geen enkel dividend mag het door de bestuurders aanbevolen bedrag overschrijden.

Afhankelijk daarvan en van de volgende regels, is het, behalve met betrekking tot kapitaal dat aan de houders ervan nadrukkelijk het recht geeft om dividenden te ontvangen, niet de bedoeling dat de Vennootschap dividenden zal aankondigen en betalen op haar aandelenkapitaal en behalve in de mate dat (eventuele) dividenden effectief aangekondigd worden, zal geen enkel lid enig recht hebben op enig dividend of van de bestuurders of leden kunnen eisen om te overwegen of enig dividend moet aanbevolen of betaald worden.

De bestuurders kunnen tussentijdse dividenden betalen indien ze van oordeel zijn dat de voor verdeling beschikbare winst van de vennootschap dit rechtvaardigt. Op voorwaarde dat de bestuurders te goeder trouw handelen, zullen ze geen aansprakelijkheid oplopen tegenover houders van aandelen die preferente rechten toekennen, voor eender welk verlies die ze zouden kunnen oplopen door de wettige betaling van een tussentijds dividend op eender Welke aandelen waarop uitgestelde of niet-preferente rechten werden toegekend,

Behalve indien anders bepaald door de rechten verbonden aan de aandelen, zullen alle dividenden aangekondigd en betaald worden overeenkomstig de bedragen volstort op de aandelen waarop het dividend betaald wordt. Aile dividenden zullen toebedeeld worden en betaald in verhouding tot de bedragen volstort op de aandelen gedurende eender welk gedeelte of gedeelten van de periode met betrekking waartoe het dividend betaald wordt, maar, indien eender welk aandeel uitgegeven werd op voorwaarde dat het in aanmerking zal komen voor een dividend vanaf een bepaalde datum, dan zal dat aandeel dienovereenkomstig in aanmerking komen voor dividend.

Een algemene vergadering die een dividend aankondigt kan, op aanbeveling van de bestuurders, opdracht geven om het geheel of gedeeltelijk te voldoen door verdeling van de activa en, wanneer moeilijkheden opduiken betreffende de verdeling, dan kunnen de bestuurders deze regelen en kunnen ze in het bijzonder deelcertificaten uitgeven en de waarde bepalen voor verdeling van eender welke activa en kunnen ze bepalen dat contant geld zal betaald worden aan eender welk lid op basis van de zo bepaalde waarde om de rechten van de leden aan te passen en kunnen ze eender welke activa toekennen aan trustees.

Eender welk dividend dat niet opgevorderd werd gedurende twaalf jaar vanaf de datum waarop het verschuldigd werd voor betaling, zal, indien de bestuurders dat zo beslissen, verbeurdverklaard worden en zal niet langer verschuldigd zijn door de vennootschap.

De bestuurders kunnen krachtens een gewone beslissing van de vennootschap:

(a) afhankelijk van hetgeen hieronder vermeld staat, beslissen om eender welke niet-uitgekeerde winsten van de vennootschap, niet vereist voor betaling van enig preferent dividend (ongeacht of ze beschikbaar zijn voor uitkering) kapitaliseren of eénder welk bedrag dat als tegoed staat op de agiorekening van de vennootschap of de terugbetalingsreserve;

Op de cas3t3t3 àiw ,.r.art ! ui!( @ yerrreldEr1 Rr.0 kt , ~u ticilt~ltar # l s< "Sa rrst,urrrerterenrle nntacts nez(' ban dty persotuin(gni

ndi ?tan van derden !e `lerttr,jen4Jfi(,arrtlgen

n-¢1,i1t,4,sniuÿ

<, x

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(b) het bedrag toewijzen waarvan beslist werd dal het moet gekapitaliseerd worden aan de leden die daartoe gerechtigd zouden geweest zijn indien het had uitgekeerd geweest middels dividend en in dezelfde verhouding en dergelijk bedrag in hun naam toepassen bij of voor de uitbetaling van de (eventuele) bedragen, die voorlopig onbetaald zijn op eender welke aandelen die respectievelijk door hen gehouden worden of voor het volledig uitbetalen van onuitgegeven aandelen of obligaties van de vennootschap van een nominaal bedrag gelijk aan dat bedrag en de` als volledig gecrediteerde aandelen of obligaties toekennen aan die leden, of naargelang ze opdragen, in die verhoudingen, of gedeeltelijk op de ene wijze en gedeeltelijk op de andere wijze, maar de agiorekening, de terugbetalingsreserve en eender welke winsten die niet beschikbaar zijn voor uitkering kunnen, voor de doeleinden van dit voorschrift, enkel gebruikt worden voor het volstorten van niet-uitgegeven aandelen die dienen toegekend te worden aan de leden gecrediteerd als volledig betaald;

(c) een provisie maken middels uitgifte van deelcertificaten of middels betaling in contanten of op enige andere wijze die ze bepalen, indien aandelen of obligaties kunnen verdeeld worden in fracties overeenkomstig dit voorschrift; en

(d) eender welke persoon machtigen om in naam van alle betrokken leden een overeenkomst aan te gaan met de vennootschap die de toekenning aan hen voorziet, gecrediteerd als volledig volstort, van eender welke aandelen of obligaties waarop ze recht hebben bij dergelijke kapitalisatie en eender welke overeenkomst die afgesloten wordt overeenkomstig dergelijke machtiging, zef bindend zijn vooral die leden.

Indien de vennootschap vereffend wordt, kan de vereffenaar, met de maatregel van een bijzondere beslissing van de vennootschap en eender welke andere maatregel vereist door de wetgeving, tussen de leden alle of een deel van de activa verdelen in specie en kan daartoe eender welke activa waarderen en bepalen hoe de verdeling zal gedaan worden tussen de leden of verschillende soorten leden. De vereffenaar kan, met dezelfde maatregel, een deel of het geheel van de activa bij trustees leggen bij de trusts ten voordele van de leden die hij bepaalt met gelijke maatregel, maar geen enkel lid zal gedwongen worden om eender welke activa te aanvaarden waarop een schuld zit.

- Aanstelling commissaris

De commissaris van de vennootschap is Deloitte & Touche, Deloitte & Touche House, Earlsfort Terrace,

Dublin 2, Ierland,

- Doel van de vennootschap

Het doel van de vennootschap is:

1. Activiteiten als algemerïe handelsvennootschap.

2. Alle andere activiteiten die, volgens de bestuurders van de vennootschap, passend of winstgevend kunnen uitgevoerd worden met betrekking tot die activiteiten of rechtstreeks of onrechtstreeks bedoeld om de waarde van eender welke van de activa van de vennootschap te verhogen of deze meer winstgevend te maken.

3. Alle andere dingen te doen die volgens de bestuurders van de vennootschap verbonden zijn met of bijdragen tot het verwezenlijken van jiet doel; en

4. Zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voorgaande, zal de vennootschap bevoegd zijn

om:

- haar activiteiten uit te oefenen eender waar ter wereld,

- haar activiteiten alleen uit te oefenen of samen met eender welke persoon/personen (natuurlijke of

rechtspersonen) of via één of meerdere dochterondernemingen,

- alle kosten en deze ingevolge haar oprichting en het intekenen op, plaatsen of uitgeven van haar effecten,

te betalen,

- het verlenen van opties en andere rechten op haar effecten ten gunste van werknemers en anderen;

- het verkopen, verhuren of van de hand doen legen contanten of tegen eender welke andere vergoeding

van het geheel of eender welk deel van haar onderneming en eigendom;

- het trekken en aanvaarden en verhandelen van verhandelbare effecten;

- het lenen van geld en waarborgen van de schuldenlast en de uitvoering van de verbintenissen van

anderen (onafhankelijk van het feit of de vennootschap een vergoeding ontvangt voor of rechtstreeks of

onrechtstreeks voordeel voor het verstrekken van eender welke waarborg) en dit doen met of zonder borg;

- het hypothekeren van en geven van andere waarborgen op een deel of geheel van haar activa met

inbegrip van het niet-opgevraagde kapitaal;

het uitlenen en investering van haar geld op de wijze die de bestuurders zullen bepalen:

het steunen van andere vennootschappen, en

het verdelen onder haar leden van activa in specie.

Plaats, datum en tijdstip van de jaarvergadering en voorwaarden om de algemene vergadering te mogen bijwonen en voorwaarden om te mogen stemmen

De bestuurder verklaart dat de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden wordt bij Digiweb, Unit 1, College and Technology Business Park, Blanchardstown, Dublin 15 op de datum vermeld in de oproepingsbrief die verzonden wordt aan de aandeelhouders.

Er zullen geen punten behandeld worden op eender welke vergadering tenzij een quorum bereikt wordt. Het quorum op vergaderingen van de vennootschap zal twee personen zijn dle samen een controlerend belang hebben.

Op de laatste biz van B verrneldon R L'1_tÇï iu3nrianrgnerck rait le rnsh enenterende notaris. heizit van de persoto)n(en1

q' t1~~~ .~. ,.~ r~e se,-;rrspera.Ûon 33r! aG n!ien van derden te vertegenwoordigen

V v,~v l~ilf n IÏ ~ f s,~iRlit~k~rlr,ii~

Y  ~

Voor-

° behoudan aan het Belgisch Staatsblad

E

~

Indien dergelijk quorum niet aanwezig is binnen een half uur vanaf het tijdstip vernield voor de vergadering, dan zal de vergadering een week verdaagd worden op dezelfde dag, op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats of op het tijdstip en de plaats die de bestuurders zouden bepalen. Indien op de verdaagde vergadering geen quorum bereikt wordt binnen een half uur na het tijdstip bepaald voor de vergadering, dan zal het aanwezige lid, indien hij of zij meer dan 50% in handen heeft van het maatschappelijke kapitaal, een quorum zijn.

Een bestuurder zal, niettegenstaande het feit dat hij geen lid is, recht hebben om aanwezig te zijn en te spreken op eender welke algemene vergadering en op eender welke afzonderlijke vergadering van de houders van eender welke soorten aandelen van de vennootschap.

Een beslissing waarover dient gestemd te worden op een vergadering zal genomen worden met handopsteking tenzij vôer of bij de bekendmaking van het resultaat van de handopsteking, op geldige wijze een schriftelijke stemming gevraagd werd.

Afhankelijk van eender welke rechten of beperkingen verbonden aan eender welke aandelen, zal bij handopsteking, elk lid (zijnde een individu) dat persoonlijk aanwezig is of middels gevolmachtigde of (in geval van een vennootschap) aanwezig is middels een geldig gemachtigde vertegenwoordiger of middels gevolmachtigde, tenzij de gevolmachtigde (in beide gevallen) of de vertegenwoordiger zelf een lid is en stemgerechtigd, één stem hebben en bij een schriftelijke stemming zal elk lid één stem hebben voor elk aandeel waarvan hij de houder is.

In geval van mede-eigenaars zal de stem van de persoon met de grootste anciënniteit die een stem uitbrengt, persoonlijk of middels gevolmachtigde, aanvaard worden met uitsluiting van de stemmen van de andere mede-eigenaars en de anciënniteit zal bepaald worden overeenkomstig de volgorde van de namen van de eigenaars in het ledenregister.

Geen enkel lid mag stemmen op eender welke algemene vergadering of op eender welke afzonderlijke vergadering van de houders van eender welke soort aandelen van de vennootschap, persoonlijk of middels gevolmachtigde, met betrekking tot eender welk aandeel dat hij bezit tenzij alle geldsommen die direct docr hem betaalbaar zijn betreffende dat aandeel, betaald werden.

Tijdens een schriftelijke stemming mag persoonlijk of middels gevolmachtigde gestemd worden. Een lid kan meer dan één gevolmachtigde aanstellen om aanwezig te zijn bij dezelfde gelegenheid.

Verder verklaart de bestuurder het volgende over de vennootschap:

- Duur van de vennootschap

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

- Begin en einde boekjaar

Met boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

- Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap zal bestuurd worden door de bestuurders die aile bevoegdheden van de vennootschap kunnen uitoefenen.

De bestuurders zullen zonder de voorafgaande goedkeuring van een gewone beslissing van de vennootschap (en zuilen ervoor zorgen dat de bestuurders van eender welke dochteronderneming van de vennootschap, zonder voorafgaande goedkeuring van een bijzondere beslissing van de vennootschap, geen enkele transactie uitvoeren met betrekking tot de dochteronderneming):

- noch het handelsfonds van de vennootschap, noch de aandelen van eender welke dochterondernemingen van de vennootschap, noch eender welk deel van het handelsfonds of aandelen of eender weck belang in grond of gebouwen waar een aanzienlijk deel van de activiteiten van de vennootschap voorlopig uitgevoerd wordt, Iverkopen of van de hand doen.

- geen enkel handelsfonds verwerven,

i - geen enkele aandelen in eender welke vennootschap verwerven «van de hand doen.

De bestuurders kunnen, middels volmacht op of andere wijze, eender welke persoon aanstellen om de tussenpersoon te zijn van de vennootschap voor die doeleinden en onder de voorwaarden die ze zullen bepalen, met inbegrip van een machtiging van de tussenpersoon om alle of een deel van zijn bevoegdheden te delegeren.

De bestuurders kunnen eender welke van hun bevoegdheden (met bevoegdheid om verder te delegeren) delegeren aan comités die bestaan oit de personen (al dan niet bestuurders) die ze gepast achten.

De bestuurder verklaart dat de vennootschap geldig kan vertegenwoordigd worden door haar bestuurder(s), samen handelend in geval er meerdan één bestuurder werd aangesteld.

De heer Piercy Colm, verblijvende te 5 Claremont Manor, Blackrock, Dundalk, Co. Louth, lerland wordt aangesteld als bestuurder van de vermootschap.

Voor eensluidend ulttreksei

Philippe Renier

Wettelijke vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Lniea verrneiden ' Recto Na3{r, en hoedanigheid van de instrurnenteiende notaris, hetzij van de perso(o)n(an'i

be,,oeod de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Versa handtekening

Coordonnées
DT BELGIUM LTD.

Adresse
TERHULPENSESTEENWEG 181, BUS 7 1170 WATERMAAL-BOSVOORDE

Code postal : 1170
Localité : WATERMAEL-BOITSFORT
Commune : WATERMAEL-BOITSFORT
Région : Région de Bruxelles-Capitale