EDC PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDC PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.050.124

Publication

18/02/2014
ÿþ L" Mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behouc

aan hi

Belgis Staatsb

n i







" 190994 8"

BRUSSEL

0 7 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr :0847.050.124

Benaming (voluit) :EDC Partners

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Lied van Sotternieënlaan 4 te 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : RECTIFICATIE

Rectificatie neerlegging in de bijlagen bij het Belgisch Staatblad de dato vier juli tweeduizend en twaalf, nummer 12303595.

In de publicatie dient er gelezen te worden dat het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar, in tegenstelling tot wat werd gepubliceerd bij de oprichting (het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het volgend jaar).

Notaris Philippe VANLATUM te Beemem (Oedelem)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 05.02.2014 14028-0227-008
04/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303595*

Neergelegd

02-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847050124

Benaming (voluit): EDC Partners

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Lied Van Sotternieënlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de heer DELAFONTEYNE Koenraad Peter Raymond Ivonne, geboren te Roeselare op zeventien juli negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.07.17 035-51, identiteitskaart nummer 5907768265-46, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8000 Brugge, Verversdijk 25

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam EDC Partners.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) en is verdeeld is in DRIEHONDERD (300) aandelen zonder nominale waarde..

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De driehonderd (300) aandelen werden onderschreven door:

De heer Delafonteyne Koenraad, titularis van driehonderd (300) aandelen en heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gestort.

TOTAAL : DRIEHONDERD (300) AANDELEN.

De oprichter verklaart en erkent dat elk aandeel voor twee derden volstort is.

Een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) is ter beschikking van de vennootschap uit hoofde van gezegde in geld gedane intekening en afbetaling, en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC BANK.

NAAM  VORM  ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt EDC Partners

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Elsene (Brussel), Lied van Sotternieënlaan 4.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

In binnen- en buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-het verlenen van advies, know-how, bijstand en diensten in de meest uitgebreide zin van het woord aan ondernemingen en instellingen (privé, publiek of gemengd) van alle aard, onder andere op het vlak van bedrijfsmanagement, bedrijfsorganisatie en -strategie op het vlak van onderzoek en ontwikkeling, aankoopbeleid, productie, logistiek, marketing, administratie, communicatie, informatica, personeel, kwaliteitscontrole, alsook de daaraan verbonden diensten, producten en daden van koophandel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van adviezen van technische, commerciële, juridische, financiële of administratieve aard, met uitzondering van adviezen inzake geldbeleggingen en geldplaatsingen;

-het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en commercialiseren van consulting-, studie- en trainingopdrachten, seminaries en opleidingen, beurzen, symposia en congressen in de breedste betekenis, alsook de daaraan verbonden diensten, producten en daden van koophandel;

-het redigeren en uitgeven van publicaties en het verstrekken van alle diensten aan uitgevers in verband met alle hierboven vermelde onderwerpen op alle vormen van informatiedragers en via alle media;

-het handelen als tussenpersoon inzake onroerende en roerende goederen en diensten

Tevens mag de vennootschap voor eigen rekening:

- onroerende goederen verwerven, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkavelen, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium of met het oog op de bezoldiging van haar mandatarissen en werkende vennoten;

- handelsfondsen verwerven, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

- roerende goederen in het algemeen en kunstwerken in het bijzonder verwerven, verfraaien en restaureren, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium of met het oog op de bezoldiging van haar mandatarissen en werkende vennoten;

- financiële beleggingen, investeringen en deelnemingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium.

In het kader van de verwerving van onroerend patrimonium mag de vennootschap alle vormen van waarborg toestaan op haar eigen goederen.

Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht.

De vennootschap zal in het algemeen en in binnen- en buitenland alle handelingen mogen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag betrokken zijn in andere ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht met eender welk doel, hetzij door participatie, deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door eender welk ander middel.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) en verdeeld in DRIEHONDERD (300) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de EERSTE ZATERDAG van de maand DECEMBER om ACHTTIEN UUR. Indien deze dag een feestdag of een wettelijke rustdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op het zelfde uur gehouden.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan en in voorkomend geval de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één /vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van een juli tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Luik B - Vervolg

Benoeming zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

de heer Delafonteyne Koenraad, voornoemd.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich

daartegen verzet.

Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist volmacht te geven aan Fiscaal Bureau Dirk Valcke bvba, Koningin Astridlaan

128 - 8200 Brugge voor alle formaliteiten voor de inschrijving van de vennootschap of latere

wijzigingen dienaangaande in de KBO, bij de B.T.W.-administratie, bij een erkende sociale kas voor

zelfstandigen en bij alle officiële instanties waarbij wettelijk vergunningen moeten worden

aangevraagd.

Notaris Philippe Vanlatum te Beernem (Oedelem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsla

Staatsblad

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 20.01.2016 16023-0198-009

Coordonnées
EDC PARTNERS

Adresse
LIED VAN SOTTERNIEENLAAN 4 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale