EFESO BELGIUM

Société anonyme


Dénomination : EFESO BELGIUM
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 866.694.604

Publication

24/04/2014
ÿþ4.'

Mod Word 11.1

01-aft.-S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

011111U1

Ondememingsnr: 0866.694.604

Benaming

(voluit) : EMPACT

(verkort) :

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Havenlaan 86C, bus 105, 1000 Brussel, België

(volledig adres)

Onderweija akte: Benoeming leden van het directiecomité

Uit de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 17 maart 2014 blijkt het volgende:

1. De bestuurders beslissen unaniem om JUST START BVBA, met maatschappelijke zetel te Rue Somville 44, 1325 Chaumont-Gistoux, en met ondememingsnummer 0550.431.250, in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Yann Tanghe, wonende op datzelfde adres, met ingang van 1 april 2014 te benoemen tot lid van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Associate Director",

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tilde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

2. De bestuurders beslissen vervolgens unaniem om TEAMTRAC BVBA, met maatschappelijke zetel te Processiestraat 15, 1730 Asse, en met ondernemingsnummer 0864.889.711, in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jo Dumortier, wonende op datzelfde adres, die reeds lid was van het directiecomité van de categorie "Associate Director», met onmiddellijke ingang te benoemen tot lid van het directiecomité van de categorie "Executive Director». Aldus zal TEAMTRAC BVBA ophouden lid te zijn van het directiecomité van de categorie "Associate Director»,

Het mandaat van Executive Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Executive Director zal bezoldigd zijn.

3. Gelet op de besluiten beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen daaromtrent.

Erik Voets

Bijzonder gevolmachtigde

elYsze

7 Ar3p,, ?OZ

Griffie

111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2014
ÿþmoci11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude. 111111111!1111,11,11151,1111,1111111 nMe4 e3ri WiRT Griffie

aan het

Belgisch Staatsbla



Ondernemingsnr : 0866.694.604

Benaming (voluit) : EMPACT

(verkort) :

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tour & Taxis Havenlaan 86C bus 105

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien maart tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

« Geregistreerd negen bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 18 maart, ! 2014. Boek 83 bled 65 vak 05. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) voor Marchai D., (getekend)' VANDEKERKHOVE a »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met', ' beperkte aansprakelijkheid "EMPACT", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Tour & Taxis,:. Havenlaan 86C, bus 105,

volgende beslissing genomen heeft:

, Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, met wijziging van artikel 9 ('Read van bestuur'), artikel 14

.

('Uitsluiting van vennoten'), artikel 22 ('Bevoegdheden tot delegeren), artikel 23 (Vertegenwoordiging van de

vennootschap') en artikel 26 ('Oproeping'). Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt ais volgt:

RECHTSVORM NAAM

De vennootschap neemt de vomi aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..

Haar naam is 'EMPACT'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het:

buitenland:

- het geven van advies en bijstand aan de bedrijfswereld en de overheld;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële,: administratieve, technische en aanverwante aangelegenheden, alsook inzake informatica;

- aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- het verstrekken van adviezen op het vlak van de informatie-technologie;

- het verlenen van management-consulting diensten;

- het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles,' binnen de hierboven vermelde vakgebieden;

- het deelnemen in het management of interim-management van andere vennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

; De vennootschap heeft bovendien tot doel de aankoop en verkoop van onroerende goederen in België als irr: het buitenland voor eigen rekening.

i; De vennootschap mag het bestuur van andere vennootschappen waarnemen. Ze mag alle verrichtingen

doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de

vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, fusie, inschrijving of andere wijze in alle

ondernemingen.

' DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL

,j Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

9 mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het aanvangskapitaal bij de omvorming bedroeg 24.000,00 euro (vierentwintig-duizend EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 24.000,00 euro (vierentwintigduizend EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het

kapitaal overtreft.

' DE AANDELEN

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn onderverdeeld in twee Categorieën ais volgt:

Op aandelen van Categorie 'Oprichter' (hierna 'Oprichteraandelen' genoemd) kan enkel worden ingeschreven door de personen die, onder de voorwaarden die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de ' vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap in de categorie 'Oprichter' (M'erra 'Oprichter' genoemd).

Op aandelen van Categorie 'Partner' (hierna 'Partneraandelen' genoemd) kan enkel worden ingeschreven door de personen die worden voorgesteld door de 'Oprichters' en die voorts, onder de voorwaarden die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap in de categorie 'Partner' (hierna 'Partner' genoemd).

Aan elk van deze twee verschillende Categorieën van aandelen zijn respectieve rechten en plichten verbonden, die in de statuten en/of in het huishoudelijk reglement van de vennootschap worden opgenomen.

Elk aandeel moet zijn volgestort ten belope van ten minste 25% en vertegenwoordigt een gelijk deel in het kapitaal van de vennootschap.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven en ten belope van ten minste 6.200,00 euro (zesduizend tweehonderd EUR) volgestort zijn.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de omvorming, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschdjvingen. De algemene vergadering bepaalt de tritgifteprijs. De modaliteiten hiervan worden in de statuten en/of het huishoudelijk reglement verder omschreven.

Van de aandelen waarop de regelmatig opgevraagde stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de stortingen niet hebben plaatsgevonden.

AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschniving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

ARTIKEL 8. VORM VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheld de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort,

OVERDRACHT VAN AANDELEN

Zonder afbreuk te doen aan de dwingende wettelijke bepalingen en de bepalingen voorzien in het huishoudelijk reglement, kunnen de aandelen slechts het voorwerp uitmaken van een overdracht die voorafgaandelijk de goedkeuring heeft genoten van de algemene vergadering, behoudens de overdrachtsbeperkingen zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement. Indien binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de aangetekende verzending van de aanvraag tot goedkeuring, de algemene vergadering haar goedkeuring niet geweigerd heeft of, indien ze geen andere overnemer heeft voorgesteld, dan kan de aandelenoverdracht geschieden zoals voorgesteld en met inachtname van de dwingende wettelijke bepalingen zoals voorzien door artikel 366 van het Wetboek van vennootschappen,

DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van de akte omzetting van de vennootschap in een codperatieve vennootschap de dato negentien jure tweeduizend en acht,

2. de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering als vennoot aanvaard. Om als vennoot te warden aanvaard, moet de aanvrager

1, een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur;

Z toegelaten worden door de algemene vergadering;

3. bij toepassing van artikel 6, inschrijven op het aantal aandelen vastgelegd door de algemene vergadering en elk aandeel volledig volstorten op het ogenblik van de toelating;

4. eventueel een uitgiftepremie betalen, vastgesteld door de algemene vergadering.

5. aile andere verplichtingen, vereiste garanties en borgstellingen verlenen, zoals vastgesteld door de

algemene vergadering.

De voorgestelde kandidaat moet voldoen aan de voorwaarden vervat in het huishoudelijk reglement

De toetreding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met het huishoudelijk

reglement.

De beslissing van de algemene vergadering aanvaarding of weigering - kan genomen worden zonder

verhaal en zonder de beslissing te moeten motiveren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

--- - --- ------ : - - - --

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiecit door een inschrijving in het register van

aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen.

Die uittreding of terugneming is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van de algemene vergadering en onder de voorwaarden yen/et in het huishoudelijk reglement uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

Bovendien kan niet meer dan twintig procent (20%) van het aantal leden of van het geplaatst kapitaal gedurende één en hetzelfde jaar haar ontslag nemen, behalve indien de algemene vergadering er anders over beslist.

De ontslagnemingen worden in volgorde van ontvangst in aanmerking genomen tot op het ogenblik dat het quorum van twintig procent (20%) van de effectieve leden of van het geplaatst kapitaal bereikt is. De ontslagneming van een lid, welke niet in overweging kan worden genomen gedurende een boekjaar heelt voorrang in het volgende boekjaar, in volgorde van de ontvangst van de ontslagbrieven.

UITSLUITING VAN VENNOTEN.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen.

De uitsluiting wordt ondermeer uitgesproken om gegronde reden, zoals:

1) voor grove fout, het toebrengen van een moreel of materieel nadeel aan de vennootschap ingevolge de handelswijze van de betrokken vennoot, en ondermeer door rechtstreeks akkoorden te sluiten met de klanten van de vennootschap..

2) voor het niet naleven van één der voorwaarden, opgelegd door de statuten of het huishoudelijk reglement en de beslissingen genomen in uitvoering van deze reglementen, of van één door de betrokken vennoot jegens de vennootschap aangegane verbintenissen.

3) voor het niet voldoende belang stellen in de vennootschap, hetzij door niet proportioneel bij te dragen in het zakencijfer van de vennootschap, hetzij door niet deel te nemen aan de bijeenkomsten of vergaderingen, zonder gegronde reden;

4) voor het stellen van daden, strijdig met de belangen van de vennootschap;

5) in geval van ontzetting, langdurige ziekte (zoals gedefinieerd in artikel 16), faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring, of de gevallen vermeld in het huishoudelijk reglement;

6) in geval van ontbinding gepaard gaand met vereffening van de rechtspersoon-vennoot;

7) indien de vennoot die lid is van het directiecomité om welke reden dan ook ophoudt te zetelen in het directiecomité of indien het eventuele bestuursmandaat van de vennoot om welke reden dan ook wordt stopgezet en de vennoot niet vnjwillig uittreedt;

8) indien het eventuele lidmaatschap van het directiecomité of het eventuele bestuursmandaat van de vennootschap waarvan de vennoot tevens vaste vertegenwoordiger is, om welke reden dan ook wordt stopgezet en de vennoot niet vrijwillig uittreedt;

9) indien de vennootschap die zetelt in het directiecomité of een bestuursmandaat heeft en waarvan de vennoot vaste vertegenwoordiger is, een andere vaste vertegenwoordiger aanduidt om het betreffende mandaat uit te oefenen;

10) indien de overeenkomst fat dienstverlening die eventueel is afgesloten met de betrokken vennoot won* stopgezet;

11) indien een vennoot niet spontaan uittreedt binnen de 6 maanden na de afsluitingsdatum van het lopende boekjaar waarin hij zijn activiteit heeft stopgezet binnen de vennootschap;

12) bij schending door een vennoot van het niet-concurrentiebeding opgenomen in het huishoudelijk reglement, onverminderd de daarin vervatte schadevergoedingsregeling.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan de algemene vergadering. Als hij erom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de algemene vergadering. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van aandelen overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door minimum 2 bestuurders, die zullen benoemd worden door de algemene vergadering op voordracht van de 'Oprichters'.

Elke vennoot of groep van vennoten die een lijst met kandidaten voorstelt zal enkel die kandidaten voorstellen, die een adequaat niveau van professionele ervaring en vaardigheden, aanzien en reputatie, networking potentieel en/of expertise met betrekking tot het hierboven genoemde doel hebben, met dien verstande dat de aldus benoemde bestuurder verwacht wordt actief betrokken te zijn, in persoon, in de materies waarvoor de raad van bestuur bevoegd

Het nalaten van een vennoot of groep van vennoten die gerechtigd is een lest van kandidaten voor te stellen om zijn of hun respectieve rechten volledig uit te oefenen, zal geen afstand of vermindering van zulke rechten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

inhouden, noch zal dit zulke vennoot of groep van vennoten ervan w-eerhouden zijn rechten in de toekomst volledig uit te oefenen.

In het geval dat geen kandidaten zijn voorgesteld voor één of meerdere van de voormelde mandaten, zal de r, algemene vergadering het recht hebben, maar niet de verplichting, om naar haar believen een of meerdere bestuurders te benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die , belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels ; van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Een bestuurder die zonder vooraf gegronde redenen op te geven chie achtereenvolgende malen afwezig blijft op een vergadering wordt ais ontsiagnemend aangezien op voorwaarde dat hij in de derde uitnodiging op dit ontslag gewezen wordt.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering beslist het mandaat van bestuurder te bezoldigen en/of veranderlijke presentiegelden toe te kennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerieggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

Van zodra er meer dan één bestuurder is, vormen de bestuurders een raad van bestuur.

De voorzitter van de raad van bestuur zal worden benoemd door de raad van bestuur, onder de 'Oprichter-bestuurders', waaronder worden begrepen (i) de bestuurders die tevens 'Oprichter` zijn, (il) de vennootschappen-bestuurders waarvan een 'Oprichter` de vaste vertegenwoordiger is, (iii) de bestuurders die rechtstreeks of onrechtstreeks de exclusieve of gezamenlijke (met andere 'Oprichters') controle hebben over een vennootschap die `Oprichteraandelen` aanhoudt en (iv) de vennootschappen-bestuurders die vast vertegenwoordigd worden door een natuurlijk persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks de exclusieve of gezamenlijke (met andere 'Oprichters') controle heeft over een vennootschap die 'Oprichteraandelen' aanhoudt. Indien deze voorzitter niet aanwezig kan zijn, zal een plaatsvervanger aangeduid worden onder de , vertegenwoordigers van de 'Oprichters'.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter, evenals zo dikwijls als het belang van de ; vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het ; oproepingsbe richt.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste drie volle dagen ver de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waarbij ten minste de meerderheid van de 'Oprichter-bestuurders' aanwezig zijn. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen met dezelfde aanwezigheidsvereisten.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Tenzij het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of het huishoudelijk reglement in meer strikte stemvereisten voorziet, zullen alle beslissingen van de raad van bestuur genomen worden met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens de meerderheid van de 'Oprichter-bestuurders' met de beslissing heeft ingestemd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Aldus heeft de raad van bestuur het recht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: (i) alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom aile goederen te verhandelen op aile mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; (ii) leningen aan te gaan; (iii) het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pend te geven of met hypotheek te bezwaren; (iv) met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ontbinding, met of zonder kwyting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschnjvin gen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; (v) in rechte op te treden namens de vennootschap; (vr) de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; (vii) de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

ARTIKEL 22, BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap of bepaalde aspecten daarvan toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, dan wel aan het directiecomité dat de raad van bestuur kan oprichten en aan wie hij zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement van de vennootschap aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun statuut, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Verder mag de raad van bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zullen de volgende beslissingen evenwel door de raad van bestuur worden genomen:

a) Het wijzigen van de zetel of het hoofdkantoor;

b) De benoeming, ontslag van personen belast met het dagelijks bestuur en de bepaling van de bevoegdheden en de vergoeding van deze personen (andere dan de vergoedingen vastgesteld in het huishoudelijk reglement);

c) Goedkeuring en wijziging van het personeels- en het vergoedingsbeleid;

" Goedkeuring van het business plan (met inbegrip van de operationele en investeringsbegroting), of wijzigingen daaraan, of de implementatie van enige substantiële afwijking van het plan, alsook het aangaan van nieuwe soorten van financiering;

e) Goedkeuring van het ontwerp van de jaarrekeningen die zullen worden voorgesteld op de jaarlijkse algemene vergadering;

t) Goedkeuring van een wijziging in het boekhoudkundig beleid van de vennootschap;

g) Goedkeuring en ondertekening van de in te dienen aangiften;

h) Goedkeuring van een uitgifte obligaties, het aangaan van krediet of leningen of het toestaan van een" zekerheid voor een bedrag gelijk aan of hoger dan 10.000,00 euro;

I) De negotiatie en ondertekening van verkoopscontracten voor een bedrag vanaf 125.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar;

j) De negotiatie en ondertekening van subcontracting voor een bedrag vanaf 50.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar;

k) De ondertekening van alle andere (dan vermeld onder punt (j) en (k)) langlopende contracten (over meer dan 1 jaar) of voor een bedrag van meer dan 25.000,00 euro;

I) Alle aankopen boven de 5.000,00 euro.

in) De declaratie en goedkeuring van een uitkering van interim-dividenden;

n) De toelating van vennoten;

o) Opzetten en administratie van aandelenoptieplannen.

Deze beslissingen zullen in geen geval beschouwd worden ais deel van het dagelijks bestuur, maar zullen beschouwd worden als behorende tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met dien verstande dat de raad , van bestuur kan beslissen de uitvoering van één of meerdere van bovenstaande punten sub (a) tot en met (o) te delegeren aan één of meerdere gedelegeerd-bestuurders, dan wel aan het directiecomité of aan één of meerdere leden ervan.

De raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zal de raad van bestuur bevoegd zijn om, zonder beperkend te zijn, desgevallend, andere comités op te richten, op te zetten en samen te roepen, met inbegrip van, binnen zijn bevoegdheid, de mogelijkheid om de taken en bevoegdheden van zulke comités te bepalen, te beperken of te wijzigen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notait vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het gezamenlijk optreden van twee 'Oprichter-bestuurders'.

Een gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur en/of in uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De vennootschap kan eveneens geldig worden vertegenwoordigd door elk van de bestuurders, alleen handelend, binnen het kader van hun individuele bevoegdheden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De vennootschap kan bovendien geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité samen handelend, binnen het kader van de bevoegdheden van voornoemd comité zoals die warden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement, of door individuele leden van het directiecomité, binnen het kader van de betreffende individuele bevoegdheden van de leden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bovendien kan de vennootschap in het - liériegênvt;doiciigd ' in/O.,;.4êP -------------------------

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur. De oproepingen gebeuren door middel van een brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar warden opgeroepen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand mei om 14.00 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris (sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dient de vennootschap het rondschniven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. De vergadering moet samenkomen op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van aile aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in hef oproepingsbericht

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de onde:1,00,7liter van de raad van bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen. De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn.

De vergadering duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te , ondertekenen.

Elke vennoot die een vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven ; per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zen stem uit te brengen.

STEMRECHT

Ieder aandeel heeft recht op één stem, binnen de Categorie waartoe het behoort, De 'Oprichteraandelen' beschikken samen over 4/5 van de totaliteit der stemmen en de 'Partneraandelen' beschikken samen over 1/5 van de totaliteit der stemmen,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januad en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de vennoten In verhouding met hun inschrijving. VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Lie vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.08.2013 13554-0244-015
31/12/2012
ÿþme Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aauSe

18 DEC 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

" 122855

1

Ondernemingsnr : 0866.694.604

Benaming

(voluit) : Empact

(verkort) :

1

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

I. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Empact CVBA gehouden op 1 september 2012

1, De bestuurders beslissen unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, ERIK WEYTJENS BVBA, met maatschappelijke zetel te Georges Lorandstraat 16, 1050 Brussel, en met ondememingsnummer 0806.287.259, in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Erik Weytjens, wonende te Georges Lorandstraat 16, 1050 Brussel, met ingang van 1 september 2012 te benoemen tot !id van het directiecomité van de categorie "Associate Director".

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

2. Gelet op het eerste besluit beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

H. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Empact CVBA gehouden op 1 oktober 2012

1. De bestuurders beslissen unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, SDR Management Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Hameau de Kin 55, 4920 Aywaille, en met ondernemingsnummer 0849.571.431, in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Stéphane Driessens, wonende te Hameau de Kin 55, 4920 Aywaille, met ingang van 1 oktober 2012 te benoemen tot lid van het directiecomité van de categorie "Associate Director".

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

2. Gelet op het eerste besluit beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch .

Staatsblad

III. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Empact CVBA gehouden op 4' december 2012

1. De bestuurders beslissen unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, TeamTrac BVBA, met maatschappelijke zetel te Processiestraat 15, 1730 Kobbegem, en met ondernemingsnummer 0864.889.711, in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jo Dumortier, wonende te Processiestraat 15, 1730 Kobbegem, met ingang van 4 december 2012 te benoemen tot lid van het directiecomité van de categorie "Associate Director".

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

2. Gelet op het eerste besluit beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Loulzalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 31.07.2012 12356-0491-015
09/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mine

2 %PM 2012

Griffie

IIVI II II II IIU II Ill II

*12119948*

y

Ondernemingsnr` 0866.694.604

Benaming

Empact

(verkrri)

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ' Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, 1000 Brussel

(volledig adr:,,$)

Onderwerp akte Ontslag en benoemingen - varia

I. Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van Empact CVBA gehouden op 13 juni 2012

1. De vergadering neemt kennis van het feit dat Teamtrac BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Dumortier, bij wijze van een schrijven d.d. 11 juni 2012, te kennen heeft gegeven ontslag te willen nemen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Gelet op [het eerste besluit] beslist de vergadering unaniem om het ontslag van Teamtrac BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Dumortier, als bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te aanvaarden.

ln overeenstemming met de beslissing van de vergadering genomen op 14 december 2009, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2010, neemt het mandaat van gedelegeerd bestuurder van Teamtrac BVBA automatisch een einde bij beëindiging van haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap.

De vergadering beslist ten slotte unaniem om geen nieuwe bestuurder ter vervanging aan te duiden.

2. Gelet op [het laatste besluit] beslist de vergadering unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie van de inhoud van de voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding ervan.

I!. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Empact CVBA gehouden op 22 juni 2012

1. De bestuurders beslissen unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, een directiecomité van de Vennootschap op te richten en het de volgende bevoegdheden toe te kennen:

1) Strategy execution & follow-up

2) Sales & pipeline management

3) Recruitment of personnel

4) Resource planning

5) Development & enhancement of methods & tools (Intellectuel Property)

6) Marketing

7) Performance management

8) Coaching

9) Training

hlz van Luik 9 verveelder Recto Naam en hneo.n" r.jt-e r i- de instrumenterende rioiaris hetzl van de persolorniei

t3evoegri de rerh" .,p, 'en aanzien var, lenis,u te vertelt srsvoordrger+ Verso Naam en hannte4 n a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 Annexes du Moniteur belge

voo-1

bnhourièrrl

~,r, i,'" c 4 i 10) Evaluation

stustshiad j In overeenstemming met artikel 23 van de statuten van de Vennootschap zullen twee leden van het

directiecomité samen handelend de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen binnen het kader van deze bevoegdheden.

2. De bestuurders beslissen daarna unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, FiN LAND BVBA, met maatschappelijke zetel te Schransdreef 124, 3090 Overijse, en met ondernemingsnummer 0879.356.072 (RPR Brussel), in die hoedanigheid vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Valéry Landrain, wonende te Schransdreef 124, 3090 Overijse, met ingang van 25 juni 2012 te benoemen tot lid van het directiecomité van de categorie "Associate Director".

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

3. Daarnaast beslissen de bestuurders unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, de drie huidige bestuurders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te benoemen tot leden van het directiecomité van de Vennootschap, waarbij Always Ahead BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Brackenier, en Actena BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Marcia De Troyer, zullen worden benoemd tot leden van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Director" en Growth Partner BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Machiels, tot lid van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Senior Director".

De mandaten van Director en Senior Director zijn van onbepaalde duur, maar kunnen te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd, en zullen onbezoldigd worden, uitgeoefend.

4. Toekenning van individuele bevoegdheden aan de leden van het directiecomité van de Vennootschap

Verder beslissen de bestuurders unaniem om de leden van het directiecomité van de Vennootschap de volgende individuele taken toe te bedelen, met dien verstande dat taken (iii) en (iv) nooit door de Associate Director alleen kunnen worden uitgeoefend, doch slechts samen met één van de leden van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Senior Director" of, indien deze zouden bestaan, van de categorie "Director":

(i) het verzorgen en afleveren van adviezen en operationele rapporten, en dit van bij de aanvang tot de ondertekening en aflevering aan klanten;

(ii) de planning van zijn/haar opdrachten opstellen en opvolgen:

o het beslissen welk personeelslid welk onderdeel van de adviesopdracht uitoefent, op basis van de in het directiecomité goedgekeurde resource planning;

o het geven van leiding over het team van personeelsleden dat de opdracht uitvoert; (ü) het opmaken en ondertekenen van proposais voor klanten;

(iv) de raming van de kosten van de adviesopdrachten; en

(v) het instaan voor de externe bekendheid van de Vennootschap.

In overeenstemming met artikel 23 van de statuten van de Vennootschap zullen de verschillende leden van het directiecomité eveneens bevoegd zijn om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor wat de uitvoering van deze taken betreft, met uitzondering van bovenstaande beperkingen voor de Associate Director, die ook zullen gelden voor wat de vertegenwoordiging op dat vlak betreft.

5. Gelet op de eerste vier besluiten beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

'aa:5te et van Lu1kB ~termetds'n Recto Naam erti t+~rrl~" ~ r.. ~r rí .3~tr" nre Meir tt ~r !. ltr tTe' ,,a3 de

bevoegd de "~r-.r: i . . ! var d..1,-o " ri r,, vFrrterjwnv,.,ittrdiwen

Verso Naam en ha^d" ee" d ;

06/07/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

litg!ill§111111 BRUSSEL

2 7 JUIN 2012

Griffie



Ondernemingsnr : 0866.694.604

Benaming (voluit) : EMPACT

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis Havenlaan 86C bus 105

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien juni tweeduizend en twaalf, door Meester Vincent BERQUIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474,073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMPACT", waarvan de zetel gevestigd Is te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105,

volgende beslissing genomen heeft:

, Aanneming van een nieuwe tekst van statuten waaronder maar niet uitsluitend wijziging van artikel 6 ('De

aandelen'), artikel 14 ('Uitsluiting van vennoten'), artikel 18 ('Bestuur van de vennootschap'), artikel 22

('Bevoegdheden tot delegeren'), artikel 23 ('Vertegenwoordiging van de vennootschap') en artikel 24

('Controle'). Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is 'EMPACT'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het

buitenland:

- het geven van advies en bijstand aan de bedrijfswereld en de overheid;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve, technische en aanverwante aangelegenheden, alsook inzake informatica;

- alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- het verstrekken van adviezen op het vlak van de informatie-technologie;

- het verlenen van management consulting diensten;

- het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde vakgebieden;

- het deelnemen In het management of interim-management van andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap heeft bovendien tot doel de aankoop en verkoop van onroerende goederen in België als in

het buitenland voor eigen rekening.

De vennootschap mag het bestuur van andere vennootschappen waarnemen. Ze mag alle verrichtingen

doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de

vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, fusie, inschrijving of andere wijze in alle;;

ondernemingen.

DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het aanvangskapitaal bij de omvorming bedroeg 24.000, 00 eurn (vierentwintig-duizend EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 24.000,00 euro (vierentwintigduizend EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het

kapitaal overtreft,

DE VENNOTEN

Zijn vennoot;

1, de ondertekenaars van de akte omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap de dato negentien juni tweeduizend en acht,

2. de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering als vennoot aanvaard. Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager,

1, een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur,'

2, toegelaten worden door de algemene vergadering;

3 bij toepassing van artikel 6, inschrijven op het aantal aandelen vastgelegd door de algemene vergadering en elk aandeel volledig volstorten op het ogenblik van de toelating;

4, eventueel een uitgiftepremie betalen, vastgesteld door de algemene vergadering.

5, alle andere verplichtingen, vereiste garanties en borgstellingen verlenen, zoals vastgesteld door de algemene vergadering.

De voorgestelde kandidaat moet voldoen aan de voorwaarden vervat in het huishoudelijk reglement.

De toetreding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met het huishoudelijk reglement.

De beslissing van de algemene vergadering - aanvaarding of weigering - kan genomen worden zonder verhaal en zonder de beslissing te moeten motiveren.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door minimum 2 bestuurders, die zullen benoemd worden door de algemene vergadering op voordracht van de 'Oprichters`.

Elke aandeelhouder of groep van aandeelhouders die een lijst met kandidaten voorstelt zal enkel die kandidaten voorstellen, die een adequaat niveau van professionele ervaring en vaardigheden, aanzien en reputatie, networking potentieel en/of expertise met betrekking tot het hierboven genoemde doel hebben, met dien verstande dat de aldus benoemde bestuurder verwacht wordt actief betrokken te zijn, in persoon, in de materies waarvoor de raad van bestuur bevoegd is.

Het nalaten van een aandeelhouder of groep van aandeelhouders die gerechtigd is een lijst van kandidaten voor te stellen om zijn of hun respectieve rechten volledig uit te oefenen, zal geen afstand of vermindering van zulke rechten inhouden, noch zal dit zulke aandeelhouder of groep van aandeelhouders ervan weerhouden zijn rechten in de toekomst volledig uit te oefenen.

In het geval dat geen kandidaten zijn voorgesteld voor één of meerdere van de voormelde mandaten, zal de algemene vergadering het recht hebben, maar niet de verplichting, om naar haar believen een of meerdere bestuurders te benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Een bestuurder die zonder vooraf gegronde redenen op te geven drie achtereenvolgende malen afwezig blijft op een vergadering wordt als ontslagnemend aangezien op voorwaarde dat hij in de derde uitnodiging op dit ontslag gewezen wordt.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering beslist het mandaat van bestuurder te bezoldigen en/of veranderlijke presentiegelden toe te kennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

Van zodra er meer dan één bestuurder is, vormen de bestuurders een raad van bestuur.

De voorzitter van de raad van bestuur zal worden benoemd door de raad van bestuur, onder de vertegenwoordigers van de 'Oprichters; indien deze voorzitter niet aanwezig kan zijn, zal een plaatsvervanger aangeduid worden onder de vertegenwoordigers van de 'Oprichters'.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter, evenals zo dikwijls ais het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste drie volle dagen ter de vergadering, De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen ais ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waarbij ten minste de meerderheid van de vertegenwoordigers van ' de 'Oprichters' aanwezig zijn. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen met dezelfde aanwezigheidsvereisten.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ª% Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Tenzij het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of het huishoudelijk reglement in meer strikte stemvereisten voorziet, zullen alle beslissingen van de raad van bestuur genomen worden met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens de meerderheid van de bestuurders voorgedragen door de 'Oprichters' met de beslissing heeft ingestemd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis Is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkings-bevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Aldus heeft de raad van bestuur het recht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen; (i) alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, ondermeer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op aile mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; (ii) leningen aan te gaan; (iii) het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; (iv) met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschnjvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; (y) in rechte op te treden namens de vennootschap; (vi) de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; (vii) de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap of bepaalde aspecten daarvan toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, dan wel aan het directiecomité dat de raad van bestuur kan oprichten en aan wie hij zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement van de vennootschap aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun' ontslag, hun statuut, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directie-comité worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Verder mag de raad van bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zullen de volgende beslissingen evenwel door de raad van bestuur worden genomen:

a) Het wijzigen van de zetel of het hoofdkantoor;

b) De benoeming, ontslag van personen belast met het dagelijks bestuur en de bepaling van de bevoegdheden en de vergoeding van deze personen (andere dan de vergoedingen vastgesteld in het huishoudelijk reglement);

c) Goedkeuring en wijziging van het personeels- en het vergoedingsbeleid;

d) Goedkeuring van het business plan (met inbegrip van de operationele en investeringsbegroting), of wijzigingen daaraan, of de implementatie van enige substantiële afwijking van het plan, alsook het aangaan van nieuwe soorten van financiering;

e) Goedkeuring van het ontwerp van de jaarrekeningen die zullen worden voorgesteld op de jaarlijkse algemene vergadering;

¬ ) Goedkeuring van een wijziging in het boekhoudkundig beleid van de vennootschap;

g) Goedkeuring ondertekening van de in te dienen aangiften;

h) Goedkeuring van een uitgifte obligaties, het aangaan van krediet of leningen of het toestaan van een zekerheid voor een bedrag gelijk aan of hoger dan 10.000, 00 euro;

i) De negociatie en ondertekening van verkoopscontracten voor een bedrag vanaf 125.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar;

j) De negociatie en ondertekening van subcontracting voor een bedrag vanaf 50.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar;

k) De ondertekening van alle andere (dan vermeld onder punt (j) en (k)) langlopende contracten (over meer dan 9 jaar) of voor een bedrag van meer dan 25.000, 00 euro;

I) Alle aankopen boven de 5.000,00 euro,

m) De declaratie en goedkeuring van een uitkering van interim-dividenden;

n) De toelating van vennoten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

mod 11.1

o) Opzetten en administratie van aandelenoptieplannen.

Deze beslissingen zullen in geen geval beschouwd worden als deel van het dagelijks bestuur, maar zullen beschouwd worden als behorende tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met dien verstande dat de raad van bestuur kan beslissen de uitvoering van één of meerdere van bovenstaande punten sub (a) tot en met (p) te delegeren aan één of meerdere gedelegeerd-bestuurders, dan wel aan het directiecomité of aan één of meerdere leden ervan.

De raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties,

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zal de raad van bestuur bevoegd zijn om, zonder beperkend te zijn, desgevallend, andere comités op te richten, op te zetten en samen te roepen, met inbegrip van, binnen zijn bevoegdheid, de mogelijkheid om de taken en bevoegdheden van zulke comités te bepalen, te beperken of te wijzigen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders die de 'Oprichters' vertegenwoordigen.

Een gedelegeerd bestuurder of algemeen directeur kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur en/of in uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur,

De vennootschap kan eveneens geldig worden vertegenwoordigd door elk van de bestuurders, alleen handelend, binnen het kader van hun individuele bevoegdheden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De vennootschap kan bovendien geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité samen handelend, binnen het kader van de bevoegdheden van voornoemd comité zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement, of door individuele leden van het directiecomité, binnen het kader van de betreffende individuele bevoegdheden van de leden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand mei om 14.00 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in " zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

leder aandeel heeft recht op één stem, binnen de Categorie waartoe het behoort. De 'Oprichteraandelen' beschikken samen over 4/5 van de totaliteit der stemmen en de 'Partneraandelen' beschikken samen over 1/5 van de totaliteit der stemmen,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de " vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding met hun inschrijving, VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

nid 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vá& registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Vincent BERQUIN

Geassocieerd Notaris

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

Voor-

. behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_____\;__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 12.07.2011 11291-0108-015
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.02.2015, NGL 09.03.2015 15060-0204-032
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0092-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 15.06.2009 09222-0190-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 24.06.2008 08265-0256-014
01/06/2015
ÿþDénomination (en entier) : EMPACT

(en abrégé):

Forme juridique : société coopérative à responsabilité limitée

Siège : Avenue du Port 86C boîte 105

1000 BRUXELLES

Objet de l'acte : TRANSFORMATION EN SOCIETE ANONYME - MODIFICATION DE LA

DENOMINATION SOCIALE - NOUVEAU TEXTE DES STATUTS

Le procès-verbal dressé le onze mai deux mille quinze, par Maître Peter VAN MELKEBEKE, Notaire à

Bruxelles,

stipule ce qui suit

"Ce jour, le onze mai deux mille quinze.

A 1000 Bruxelles, 11, avenue Lloyd George.

Devant moi, Maître Peter VAN MELKEBEKE, notaire associé à Bruxelles,

S'EST REUNIE :

L'assemblée générale extraordinaire des associés de la société coopérative à responsabilité limitée

"EMPACT", ayant son siège à Avenue du Port 86C, boîte 105, 1000 Bruxelles, ci-après dénommée "la

Société".

IDENTIFICATION DE LA SOCIETE

La Société a été constituée en vertu d'un acte reçu par Maître Guy Jansen, notaire à Louvain, le 5 août

2004, publié aux Annexes du Moniteur belge du 17 août suivant, sous le numéro 20040817-0120774.

Les statuts ont été modifiés à plusieurs reprises et pour la dernière fois par procès-verbal dressé par Maître

Peter Van Meikebeke, notaire associé à Bruxelles, le 14 mars 2014, publié aux Annexes du Moniteur belge du

10 avril suivant, sous le numéro 20140410/14077459.

La Société est inscrite au registre des personnes morales, sous le numéro 0866.694.604.

OUVERTURE DE L'ASSEMBLEE - COMPOSITION DU BUREAU

La séance est ouverte à dix heures sous la présidence de Monsieur Brackenier Didier, nommé ci-après,

Il n'est pas procédé à la constitution d'un bureau.

COMPOSITION DE L'ASSEMBLEE

Sont présents ou représentés les associés ci-après nommés qui déclarent posséder le nombre de parts suivant

1. Madame DE TROYER Mercie Raymond Julia, domiciliée à 3080 Tervuren, Elisabethlaan 22,

qui déclare posséder 1 part

2, Monsieur MACHIELS Bruno Ghislain Madeleine, domicilié à 3080 Tervuren,

Elisabethlaan 22, qui déclare posséder 1 part

3. la société coopérative à responsabilité limitée "Progression Dynamics", ayant son siège à

Avenue du Port 86C, boîte 105, 1000 Bruxelles, avec numéro d'entreprises 0548.712.766, qui déclare posséder 177 parts

4. Monsieur BRACKENIER Didier, domicilié à Gaverstraat 37, 9070 Destelbergen, qui

déclare posséder 1 part

Total : 180 parts sociales

Reerésent-tion - Procurations

Les associés sub 1, 2 et 3 sont représentés par Monsieur BRACKENIER Didier, prénommé, agissant en sa

qualité de mandataire spécial en vertu de trois procurations sous seing privé, lesquelles resteront ci-annexées.

EXPOSE DU PRESIDENT

Le président expose et me requiert, moi, notaire, d'acter ce qui suit :

I. La présente assemblée a pour ordre du jour :

1. Décision concernant la langue de la Société.

2. Rapport justifiant la proposition de transformation établi par l'organe de gestion auquel est joint l'état résumant la situation active et passive de la Société arrêtée au 31 mars 2015, dressé en vertu de l'article 778 du Code des sociétés.

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe °' ""'"'"' ::

N° d'entreprise : 0866.694.604

Mod 11.1

- . 1'1

Déposé I Reçu )e

2 0 MAI 2015

au greffe du tribunal da commerce francophone de143172i;:..,:,s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Réservé.

au

Moniteur

belge

Mod 11.1

3, Rapport du commissaire sur la situation active et passive de la Société, dressé en vertu de l'article 777 du Code des sociétés.

4. Transformation de la forme juridique de la Société en une société anonyme.

5. Modification de la dénomination sociale en « Efeso Belgium », et modification de l'article 1 des statuts. B. Adoption d'un nouveau texte des statuts.

7. Démission et nomination des organes de gestion,

8. Procuration pour la coordination des statuts,

9. Procuration à l'organe de gestion pour l'exécution des résolutions prises.

10, Procuration pour les formalités.

Il. Convocations

Tous les associés sont présents ou représentés de sorte que la justification de leurs convocations ne doit

pas être produite,

III. Aucune disposition des statuts ne prévoit que la société ne pourrait accepter une autre forme juridique.

IV. En vertu de l'article 781 du Code des Sociétés, l'assemblée ne peut valablement délibérer sur la transformation proposée que si ceux qui assistent à la réunion représentent, d'une part, la moitié du capital social et, d'autre part, s'il en existe, la moitié du nombre total des titres non représentatifs du capital (parts bénéficiaires) et la transformation ne sera acceptée que si elle réunit les quatre cinquièmes au moins des voix,

CONSTATATION DE LA VALIDITE DE L'ASSEMBLEE

Cet exposé est vérifié et reconnu exact par l'assemblée; celle-ci se reconnaît valablement constituée et apte à délibérer sur l'ordre du jour.

Les associés déclarent que les parts en vertu desquelles ils participent à la présente assemblée générale extraordinaire ne font pas l'objet d'un quelconque droit de gage ou de toute autre limitation à l'exercice libre de . leur droit de vote.

DELIBERATION - RESOLUTIONS

Préalablement à la délibération, l'assemblée confirme la nomination du commissaire, la société civile ayant emprunté la forme d'une société privée à responsabilité limitée, "DGST & Partners  Réviseurs d'Entreprises", ayant son siège à avenue Emile Van Becelaere 27A, 1170 Water mael-Boitsfort, représentée par Monsieur ; Michaël De Ridder, à partir du 3 décembre 2014 et pour une durée de trois ans,

L'assemblée aborde l'ordre du jour et prend, après délibération, les décisions suivantes.

PREMIERE RESOLUTION  Modification de la langue de la Société

L'assemblée décide de modifier la langue de la Société, de sorte que dorénavant, la langue de la Société sera le français. L'assemblée décide aussi que la Société tombera sous la jurisprudence du greffe francophone du Tribunal de Commerce de Bruxelles,

DEUXIEME RESOLUTION  Transformation

Rapports

Prise de connaissance

L'assemblée dispense le président de donner lecture du rapport de l'organe de gestion, dressé le 5 mai 2015, justifiant la proposition de transformation, ainsi que du rapport du commissaire, la société civile ayant emprunté la forme d'une société privée à responsabilité limitée, "DGST & Partners  Réviseurs d'Entreprises", ayant son siège à avenue Emile Van Becelaere 27A, 1170 Watermael-Boitsfort, représentée par Monsieur Michaël De Ridder, dressé le 7 mai 2015, sur la situation active et passive de la Société arrêtée au 31 mars 2015, tous deux rédigés en vertu des articles 777 et 778 du Code des sociétés.

Les associés, présents ou représentés comme dit est, déclarent préalablement aux présentes avoir reçu une copie des rapports, ainsi que de leurs annexes, et en avoir pris connaissance. Ils déclarent ne pas formuler de remarques.

Conclusions du commissaire

Les conclusions du rapport dressé par le commissaire sont rédigées littéralement comme suit :

" CONCLUSIONS

En conclusion, et tout en rappelant que nos contrôles avaient pour seul but d'identifier une éventuelle surévaluation de l'actif net mentionné dans la situation active et passive au 31 mars 2015 établie par l'organe de gestion de la société, nous attestons conformément aux normes de révision, que nos travaux n'ont pas fait apparaître de surévaluation de l'actif net.

L'actif net constaté dans la situation active et passive susvisée pour un montant positif de 2.990.118,22 EUR est supérieur de 2.928.618,22 EUR au capital minimum prévu pour la constitution d'une société anonyme.

L'opération de transformation de la forme juridique actuelle en société anonyme peut se réaliser sans apport extérieur complémentaire.

Fait à Bruxelles, le 7 mai 2015.

Pour la SCivPRL "DGST & Partners, Réviseurs d'entreprises',

Commissaire,

Michaël De Ridder,

Réviseur d'entreprises, associé."

Dépôt

Le rapport de l'organe de gestion auquel est joint l'état résumant la situation active et passive de la société sera gardé dans le dossier du notaire.

Le rapport du commissaire sera déposé en même temps qu'une expédition des présentes et des procuration dans le dossier de la Société auprès du greffe du tribunal de commerce compétent.

Décision de transformer

L'assemblée décide de transformer la forme juridique de la Société sans changement de sa personnalité juridique et d'adopter la forme juridique d'une société anonyme.

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

" Mod 11.1

y

Le capital et les réserves demeurent intacts, de même que tous les éléments d'actif et de passif, les

amortissements, les moins-values et les plus-values et la société anonyme continuera les écritures et la

comptabilité tenues par société anonyme,

La société anonyme conserve le numéro 0866.694.604 sous lequel la Société est inscrite auprès du registre

des personnes morales.

La transformation se fait sur base de la situation active et passive de la Société arrêtée au 31 mars 2015.

L'assemblée constate que le capital fixe est de 24.000 euros et que le capital variable est de 78.162,09

euros. Le capital de la Société sera donc la somme des deux capitaux, étant 102.162,09 euros.

TROISIEME RESOLUTION - Modification dénomination sociale

L'assemblée décide de modifier la dénomination sociale en « Efeso Belgium » et ce à partir du premier

septembre 2015. L'assemblée déclare être au courant du contenu de l'article 65 du Code des sociétés,

L'assemblée décide de modifier l'article 1 des statuts et de le remplacer par le texte suivant et ce à partir

du premier septembre 2015

« La société revêt la forme d'une société anonyme. Elle est dénommée "Efeso Belgium".».

QUATRIEME RESOLUTION  Adoption d'un nouveau texte des statuts

Suite à la transformation de la Société en une société anonyme, adoption d'un nouveau texte des statuts,

dont un extrait suit :

FORME JURIDIQUE - DENOMINATION.

La société revêt la forme d'une société anonyme. Elle est dénommée "Efeso Belgium",

SIEGE SOCIAL.

Le siège est établi à Tour & Taxis, Avenue du Port 86C, b105, 1000 Bruxelles.

OBJET.

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, en son propre nom et pour son propre compte

ou pour le compte d'autrui :

- de fournir des conseils et de l'assistance pour le monde des affaires et pour le gouvernement;

- d'agir en tant que bureau d' étude - d'organisation et  de conseil en ce qui concerne toutes les

questions d'ordre commercial, financier, administratif, technique ou connexes, ainsi que l'informatique ;

- toutes les opérations concernant le project-management et la coordination ; de prendre part dans la

gestion d'autres entreprises;

- d'émettre des conseils relatifs aux technologies de l'information ;

- de fournir des services de conseil en management;

- d'enseigner, d'organiser des séminaires et présentations, de publier des articles et des livres, tout ceci

dans les domaines précédents; et

- de participer au management ou interim-management d'autres sociétés.

Cette liste n'est pas exhaustive et doit être interprétée de manière large.

En outre, la société a pour objet d'acheter et de vendre des biens immobiliers en Belgique ainsi qu'à

l'étranger pour son propre compte.

A cet effet, la société peut gérer d'autres entreprises.

La société peut, d'une façon générale, accomplir toutes opérations commerciales, industrielles,

financières, mobilières ou immobilières se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui

seraient de nature à en faciliter la réalisation.

A cet effet, la société peut prendre part à toute opération de fusion, apport, souscription ou autre, dans

ou avec d'autres entreprises,

DURES.

La société existe pour une durée illimitée.

CAPITAL SOCIAL.

Le capital social est fixé à cents deux mille cents soixante-deux euros et neuf eurocentimes (EUR

102.162,09).

Il est représenté par cents quatre-vingt (180) actions, sans mention de valeur nominale représentant

chacune un/cents quatre-vingtième du capital social

COMPOSITION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION.

La société est administrée par un conseil composé de sept membres au moins, personnes physiques ou

morales, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale des actionnaires et en

tout temps révocables par elle.

L'assemblée générale nomme au moins 4 administrateurs A et 3 administrateurs B. Les administrateurs

A seront élus parmi les candidats proposés par Solving Efeso International SA, tandis que les

administrateurs B seront élus parmi les candidats proposés conjointement par Monsieur Bruno Machiels,

Monsieur Didier Brackenier et Madame Merda De Troyer.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses

associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent, personne physique, chargé

de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes

règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

Les administrateurs sont rééligibles.

L'administrateur dont le mandat est venu à expiration reste en fonction aussi longtemps que l'assemblée

générale, pour quelque raison que ce soit, ne pourvoit pas au poste vacant.

En cas de vacance prématurée au sein du conseil d'administration, pour quelque raison que ce soit, les

administrateurs restants ont le droit de pourvoir provisoirement au poste vacant jusqu'à ce que l'assemblée

générale nomme un nouvel administrateur. La nomination est portée à l'agenda de la plus prochaine

assemblée générale.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

+ Mod 11.1

Réservé

au

Moniteur

belge



hi Le conseil d'administration peut élire parmi ses membres un président. A défaut d'élection, ou en cas d'absence du président, celui-ci sera remplacé parle doyen des administrateurs.

REUNiONS-DELIBERAT1ONS ET RESOLUT!ONS.

Le conseil se réunit sur convocation de son président, d'un administrateur-délégué ou de deux administrateurs,

Les convocations sont valablement effectuées par lettre, téléfax ou e-mail.

Tout administrateur qui assiste à une réunion du conseil ou s'y est fait représenter est considéré comme ayant été régulièrement convoqué. Un administrateur peut également renoncer à se plaindre de l'absence ou d'une irrégularité de convocation avant ou après la réunion à laquelle il n'a pas assisté.

Les réunions du conseil d'administration se tiennent en Belgique au lieu indiqué dans la convocation,

Tout administrateur peut, au moyen d'un document qui porte sa signature (y compris une signature digitale conformément à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) et qui a été communiqué par écrit, par téléfax, e-mail ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil, donner mandat à un autre membre du conseil afin de le représenter à une réunion déterminée. Un administrateur peut représenter plusieurs de ses collègues et émettre, en plus de sa propre voix, autant de votes qu'il a reçu de procurations,

Sauf cas de force majeure, le conseil d'administration ne peut délibérer et statuer valablement que si la moitié au moins de ses membres est présente ou représentée, Si cette condition n'est pas remplie, une nouvelle réunion peut être convoquée, qui, à condition que deux administrateurs au moins soient présents ou représentés, dont au moins un administrateur A est présente ou représenté, délibérera et statuera valablement sur les objets portés à l'ordre du jour de la réunion précédente.

Le conseil d'administration peut se réunir par voie de conférence téléphonique ou vidéoconférence,

Toute décision du conseil est prise à la majorité simple des administrateurs présents ou représentés, et en cas d'abstention de l'un ou plusieurs d'entre eux, à la majorité des autres administrateurs.

Dans des cas exceptionnels, dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des administrateurs, exprimé par écrit. Il ne pourra cependant pas être recouru à cette procédure pour l'arrêt des comptes annuels ni pour l'utilisation du capital autorisé.

Sauf les cas d'exception visés par le Code des sociétés, un administrateur qui a, directement ou indirectement, un intérêt opposé de nature patrimoniale à une décision ou une opération relevant du conseil d'administration, doit le communiquer aux autres administrateurs avant la délibération du conseil d'administration; le conseil d'administration et la société doivent s'en référer aux prescriptions de l'article 523 du Code des sociétés.

Les décisions du conseil d'administration sont constatées dans des procès-verbaux qui sont signés par le président, le secrétaire et les membres qui le désirent. Ces procès-verbaux sont insérés dans un registre spécial. Les procurations sont annexées aux procès-verbaux de la réunion pour laquelle elles ont été données.

Les copies ou extraits à produire en justice ou ailleurs sont signés par le président, l'administrateur-délégué ou par deux administrateurs.

POUVOIR DE GESTION DU CONSEIL.

e1. En général

Le conseil d'administration est investi des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale,

$2. Comités consultatifs.

Le conseil d'administration peut créer en son sein et sous sa responsabilité un ou plusieurs comités consultatifs. Il décrit leur composition et leur mission.

e. Gestion journalière

Le conseil peut déléguer la gestion journalière de la société, la gestion d'une ou plusieurs affaires de la société, ou l'exécution des décisions du conseil, à un ou plusieurs administrateurs, directeurs ou fondés de pouvoirs, actionnaires ou non.

Le conseil ainsi que les délégués à la gestion journalière, dans le cadre de cette gestion, peuvent également conférer des pouvoirs spéciaux à une ou plusieurs personnes de leur choix.

REPRESENTATION DE LA SOCiETE.

La société est valablement représentée vis-à-vis de tiers, en justice et dans les actes, y compris ceux pour lesquels le concours d'un officier ministériel ou d'un notaire serait requis, par au moins deux administrateurs agissant conjointement, dont au moins un administrateur A et un administrateur B.

Dans les limites de la gestion journalière, la société est également valablement représentée par un délégué à cette gestion. Lorsqu'un administrateur est chargé de la gestion journalière, celui-ci portera le titre de "administrateur-délégué" Lorsqu'une personne non-administrateur est chargée de la gestion journalière, celle-ci portera le titre de directeur ou directeur général ou tout autre titre par lequel elle a été indiquée dans l'arrêté de nomination.

La société est en outre, dans les limites de leur mandat, valablement représentée par des mandataires spéciaux.

A l'étranger, la société peut être valablement représentée par toute personne mandatée spécialement à cet effet par le conseil d'administration.

CONTROLE.

Le contrôle de la situation financière, des comptes annuels et de la régularité des opérations à constater dans les comptes annuels doit être confié à un ou plusieurs commissaires. Les commissaires sont nommés par l'assemblée générale des actionnaires parmi les membres, personnes physiques ou morales, de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises. Les commissaires sont nommés pour un terme renouvelable de trois ans.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge









Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

v

Réservé au

Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad 11.1

Sous peine de dommages-intérêts, ifs ne peuvent être révoqués en cours de mandat que par l'assemblée générale et pour un juste motif

Toutefois, aussi longtemps que la société pourra bénéficier des exceptions prévues à l'article 141, 2° du Code des sociétés, chaque actionnaire aura, conformément à l'article 166 du Code des sociétés, individuellement les pouvoirs de contrôle et d'investigation des commissaires.

Nonobstant toute disposition légale en la matière, l'assemblée générale aura le droit de nommer un commissaire. S'il n'a pas été nommé de commissaire, chaque actionnaire pourra se faire représenter ou se faire assister par un expert-comptable. La rémunération de l'expert-comptable incombe à la société s'il a été désigné avec son accord ou si cette rémunération a été mise à sa charge par décision judiciaire. En ce cas les observations de l'expert-comptable sont communiquées à la société.

ASSEMBLEE GENERALE.

L'assemblée générale ordinaire des actionnaires se réunit le deuxième mercredi du mois de mai à 14.00 heures.

Si ce jour est un jour férié, l'assemblée générale a lieu le jour ouvrable suivant,

L'assemblée générale ordinaire se tient au siège de la société ou dans un autre lieu indiqué dans la convocation.

REPRESENTATION.

" Tout actionnaire empêché peut donner procuration à une autre personne, actionnaire ou non, pour le

représenter à une réunion de l'assemblée. Les procurations doivent porter une signature (en ce compris une

signature digitale conformément à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil).

Les procurations doivent être communiquées par écrit, par téléfax, par e-mail ou tout autre moyen

mentionné à l'article 2281 du code civil et sont déposées sur le bureau de l'assemblée. En outre, le conseil

, d'administration peut exiger que celles-ci soient déposées trois jours ouvrables avant l'assemblée à l'endroit

indiqué par lui.

Les samedi, dimanche et les jours fériés ne sont pas considérés comme des jours ouvrables pour

l'application de cet article.

LISTE DE PRESENCE.

Avant de participer à l'assemblée, les actionnaires ou leurs mandataires sont tenus de signer la liste de

présence, laquelle mentionne le nom, les prénoms et l'adresse ou la dénomination sociale et le siège social

des actionnaires et le nombre d'actions qu'ils représentent.

DROIT DE VOTE.

Chaque action donne droit à une voix.

Le vote se fait par main levée ou par appel nominal sauf si l'assemblée générale en décide autrement à

la majorité simple des vork émises.

Chaque actionnaire peut également voter au moyen d'un formulaire établi par le conseil d'administration,

qui contient les mentions suivantes : (i) identification de l'actionnaire, (ii) le nombre de voix auquel il e droit

et (iii) et pour chaque décision qui doit être prise selon l'ordre du jour de l'assemblée, la mention « oui » ou

« non » ou « abstention ». L'actionnaire qui vote par écrit sera prié, le cas échant, de remplir les formalités

nécessaires en vue de participer à l'assemblée générale conformément à l'article 23 des statuts.

EXERCICE SOCIAL.

L'exercice social commence le premier janvier pour se terminer le trente et un décembre de chaque

année.

REPARTITiON DES BENEFiCES.

Sur les bénéfices nets de la société, il est effectué annuellement un prélèvement de cinq pour cent au

moins qui est affecté à la constitution de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque

ce fonds de réserve atteint le dixième du capital social.

Sur la proposition du conseil d'administration, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner au

solde des bénéfices nets.

ACOMPTE SUR DIVIDENDE.

Le conseil d'administration est autorisé à distribuer un acompte à imputer sur le dividende qui sera distri-

bué sur les résultats de l'exercice, conformément aux conditions prescrites par l'article 618 du Code des

sociétés.

DISSOLUTION - LIQUIDATION.

Lors de la dissolution suivie d'une liquidation, le(s) liquidateurs) est/sont, le cas échéant, nommé(s) par

l'assemblée générale.

La nomination du/des liquidateur(s) doit être soumise au président du tribunal de commerce pour

confirmation, conformément à l'article 184, §2 du Code des sociétés.

Le(s) liquidateurs) dispose(nt) de tous les pouvoirs prévus aux articles 186 et 187 du Code des

sociétés, sans autorisation spéciale de l'assemblée générale. Toutefois, l'assemblée générale peut à tout

moment limiter ces pouvoirs par décision prise à une majorité simple des voix.

Tous les actifs de la société seront réalisés, sauf si l'assemblée générale en décide autrement,

Si les actions ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs rétablissent

l'équilibre, soit par des appels de fonds complémentaires, soit par des remboursements préalables.

Pour autant que nécessaire, l'assemblée confirme que, suite à la conversion de la Société en une

société anonyme, le règlement interne (« huishoudelijk reglement ») de la Société est abrogé, ainsi que le

comité de direction (« directiecomité ») de la Société organisé en vertu de ce règlement.

CINQUIEME RESOLUTION : Démission et nomination des organes de gestion

L'assemblée prend connaissance du fait que la société privée à responsabilité limitée Growth Partner,

administrateur de la Société avec représentant permanent Monsieur Bruno Machiels, a été dissoute en vertu

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de fa personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

" Réservé

au

Moniteur

belge

~









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge























d'un acte reçu par le notaire soussigné le 11 septembre 2014, publié au Annexes du Moniteur belge du 21 octobre suivant sous le numéro 20141021/14192311, et que son mandata fini le même jour.

L'assemblée décide d'accepter, à compter du onze mai deux mille quinze, la démission des personnes ci-après, de leur fonction 'administrateur de fa société coopérative à responsabilité limitée:

- Monsieur Bruno Machiels;

- la société privée à responsabilité limitée « Always Ahead », avec représentant permanent Monsieur Didier

Brackenier ;

- la société privée à responsabilité limitée « Actena », avec représentant permanent Madame Marcia De

Troyer.

L'assemblée décide de nommer, également à compter du onze mai deux mille quinze, en qualité

d'administrateurs de la catégorie B de la société anonyme:

- Monsieur Bruno Machiels;

- la société privée à responsabilité limitée « Always Ahead », avec représentant permanent Monsieur Didier

Brackenier;

- la société privée à responsabilité limitée « Actena », avec représentant permanent Madame Marcia De

Troyer.

Leur mandat prend fin immédiatement après l'assemblée annuelle de l'an 2020.

Le mandat d'administrateur est non rémunéré.

En cas d'un changement dans l'actionnariat de la société privée à responsabilité limitée « Actena » ou de la

société privée à responsabilité limitée « Always Ahead », cet administrateur fera part de ce changement au

conseil d'administration dans les plus brefs délais.

SIXIEME RESOLUTION : Procuration pour la coordination

L'assemblée confère à Jean Van den Bossche eilou Laura Vanderlinden, à cette fin élisant domicile à

l'adresse de la société « Berquin Notaires », prénommée, tous pouvoirs afin de rédiger le texte de la coor-

dination des statuts de la Société, le signer et le déposer au greffe du tribunal du commerce compétent,

conformément aux dispositions légales en la matière.

SEPTIEME RESOLUTION : Pouvoirs à l'organe de gestion

L'assemblée confère tous pouvoirs à l'organe de gestion afin d'exécuter les résolutions qui précèdent.

HUITIEME RESOLUTION : Procuration pour les formalités

L'assemblée confère tous pouvoirs aux avocats et collaborateurs du cabinet d'avocats Eubelius, ayant ses

bureaux à 1050 Bruxelles, avenue Louise, 99, ainsi qu'à ses employés, préposés et mandataires, avec droit de

substitution, afin d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer l'inscription/la

modification des données dans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de

l'Administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

VOTE

Les résolutions qui précèdent ont été adoptées à l'unanimité.

CLAUSES FINALES NOTARIALES

INFORMATION -- CONSEIL

Les actionnaires, le cas échéant représentés comme dit ci-avant, déclarent que le notaire les a entièrement

informés sur leurs droits, obligations et charges découlant des actes juridiques dans lesquels ils sont intervenus

et qu'il les a conseillés en toute impartialité.

DROIT D'ECRITURE

Le droit d'écriture s'élève à nonante-cinq euros (95,00 EUR).

LECTURE

Les actionnaires, le cas échéant représentés comme dit ci-avant, déclarent avoir reçu en temps utile un

projet du présent procès-verbal.

L'acte entier a été commenté par le notaire.

IDENTITE

Le notaire confirme le nom, prénoms, date et lieu de naissance et domicile de l'actionnaire présent et du

représentant des actionnaires représentés au vu de sa carte d'identité.

CLOTURE DE L'ASSEMBLEE

L'assemblée est clôturée,

DONT PROCES-VERBAL

Dressé lieu et date que dessus,

Après lecture partielle et commentée de l'acte, le président et les actionnaires, le cas échéant représentés

comme dit est, et moi, notaire, avons signé.

Suivent les signatures."

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

(Déposés en même temps que l'extrait : une expédition du procès-verbal, trois procurations, le rapport du

commissaire conformément à l'article 777 du Code des sociétés, le texte coordonné des statuts).

Cet extrait est délivré avant enregistrement conformément à l'article 173,1° bis du Code des Droits

d'Enregistrement.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/06/2015
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge NAD W ORO11,1

après dépôt de l'acte au greffe -



(IIim~iuiuu~i~unN~~~uE~

*iso~ea s*

Depose / Reçu le

2 6 MAI 2015

au greffe du tribunal de commerce francophone decerffeelles

N° d'entreprise : 0866.694.604

Dénomination

(en entier) : Empact SA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(an abrégé): Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue du Port 86C - B-1000 Bruxelles

(adresse complète)

©blet(s) de l'acte :Déclaration conforme à l'article 646, §2, du Code des sociétés - Nomination d'administrateurs et d'administrateurs délégués - Création d'un comité exécutif, nomination et pouvoirs de ses membres

1. Dépôt d'une déclaration de la Société conformément à l'article 646, § 2, du Code des sociétés.

2. Par décisions écrites du 12 mai 2015, l'actionnaire unique a pris les décisions suivantes : Nommer en qualité d'administrateurs de catégorie A, avec effet immédiat

(i) M. Filippo Mantegazza, de nationalité italienne, né à Milan (Italie) le 17 janvier 1951, résidant via Emanuele Filiberto 13, 20149 Milan, Italie, titulaire du passeport portant le numéro YA2496745 ;

(ii) M. Angelo Lecchi, de nationalité italienne, né à Brescia (Italie) le 29 octobre 1967, résidant rue Claude; Bernard 57, 75005 Paris, France, titulaire du passeport portant le numéro D371890 ;

(iii) M. Jean Veillon, de nationalité française, né à La Rochelle (France) le 15 juin 1951, résidant rue dei l'Arcade 23, 73008 Paris, France, titulaire du passeport portant le numéro 12CY10528 ; et

(iv) M. David Auregan, de nationalité française, né à Saint-Germain-en-Laye (France) le 14 septembre 1974, résidant avenue de l'Amiral Serre Ibis, 78 Versailles, France, titulaire de la carte d'identité portant le numéro; 140278402089,

qui acceptent.

Leur mandat en qualité d'administrateur prendra fin au plus tard immédiatement à l'issue de l'assemblée générale ordinaire qui se prononcera sur l'approbation des comptes annuels relatifs à l'exercice social clôturé lei 31 décembre 2020.

Leur mandat ne sera pas rémunéré.

3. Lors de sa réunion du 12 mai 2015, le conseil d'administration a pris les décisions suivantes

- prise d'acte de la dissolution du comité de direction suite à la transformation de la Société en une société anonyme le et avec effet au, 11 mai 2015 ;

- établissement d'un comité exécutif au sein de la Société. Ce comité exécutif aura pour fonction de mettre en Suvre les décisions du conseil d'administration dans les matières reprises à l'Annexe 2 (voir ci-dessous) et; disposera du pouvoir de représenter la Société dans ces matières selon les limitations prévues en Annexe 2! (voir ci-dessous) ;

- nommination d'Actena BVBA (qui portera le titre de Director), Always Ahead BVBA (qui portera le titre de', Director), Fin Land BVBA (qui portera le titre d'Associate Director), Just Start SPRL (qui portera le titre d'Associate Director), M. Bruno Machiels (qui portera le titre de Senior Director) et SDR Management; Consulting SPRL (qui portera le titre d'Associate Director) en qualité de membres du comité exécutif avec effet immédiat. Les membres du comité exécutif sont révocables à tout moment par décision du conseil; d'administration. Leur fonction n'est pas rémunérée ;

- nommination de M. Bruno Machiels en qualité de président du comité exécutif (il portera en outre le titre de. Country Manager) avec effet immédiat;

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de fa personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

"

Volet B - Suite

- nommination de M. Bru-n-O-Machiëfs, ,4ctená BVBÀ et- Alwáys Alfea- iÉ$VBÁ, qui acceptent, en qualité d'administrateurs délégués, avec effet immédiat. Leur mandat expirera au plus tard en même temps que leur mandat d'administrateur. Il ne sera pas rémunéré ;

- nommination de M. Filippo Mantegazza en qualité de président du conseil d'administration avec effet immédiat ;

Il résulte de l'Annexe 2 au procès-verbal de la réunion du conseil d'administration du 12 mai 2015 dont question ci-dessus que les compétences du comité exécutif sont les suivantes :

- La rédaction et l'envoi de conseils et de rapports opérationnels, et ce à partir du début d'une mission

jusqu'à la finalisation et l'envoi aux clients ;

- L'établissement et le suivi des missions :

o Décider quel membre du personnel exécutera quelle part de la mission, sur la base d'un resource planning approuvé au sein du comité exécutif ;

o Diriger l'équipe qui exécute la mission

- La rédaction et la signature d'offres aux clients* ;

- L'estimation d'honoraires pour les missions de conseil* ;

- La promotion de la réputation de ta Société.

Les membres du comité exécutif portant le titre de « Director » disposeront des compétences individuelles indiquées ci-dessus, étant entendu que (i) en aucun cas les compétences des « Directors » ne s'étendront à la politique générale de la Société ou aux matières réservées par la loi ou les statuts au conseil d'administration, (ii) ces compétences ne seront valablement exercées que conformément à la stratégie et aux lignes directrices arrêtées par le conseil d'administration et (iii) les membres du comité exécutif portant le titre d'« Associate Director » ne pourront lamais exercer individuellement les compétences marquées d'une astérisque « * » ci-dessus mais devront les exercer conjointement avec un « Director » ou « Senior Director ».

Céline Lamoureux

Mandataire spécial

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Mcthittu're belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 11.06.2007 07202-0137-016
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 29.06.2006 06357-3302-014
13/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.05.2005, NGL 10.06.2005 05238-1978-013

Coordonnées
EFESO BELGIUM

Adresse
AVENUE DU PORT 86C, BTE 105 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale