ELI-SCOPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELI-SCOPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.745.959

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 21.06.2014 14199-0021-010
02/07/2012
ÿþ Mod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezelleplein 13 -1083 Ganshoren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op achttien juni,

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer MYNGHEER Eric François Louis, geboren te Ukkel op tien oktober negentienhonderd. zevenenvijftig, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 1083 Ganshoren, Guido Gezelleplein 13. i

2. De heer MYNGHEER Jonathan Herman Daniel, geboren te Mechelen op drie december. negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 2812 Mechelen, Sint-Lambertuslaan 54.

" 3, De heer MYNGHEER Sebastiaan Lukas Pascal, geboren te Mechelen op achttien december negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 3150 Haacht, Lijsterstraat 27.

Die ons, Notaris, verzoeken te akteren wat volgt

DEEL L OPRICHTING.

Genoemde verschijn ers verklaren een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "Eli-Scope", met maatschappelijke zetel te 1083 Ganshoren, Guido Gezelleplein 13, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, alle in speciën onderschreven als volgt:

' - door genoemde heer Myngheer Eric voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), hetzij vcor

' zeshonderd twintig (620) aandelen;

- door genoemde heer Myngheer Jonathan voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), hetzij voor

zeshonderd twintig (620) aandelen;

- door genoemde heet Myngheer Sebastiaan voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), hetzij voor

zeshonderd twintig (620) aandelen;

Totaal: honderdtachtig aandelen, zijnde het totaal der aandelen.

Alle aandelen zijn volledig volstort zodat vanaf de neerlegging der statuten op de Rechtbank van

koophandel te Brussel een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking staat

van de vennootschap waarbij de gelden gestort werden op een bijzondere rekening met nummer 973-0693643-

30 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Argenta Spaarbank te

2018 Antwerpen, Belgiëlei 49-53, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegde attest de dato 18 juni 2012,

dat in het dossier zal bewaard blijven.

FINANCIEEL PLAN.

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het',

financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek'

van Vennootschappen.

DEEL Il. STATUTEN.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel één - naam.

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "Eli-

Scope".

Artikel twee  maatschappelijke zetel.

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1083 Ganshoren, Guido Gezelleplein 13.

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iausaai*

IIII

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Eli-Scope

(verkort) :

21 JO ita

E/RVSS~b..~

Griffie

96T 1ç75: 959

Vi

behi aak Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder binnen het Nederlands- en tweetalig Belgisch taalgebied,

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bijkantoren en agentschappen vestigen.

Artikel drie - doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden

Het vervullen en uitvoeren van alle opdrachten betreffende fotografie, video- en geluidstechniek, cinematografie, holografie, fotogravure en fotosettings van alle drukprocedés of andere reproductiemethodes, in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden waaronder ook opname-en studioactiviteiten en het zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier,

Luchtfotografie en luchtvideo in alle mogelijke toepassingen, gaande van openlucht evenementen in opdracht van particulieren, bedrijven, verenigingen of de publieke sector, naar opdrachten in sectoren als de bouw of de industrie, zoals inspectieopdrachten, bewakingsopdrachten (privé), enzovoort,

Het nazicht, het onderhoud en het herstellen van alle toestellen, componenten of toebehoren die verband houden met en geluidsopname en weergave, fotografie, video, film, en dat in de ruimste zin, waaronder ook de onbemande afstandgestuurde toestellen gebruikt voor luchtfoto's en luchtvideo's. De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, en assemblage van hoger vermelde toestellen en componenten.

Het in cessie of concessie geven van auteursrechten.

Telecommunicatie, transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via satelliet, alsmede alles dat daarmee verband houdt.

De bewerking van digitale gegevens : verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

Het produceren van films van diverse aard.

Het ontwikkelen van websites en webdesign, het ontwikkelen van informaticaprogramma's, alsook het ontwikkelen van videospelletjes,

De productie van evenementen, decorbouw en standenbouw, in de meest ruime zin van het woord.

De reproductie van computermedia.

Het uitvoeren van alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitbating van een reclamestudio, teken-,repro-,foto- en filmstudio, drukkerij, uitgeverij, boekbinderij, kortom het verwerken en verhandelen van alle producten, voorwerpen en grondstoffen die kunnen ontworpen, getekend, gefotografeerd, gedrukt, gesneden, gevouwen, ingebonden of anderszins gefatsoeneerd worden of dergelijke behandeling of bewerking kunnen ondergaan om te dienen als folders, plakbrieven, formulieren van allerlei aard, tijdschriften, boeken, reclameborden, reclameschilderijen, fotowerken, films, videotapes, voor reclame-, handels- of nijverheidsdoeleinden en onder welke ander vorm ook, die in aanmerking kan komen voor dezelfde doeleinden. De aan- en verkoop, huur en verhuur, productie en vervaardiging en commissiehandel van alle materialen, producten en procedés tot realisatie in de ruimste zin van het woord, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van wat voorafgaat.

De handel in papier, computer, DVD, fotografie- en videomateriaal, alsook alle onderdelen van toestellen, hardware en software en al hetgeen daarmee verband houdt,

Het uitgeven en verkopen van boeken, tijdschriften, informatie onder gedrukte, fotografische magnetische of elektronische vorm.

Het uitgeven en verkopen van databankgegevens, op gelijk welke drager.

Het ontwikkelen van designproducten allerlei.

Het adviseren en bijstaan van bedrijven op administratief en technisch vlak evenals aangaande de activiteiten door de vennootschap gesteld, de organisatie van de aan- en verkoop van deze ondernemingen en alle andere bijstand welke tot de verbetering en de rentabiliteit van de onderneming op het oog hebben.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-, financiële operaties verrichten behalve diegenen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het verlenen van adviezen van financiële , technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. Het verlenen van alle dienstenprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen,

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologiën en hun toepassingen.

Alle toepassingen in verband met informatiesnelwegen, inzonderheid internet en intra-netten. Informatieverstrekking in alle mogelijke vormen.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de cotirdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waar zij al dan niet een participatie aanhoudt,

De vennootschap mag het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht  en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren, beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing of gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ of zaakvoerders. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand stellen. De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

Het opnemen van alle mogelijke mandaten en leidinggevende functies binnen die vennootschappen of ondernemingen. pit kan via een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe waarnemer of orgaan van de client. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elk andere vertegenwoordiger , die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap

De vennootschap kan participeren in alle mogelijke rechtspersonen (bestaande of nog op te richten), ongeacht of deze vennootschappen al dan niet een gelijkaardig doel hebben.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zou achten.

Artikel vier - duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) in het kapitaal.

Artikel zes  aandelen op naam en register.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar,

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Artikel zeven  onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen,

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Een aandeel in de vennootschap van een verkopende vennoot moet eerst aangeboden worden aan de overige vennoten, die gedurende een termijn van twee maanden een voorkooprecht genieten.

De vennoot die een of meer aandelen wilt overlaten aan een andere vennoot of een derde moet zijn voornemen voorafgaandelijk aan de andere vennoten kenbaar maken via aangetekend schrijven waarin hij de naam, voornamen, beroep, woonplaats van de voorgestelde overnemer vernoemt, alsook het voorgesteld aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorgestelde prijs.

De overige vennoten kunnen ook een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen waarop de voorgestelde overnemer wordt afgewezen en waarbij een kandidaat-overnemer wordt aangewezen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden deze aandelen over te nemen, dan heeft de uittredende vennoot of diens erfgenaam recht op de waarde van de aandelen. Deze waarde is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de bekendmaking van het voornemen tot verkoop, Indien geen overeenstemming wordt bereikt over deze waarde wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, waarbij zowel de overlater een deskundige kan aanduiden alsook de resterende vennoten een deskundige kunnen aanduiden. Indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief vaststelt en tegen wie geen beroep kan worden ingesteld, Raken de partijen het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" verzoek van een partij worden aangeduid door de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtgebied de vennootschap haar zetel heeft,

Oefenen de vennoten het voorkooprecht niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een andere vennoot,

Bij weigering van de verkoop of overdracht door de overige vennoten en zonder een voorstel van kandidaat-overnemer zijn deze overige vennoten verplicht de aandelen zelf aan te kopen. Deze overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De afkoop moet in ieder geval gebeuren binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van rechtspersonen.

Artikel negen - bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap : de heer Eric MYNGHEER, voornoemd, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden en verklaard heeft niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s),

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel tien - bevoegdheid van de zaakvoerders,

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden' laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn,.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerders en recht op terugbetaling onkosten.

Het mandeat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering der aandeelhouders,

De zaakvoerders hebben het recht op terugbetaling van de kosten die ze hebben gemaakt ten bate van de vennootschap.

Artikel twaalf - controle.

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders;

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel dertien  Algemene vergadering.

1.Algemene beginselen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

2.Bijeenroeping.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

3. Volmachten.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau,

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5. Verloop van de algemene vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om 20 uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen, zo die er zijn, en behandelt de jaarrekening,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting,

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot goedkeuring van de jaarrekening met drie weken uit te stellen. De verdaging doet geen afbreuk aan de andere besluiten genomen op de vergadering, behoudens andersluidende beslissing van de vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht om de jaarrekening goed te keuren.

7. Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten,

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de

voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag

~ " wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Is deze voorwaarde niet vervuld, dan Is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal,

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien - Boekjaar,

Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar, Op het einde van elk boekjaar zal/zullen de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vijftien - winstverdeling.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel zestien - ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel,

Artikel zeventien - verwijzing.

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het wetboek van vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

DEEL Il!. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichting der vennootschap door neerlegging van een uittreksel van deze akte in het vennootschapsdossier en loopt tot en met 31 december 2013.

F..]

3, Bevestiging identiteit.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in onderhavige akte werden opgenomen.

4. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan,

De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Artikel 9 Notariswet.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze

heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

6.Aanduiding niet-statutaire zaakvoerders

Worden tot zaakvoerders aangesteld ;

Voornoemde heren Jonathan en Sebastiaan MYNGHEER,

die verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die hen

zou beletten dit mandaat waar te nemen.

7.Overeenkomst tussen de oprichtende vennoten  zaakvoerders

De personen die verschijnen bij oprichting en allen ook zaakvoerder zijn, verklaren nogmaals akkoord te zijn

dat enige vergoedingen (bezoldiging) en enige winstuitkering van de vennootschap moet geschieden rekening

houdende met de effectieve inspanningen en prestaties die iedere vennoot-zaakvoerder heeft verricht. De

verdeling hoeft dus geen rekening te houden met het aantal aandelen in het bezit van elke vennoot-oprichter.

Een systeem kan worden opgesteld waarbij iedere vennoot-zaakvoerder akkoord gaat met de registratie van

deze prestaties.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

Voorbehouden

aan het . Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y'o-%

...." ... ~... .rom..,. ..~........ ..





IL Mi



L -

III III ~~I~II~IIIV~~~

1I~ ~~,~ fi~ .. ... ~~? º%,~ ter griffie van 7ze

recftbcirijL Van kc:a GMe1C: .:--, i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0846.745.959

Benaming

(voluit) : Eli-Scope

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Guido Gezellelaan 13 , 1083 Ganshoren

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel en ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzonder algemene vergadering van 14 januari 2015 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Guido Gezellelaan 13,1083 Ganshoren naar de Lange Zandstraat 62 2800 Mechelen.

Het aangeboden ontslag van de heer Eric Myngheer, Guido Gezellelaan 13,1083 Ganshoren als statutair zaakvoerder werd aanvaardt, Er werd beslist als zaakvoerder aan te stellen : Schroyens Anne,Marie Lange Zandstraat 62,2800 Mechelen.

Ook het ontslag van Myngheer Jonathan en Myngheer Sebastiaan van 21/12/2014 wordt aanvaard. Getekend

Schroyens Anne-Marie

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþme 'nord 11.1

rvamen cp ï ,

" f 4 Rit 2é15

ter grlffle van de Ne

ri derlandstafige

rechtbank van ko~p~e àei II

Eli-Scope

Ondernemingsnr : 0846.745.959 Benaming

(voluit) (verkort)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ~seakte1d" 1-"

geeQ,Qn

russel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Guida Gezellelaan 13 , 1083 Ganshoren

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel en ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzonder algemene vergadering van 14 januar i2015 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Guido Gezellelaan 13,1083 Ganshoren naar de Lange Zandstraat 62 2800 Mechelen.

Het aangeboden ontslag van de heer Eric Myngheer, Guido Gezellelaan 13,1083 Ganshoren als statutair zaakvoerder werd aanvaardt. Er werd beslist als zaakvoerder aan te stellen : Schroyens Anne, Lange Zandstraat 62,2800 Mechelen.

De heer Kadir Akay, Jules Pauwelsstraat 162,2660 Hoboken wordt aangesteld als zaakvoerder vanaf 1010412015.

Ook het ontslag van Myngheer Jonathan en Myngheer Sebastiaan van 21/12/2014 wordt aanvaard. Getekend

Schroyens Anne

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 14.06.2016 16148-0026-006
16/03/2018 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
ELI-SCOPE

Adresse
RUE RUBENS 80 /ET 01 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale