ENGICO HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENGICO HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.763.214

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305622*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627763214

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ENGICO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 27 maart 2015, te registeren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ENGICO HOLDING werd opgericht door de Heer de BROUWER, David Marie Wilfried, geboren te Brugge op twee februari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Zwitserlandstraat 23 bus 2.

Vorm en benaming:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ENGICO HOLDING .

Zetel:

De zetel is gevestigd te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Zwitserlandstraat 23 bus 2.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: a. het aanhouden, het verhandelen van aandelen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben; b. het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben; c. het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies; d. het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in het buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen; e. het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende en onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; f. de vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder te verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in de binnen- als de buitenlandse markt. In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële

Onderwerp akte :

Zwitserlandstraat 23 Bus 2 1060 Sint-Gillis

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend

euro (¬ 20.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op deze 200 aandelen werd ingetekend door de Heer de BROUWER David. Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, werd in geld volgestort ten belope van tweeënzestig procent (62 %), zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beschikt. Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd dit bedrag gestort op een bijzondere rekening genummerd BE59 0017 5247 2526 en geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis te Brussel. De aandelen zijn steeds op naam en dienen voorzien te zijn van een volgnummer.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De Heer de BROUWER David Marie Wilfried (NN 83.02.02-137.08), wonende te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Zwitserlandstraat 23 bus 2, werd voor onbepaalde duur benoemd tot statutaire zaakvoerder. In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien. De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

Artikel 15: Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of enig ander wettelijk toegestaan middel volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen. De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 27: Schriftelijke procedure.

Met uitzondering van: - de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding en vereffening:

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Een ontbinding en vereffening zijn in één akte mogelijk mits: 1/ er geen vereffenaar is aangeduid; 2/ alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd; 3/ alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt dan door de vennoten zelf.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTERS

1. Afsluiting eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in 2017 gehouden worden.

2) Benoeming commissaris

De oprichter heeft verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge heeft hij besloten geen commissaris aan te stellen.

3) Overname van verbintenissen

De oprichter heeft verklaard dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname van verbintenissen sorteert maar effect van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd vóór registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte de dato 27 maart 2015.

19/05/2015
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr : 0627.763.214

Benaming (voluit) : ENGICO HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZWITSERLANDSTRAAT 23 bus 2

1060 SINT-GILLIS (BRUSSEL)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 24 april 2015, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENGICO HOLDING", met zetel te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Zwitserlandstraat 23 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer (BE) 0627.763.214, BTW-plichtig:

1) kennis heeft genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 april 2015, opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "FOQUE & PARTNERS", kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 103/9, vertegenwoordigd door de Heer Ludo FOQUE, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 21 april 2015 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen en deze verslagen besproken heeft.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 februari 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "FOQUE & PARTNERS", kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 103/9, vertegenwoordigd door de Heer Ludo FOQUE, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Besluiten

De inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ENGICO HOLDING bestaat uit de inbreng van 399 van de 1.000 aandelen van de naamloze vennootschap ENGIBEX voor een totale waarde van 947.625 EUR.

De voornoemde aandelen zijn eigendom van de heer de Brouwer David

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111311,1100t1

bel

at

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

% ieel vie uà 01 i IJ i:. ` O

U7MEI '6.115

ter grlifle van de 1 ,!egetandStdlaie

tectittjank l;emingnal ene,d1

mad 11.1

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode heeft geleid tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de'. tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 9.476 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ENGICO HOLDING, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 21 april 2015

Foqué & Partners

vertegenwoordigd door

L. Foqué

Bedrijfsrevisor "

2) a) besloten heeft om het kapitaal te verhogen ten bedrage van

negenhonderdzevenenveertigduizend zeshonderd euro (£ 947.600,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (£ 20.000,00) op negenhonderdzevenenzestigduizend zeshonderd euro (£ 967.600,00), door uitgifte en met creatie van negenduizend vierhonderdzesenzeventig (9.476) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/9.676 van het kapitaal zullen vertegenwoordigen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De nieuwe aandelen zijn volledig te volstorten door inbreng in natura.

b) de Heer de BROUWER David heeft verklaard 399 aandelen in de naamloze vennootschap "ENGIBEX", welke aandelen een totale waarde hebben van negenhonderdzevenenveertigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (£ 947.625,00), in te brengen, nadat hij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen op de agenda van de vergadering.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en de door de Heer de BROUWER David gedane inbreng, werden hem negenduizend vierhonderdzesenzeventig (9.476) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENGICO HOLDING", met een fractiewaarde van elk één/negenduizend zeshonderdzesenzeventigste (1/9.676) van het kapitaal, toegekend, waarvoor hij kwijting heeft verleend.

c) vastgesteld heeft dat, na de verwezenlijking van de inbreng door de Heer de BROUWER David voornoemd, het kapitaal van de vennootschap is gebracht op negenhonderdzevenenzestigduizend zeshonderd euro (£ 967.600,00), vertegenwoordigd door negenduizend zeshonderdzesenzeventig (9.676) aandelen zonder nominale waarde, die

elk één/negenduizend zeshonderdzesenzeventigste (1/9.676) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

3) beslist heeft het kapitaal te verhogen ten bedrage van vijfentwintig euro (£ 25,00), om het kapitaal te brengen van negenhonderdzevenenzestigduizend zeshonderd euro (£ 967.600,00) op negenhonderdzevenenzestigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (£ 967.625,00) door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van in totaal vijfentwintig euro (£ 25,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

4) beslist heeft de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en bijgevolg artikel 5 te vervangen door volgende tekst

"Artikel _5:_ Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b&houderi tuain het Belgisch Staatsblad

v

mad 11.1

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdzevenenzestigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (6 967.625, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend zeshonderdzesenzeventig (9.676) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/negenduizend zeshonderdzesenzeventigste (1/9.676) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3) alle bevoegdheden verleend heeft aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en volmacht heeft verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR GEERT DUPONT", met zetel te 8500 Kortrijk, Koning Leopold X straat 22, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 24 april 2015; 2) verslag van het bestuursorgaan inzake de inbreng in natura; 3) verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura; 4) gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhoùd¬ h .aán het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ENGICO HOLDING

Adresse
ZWITSERLANDSTRAAT 23, BUS 2 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale