EURALEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURALEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.747.461

Publication

16/04/2014
ÿþtbn MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Me*

Griffie

UITTREKSEL

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Caroline RAVESCHOT, Notaris te Sint-Gillis-Brussel, op achtentwintig maart tweeduizend veertien, "Geregistreerd negen bladen twee renvooien op het 1 ste Registratiekantoor van Anderlecht, op 31/03/2014, boek 79 blad 59 vak 09. Ontvangen vijftig euro (50E) V.De Ontvanger ai. B.Fouquet Adviseur ai. (getekend) E. ELOY.",

BLIJKT DAT:

De aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIOFORT CONSULTING, met zetel te Elsene (1050 Brussel), de Stassartstraat 117, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0898.747.461.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor geassocieerd Notaris Luc Van Pelt, te Antwerpen, op 23 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna onder nummer 200806-26/0301978.

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor Notaris Gérard Indekeu te Brussel op 30 september 2013, bekendgemaakt in dito bijlagen op 15 oktober daarna onder nummer 2013-10-15/0156023, houdende ondermeer verplaatsing van de zetel naar de huidige zetel.

Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor voornoemde Notaris Luc Van Pelt op 19 december 2013, bekendgemaakt in dito bijlagen op 3 februari 2014 onder nummer 2014-02-03/0032014, de volgende besluiten hebben genomen:

Eerste besluit.

De vergadering beslist de aard van de vennootschap te wijzigen en deze om te zetten in een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Tweede besluit.

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "EURALEX".

Darde besluit.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven, en van de eraan gehechte staat, welke de aktieve en passieve situatie van de vennootschap resumeert afgesloten op 31 december 2013,

De vennoten erkennen een kopij van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Het verslag van de zaakvoerders met de eraan gehechte staat van activa en passive, zal hieraangehecht, blijven.

Vierde besluit.

De vergadering bevestigt dat geen commissaris werd benoemd, zodat er geen verslag dient opgemaakt te worden.

Vijfde besluit.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten, zoals het



II Ij j





Ondernemingsnr : Benaming 0898.747.461

(voluit) DIOFORT CONSULTING

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Elsene (1050 Brussel), de Stassartstraat 117

Onderwerp akte: WIJZIGING AARD VAN DE VENNOOTSCHAP WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING STATUTEN - AANVAARDING VAN DE NIEUWE VERSIE DER STATUTEN ONTSLAG EN BENOEMINGEN.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, wijzigen en beheren van een onroerend vermogen.

De vennootschap mag aile welkdanige seminaries, cursussen, events organiseren, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen ln bestaande of op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan representatiekantoren of bijkantoren oprichten en samenwerkingsverbanden tot stand brengen in het buitenland.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen. De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan investeren in gebouwde of ongebouwde onroerende goederen en deze beheren, uitbaten en valoriseren, onder andere door de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, het ter beschikking stellen, de concessie van reële rechten, de constructie, verbouwing en renovatie.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen in andere advokatenvennootschappen zowel in België als in het buitenland.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Zesde besluit.

De vergadering beslist de artikelen 1 en 4 der statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, als volgt: (men laat weg).

Zevende besluit.

De vergadering beslist de nieuwe versie der statuten aan te nemen, als volgt:

"HOOFDSTUK I.- rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur.

1Rechtsvorm Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap draagt de naam "EURALEX".

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Elsene (1050 Brussel), de Stassartstraat, 117.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) worden verplaatst met inachtneming van de taalwetgeving. De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid om deze wijziging authentiek te doen vaststellen in dit artikel van de statuten.

De vennootschap mag, bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland, dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, bedrijfszetels, administratieve zetels of bijkantoren vestigen.

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, wijzigen en beheren van een onroerend vermogen.

De vennootschap mag aile welkdanige seminaries, cursussen, events organiseren, zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan representatiekantoren of bijkantoren oprichten en samenwerkingsverbanden tot stand brengen in het buitenland.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen. De vennootschap kan aile roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan investeren in gebouwde of ongebouwde onroerende goederen en deze beheren, uitbaten en valoriseren, onder andere door de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, het ter beschikking stellen, de concessie van reële rechten, de constructie, verbouwing en renovatie.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controte uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen in andere advokatenvennootschappen zowel in België als in het buitenland.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

4 Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 2Maatschappelijk kapitaal  Aandelen  Beperking aansprakelijkheid

5Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderd en tien duizend euros (210.000,00E).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door

één miljoen vijftig duizend (1.050.000) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk

een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig zijn volstort.

6Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.

Elke aandelenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de

inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagtekend en

ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

7Beperking van aansprakelijkheid

Boven het bedrag waartoe een vennoot zich door de onderschrijving van de aandelen verbonden heeft, is

deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in

de verliezen van de vennootschap.

80ndeelbaarheid van aandelen

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de

zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is

aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Indien tussen de gerechtigden

geen overeenstemming kan worden bereikt, kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij

een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de

gezamenlijke gerechtigden.

90verdracht van aandelen

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, is de overdracht van aandelen aan geen enkele

beperking onderworpen.

Er is geen instemming van de vennoten vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

aan een verbonden vennootschap.

In geval van enige vennoot, zal het overlijden van de enige vennoot niet tot gevolg hebben dat de

vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de

beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom zoals bepaald in artikel 249 W. Venn. van de

vennootschappenwet of in deze statuten niet van toepassing.

De aandelen mogen enkel overgedragen worden aan een advocaat of advocatenvennootschap.

Hoofdstuk 3F3estuur Controle

10Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder (s) dienen steeds de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij f zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende zaakvoerders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, maken deze het college van zaakvoerders uit. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

11Bijeenkomsten  Beraadslaging  Besluitvorming

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer zaakvoerders. Deze bijeenroeping geschiedt minstens drie (3) kalenderdagen veierr de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

De oproeping geschiedt geldig per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle zaakvoerders op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of zich erop laat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

yertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit váôr of na de vergadering waarop hij I zij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden gehouden in België of in het buitenland op de

. 

- --pfaats aangeduid in de oproeping.

Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergaderingen gehouden worden door middei van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn / haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem / haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder mag één of meer van zijn / haar collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn / haar eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij / zij volmachten heeft ontvangen.

Indien er een college van zaakvoerders bestaat, kan dit college slechts geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen.

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

in uitzonderlijke gevallen, indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk. akkoord van aile zaakvoerders. Eén van de zaakvoerders zendt een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar aile zaakvoerders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of een andere datum vermeld in het document. Indien de goedkeuring van alle zaakvoerders niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

12 Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

aanwezige zaakvoemler(s). De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze

zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

13Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder heeft individueel de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten

die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere

lasthebbers aanstellen.

14Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

15Bezoldiging  Kosten  Uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten die de zaakvoerders kunnen doen gelden ale gedaan

in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden

gebracht.

16 Controle

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Indien het niet wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, kan de zaakvoerder een verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut der Beclrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

Hoofdstuk 4Algemene vergadering

17Soorten Datum  Plaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

, leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om

veertien uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen v6c5r deze datum worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die minstens één vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

18Biieenroeping

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vc515r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vc5ár of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

De vereiste stukken worden ter beschikking gesteld en een afschrift ervan wordt naar de rechthebbenden gezonden in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De rechthebbenden kunnen tevens, vóór of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan.

19Ve rtegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen ver& de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

20Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322. alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen venir de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

21Aanwezigheidsfijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn I haar lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (III) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen.

22Samenstelling van het bureau

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van het bestuursorgaan of, bij gebreke hieraan of in geval van zijn / haar afwezigheid, door een andere zaakvoerder of een lid van de algemene vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter van de aIgemene vergadering duidt een secretaris aan.

De vergadering kan twee (2) stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter.

23Beraadslaging Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij aile vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is

,dat. zij .ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar de personen die tot de algemene vergadering opgeroepen dienen te worden. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

24 Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

voorzitter, de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. De volmachten worden gehecht aan

s.« de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een register.

e

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

Hoofdstuk 5Jaarrekening Winstverdeling

25 Jaarrekening

e Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. Deze

: el documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

26Winstverdeling

eq Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in. voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserveéén / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

et 27 Dividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op deldstippen en op

et de plaatsen bepaald door het bestuursorgaan.

et

Elke uitkering van dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft

ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in zijn / haar gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Hoofdstuk 6Ontbinding  Vereffening

28Uittreding Ontbinding  Vereffening

Behoudens wanneer de wet dit voorschrijft hebben het overlijden, het definitieve verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijke onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De gewezen vennoot of zijn rechtverkrijgenden hebben, behalve op de prijs van de overgedragen aandelen recht (i) op het bij deze aandelen horend deel van de resultaten van het kopende boekjaar, evenredig aan het gedeelte van het boekjaar

et tot en met de dag van het voormelde gebeuren in verhouding tot het volledige boekjaar, en (ii) op vergoeding van de geleverde prestaties.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Hoofdstuk 7Algemene bepalingen

29 Intern reglement

 vennootschap kan een intern reglement uitvaardigen dat de verhoudingen tussen de vennoten vastlegt.

30Diverse bepalingen.

De vennoot gelast met een dossier is hoofdelijk gehouden van de verbintenissen van de vennootschap ten

overstaan van de klant, conform aan artikel 4.20 van de deontologische code.

De professionele aansprakelijkheid van de vennootschap dient te worden verzekerd, overeenkomstig deze

van de vennoten, conform aan artikel 4.20 van de deontologische code.

31 Woonstkeuze

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht voor de gehele duur van hun taak, woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle

dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij

ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere

woonplaats.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van deze statuten niet ais

werkdagen beschouwd."

Achtste besluit.

De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door de heer

Luis Alfonso PENA BACALAO, wonende te Brussel, Barthélémylaan, 5, 1000 Brussel, nationaal nummer '

721205-559-14, identiteiskaart nummer 591-5710534-52.

Dit ontslag gaat in op heden. De vergadering geeft hem decharge voor zijn mandaat.

De vergadering beslist geen nieuwe zaakvoerder te benoemen, aangezien de heer Jean-Yves STEYT tot

zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur.

Negende besluit.

De vergadering beslist tenslotte aile machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de

genomen beslissingen.

Tiende besluit.

Er wordt vastgesteld dat de Heer Jean-Yves STEYT voornoemd, met ingang vanaf 1 april 2014 zijn

advocatenactiviteiten uitoefent via de bv bvba Euralex.

Elfde besluit,

De vergadering verleent tenslotte alle machten aan de de bvba JORDENS te 1190 Brussel, Kersbeeklaan

308, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te verrichten bij de BTW Administratie

en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(getekend) Caroline Raveschot, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: 1 uitgifte, Bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.01.2014, NGL 29.01.2014 14024-0466-014
03/02/2014
ÿþ f

Mat Wad 11.1

L ` . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

V 11,111211011.1 n

13RUSSEL

2 3 JAN 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898.747.461

Benaming

(voluit) : Diofort Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Stassartstraat 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 19 december 2013 dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Diofort Consulting met zetel te 1050 Brussel, Stassartstraat 117, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondememingsnummer 0898.747.461, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Het kapitaal wordt verhoogd met een bedrag van 190.00000 euro om het te brengen van 20.000,00 euro op 210.000,00 euro, door creatie van 950 aandelen, vol te storten door inbreng in natura.

Op deze aandelen wordt ingeschreven door

de heer Jean-Yves Steyt te 1000 Brussel, Van Eyckstraat 48 bus 1, door inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in lopende rekening, omstandig omschreven in nagemeld verslag van de revisor.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrenger 950 nieuwe aandelen toegekend, die dezelfde rechten zullen genieten als de oude aandelen en deelnemen in het resultaat van het lopend boekjaar.

Als gevolg van deze inbreng stelt de vergadering vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng werd door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met het afschrift van deze akte zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren bij de kapitaalverhoging bij de BVBA DIOFORT CONSULTI NG door inbreng in natura van een schuldvordering op de vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura; de zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van het volgende:

a. de vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen; op grond van artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen kan iedere belanghebbende momenteel de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen; de voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel te worden beschouwd;

b. rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de vennootschap op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name de voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde; vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde;

Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar lijkt, achten wij het redelijk dat de nominale waarde van de schuldvordering als inbrengwaarde wordt weerhouden, onder voorbehoud weliswaar van het welslagen van de door het bestuursorgaan geplande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

herstructureringsmaatregelen op het niveau van de rentabiliteit en voor zover de onderneming kan blijven rekenen op de steun van haar aandeelhouders.

c. de inbrengwaarde van de schuldvordering slechts gerechtvaardigd is voor zover de vordering op datum van de akte niet is gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde 190.000,00 EUR;

d, uit onze analyse van de voorgelegde staat van actief en passief blijkt dat de weerhouden waarde van 200,00 EUR per aandeel ter bepaling van de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding uitstijgt boven de reële waarde per aandeel op basis van het (gecorrigeerd) eigen vermogen van de vennootschap;

e. de waardebepaling waartoe de methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met de fractiewaarde van de bestaande aandelen en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; ik dien wel een voorbehoud te formuleren omtrent de mogelijke bodemverontreiniging van het onroerend eigendom van de BVBA DIOFORT CONSULTING, aangezien de bodemgesteldheid van het betreffende onroerend goed mij onbekend is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 950 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA D1OFORT CONSULTING, welke aandelen zullen worden toegekend aan de inbrenger, de heer Jean-Yves STEYT, met een fractiewaarde van 200,00 EUR per aandeel (zijnde een totaal bedrag van 190.000,00 EUR).

tk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De vergadering beslist eenparig ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist om het aantal aandelen te splitsen in 1.000 nieuwe aandelen voor 1 oud aandeel, zodat het totaal aantal aandelen gebracht wordt op 1.050.000.

LAATSTE BESLUIT: De buitengewone algemene vergadering beslist om de statuten integraal te schrappen, en beslist om onmiddellijk -ter vervanging van de geschrapte statuten- de statuten op te stellen, in overeenstemming met de voormelde beslissingen en met behoud van alle wezenskenmerken van de vennootschap, zoals ondermeer de benaming van de vennootschap, het doel, de zetel, het kapitaal, duurtijd, de looptijd van het huidig boekjaar, de jaarvergadering, het boekjaar, om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de noodwendigheden van de vennootschap.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend), Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, verslag van de bedrijfsrevisor.

liî

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bjragen bij fiée Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

g

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2013
ÿþ~

Nad word ri s



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*

seeee

}!, 4 CM 20

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.747.461

Benaming

(voluit) : DIOFORT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Kapitein Crespelstraat nummer 55 te Elsene (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIOFORT CONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Elsene (1050 Brussel), Kapitein Crespelstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.747.461, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertig september tweeduizend dertien; en uit het onderhands proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, opgemaakt te Brussel, op twee oktober nadien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

- beslissing

Ontslag van de zaakvoerders

De vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, van de heer Andrey

ASIRIN,

De vergadering herbevestigt het ontslag van de heer Pavel NOVOSELOV. Zijn mandaat eindigde op 1

januari 2010.

- beslissing

Benoeming van de zaakvoerders

De vergadering benoemt als zaakvoerders, voor een onbepaalde duur, ten kosteloze titel:

1.De heer STEYT Jean-Yves;

2.De heer PENVA Luis.

Elke zaakvoerder kan alleen optreden in naam van de vennootschap in verband met het dagelijks bestuur

van de vennootschap.

- beslissing

Met éénparigheid van de stemmen beslist de algemene vergadering voor het behoud van de maatschappelijke zetel op dezelfde plaats met rectificatie van het adres. De maatschappelijke zetel heeft twee verschillende ingangen: één via Kapitein Crespelstraat nummer 55 te 1050 Brussel en één via Stassartstraat 117 te 1050 Brussel. Sinds de vereeniging van beide gebouwen is Kapitein Crespelstraat nummer 55 te 1050 Brussel een onbestaand adres geworden. De maatschappelijke zetel moet dan ook worden gewijzigd, zodat het adres van de maatschappelijke zetel zou corresponderen met de stedenbouwkundige realiteit, Met onmiddellijke ingang is de maatschappelijke zetel van Diofort Consulting voortaan Stassartstraat 117 te 1050 Brussel.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard 1NDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd ; gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Nad word ri s



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*

seeee

}!, 4 CM 20

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.747.461

Benaming

(voluit) : DIOFORT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Kapitein Crespelstraat nummer 55 te Elsene (1050 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIOFORT CONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Elsene (1050 Brussel), Kapitein Crespelstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0898.747.461, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU -- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertig september tweeduizend dertien; en uit het onderhands proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, opgemaakt te Brussel, op twee oktober nadien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

- beslissing

Ontslag van de zaakvoerders

De vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, van de heer Andrey

ASIRIN,

De vergadering herbevestigt het ontslag van de heer Pavel NOVOSELOV. Zijn mandaat eindigde op 1

januari 2010.

- beslissing

Benoeming van de zaakvoerders

De vergadering benoemt als zaakvoerders, voor een onbepaalde duur, ten kosteloze titel:

1.De heer STEYT Jean-Yves;

2.De heer PENVA Luis.

Elke zaakvoerder kan alleen optreden in naam van de vennootschap in verband met het dagelijks bestuur

van de vennootschap.

- beslissing

Met éénparigheid van de stemmen beslist de algemene vergadering voor het behoud van de maatschappelijke zetel op dezelfde plaats met rectificatie van het adres. De maatschappelijke zetel heeft twee verschillende ingangen: één via Kapitein Crespelstraat nummer 55 te 1050 Brussel en één via Stassartstraat 117 te 1050 Brussel. Sinds de vereeniging van beide gebouwen is Kapitein Crespelstraat nummer 55 te 1050 Brussel een onbestaand adres geworden. De maatschappelijke zetel moet dan ook worden gewijzigd, zodat het adres van de maatschappelijke zetel zou corresponderen met de stedenbouwkundige realiteit, Met onmiddellijke ingang is de maatschappelijke zetel van Diofort Consulting voortaan Stassartstraat 117 te 1050 Brussel.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard 1NDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd ; gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.08.2013 13429-0117-013
07/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0898747461

Benaming

(voluit) : Diofort Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elsene (1050 Brussel), Capitaine Crespelstraat 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel van de buitengewone algemene vergadering van 4 april 2013.

Ontslag van Mevrouw PRONINA Julia, geboren te Kemerovo, op 13 april 1984, wonende te Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel), Uurplaatstraat 1, in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat eindigt op 1 juni 2013,

PRONINA Julia,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

11111 *13069878*

O 11

bet ai Be Sta

ORUSSEL

2 5 APR 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.08.2012 12470-0277-015
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 08.07.2011 11276-0033-014
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10534-0260-009
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.07.2015, NGL 29.07.2015 15366-0514-015

Coordonnées
EURALEX

Adresse
STASSARTSTRAAT 117 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale