EUROBJECTIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROBJECTIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.268.076

Publication

11/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303768*

Neergelegd

09-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847268076

Benaming (voluit): EURObjective

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Trierstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op zes juli tweeduizend en twaalf, houdende oprichting van een vennootschap, blijkt dat : is verschenen :

De heer BRAB Niels Ludwig, geboren te Aix-La-Chapelle (Duitsland) op zestien maart negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.03.16-401.52, ongehuwd, wonende te 1050 Elsene, Trierstraat 16/003e. Comparant verzoekt de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden een handelsvennootschap heeft opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «EURObjective» gevestigd te 1050 Elsene, Trierstraat 16, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal. INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, hetzij voor achtienduizend zeshonderd euro.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) en dat het bedrag van deze storting is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgiê als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Alle mogelijke advies-, administratieve-, diensten-, management-, marktonderzoek-, opleiding-, coaching- en bijstandsfuncties in directe opdracht van publieke en private bedrijven en overheden teneinde hun belangen en posities te kennen binnen de Europese regelgeving en wetgeving.

- Het ontwikkelen en implementeren van bedrijfs-strategieën binnen de Europese regelgeving en wetgeving in directe opdracht van publieke en private bedrijven en overheden.

- Het waarnemen van alle bestuurs- en ondernemings-opdrachten in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het uitoefenen van mandaten en bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen. - Het aantrekken en organiseren van evenementen in de meest ruime zin van het woord,alsook het voorbereiden, verzorgen en uitvoeren van alle public relations activiteiten en services wat betreft deze evenementen;

- De vennootschap heeft tevens tot doel, op rechstreekse of onrechtstreekse wijze, de promotie en het beheer van roerende en onroerende goederen. Alle verrichtingen van

verwerving, koop, verkoop, huur, verhuur, exploitatie, verbetering en concessie van roerende en onroerende goederen, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerenden goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie van en de begeleiding bij alle

projekten betreffende onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bewerkingen en verrichtingen doen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. - Zij kan deelnemen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is om dat van de vennootschap te bevorderen.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbgerip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 9. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 10. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 11. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 16. Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2014.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- De Heer BRAB Niels, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De Heer Kristof VERLOO, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23 te 1000 Brussel, of elke andere door hem

Luik B - Vervolg

aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/04/2015
ÿþU1' Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vat egdfontvangen op

~

11!

+15058276"

1 0 ,SPR, 2015

ter griffie van de Naderlandstalige

ree;htbeilk Van I``epreigarfdel Brussel

Ondernemi ngsnr : 0847.268.076

Benaming

(voluit) : EURObjective

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TRIERSTRAAT 16, 1050 ELSENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC -- Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op 16 februari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURObjective", met zetel te 1060 Elsene, Trierstraat '16, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing - verslaggeving

De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2014, De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing - ontbinding

Na kennisname van deze verslagen besluit de enige vennoot de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing  benoeming vereffenaar

De enige vennoot beslist één vereffenaar te benoemen : de heer BRAB Niels, voormeld.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Vierde beslissing : benoeming van een lasthebber "ad hoc"

De enige vennoot benoemt ondergetekende notaris Marc WILMUS tot lasthebber "ad hoo", belast met het indienen van het verzoekschrift tot homologatie van haar benoeming van vereffenaar bij de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De enige vennoot kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetbcek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij Kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de' uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde beslissing: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de enige vennoot ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer BRAB Niais, voormeld.

De enige vennoot verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zevende beslissing : bijzondere volmacht

De enige vennoot verleent bijzondere volmacht aan ACOMPAGNIE, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23, 1000 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebber, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Onderneminge, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Bijlagen : uitgifte van de akte  verslagen  benoeming vereffenaar

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

a 'r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.02.2016, NGL 30.08.2016 16543-0338-007

Coordonnées
EUROBJECTIVE

Adresse
TRIERSTRAAT 16 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale