EUROHOUSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROHOUSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.941.617

Publication

14/12/2011
ÿþri Mod 2.1

~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

02 DKA«

1)1111 I~I~II~I II1IIWV INNI

*11187357"

v~

bah

aai

Bel Sica

Ondernemingsnr : 0838.941617

Benaming

(voluit): Eurohouse

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vorstlaan 254 -1170 Watermaal-Bosvoorde

Voorwerp akte : Bijzondere algemene vergadering

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van één oktober tweeduizend en elf, van de

naamloze vennootschap Eurohouse, met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan 254 werden volgende;

beslissingen genomen:

1. Ontslag van een bestuurder:

De algemene vergadering heeft akte genomen van het ontslag van mevrouw Eva Ishida. Dit ontslag:

gaat in op één oktober 2011.

2. Er werden twee nieuwe bestuurders benoemd:

Mevrouw Minako Shobuike, wonende te 1160 Brussel, Boulevard du Souverain 254

De heer Maurice Baudot, wonende te 1160 Brussel, Avenue Daniel Boon 28.

Hun mandaat gaat in op één november tweeduizend en elf en wordt toegekend voor een periode van:

zes jaar.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd één oktober 2011 werden volgende beslissingen genomen:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1160 Brussel (Oudergem), vorstlaan 254

2. Delegatie van dagelijks bestuur: de raad heeft beslist de heer Ishida Ken te benoemen als gedelegeerd, bestuurder voor het dagelijks bestuur

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de notulen van de.

raad van bestuur

Maryelle Van den Moortel

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305226*

Neergelegd

01-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EUROHOUSE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan 254

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den Moortel te Overijse op negenentwintig augustus tweeduizend en elf, blijkt volgende oprichting:

Oprichters:

De heer ISHIDA Ken , wonende te 3090 Overijse, Hellekouterweg 12.

Mevrouw ISHIDA Eva Junko, wonende te 3090 Overijse, P.I. Taymansstraat 76.

Statuten:

ARTIKEL 1 : NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt :  EUROHOUSE . ARTIKEL 2 : ZETEL.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan 254.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

0838941617

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op honderdduizend euro (100.000 EUR) en verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

ARTIKEL 12 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens het wettelijk minimum vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten

hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 17 : BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in rechte, zo eisende als verwerende, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door de gedelegeerd bestuurder die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moet voorleggen.

ARTIKEL 18 : DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

ARTIKEL 22 : ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op tweede dinsdag van de maand mei om 11 uur. ARTIKEL 23BIS. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-; obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR - JAARREKENING EN VERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

ARTIKEL 28 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 32.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door één of meerdere vereffenaars aan te duiden door de algemene vergadering die tevens hun bevoegdheden omlijnd en hun vergoeding bepaald.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

III. SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf bij afwijking aan artikel 25 en bij wijze van uitzondering.

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten dat de vennootschap de verbintenissen overneemt, die door de voormelde oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf.

Derhalve zullen deze verbintenissen geacht worden door de vennootschap zelf te zijn aangegaan, die alle rechten en verplichtingen die eruit voortvloeien overneemt, ter volledige ontlasting van de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Eerste bestuurders

De heer Ken ISHIDA, voornoemd, werd tot Bestuurder benoemd voor de duur der vennootschap.

Mevrouw Eva ISHIDA, voornoemd, werd tot Bestuurder benoemd voor de duur der vennootschap.

Hun opdracht is kosteloos; Zij worden benoemd voor een periode van 6 jaar.

Al de comparanten en de bij deze benoemde bestuurders hebben verklaard en bevestigd dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op de bepalingen van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en haar latere wijzigingen, met betrekking tot het verbod aan sommige personen opgelegd om de functie van bestuurder uit te oefenen.

De hier benoemde bestuurders verklaren niet getroffen te zijn door dit verbod.

Maryelle Van den Moortel Notaris

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte

Bestemd voor de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 20.08.2015, DPT 26.08.2015 15483-0444-014

Coordonnées
EUROHOUSE

Adresse
VORSTLAAN 254 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale