EUROMELANOMA BELGIE/BELGIQUE VZW/ASBL, AFGEKORT : EM

Association sans but lucratif


Dénomination : EUROMELANOMA BELGIE/BELGIQUE VZW/ASBL, AFGEKORT : EM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 511.959.664

Publication

04/03/2013
ÿþY Moo 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo

behou'

aan h

eetgis

Staatst

BRUSSEL

21 FEB 2013

Griffie

Ondernemingsnr : . . 5:4A 9 s9 6G t

Benaming

(voluit) < EUROMELANOMA BELGIE/Belgigue VZW/ASBL

(verkort) : EM

Rechtsvorm : VZW/ASBL

Zetel : M. Delstanchestraat 59 1050 Brussel

Onderwerp akte :

OPRICHTING

De ondergetekenden:

1. Thomas Maselis, Leuvensesteenweg 137, 3300 Tienen

2. Veronique del Marmol, Darwinstraat 47, 1050 Brussel

3. Harm Van der Endt, M, Delstanchestraat 59, 1050 Brussel

4. Diane Roseeuw, Jan Jacobsplein 8 bus 14, 1000 Brussel

5. Christian Picard Sente des Pinsons 1, 1300 Wavre

6. Nathalie Rooseleer, Rue R. Pieret 33, 1480 Tubize

7. Hilde Weckx, Jules Graindorlaan 44, 1070 Brussel

zijn overeengekomen op 02 november 2012, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de vereniging zonder winstoogmerk "Euromelanoma België/Belgique" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden: STATUTEN

Naam, zetel, doel, duur

Art. 4. De vereniging draagt de naam "Euromelanoma België/Belgique, Vereniging zonder Winstoogmerk of. VZW", afgekort : "EM".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Heden is hij gevestigd te 1050 Brussel, M. Deistanchestraat 59, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel: primaire preventie ivm huidkanker (melanoom) en secundaire preventie.; Het gaat om volksopvoeding ivm huidkanker (autoinspectie). Het uitdragen van deze boodschappen naar het grote publiek.

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn niet het doel omschreven In het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen dle zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Leden

Art. 5. De vereniging zal minstens zeven werkende leden tellen.

De vereniging telt werkende en niet-werkende leden.

De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

De niet-werkende leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of.

het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de

algemene vergadering,

Op de laatste bire, vrais LniK8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de vorenigiog. ;:lichting of eic anssrnn Ien aanzien van derden ta v,'rt en" ,voordigen

Verso " Na,un en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

M00 22

Ais lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare

besturen, die door de

raad van bestuur als zodanig worden toegelaten.

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit

schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

De raad van bestuur beslist vrij over eik verzoek tot toetreding.

Art. 6. Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld, Algemene vergadering

Art. 7, De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921.

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 8. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen

5 tot 7, 11, 19 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vâér de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda,

Art. 9. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door de secretaris, of, bij

diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders,

De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van bestuur afwezig is.

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Art. 10. De besluiten worden genomen bij gewone

meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking

van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Art. 11, De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Raad van Bestuur

Art, 12. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van minimum 7 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur bestaat uit: Thomas Maselis, 18.12.1958, Leuvensesteenweg 137, 3300 Tienen, Veronique del Marmol, 16.09,1962, Darwinstraat 47, 1050 Brussel, Harm Van der Endt, 19.05.1962, , M. Delstanchestraat 59, 1050 Brussel, Diane Roseeuw, 14.01.1947, Jan Jacobsplein 8 bus 14, 1000 Brussel, Christian Pirard, 01.12.1948, Sente des Pinsons 1, 1300 Wavre, Nathalie Rooseleer, 14.09.1964, Rue R. Pieret 33, 1480 Tubize, Hilde Weckx, 25.02.1965, Jules Graindoriaan 44, 1070 Brussel.

De bestuurders worden benoemd voor 5 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap.

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Art. 13. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

van, onder meer, het vervreemden van roerende en- onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Art. 14. De raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder. De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Art. 15. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de ; voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register' worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur ondertekend.

Begrotingen, rekeningen

Art. 16. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de

begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Ontbinding, vereffening

Art. 17. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de

rechtbank, één of meer vereffenaars, Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Art. 18, Restbevoegdheid

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake

de verenigingen van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN





Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 02 november 2012 tot 31 december 2012.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Brussel op 02 november 2012, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.





Op de laatste blz. van Luik ó vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten a inzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naurn 'gin handrekening

04/03/2013
ÿþ[t ~ MOb 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voo behou aan I" Belg(<. Staatst

BRUXELLES

2 1 FEB 2013

Griffie

11111BUI

-_

. . .5;in g 55 ~ ~ 1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EUROMELANOMA BELGlEIBelgique VZWIASBL

(verkort) : EM

Rechtsvorm : VZW/ASBL

Zetel : M. Delstanchestraat 591050 Brussel

Onderwerp akte

CREATION

Entre les soussignés :

1. Thomas Maselis, Leuvensesteenweg 137, 3300 Tienen

2, Veronique del Marmol, rue Darwin 47, 1050 Bruxelles

3, Harm Van der Endt, Rue M. Delstanche 59, 1050 Bruxelles 4. Diane Raseeuw, Place J. Jacob 8 boîte 14, 1000 Bruxelles 5, Christian Pirard Sente des Pinsons 1, 1300 Wavre

6. Nathalie Rooseleer, Rue R. Pieret 33, 1480 Tubize

7. Hilde Weckx, Jules Graindorlaan 44, 1070 Brussel

qui déclarent, en date du 02 novembre 2012, constituer entre eux une association sans but lucratif,

conformément à la loi du vingt-sept juin mille neuf cent vingt et un, il a été convenu ce qui suit :STATUTS

Nom, siège social, but, durée

Art. 1. L'association prend pour dénomination :« Euromelanoma België/Belgique,

Association sans but lucratif ou asbl », en abrégé : « EM ».

Art. 2. Son siège social est établi à la région de Bruxelles Capitale. Il est établi à 1050 Bruxelles, Rue M. Delstanche 59, dans l'arrondissement judiciaire de Bruxelles.

Art. 3. L'association a pour but : la prévention primaire du cancer de la peau (mélanome) et la prévention secondaire. li s'agit de l'éducation de la population concernant le cancer de la peau (auto-inspection). Donner de l'information au grand public.

Elle peut accomplir tous les actes se rapportant directement ou indirectement à son but. Elle peut notamment prêter son concours et s'intéresser à toute activité similaire à son but. Elle peut se procurer tous les biens meubles et immeubles qui répondent aux besoins de l'association, et tous les droits de propriété et d'autres conforme au but de l'association.

Elle peut tirer les actes juridiques utiles et d'autres actes, et parmi d'autres accords.

Elfe peut obtenir des subventions, les institutions publiques et privées, à faire des représentants de parrainage et de la diffusion à la maison et à l'étranger, et même agir comme représentant.Art. 4, L'association est constituée pour une durée indéterminée.

Membres

Art. 5 Le nombre des membres effectifs ne peut être inférieur à sept.

L'association est composée de membres effectifs et de membres adhérents.

Les fondateurs sont les premiers membres effectifs de l'association.

Les membres adhérents ne possèdent que les droits et obligations qui sont repris dans les statuts ou à

préciser dans l'éventuel règlement intérieur. Ils n'ont aucun droit de vote à l'Assemblée Génrale.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MQD 2.2

Peuvent être admis comme membre : toutes personnes physique ou morale, ainsi que des administrations publiques et sont admis par décision du Conseil d'Administration.

Toute personne qui désire être membre doit adresser une demande écrite, par lettre ou e-mail, au Conseil

d'Administration,

Le Conseil d'Administration décide librement de toute demande d'adhésion,

Art. 6. Tout membre est libre de se retirer de l'association moyennent un préavis d'un mois. La démission doit être annoncer au Conseil d'Administration par lettre ou par e-mail.

L'exclusion d'un membre effectif ou d'un adhérent ne peut être prononcée que par l'assemblée générale à la majorité des deux tiers des voix présentes ou représentées.

Peuvent conduire à l'exclusion d'un membre ou d'un adhérent : si le membre décède, fait faillite, est déclaré incapable ou capable de minorité prolongée, ou placé sous administration provisoire.

Assemblée Générale

Art. 7. L'Assemblée générale est composée de tous les membres effectifs de l'association et l'Assemblée générale possède les pouvoirs qui lui sont expressément reconnus par la loi du 27 juin 1921.

Chaque membre a le droit d'assister à l'assemblée. Il peut se faire représenter par un mandataire. Chaque membre ne peut être titulaire que d'une procuration.

Art. 8. II doit être tenu au moins une assemblée générale chaque année.

Réserve du présent article, le mode de convocation et de fonctionnement de l'Assemblée Générale régie

par les articles 5-7, 11,19 et suivant la loi du 27 juin 1921.

Tous les membres effectifs doivent être convoqués par écrit, au moins huit jours avant la réunion. Cet avis écrit se fait par lettre ou par e-mail en indiquant l'ordre du jour,

Art. 9. La réunion est présidé par le Président de l'Assemblée Générale ou, s'il est absent, par le secrétaire

ou, s'il est aussi absent par la personne, la plus agée des membres effectifs présents à la réunion.

Le Président désigne le secretaire, si le secretaire du Conseil d'Administration est absent.

L'agenda est proposé par le Conseil d'Administration.

Art. 10. Les décisions de l'Assemblée générale sont adoptées à la majorité simple des votes régulièrement exprimés, sauf dans les cas où il est décidé autrement par la loi ou les présents statuts. En cas de partage des voix, celle du Président ou de l'administrateur qui le remplace est prépondérante.

Art.11. Les décisions de l'Assemblée sont consignées dans un registre de procès-verbaux contresignés par ie Président, le secrétaire et les membres qui le souhaitent. Les copies ou extraits des procès-verbaux et du registre sont signé parle Président et le secrétaire du Conseil d'Administration.

Conseil d'Administration

Art. 12. L'association est administrée par un Conseil composé de sept personnes au moins, nommés par l'Assemblée générale pour un terme de 5 ans, et en tout temps révocable par elle. Le Conseil d'Administration est composé de : Thomas Maselis, 18.12.1958, Leuvensesteenweg 137, 3300 Tienen, Veronique del Marmol, 16.09.1962, rue Darwin 47, 1050 Bruxelles, Harm Van der Endt, 19.05.1962, Rue M. Delstanche 59, 1050 Bruxelles, Diane Roseeuw, 14.01.1947, Place J. Jacob 8 bte 14, 1000 Bruxelles, Christian Pirard, 01.12.1948, Sente des Pinsons 1, 1300 Wavre, Nathalie Rooseleer, 14.09,1964, Rue R. Pieret 33, 1480 Tubize, Hilde Weckx, 25.02.1965, Jules Graindorlaan 44, 1070 Bruxelles. Le nombre d'administrateurs doit en tout cas être inférieur au nombre de personnes membres de l'association. Leur mandat prendra fin automatiquement à l'expiration de leur mandat, ainsi que par décès, démission ou licenciement. Tout administrateur peut démissionner volontairement par un avis écrit au Conseil d'Administration. Tout administrateur peut être révoqué, à tout moment, par l'Assemblée Générale.

En cas de vacance au cours d'un mandat, un administrateur provisoire peut être nommé par l'assemblée générale. Il achève dans ce cas le mandat de l'administrateur qu'il remplace.

Le Conseil désigne parmi ses membres un Président, un Vice-président, un Trésorier et un Secrétaire. Le Président, le Vice-Président et le Secrétaire sont automatiquement Président, Vice-Président et Secrétaire de l'Assemblée Générale.

Luik B - Vervolg

Art. 13. Le conseil d'administration gère toutes les affaires de l'association.

Elle est responsable de toutes les questions, sauf celles reprises dans la loi ou définie dans les statuts.

Le Conseil peut lui-même acter les dispositions, en autres l'aliénation de biens mobiliers et immobiliers, de prêt et d'emprunt, tous commerces et services bancaires, prêts hypothécaires. Le Conseil d'Administration peut déléguer ses pouvoirs ou une partie à l'un des administrateurs.

Les administrateurs, les personnes déléguées à la gestion journalière, ainsi que les personnes habilitées à représenter l'association, ne contractent, en raison de leurs fonctions, aucune obligation personnelle relative aux engagements de l'association.

Art. 14. L'association peut être valablement représentée dans tous les actes ou en justice par deux administrateurs au moins désignés par le conseil d'administration agissant en collège quien tant qu'organe, ne devront pas justifier vis-à-vis des tiers d'une décision préalable et d'une procuration du conseil d'administration.

Ils peuvent notamment représenter l'association à l'égard de toute autorité, administration ou service public, en ce compris la signature des attestations et certificats divers à fournir aux autorités publiques notamment en matières sociales et fiscales ; représenter l'association en justice tant en demandant qu'en défendant, procéder aux formalités pour le dépôt de documents au greffe du Tribunal de Commerce et les publications au Moniteur belge.

La durée du mandat, éventuellement renouvelable, est fixée par le conseil d'administration. Le mandat prend fin automatiquement quand la personne chargée de la représentation générale perd sa qualité d'administrateur.

Le conseil d'administration peut, à tout moment et sans qu'il doive se justifier, mettre fin au mandat conféré aux personnes chargées de la représentation générale de l'association.

Art.15. Le Conseil se réunit chaque fois que les nécessités de l'association l'exigent et chaque fois qu'un de ses membres en fait la demande. Les convocations sont envoyées par le Président/secrétaire ou, à défaut, par un administrateur, par simple lettre, téléfax, courriel ou même verbalement. Elles contiennent l'ordre du jour, la date et le lieu où la réunion se tiendra.

Le Conseil délibère valablement quel que soit le nombre des membres présents ou représentés.

Le Président dispose de la faculté de doubler sa voix en cas de partage des votes.

Chaque administrateur peut se faire représenter par un mandataire, Chaque administrateur-mandataire ne peut être titulaire que d'une procuration.

Les procès-verbaux sont consignées dans un registre spécial contresignés par le Président et le Secrétaire. Les copies ou extraits des procès-verbaux et du registre sont signé par le Président et le Secrétaire du Conseil d'Administration.

Budget, comptes

Art. 16. L'exercice social commence le ler janvier pour se terminer le 31 décembre. Le compte de l'exercice écoulé et le budget de l'exercice suivant seront annuellement soumis à l'approbation de l'Assemblée générale ordinaire par le Conseil d'administration.

Dissolution, liquidation

Art. 17. En cas de dissolution de l'association, l'Assemblée Générale désignera un ou plusieurs liquidateurs,

déterminera ses ou leurs pouvoirs et indiquera l'affectation à donner à l'actif net de l'avoir social.

Art, 18. Compétences résiduelles

Tout ce qui n'est pas prévu explicitement dans les présents statuts est réglé par la loi du 27 juin 1921,

modifiée et adaptée par la loi du 2 mai 2002. DISPOSITIONS TRANSITOIRES

Le premier exercice social commence à partir de la date de constitution, étant le 02 novembre 2012 au 31 décembre 2012.

Approuvé par l'Assemblée Générale Extraordinaire à Bruxelles, le 2 novembre 2012 en deux exemplaires, dont l'un est conservé au siège social de l'association et dont l'autre est déposé au greffe du tribunal de commerce de Bruxelles.

Voor-

, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EUROMELANOMA BELGIE/BELGIQUE VZW/ASBL, AFGEK…

Adresse
M. DELSTANCHESTRAAT 59 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale