EUROPEAN DEVELOPMENT AND PROMOTION (VERKORT) EDP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN DEVELOPMENT AND PROMOTION (VERKORT) EDP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.575.334

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 02.07.2013 13257-0560-014
30/04/2012
ÿþ MOd Word 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18 AVR. 2

etkosser

Grue

tl IIRIIIII ~BIIIIIII

*iaosiaas*

t:

s

if

12

Ondernemingsar : 0424.575.334

Benaming

(voluit) : EUROPEAN DEVELOPMENT AND PROMOTION (verkort) EDP

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : EDMOND MACHTENSLAAN 180, 1080 BRUSSEL

(,volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 29 maart 2012, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering neemt kennis van de melding van de zaakvoerder dat het aangewezen is om de statuten te wijzigen naar de Nederlandse taal aangezien de voerkast van de aandeelhouders en zaakvoerder fiededands is.

Om die reden besluit de vergadering om volledig nieuwe statuten in het Nederlands aan te nemen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming te wijzigen in "E D & P". Tevens worden een aantal handelsbenamingen en/of uithangborden in de statuten opgenomen, met name "SIFRA", "SIFRA PRODUCTION", "SIFRA PRODUCTION & DISTRIBUTION", "EUROPEAN DEVELOPMENT & PROMOTION" en "TRIVIATEL".

DERDE RESOLUTIE:

Doelwijziging: de vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de vennoten erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 december 2012.

De vergadering besluit het maatschappelijk doel in de statuten te integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen (direct of indirect voor eigen rekening als voorrekening van derden) de studie,

ontwikkeling, de productie, assemblage, distributie, invoer uitvoer, van alle elektrische, elektronische optisch, bio elektronische en bio optisch materiaal alsmede alle ontwikKeling, productie, studie, distributie, invoer en' uitvoer van alle programmeertalen die direct of indirect met bovengenoemde producten in verband staan.

De ontwikkeling, de promotie, de aankoop, verkoop, de exploitatie, de inbouw van alle licenties van welke aard ook die direct of indirect met voorgenoemd doel in relatie staan. Management van alle bedrijven waar direct of indirect een participatie in wordt genomen ten behoeven van de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Zij mag diensten verlenen die direct of indirect, voor eigen rekening ais voor rekening van derden met kantoorcomputers in verband staan.

Zij mag alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij mag zich namelijk betrekken door middei van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke manier of wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben of die van aard zijn om haar uitbreiding en ontwikkeling te bevorderen.

Management, consulting en opleiding; het onderzoeken en ontwikkelen, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in licentie nemen en geven van producten en diensten met betrekking tot het internet, intranet, software, hardware, telecommunicatie, audio, video en automatisatie.

Klein- en groothandel in software, hardware, telecommunicatie, audio, video en automatisatie.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het verlenen van telecommunicatiediensten aan ondernemingen, vennootschapen en consumenten. De vennootschap heeft tevens tot doel, de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel de handel en uitvoering, consultancy en exploitatie van telecommunicatie, informatica, kabelwerken en elektriciteit. _

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetze} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat. Zij kan de functie uitoefenen van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

-Het voeren van publiciteit met het oog op het organiseren en coördineren van evenementen, handelsbeurzen, festivals, zanggroepen en orkesten;

-Catering en het organiseren van drank- en voedselverkoop tijdens de activiteiten;

-Het ontwerpen en plaatsen van reclamefolders, panelen, uithangborden en andere drukwerken;

-Huur en verhuring van licht-, geluids- en ander muziek en/of technische installaties;

-Groothandel in reclame- en decoratieartikelen;

-Het aanmaken, inkopen, verkopen, aanleveren, coördineren van televisie-, video- en audioproducties,

alsook de volledige pre- en postproductie hiervan;

-De mogelijkheid om in te kopen, verkopen, dupliceren, compileren, publiceren, Iicenseren van

geluidsdragers zowel analogen als digitalen;

-Het uitvoeren van alle handelingen eigen aan reclame-, en ontwerpbureaus, Multi-media centrales en PR

(public relations) bureaus en dit in de ruimst mogelijk zin;

-De verwerving, beheer en plaatsing van reclame-, marketing- en salesbudgetten;

-De aanmaak, aankoop, verkoop, plaatsing, beheer en uitbating van alle mogelijke bestaande reclamedragers;

-Het bemiddelen tegen betaling van schouwspelartiesten, met name, dramatische, lyrische, choreografische en variëteitartiesten, musici, orkestleiders, balletmeesters en aanvullingsartiesten tijdens voorstellen, optredens, repetities, radio- en televisie-uitzendingen, film-, plaat- of bandopnamen;

-Uitvoeren van alle mogelijke handelingen eigen aan een bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling.

Het doel zal maar in die mate kunnen worden verwezenlijkt indien de eventueel gereglementeerde activiteiten worden uitgevoerd door personen en/of ondernemingen die hiervoor de nodige opleiding hebben genoten en in de mate ze toegang hebben tot de eventueel gereglementeerde beroepen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

DERDE RESOLUTIE:

Aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van statuten in het Nederlands, waarbij deze in overeenstemming wordt gebracht met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving. Deze nieuwe tekst zal gelden als gecoordineerde tekst der statuten. De nieuwe statuten luiden als volgt:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "E D & P", met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 180 en bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap handelt ook onder de handelsbenamingen "SIFRA", "S1FRA PRODUCTION", "SIFRA PRODUCTION & DISTRIBUTION", "EUROPEAN DEVELOPMENT & PROMOTION" en "TRIVIATEL".

2. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één Eurocent (18.592,01 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

3. Boekjaar

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

4. Reserves  winst -- vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

5. Doel

Hiervoor reeds vermeld.

6. Algemene vergadering

Datum - bijeenroeping

Jaarlijks op de vierde dinsdag van de maand mei om 10u00 wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aange-'duid in de oproeping

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "COMPTAFID BENELUX", Rechtspersonenregister Brussel, Ondernemingsnummer 0422.099.062, met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 180  Bus 100, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die eik afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en

de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek;

Notaris Marc Van Nuffef

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui&_i; vermelden : Recto : Naam en hoedansgheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)ni,en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/06/2011 : BL452757
02/08/2010 : BL452757
07/08/2009 : BL452757
16/06/2008 : BL452757
03/08/2007 : BL452757
31/05/2005 : BL452757
31/05/2005 : BL452757
04/06/2004 : BL452757
07/07/2003 : BL452757
03/03/2003 : BL452757
24/10/2001 : BL452757
02/02/2000 : BL452757
01/01/1995 : BL452757
12/02/1992 : BL452757
03/10/1989 : BL452757
19/09/1987 : BL452757

Coordonnées
EUROPEAN DEVELOPMENT AND PROMOTION (VERKORT)…

Adresse
EDMOND MACHTENSLAAN 180 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale