EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.721.691

Publication

02/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelecidtontvangen op

2 1 MEI 20111

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varekeephandel Brussel

Ondernemingsnr : Benaming 0891721691

(vole) : European Payment Solutions

(verkort): EPS

Rechtevorrn naamloze vennootschap

Zetel Mechelsesteenweg 456, Bus 19, 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de raad van bestuur van 14 mei 2014:

De raad van bestuur beslist eenparig dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst: van 1850 Kraainem, Mechelsesteenweg 455/19, naar 3090 Overijse, Schransdreef 91, en dit met ingang van 01' juni 2014.

De raad van bestuur geeft een bijzondere volmacht met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Philippe Malherbe, Philippe Maes, Joan Carette en Laurence Boon-Falleur, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick CVBA, Keizerslaan 3, B-1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijicheid tot indepiaatsstelling, voor het ondertekenen van aile documenten met het oog op de neergelegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van: Ondernemingen..

Philippe Maes

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermolden Recto : Naam en hoedanigheid van de ihstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

111,119171Llij

II

bE

B St

I Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

1

aan het

Belgisch

Staatsblad

1#1011111101111







snussa.

PrjRT 2Otex

Griffie

Ondernemingsnr 0891721691

Benaming

(voluit) : European Payment Solutions

(verkort) : EPS

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Mechelsesteenweg 455, Bus 19, 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen Benoemingen - Volmacht

Uittreksel tilt het eenparig schriftelijk akkoord van de aandeelhouders van 10 februari 2014:

Na kennis genomen te hebben van de agendapunten, gaat elk van de aandeelhouders akkoord met de volgende besluiten en wordt:

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Gerrit-Jan H. Broekers, met woonplaats te Duin-roosveld 8, 2116 TH Bentveld (Nederland), ais bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 10 februari 2014. De Vennootschap drukt haar waardering uit voor de diensten die door de heer Broekers werden geleverd. Een kopie van zijn ontslagbrief zal worden aangehecht aan dit besluit (Bijlage 1).

De aandeelhouders verlenen aan de heer Gerrit-Jan H. Broekers kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het boekjaar tot de datum van zijn ontslag, kwijting die ter bevestiging zal warden voorgelegd aan de eerstvolgende gewone algemene ver-gadering welke zich zal uitspreken over het boekjaar 2013.

AKTE GENOMEN van het ontslag van de heer Johan Gabriëls, met woonplaats te Vivier Hanquet 21, 1390 Grez-Doiceau, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 10 februari 2014, De Vennootschap drukt haar waardering uit voor de diensten die door de heer Gabriëls werden geleverd L Een kopie van zijn ontslagbrief zal worden aangehecht aan dit besluit (Bijlage

De aandeelhouders verlenen aan de heer Johan Gabriëls kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het boekjaar tot de datum van zijn ontslag, kwij-ting die ter bevestiging zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende gewone algemene vergade-ring welke zich zal uitspreken over het boekjaar 2013.

De Raad van Bestuur van de Vennootschap bestaat derhalve nog uit de volgende leden;

" Mr, Peter Op de Beeck,

.Mr: Dominique Buysschaert,

BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Philippe Malherbe, Philippe Maes, Joan Carette en Laurence Boon-Falleur, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick CVBA, Keizerslaan 3, B-1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indepiaatsstelling, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10 februari 2014:

na kennis te hebben genomen van de agendapunten heeft de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen:

1.BESLOTEN een einde te stellen aan het mandaat van gedelegeerde in het dagelijks bestuur van de heer Valère Vrancken, met woonplaats te Achiel Cleynhenslaan 113, 3140 Keerbergen, en de heer Michael Koiatchev, met woonplaats te Koningin Astridlaan 158, 1950 Kraainem, met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

" Namens de Vennootschap drukt de Raad van Bestuur haar waardering uit voor de diensten die door de heer Valère Vrancken en de heer Michael Kolatchev werden geleverd. Een kopie van hun aanvaardingsbrief van het ontslag zal worden aangehecht aan dit besluit.

De Raad van Bestuur verleent kwijting aan de heer Valère Vrancken en de heer Michael Kolatchev voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van hun aanstelling als gedelegeerden in het dagelijks bestuur tot de datum van hun ontslag.

2.BESLOTEN het directiecomité op te heffen en een einde te stellen aan het mandaat van de leden van het directiecomité, de heer Valère Vrancken, voormeld, de heer Michael Kolatchev, voormeld, en de heer Luc Janssen, met woonplaats te Bronstraat 12, 3211 Lubbeek, met ingang van heden,

Namens de Vennootschap drukt de Raad van Bestuur haar waardering uit voor de diensten die door de ; heer Valère Vrancken, de heer Michael Kolatchev en de heer Luc Janssen werden geleverd. Een kopie van hun aanvaardingsbrief van het ontslag zal worden aangehecht aan dit besluit,

De Raad van Bestuur verleent kwijting aan de heer Valère Vrancken en de heer Michael Kolatchev en de heer Luc Janssen voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van hun aanstelling als lid van het directiecomité tot de datum van hun ontslag.

3.BESLOTEN de heer Peter Op de Beeck, aanwezig en die aanvaardt, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van heden.

eLBESLOTEN volmacht te verlenen aan de heer Peter Op de Beeck, aanwezig en die aanvaardt, met het oog op

" de opzegging van de dienstenovereenkomsten gesloten tussen de Vennootschap en de verschillende dienstenverstrekkers van de Vennootschap, al dan niet met onmiddellijke ingang of middels een te onderhandelen opzegvergoeding of opzegperiode,

" de onderhandeling en conclusie van (I) nieuwe dienstenovereenkomsten of (ii) gewijzigde overeenkomsten met aile dienstverleners die noodzakelijk zijn om het herstructureringsplan te implementeren.

5.BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Philippe Malherbe, Philippe Maes, Joan Carotte en Laurence Boon-Falleur, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick CVBA, Keizerslaan 3, B-1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten aangaande het ontslag van de dagelijkse bestuurders, de opheffing van het directiecomité en het ontslag van de leden van het directiecomité, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen,

Philippe Maes

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/08/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblao tenintl

2 3 JUIL. 2093

BRUXesee

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.721.691

Benaming

(voluit) : EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 455 - bus 19, 1950 Kraainem

(volledig adres

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen van gedelegeerden in het dagelijkse bestuur - Instelling Directiecomité - Volmacht

Uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur van 24 juni 2013

Voor zover als nodig bevestigt de raad van Bestuur het ontslag van de BVBA DOMINIQUE BUYSSCHAERT als gedelegeerde in het dagelijks bestuur met ingang van 1 januari 2012.

De Raad van Bestuur heeft akte genomen van het ontslag van de heer Dominique BUYSSCHAERT als gedelegeerde in het dagelijks bestuur van de vennootschap, met onmiddellijke ingang.

De Raad van Bestuur heeft besloten de volgende personen te benomen als gedelegeerden in het dagelijkse bestuur van de vennootschap, met onmiddellijke ingang:

-De heer Valère VRANCKEN, gedomioilieerd te Achiel Cleynhenslaan 113, 3140 Keerbergen en met rijksregistemummer 55.09.14-165.51,

-De heer Michaël KOLATCHEV, gedomicilieerd te 1950 Kraainem, Avenue Reine Astrid 158 en met rijksregisternummer 67.09.01-601.63.

Beide gedelegeerden in het dagelijkse bestuur zijn elk individueel bevoegd. Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap dienen de gedelegeerden in het dagelijks bestuur binnen de grenzen van hun bevoegdheid samen op te treden, overeenkomstig artikel 21, tweede lid van de statuten.

Dit mandaat van gedelegeerde in het dagelijks bestuur kan te allen tijde en zonder opzegtermijn of vergoeding worden beëindigd door de Raad van bestuur en wordt onbezoldigd uitgeoefende

De Raad van Bestuur heeft besloten een directiecomité in te stellen overeenkomstig artikel 524bis van het W.Venn, en artikel 20, c) van de statuten.

De Raad van Bestuur heeft besloten de volgende personen te benoemen als lid van het Directiecomité met onmiddellijke ingang:

-De heer Valère VRANCKEN, gedomicilieerd te Achiel Cleynhenslaan 113, 3140 Keerbergen en met rijksregisternummer 55.09.14-165.51,

-De heer Michaël KOLATCHEV, gedomicilieerd te 1950 Avenue Reine Astrid 158 en met rijksregisternummer 67.09.01-601.63,

-De heer Luc JANSSEN, gedomicilieerd te Bronstraat (SIN), 12 3219 Lubbeek en met rijksregister-nummer 56.01.23-015.90.

De Raad van Bestuur benoemt de heer Valère VRANCKEN als voorzitter van het Directiecomité.

Zoals vastgesteld in het reglement van inwendige orde, worden de leden van het Directiecomité benoemd

voor een periode van zes jaar en kan hun mandaat op elk ogenblik door de Raad van bestuur herroepen

worden.

Het Directiecomité handelt als college.

Het Directiecomité vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte als college binnen de grenzen van

zijn bevoegdheid,

De Raad van Bestuur heeft besloten om een bijzondere volmacht te verlenen aan Joan CARETTE, Philippe

MALHERBE en Anne VAN ZEEBROECK, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het k e,elgisch Staatsblad

Kirkpatrick, waarvan de kantoren gevestigd zijn te Keizerslaan 3, 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaat van het kantoor, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de Raad van bestuur te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anne VAN ZEEBROECK

Lasthebber

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1Il11 1H 11111111

*12162198* 2 OSEp eeu

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.721.691

Benaming

{voluit) : EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS

(vel kart} : EPS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 455 bus 19 , AelS eo U `Qei" M I (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING-



DOELSWIJZIGING-OVERIGE STATUTENWIJZIGINGEN-ONTSLAG BESTUURDER-UITVOERINGSMACHTEN

e Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 12

september 2012, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de

c Naamloze Vennootschap EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS, met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem,

Mechelsesteenweg 455 bus 19, RPR Brussel - 0891.721,891 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

e Eerste beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

rol 1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, hebben verzaakt aan de formaliteiten verbonden aan het toezenden

van de stukken overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

a) het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door'

de Heer Dominique Roux te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

« De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap European Payment Solutions NV, bestaat "

r1 uit de inbreng van een gedeelte van de achtergestelde lening (inclusief interesten) verstrekt door van Payfair

Holding B.V. voor een bedrag van 5.429.500 EUR.

' b Wij vestigen de aandacht op het waarderen van de vordering aan nominale waarde en de moeilijkheden

waarmee de vennootschap European Payment Solutions NV heeft te kampen. Het is de verantwoordelijkheid' van de raad van bestuur om de nodige maatregelen te nemen teneinde de continuïteit van de vennootschap te

et waarborgen. Dit rapport heeft niet tot doel een oordeel uitte brengen over de continuïteit van de vennootschap,

et

bijgevolg spreken wij ons als bedrijfsrevisor dan ook niet uit over de continuïteit van de vennootschap.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor'

" . de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit.

ee

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord Is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten

_ pijp minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de

et fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 54.295 aandelen van de vennootschap European Payment Solutions NV zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en. billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Hasselt 11 september 2012»

b) het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, en een uitgifte dezer worden neergelegd op ter - - -- -- - griffie van de rechtbankvan koophandel..

n de ta s,tste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheod van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

o Stemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

2. Kapitaalverhoging

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vijf miljoen vierhonderd negen en twintig duizend vijfhonderd euro (5.429.500,00-¬ ) te verhogen om het van twee honderd vijftig duizend euro (250.000,00¬ ) op vijf miljoen zes honderd negen en zeventig duizend vijfhonderd euro (5.679.500,00-¬ ) te brengen door inbreng van de Nederlandse vennootschap PAYFAIR HOLDING B.V. met maatschappelijke zetel te 3708.1E Zeist, Sparrenheuvel 36, Nummer KVK 30244237, door middel van een inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, zijnde een lening, met inbegrip van de intresten verschuldigd door de vennootschap aan de inbrenger, en dit ten belope van 5A29.500,00-¬ .

Ais vergoeding voor voormelde inbreng wordt aan de Inbrenger, de vennootschap PAYFAIR HOLDING B.V. 54.295 aandelen van deze vennootschap toebedeeld, die dezelfde rechten en voordelen verstrekken, met deelneming aan de resultaten van het lopende boekjaar te rekenen vanaf hun datum van uitgifte.

3. Wijziging artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Tweede beslissing: Doelswijziging

1. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 juli 2012.

2. Wijziging doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande teksten aan artikel 3:

- na de eerste paragraaf: "Op voorwaarde dat zij de vereiste vergunningen en/of goedkeuringen heeft bekomen om dergelijke activiteiten uit te oefenen, het aanbieden van betalingsdiensten als erkende betalingsinstelling naar Belgisch recht, en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenrand, met inbegrip van, zonder hiertoe beperkt te zijn, het organiseren, het behouden, het ontwikkelen, het promoten of het op een andere manier betrokken zijn in gelijk welke vorm van betalingssystemen of betalingsdiensten met betrekking tot goederen en/of diensten, met inbegrip van, zonder hiertoe beperkt te zijn, de uitvoering van betalingstransacties, de uitgifte van betaalinstrumenten, de aanvaarding van betaalinstrumenten, de exploitatie van betalingssystemen en daarmee verband houdende diensten, het deelnemen aan en het promoten van alle soorten van activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met bovenstaande activiteiten verbonden zijn (met inbegrip van, zonder hiertoe beperkt te zijn, de afhandeling van betalingstransacties en de verwerking van gegevens)."

- na de tweede paragraaf: "Het onderzoeken en ontwikkelen van technologieën met betrekking tot betalingssystemen en betalingsdiensten, alsook het promoten en het commercialiseren van dergelijke technologieën."

Derde beslissing: overige statutenwijzigingen

De vergadering wenst over te gaan tot de aanvulling van volgende teksten in de statuten, dewelke luiden als volgt:

* Artikel 18: vervanging door de nieuwe tekst als volgt:

"A.De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze laatste voorwaarde niet is vervuld, kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, welke, voor zover minstens twee bestuurders aanwezig zijn, geldig zal beraadslagen en besluiten over de agendapunten van de vorige vergadering,

Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 van het Burgerlijk wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Mits respect voor de regels van beraadslaging en collegialiteit en behoudens de bepalingen hierna inzake eenparig schriftelijk akkoord, mag een bestuurder één of meer van diens collega's vertegenwoordigen en, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders aldus steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien In een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bíj staking van stemmen, en behoudens het geval dat de raad slechts uit twee leden zou zijn samengesteld, heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem.

B.De bestuurders kunnen beraadslagen en alle besluiten nemen per telefonisch conferentiegesprek ("conference cals") of videovergadering ("video conference").

De tezamen genomen faxberichten of andere schriftelijke documenten die de stem van de bestuurders bevestigen of uitdrukken, zullen gelden als bewijs van het bestaan en van de inhoud van het genomen besluit.

C. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de bestuurders beraadslagen en alle besluiten nemen bij eenparig schriftelijke akkoord.

Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

Een voorstel tot besluit, voorafgegaan door een omstandige uiteenzetting van de redenen, zal gelden als besluit indien, mits gelijktijdige mededeling aan de bestuurders, het schriftelijk en onvoorwaardelijk door deze laatste is goedgekeurd."

* Artikel 31: vervanging door de nieuwe tekst als volgt:

"Elke aandeelhouder en, zo deze stemrecht heeft, elke houder van winstbewijzen mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die al dan niet zelf aandeelhouder is.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden."

Vierde beslissing: ontslag bestuurder

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de volgende bestuurder:

-De heer Pierre Orban, wonende te Rue du Merlo 72, 1180 Ukkel (België);

Vijfde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren. Zesde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan alle bestuurders van de vennootschap en aan alle advocaten van het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick en meer in het bijzonder aan Joan Carette, Laurence Boon-Falfeur, Philippe Malherbe en Philippe Maes, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B7W, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

r~ r Voc,r-

^ bchoucicn

~~4i~ het F. [giech L 5taarshlaci

~ L.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, staat actief-passief, verslag bedrijfsrevisor, verslagen raad van bestuur overeenkomstig artikels 559 en 602 W. Venn., volmacht aandeelhouder

lip de laetsie hiz. van Luk B vermelden : Recto Naam en hoedrr:}iiheid van de instrumenterende notaris netzij van de perso(o)nten) bevoegd de rec1c1persoon ten aanzien van derden te verlegenv,faordigen

Verso : Naam en hano:G ,

07/06/2012
ÿþ MoMord t7.t

ast ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(111(11 (titI 11111 luI 11111 11111 11111 11111 (III liii

*13101599*

BRUSSEL

29 M E I 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.721.691

Benaming

(voluit) : European Payment Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 455 bus 19, 1950 Kraainem (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vergoeding van de bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 maart 2011 De vergadering beslist eenparig vergoèdingen toe te kennen aan de bestuurders:

- Cr. Peter Op de Beeck, voorzitter; en

- dhr. Gerrit J. Broekers (Nederland);

vanaf 1 januari. 2011.

Het mandaat van de andere bestuurders (Pierre Orban, Johan Gabriëls, Dominique Buysschaert) is kosteloos, en dit te rekenen vanaf hun aanstelling.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht met mogelijkheid van indeplaatsstelling toe te kennen aan France Wilmet en/of Jérémie Doomaert en/of Tatiana Miron, Louizalaan 149/16, 1050 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatieverrichtingen. Deze volmacht houdt in dat elke vomachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze verplichtingen.

France Wilmet

Volmachthouder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 02.09.2011 11538-0231-021
13/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j (I il tIij IIII I fl111 11i 11111 11111 IIl1 liii 1111

" iiioeas~*

Ondernemingsnr : 0891.721.691

Benaming

(voluit) : European Payment Solutions

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 455 bus 19 te 1950 Kraainem

Onderwerp akte : Benoeming van een gedelegeerde bestuurder

01 JUL 2011

Russa

Griffie

(Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van 31 maart 20111

De vergadering beslist eenparig dhr. Dominique Buysschaert als gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf 1 januari 2011.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan France Wilmet en/of Jérémie Doomaert en/of Tatiana Miron, Louizataan 149/16, 1050 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatieverplichtingen. Deze volmacht houdt in dat elke volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze verplichtingen.

Jérémie Doornaertt

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2011
ÿþ Mal 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo.

beho aan Belg

Staat

" iioiatoa

lis

Ondernemingsnr : 0891/21.691

Benaming

(voluit) : European Payment Solutions

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11 (Atrium Park), 1000 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

1) Uit een beslissing van de raad van bestuur van 11 januari 2011 blijkt het volgende:

13 JAN 1D11(

BRUSSEL

"Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Atrium Park, Koloniënstraat 11, 1000: Brussel, naar volgend adres vanaf 1 januari 2011 :

Mechelsesteenweg 455 bus 19 te 1950 Kraainem.

2) Uit een beslissing van de raad van bestuur van 30 juni 2010 blijkt het volgende:

De raad van bestuur besluit een bijzondere volmacht niet mogelijkheid van indeplaatstelling, toe te kennen. aan:

France Wilmet en/of Muriel Baudoncq en/of Ken Lioen en/of Tatiana Miron Louizalaan 149/16, 1050; Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te i vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatieverplichtingen. Deze volmacht houdt in dat' elke volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze: verplichtingen.

France Wilmet

Volmachthouder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþ 'loci 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad -BRUSS

Griffie





" 11002611



Ondernemingsnr : 0891.721.691

Benaming

(voluit) : European Payment Solutions

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Kwijting - Volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge 1) Uit een beslissing van de jaarlijkse algemene vergadering van 30 juni 2010 blijkt het volgende:

De vergadering beslist het ontslag van volgende bestuurders te aanvaarden :

- de B.V.B.A. "DOMINIQUE BUYSSCHAERT' met zetel te 3360 Korbeek-Lo, Bierbeekstraat 93 (BE-

i 0439.799.483);

- de vennootschap naar Nederlands recht "COMPOSTELA B.V." met zetel te 3641 XL Mijdrecht

(Nederland), Smaragd B (NL-8013.07.594.B01)

- de C.V.B.A. "TOPGREEN" met zetel te 1170 Brussel (Watermaal-Bosvoorde), Terugdriftdreef 59 (BE-

0860.448.002).

De vergadering beslist unaniem te benoemen als bestuurders:

- Dhr. Dominique BUYSSCHAERT wonende te 3360 Korbeek-Lo, Bierbeekstraat 93 (54.06.13-293-08);

- Dhr. Gerrit-Jan H. BROEKERS wonende te 2116 TH Bentveld (Nederland), Duinrooslaan 8 (1947.01.07)

- Dhr. Pierre ORBAN wonende te 1180 Brussel (Ukkel), rue du Merlo 72 (70.09.11-375-52);

Dhr. Johan GABRIELS wonende te 1390 Grez-Doiceau, Viivier Hanquet 21 (58.10.13-391-82).

Deze mandaten gaan op heden in en zullen onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse vergadering in 2014.

De vergadering geeft bij bijzondere en unanieme stemming kwijting aan de bestuurders voor het boekjaar;, geëindigd op 31 december 2009.

2) Uit een beslissing van 30 juni 2010 blijkt dat de raad van bestuur besluit een bijzondere volmacht met; mogelijkheid van indeplaatstelling, toekent aan:

France Wilmet en/of Muriel Baudoncq en/of Ken Lioen en/of Tatiana Miron Louizalaan 149/16, 1050; Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatieverplichtingen. Deze volmacht houdt in dat. elke volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze: verplichtingen.

France Wilmet

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 31.08.2010 10517-0183-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16516-0254-014

Coordonnées
EUROPEAN PAYMENT SOLUTIONS

Adresse
ROGER VANDENDRIESSCHELAAN 18-20 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale