EUROPESE FEDERATIE VAN FABRIKANTEN VAN GOLFKARTON, IN HET FRANS : FEDERATION EUROPEENNE DES FABRICANTS DE CARTON ONDULE, IN HET DUITS : EUROPEISCHER VERBAND DER WELLPAPPENFABRIKANTEN, IN HET ENGELS : EUROPEAN FEDERATION OF MANUFACTURERS OF CORRUGATED BOAR

Association sans but lucratif


Dénomination : EUROPESE FEDERATIE VAN FABRIKANTEN VAN GOLFKARTON, IN HET FRANS : FEDERATION EUROPEENNE DES FABRICANTS DE CARTON ONDULE, IN HET DUITS : EUROPEISCHER VERBAND DER WELLPAPPENFABRIKANTEN, IN HET ENGELS : EUROPEAN FEDERATION OF MANUFACTURERS OF CORRUGATED BOAR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 477.487.844

Publication

24/12/2013
ÿþMOD 2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

BRUXELLES

12 DEC 2013

Greffe

1II11IUll)iidui~ii*u1

*13 996a

Rés a Mon be

N° d'entreprise : 0477.487.844

Dénomination N

(en entier) : FEDERATION EUROPEENE DES FABRICANTS DE CARTON ONDULE, EN ABREGE FEFCO ASS. INTERNATIONALE

(en abrégé) : FEFCO ASS. INTERNATIONALE

Forme juridique : AISBL

Siège : AVENUE LOUISE 250 à 1050 BRUXELLES

Objet de l'acte : NOMINATIONS - RENOMINNATION

L'assemblée générale du 6 mars 2012 à décidé à l'unanimité de de renommer en qualité de commissaire' de l'association, monsieur Geert Van Gooien, réviseur d'entreprise, demeurant à 1851 Humbeek, Kerkstraat 152, pour une période de 3 années jusqu'à l'assemblée générale tenue en 2015.

Madame Angelica Christ

Sécretaire Générale

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2013
ÿþ Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1 2 DEC 2013

Griffie

111*1!Ily41111J1u M

be

B St



Ondernemingsnr : 0477A87.844

Benaming

(voluit) : Europese Federatie van Fabrikanten van Golfkarton

(verkort) : FEFCO

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Louizalaan 250 te 1050 Brussel

Onderwerp akte ; Coordinatie der statuten

Op de Algemene vergadering van 6 maart 2012 werden volgende aanpassingen voorgesteld

I.Benaming, zetel, doel

Article 1

Europeischer Verband der Wellpappenfabrikanten

werd gewijzigd als volgt:

Europaeischer Verband der Wellpappenfabrikanten

Article 3

3.De vereniging stelt zich meer bepaald tot doel

f) het observeren van de evolutie van de grondstoffen en het stimuleren van de best mogelijke aankoopvoorwaarden

werd gewijzigd als volgt:

f) het observeren van de evolutie en technologische vooruitgang van de grondstoffen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

















5. De vereniging heeft de bevoegdheid om al haar actieve leden als een geheel te vertegenwoordigen in het kader van onderhandelingen met de Europese commissie of met elke andere Europese instelling, internationaal organisme of beroepsvereniging.

werd gewijzigd als volgt:

5, Werd helemaal verwijderd

6. werd nummer 5

II. Leden

Article 4

1.1 Actieve Leden





Enkel een beropsvereniging of een erkende vereniging van fabrikanten van golfkarton van een Europees land kan actief lid worden en dit overeenkomstig de bepalingen in het reglement van interne orde. Actieve leden dienen rechtspersoonlijkheid te bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

werd gewijzigd als volgt:

Enkel een beropsvereniging of een erkende vereniging van fabrikanten van golfkarton van een Europees land kan actief lid worden en dit overeenkomstig de bepalingen in de `By-Laws' zoals beslist door de raad van bestuur, Actieve leden dienen rechtspersoonlijkheid fe bezitten.

3.1. Rechten en plichten van de actieve leden

Actieve leden beschikken over een aantal stemmen overeenkomstig het belang van de golfkartonindustrie in hun respectievelijke landen, zoals bepaald in het reglement van interne orde (uitgedrukt in m2 productie).

werd gewijzigd als volgt:

Actieve leden beschikken over een aantal stemmen overeenkomstig het volume van de golfkartonindustrie in hun respectievelijke land, zoals bepaald in de'By-Laws'

3,3 Rechten en plichten van de sympathiserende leden

De bijdragen van de sympathiserende leden worden door henzelf voorgesteld en dienen te beantwoorden aan het belang en de interesse die zij aan de vereniging toedragen.

werd gewijzigd als volgt:

De bijdragen van de sympathiserende leden worden bepaald door de raad van bestuur,

Artikel 5

De fondsen van de vereniging worden bestuurd door de secretaries-generaal en dit onder toezicht van een schatbewaarder die door de raad van bestuur onder haar leden zal worden aangewezen.

werd gewijzigd als volgt:

De fondsen van de vereniging worden bestuurd door de secretaris-generaal en dit onder toezicht van een schatbewaarder die door de raad van bestuur zal worden aangewezen. De president of de raad van bestuur kunnen de aangewezen schatbewaarder uitnodigen voor vergaderingen van de raad van bestuur en op de algemene vergadering.

III, Algemene vergadering

Artikel 6

b) de verkiezing van een vice-voorzitter voor een hernieuwbare termijn van twee jaar;

werd gewijzigd als volgt:

b) de verkiezing van maximaal twee vice-voorzitters voor een hernieuwbare termijn van twee jaar; een van de vice-Voorzitters zijnde de ontslagnemende President onder de voorwaarde dat deze actief blijft in de golfkartonindustrie.

j) het opstellen en het wijzigen van een reglement van interne orde

werd gewijzigd als volgt:

j) het opstellen en het wijzigen van een reglement van de 'By-Laws'

I) de aanstelling, het ontslag en de kwijting van de leden van de raad van bestuur en van de vice-voorzitter werd gewijzigd als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

t . a

Voor-tehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

I) de aanstelling, het ontslag en de kwijting van de leden van de raad van bestuur en van de vice-voorzitters 2. Bijeenroeping

Een buitengewone algemene vergadering wordt samengeroepen indien ten minste drie leden van de raad van bestuur of ten minste één vijfde van de actieve leden dit verzoeken, na hiertoe voorafgaand hun redenen te hebben bekendgemaakt deze vraag dient per aangetekend schrijven te worden gericht aan de voorzitter van de vereniging.

werd gewijzigd als volgt:

Een buitengewone algemene vergadering wordt samengeroepen indien ten minste drie leden van de raad van bestuur of ten minste één vijfde van de actieve leden (in stemmen) dit verzoeken, na hiertoe voorafgaand hun redenen te hebben bekendgemaakt deze vraag dient te worden gericht aan de voorzitter van de vereniging.

4. Reglement van de algemene vergadering

De voorzitter zit de algemene vergadering voor. In geval van verhindering wordt hij vervangen door de vice-voorzitter of, indien nodig, door het lid van de raad van bestuur met de hoogste anciënniteit.

werd gewijzigd als volgt:

De voorzitter zit de algemene vergadering voor. In geval van verhindering wordt hij vervangen door één van de vice-voorzitters of, Indien nodig, door het lid van de raad van bestuur met de hoogste anciënniteit.

Paragraaf 4.6

Een lid kan bij volmacht vertegenwoordigd worden door een ander lid van dezelfde categorie. Niemand kan houder zijn van meer dan één volmacht.

werd gewijzigd als volgt:

Een lid kan bij volmacht vertegenwoordigd worden door een ander lid van dezelfde categorie.

Article 8

Paragraaf 1.2

De leden van de raad van bestuur worden verkozen door de algemene vergadering overeenkomstig de toepasselijke bepalingen opgenomen In het reglement van interne orde.

werd gewijzigd als volgt:

De leden van de raad van bestuur worden verkozen door de algemene vergadering overeenkomstig de toepasselijke bepalingen opgenomen in de'By-Laws',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2012
ÿþ :E3 à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte M0D 2,2

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iainess"

OKT 2812

'C MELLES

Greffe

N° d'entreprise : 477.487.844

Dénomination

(en entier) : FEDERATION EUROPEENNE DES FABRICANTS DE CARTON

ONDULE

(en abrégé) : FEFCO

Forme juridique : AISBL

Siège : A V LOU i'J e L O 404-0 3 ro ez~

Objet de l'acte :

L'assemblée générale du 6 mars 2012 a décidé de ce qui suit;

Nomination d'administrateurs:

Roberta Arturo Villaquiran , residant au Rue de Goethe 2, 75116 Paris,France né à Columbia le 2911011961( Président)

Jan Haiko Alfred Klingele , Résidant au Azenbergaufgang 7, D-70192 Stuttgart, né à Heidelberg en. Allemagne le 12/12/1962 Allemagnes, Vice-Président.

Robert McLellan, Résidant au Kingswood ottage,31 oopers Hill Lane, TW20 OLB Surrey, UK, né à Londres en Grand-Bretagne le 10/03/1948 Second Vice-Président.

Démission d'administrateurs;

Robert McLellan , Résidant au Kingswood ottage,31 oopers Hill Lane, TW20 OLB Surrey, UK,né à Londres le 10/03/1948 ( Président)

Almond John Philippe,Résidant au Glückstrasse 1, 90491 Nürnberg, Allemagne, né à Thirsk en Grand: Bretagne le 06/10/1960 ace président)

25/01/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte MOD 2.2

~elrer,

13 JAN.-2011L -

Greffe

I II HI III 111 MI I 1II 1H I1I

*11013249*

Réel a~ Moni bel

N° d'entreprise : 0477.487.844

Dénomination

(en entier) : FEDERATION EUROPEENE DES FABRICANTS DE CARTON ONDULE, EN ABREGE FEFCO ASS. INTERNATIONALE

(en abrégé) : FEFCO ASS. INTERNATIONALE

Forme juridique : AISBL

Siège : AVENUE LOUISE 250 à 1050 BRUXELLES

Objet de l'acte : NOMINATIONS - RENOMINNATION

L'assemblée générale du 18 jurai 2008 à décidé à l'unanimité de de renommer en qualité de commissaire de l'association, monsieur Geert Van Gooien, réviseur d'entreprise, demeurant à 1851 Humbeek, Kerkstraat 152, pour une période de 3 années jusqu'à l'assemblée générale tenue en 2011.

Madame Angelica Christ

Sécretaire Générale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

20/10/2003 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2002, APP 18.06.2003 03752-3963-014

Coordonnées
EUROPESE FEDERATIE VAN FABRIKANTEN VAN GOLFK…

Adresse
LOUIZALAAN 250 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale