EVERAERT ACTUARIES, AFGEKORT : EVERACT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EVERAERT ACTUARIES, AFGEKORT : EVERACT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.032.789

Publication

03/06/2014
ÿþ Mod wort! 11.1

,a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JP, BELGnEeergelegdtontvangen op

15- 2044 0 2 ME! 20%

STAtepWFlela van qInederlandstalige

rechtbank-van -koophandel-Brussel -

Ondernemingsnr : 0428.032.789

Benaming

(voluit) : ENERGY C.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1210 Sint-Joost-ten-Node (Brussel), Kunstlaan 1-2 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 25 maart 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 3 april 2014, elf bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 03, vak 13. Ontvangen: 50,00 EUR, Voor de adviseur wn. de adjunct fiscaal deskundige (get) De Beider M.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt nota van het besluit van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen om de aandelen op naam te zetten, genomen op 22 december 2011, geregistreerd te Aalst op 28 december 2011 onder boek 6/186, blad 47, vak 05.

Zij besliste alsdan om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen werden op die datum ingeschreven in een register van aandelen welk zal bewaard worden in de zetel van de vennootschap. De aandelen aan toonder werden daarna door de Raad Van Bestuur vernietigd. Overeenkomstig het voorgaande worden de artikels 8  9 -13 -30 van de statuten aangepast.

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering heeft op 18 december 2013 beslist met eenparigheid van stemmen een dividend toe te kennen voor een bruto bedrag van achthonderd vijfennegentigduizend honderd eenenzeventig euro vier cent (¬ 895.171,04), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde negenentachtigduizend vijfhonderd zeventig euro tien cent (¬ 89.517,10) in totaal een nettodividend van achthonderd en vijfduizend zeshonderd drieënvijftig euro vierennegentig cent (¬ 805.653,94).

De roerende voorheffing werd op 6 januari 2014 aangegeven en overgemaakt aan de bevoegde diensten.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist aldus het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achthonderd en vijfduizend zeshonderd drieënvijftig euro vierennegentig cent (¬ 805.653,94), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op ACHTHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD ZEVENENTWINTIG EURO TWEEËNDERTIG CENT (¬ 867.627,32) door inbreng in natura van de rekening courant op naam van de bestaande aandeelhouders, beiden voornoemd.

Mevrouw EVERAERT Kim Sofie Aline Clementine, geboren te Dendermonde op 7 december 1976, wonende te 9620 Zottegem, Arthur Scheirisstraat 25, en de heer EVERAERT Willy Frans Clement, geboren te Herdersem op 15 juli 1950, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Exterkenstraat 42, zijn hier tussengekomen om met deze inbreng toe te stemmen. Zij verklaren dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 04) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

uhII ii iii i aii iiiii iii u ii

9110701*

V beh

aa Be Sta

MONITE

2 6-

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

En door creatie en uitgifte van duizend negenhonderd vijftig (1.950) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 3 maart 2014, opgemaakt door "VGD Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder de vorm van CVBA, vertegenwoordigd door Maarten Lindemans bedrijfsrevisor te Antwerpen.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

" 7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "Energy c.a." bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door mevrouw Kim Everaert en de heer Willy Everaert (gehuwd onder het wettelijk stelsel met mevrouw Maria Van Keer), voor een totaal bedrag van 805.653,94 EUR. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering dd. 18 december 2013 in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscate regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de aandeelhouders;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen aandeelhouders, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de cijfers per 31-12-2013 van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.950 aandelen van nv "Energy c.a.", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van nv "Energy c.a." in het kader van de toepassing van artikel 537 W1B92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 3 maart 2014

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Bedrijfsrevisor."

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuurvan de vennootschap overeenkomstig artikel 602 W. Venn. omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht.

VIJFDE BESLUIT

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden duizend negenhonderd vijftig (1.950)

nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande

aandelen toegekend als volgt

1.aan mevrouw Kim EVERAERT, voornoemd, duizend negenhonderd zevenendertig (1.937) nieuwe

aandelen genummerd van 151 tot en met 2.087.

2.aan de heer Willy EVERAERT, voornoemd, dertien (13) nieuwe aandelen genummerd van 2.088 tot en

met 2.100.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze duizend negenhonderd vijftig (1950) nieuwe aandelen zullen terstonds ingeschreven worden door ondergetekende notaris in het aandelenregister van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uitte voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2510312014,

Inhoudende coördinatie van statuten.

Verslagen

13/09/2013 : BL659615
26/08/2013 : BL659615
03/09/2012 : BL659615
23/08/2011 : BL659615
01/09/2010 : BL659615
01/09/2009 : BL659615
20/07/2009 : BL659615
13/08/2008 : BL659615
27/06/2007 : BL659615
26/07/2006 : BL659615
28/06/2005 : BL659615
07/07/2004 : BL659615
03/07/2003 : BL659615
03/07/2003 : BL659615
26/07/2002 : AAA006267
27/10/2015 : BL659615
05/07/2002 : AAA006267
14/07/2001 : AAA006267
29/06/2000 : AA068399
17/07/1999 : AA068399
25/06/1999 : BL475102
03/03/1999 : BL475102
03/03/1999 : BL475102
03/03/1999 : BL475102
06/09/1997 : BL475102
28/01/2016 : BL659615
25/07/1992 : BL475102
28/11/1985 : BL475102
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 26.08.2016 16500-0462-014

Coordonnées
EVERAERT ACTUARIES, AFGEKORT : EVERACT

Adresse
KUNSTLAAN 1-2, BUS 3 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale