EVERRAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVERRAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.660.101

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.03.2013, NGL 21.08.2013 13449-0217-009
10/11/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ I 111111 iIJI1I III iH IUIUhIt

*11169331*

L~7 Io CI ?Au

`7 Oncle:rne,mi," vnr ocra 4,e4

;1 p~~.litt . EVERRAES

Rec¬ it vorn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zeti.1- 1060 Brussel, Brugmannlaan, 16

eert,^°eL.-7. S;e Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 21.10.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt:

Dat een Burgerlijke Vennootschap odner de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: De Heer VERRAES Emmanuel Luc Christian, geboren te Poperinge op 22 mei 1976, rijksregisternummer 760522 017-81, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Franklinstraat, 62;

-Naam:"EVERRAES"

- Zetel: 1060 Brussel, Brugmannlaan, 16;

- Doel: 1.De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar activiteit uitoefenen als zaakvoerder van een vennootschap die als doel heeft de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende ais onroerende, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten van burgerlijke of financiële aard, welke rechtreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, welke van aard zijn het bereiken van dat doel geheel of ten dele te vergemakkelijken of welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van een advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

2.De vennootschap heeft eveneens tot doel het beheren van de roerende en onroerende goederen waarin zij heeft geïnvesteerd entof belegd, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

- Duur: Voor onbeperkte duur vanaf 1 oktober 2011;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (ING Bank) ten belope van 12.400 EUR door de Heer VERRAES Emmanuel, die intekent op 1.000 aandelen. De Heer VERRAES Emmanuel dient aldus nog 6.200 EUR te volstorten.

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de

maand maart om 14H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts

één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.

Wanneer de zaakvoerder zijn hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het

beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, voor een periode door hen vast te stellen.

..__ .___ Zijn functie wordt vergoed of niet, volgens beslissing van de algemene vergadering.

üp de laatste blz, van Lu¬ k E ve'rneider, . Recto " Naam en haedanioheid van de instrumenterende notaris, netzit van de persotoin(en)

bevoegd de eht ersoon ter aanzien derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

L/ t..

r-.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap erkent en aanvaardt alle verrichtingen en uitgaven ten haren gunste gedaan in de drie maanden voorafgaand aan haar oprichting.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Algemene Vergadering

De komparant verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de eerste zaterdag van de maand maart 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VERRAES Emmanuel Luc Christian, geboren te Poperinge op 22 mei 1976, rijksregisternummer

760522 017-81, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Franklinstraat, 62;

De Heer VERRAES Emmanuel, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting sinds 1 oktober 2011, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraag/wijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: de Heer VERLOO Kristof, te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 16 bus 23.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste blz van Luik B verrne!den " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nafans hefui de perso(o)r.(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 19.07.2016 16324-0570-012

Coordonnées
EVERRAES

Adresse
BRUGMANNLAAN 16 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale