F.F.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.F.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.009.585

Publication

17/11/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van4#ífS Riegd/Ontvangen op '

1111111111,1!1,1111111

0 5 NOV. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

~~;'nF~k~'~~~U~ V ~U hekb~eu~4 9

I

Griffie

Ondernerningsnr " 0465.009.585

Benaming

(velue) ' F.F.F

{verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 140

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -wijziging deel

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 02.06.2014, dragende de melding "Geregistreerd te Oostende 1 op 11 juni 2014, drie bladen, geen verzendingen, boek 775, blad 28,, vak 19. Ontvangen: vijftig Euro (E 50,00). De adviseur (getekend) Heidi Gryson" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.F.F." volgende beslissingen heeft genomen:

1) orri, het doel te wijzigen en bijgevolg artikel 3 van de statuten te vervangen ais volgt:

"Voor eigen rekening, het beheren van een onroerend vermogen, alsmede aile transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Voor eigen rekening, het investeren in roerende en onroerende goederen evenals alle werkzaamheden die hiermede verband houden.

Het leiden, beheren en besturen van andere vennootschappen door deze onder meer technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen in de meest ruime zin van het woord. Specifiek zal de vennootschap onder meer het bedrijfskundig management van de vennootschappen waarmee ze managementovereenkomsten zal sluiten, kunnen waarnemen, onder de vorm van onder meer het uittekenen van de bedrijfsstrategie, het productie- en stockbeheer, sales management, onderhoud en beheer van de bedrijfssite, adviesverstrekking en personeelsmanagement. Daarnaast zal de vennootschap ook de administratieve organisatie van de activiteiten van de te leiden vennootschappen verzorgen, alsmede hun commerciële vertegenwoordiging waarnemen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daarnaast strekt het de vennootschap tot doel volgende activiteiten uit te oefenen:

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende goederen en rechten, niet uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of - ondernemingen.

- Het uitbaten van apotheken, laboratoria, het uitvoeren van analyses, studies en onderzoeken.

- De studie van, verkoop van, vertegenwoordiging voor derden inzake en fabricage van homeopatische producten, oligo-efementen, voedingssupplementen, kruiden en dieetproducten, biotherapeutica, reformwaren en natuurproducten, evenals van geneesmiddelen en farmaceutische producten, en andere producten en benodigdheden voor mens en dier, of die in de apotheek gebruikt of verkocht worden of er onrechtstreeks verband mee houden.

Rijlagen bi Tiet Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lwnk B vermeien Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

- De invoer, de uitvoer, doorvoer, opslag, aan- en verkoop en distributie van bovengenoemde producten en goederen, evenals van de grondstoffen en de moederlogen bestemd voor de bereiding van homeopatische producten, alsook van planten, gewassen, etherische oliën, parfums, schoonheidsproducten, aromatherapie en therapeutische middelen voor mensen en dieren, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

- Het drukken en verspreiden van geschriften, studies en werken over bovenvermelde producten en hun leer.

- Het klaarmaken en bereiden van bovengenoemde producten onder meer voor de officina apotheker.

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand en allerhande adviezen aan deze vennootschappen en ondernemingen

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- Het verstrekken van adviezen en consultancywerk, de studie, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de vorige alinea's uiteengezet, dit alles in het binnenland, de Europese Unie en het buitenland, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden. Dit alles in de meest ruime zin.

- Het verdelen van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor dieren onder eigen merk.

- De oprichting, de uitbating en het overnemen van groothandelverdelers in geneesmiddelen.

- Handel en fabricatie onder al zijn vormen in geneesmiddelen, fytofarmaceutische en cosmetische, parfumerie, bandagisterie, dieet-, veeartsenij-, laboratorium-, medische- en onderhoudsproducten en alle artikelen in verband met optiek, macrobiotiek, alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande opsommingen verband houden;

- Het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses;

- Elke handelsbedrijvigheid die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt;

- De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, knowhow en rechten van intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag leningen en kredieten toestaan aan vennootschappen waarin zij participeert of waarin zij een bestuursfunctie uitoefent.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende of onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Ve-uor- behouden `aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte alsmede de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.09.2012 12593-0031-014
21/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *iaosssea"

behouden 11

aan het

Belgisch Staatsblad





©ndernemingsnr : 0465.009.585 Benaming

(vota) ; F.F.F.

(verkort) :

'r--,, " ~'" { t ^y~~r r~~ MRT 2012

~..aR-4.4,2~~ ~V

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antoine Dansaertstraat 60, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd. 13 februari 2012 heeft met unanimiteit van stemmen beslist om:

- de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naan Jules Bordetlaan 140 te 1140 Evere

volmacht te verlenen aan Van Cauter-Saeys & Co Burg. BVBA, gevestigd te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, of haar aangestelde, om alle nodige wijzigingen te verrichten in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der ondernemingen.

Chris Cardon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Qn ck" taatstS 1cnr ;Ide3' Recto Neam cri t" ,pecl;n" st" " ctd :" rt+ dc tnmrumenteícnr;c notaris, fieirl %.=~n percoíc)nrc,n}

I}eva-gd ce rec31t..E.fsçG" " ter 1.'+i1zien ':an derden te vï.t1$aerSF7c)crdl3en

Verso Pa.am en handlE;.er

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11518-0149-014
11/04/2011 : BL089752
12/03/2015
ÿþMal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter-griffie van de akte

"

"

te re

111111111111,911111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

!Md Word 11.1

neergclagd,'ontuctrtgen op

0 2 MAO 2015

r griffie van de Neggandstalige chthank van koaphnnr%1 BruEecl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0465.009.585

Benaming

(voluit) : F.F.F.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jules Bordetlaan 140 te B-1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - Volmacht

De notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2 februari 2015 bepalen het volgende:

- Er wordt unaniem beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Jules Besmestraat 124 te B-1081 Koekelberg,

- Er wordt daarnaast unaniem beslist om volmacht te verlenen aan Van Cauter  Saeys & Co Burg. BVBA, gevestigd te B-9300 Aalst op de Gentse Steenweg 55, of haar aangestelde, om voor deze vennootschap alle documenten te tekenen en alle handelingen te verrichten met de diensten van de F.O.D. Financiën, zowel voor wat betreft de Directe als Indirecte Belastingen. Er wordt eveneens aan de voormelde persoon volmacht verleend om alle nodige wijzigingen te verrichten in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen en om de publicatie in het Belgisch Staatsblad te realiseren.

Christian Cardon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2011 : BL089752
31/08/2009 : BL089752
01/09/2008 : BL089752
01/10/2007 : BL089752
29/12/2006 : BL089752
06/02/2006 : BG089752
23/08/2005 : BG089752
09/09/2004 : BG089752
09/01/2004 : BG089752
24/09/2003 : BG089752
07/07/2003 : BG089752
28/04/2003 : BGA015663
08/06/2001 : BGA015663
10/03/2001 : BGA015663

Coordonnées
F.F.F.

Adresse
JULES BORDETLAAN 140 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale