FALOS-SPORTFEDERATIE VAN DE KWB, AFGEKORT : FALOS

Association sans but lucratif


Dénomination : FALOS-SPORTFEDERATIE VAN DE KWB, AFGEKORT : FALOS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.840.492

Publication

10/04/2014
ÿþ MOD 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL-1

MRT 2014

Griffie

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111111I111111,11.11111

FALOS-Sportfederatie van de KWB VZVV

Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

0414.840.492

Statutenwijziging

Ontslagen - Benoemingen Herbenoemingen

Algemene Vergadering van 15 maart 2014

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel:

Ondernemingsnr

Voorwerp akte:

1. STATUTENWIJZIGING VZW FALOS-SPORTFEDERATIE VAN DE KWB, GOEDGEKEURD OP DE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART 2014

GECOORDINEERDE STATUTEN VZVV FALOS-SPORTFEDERATIE VAN DE KWB

Goedgekeurd tijdens de Algemene Vergadering van 15 maart 2014.

(Statuten verschenen in Bijlage tot Belgisch Staatsblad op 27 februari 1995 - nr. 1046-75, en wijzigingen

verschenen op 13 juli 1978, 13 september 1990 en 1993).

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "FALOS-Sportfederatie van de kwb". De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "FALOS" te gebruiken.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd: Urbain Britsierslaan 5, 1030 Schaerbeek. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Artikel 3

A. Doel van de vereniging:

De vereniging heeft tot doel, in het Nederlandse taalgebied en het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad:

a)het informeren, bevorderen, promoten, coördineren en stimuleren van verantwoorde recreatieve sportactivitehten die door de aangesloten leden worden ontwikkeld.

b)de begeleiding van de aangesloten clubs.

o)het inrichten van recreatieve sPortactiviteiten en cornpetitiegerichte recreatieve sportbeoefening voor haar aangesloten clubs en sporters. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat en omvat alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlij-'king van haar doelstelling kan bijdragen.

L.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MEM 2.0

d)het organiseren van kaderopleiding voor bestuurders en bijscholing voor de sportverantwoordelijken.

e)het ijveren voor de uitbouw en het ter beschikking stellen van een sportinfrastructuur voor de beoefening van allerlei sportactiviteiten afgestemd op "sport voor allen",

f)het informeren van en vertegenwoordigend optreden bij allerlei instanties en instellingen die bij de "sport voor allen" betrokken zijn.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

B. Beginselverklaring:

De vereniging wil uitdrukkelijk

-in overeenstemming zijn met het decreet van 24 juli 1996 houdende vaststelling van het statuut van niet-professionele sportbeoefenaar;

-in overeenstemming zijn met het decreet van 27 maart 1991 inzake de medisch verantwoorde sportbeoefening;

-de principes en de regels van de democratie aanvaarden en tevens het Europees Verdrag inzake de Rechten van de Mens en het Internationaal Verdrag betreffende de Rechten van het Kind onderschrijven;

-alle maatregelen nemen om mensenhandel binnen de sportfederatie en de bij haar aangesloten clubs tegen te gaan door een correcte toepassing van de bestaande wetgeving. FALOS zal sanctionerend optreden bij misbruiken op basis van een door de sportfederatie opgestelde deontologische code ter bestrijding van de mensenhandel.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5

De vereniging bestaat uit leden en toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd. De toegetreden leden mogen deelnemen aan de activiteiten die de vereniging voor hen organiseert en genieten van de voordelen die de vereniging voor hen in het leven roept

Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder bedragen dan drie.

Artikel 6

De leden zijn:

-de vijf provinciale FALOS-besturen waarbij de FALOS-sportclubs zijn aangesloten;

-de stemgerechtigde leden van de Raad van Bestuur van kwb vzw, voor zover zij hiertoe de wens hebben

overgemaakt aan de raad van bestuur van FALOS. Hun lidmaatschap eindigt automatisch wanneer zij geen deel

meer uitmaken van de Raad van Bestuur van kwb vzw.

Artikel 7

Kunnen naast de leden vermeld in artikel 6 tevens als leden aanvaard worden door de raad van bestuur: de verenigingen of organisaties en de bij hen aangesloten plaatselijke groepen, die initiatieven ontwikkelen welke overeenstemmen met deze omschreven in art. 3.A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Verzoeken om toetreding als lid dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid.

Als toegetreden lid worden beschouwd, behoudens expliciet verzet van hunnentwege, alle personen, aangesloten bij een FALOS-sportclub.

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging ,mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur. Toegetreden leden kunnen eveneens op eender welk moment ontslag nemen, mits het schriftelijk te melden aan de raad van bestuur van FALOS.

De raad van bestuur beslist autonoom en zonder dit te moeten motiveren, over de uitsluiting van toegetreden leden.

Artikel 8

De leden betalen een bijdrage waarvan het bedrag door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld. Het maximale bedrag van de bijdrage kan niet meer bedragen dan 25 EUR.

De toegetreden leden betalen het lidgeld, vastgesteld door de raad van bestuur en dit volgens de decretale voorwaarden. De toegetreden leden verliezen automatisch hun hoedanigheid van toegetreden lid van zodra zij het jaarlijks lidgeld niet tijdig betalen.

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden.

Elk jaar wordt minstens één Algemene Vergadering gehouden. Buitengewone Algemene Vergaderingen warden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt. In dit laatste geval dient de Raad van Bestuur binnen de maand gevolg te geven aan het verzoekschrift.

..,

De leden worden door middel van een gewoon schrijven opgeroepen voor de Algemene Vergadering door de

Raad van Bestuur. De oproepingsbrief dient de leden ten minste acht dagen voor de vergadering te bereiken. De

postdatum geldt als bewijs.

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a.het wijzigen van de statuten;

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

thet vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.het uitsluiten van een lid;

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

Lalle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.,

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ter zetel bijgehouden register en ondertekend door de secretaris van de vergadering. Elk lid ontvangt een afschrift van de notulen. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage enfof afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Artikel 10

Alle leden van de Algemene Vergadering hebben recht op één stem.

Inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in de hiernavolgende alinea, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur.

De bestuurders worden voor vier jaar aangeduid door de Algemene Vergadering uit de personen, voorgedragen door leden van de algemene vergadering, en kunnen ten aile tijde door haar afgezet worden. Hun mandaat Is hernieuwbaar, De bestuurders handelen als college.

De administratieve en sporttechnische cobridinator van de vereniging wonen de vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering bij met adviserende stem.

De raad van bestuur kan zich laten adviseren door deskundigen, die de vergaderingen van de raad op uitnodiging van de raad kunnen bijwonen met raadgevende stem.

Artikel 12

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en, onder zijn leden of onder de deskundigen die de raad adviseren, een penningmeester. Deze verkiezingen gaan door om de vier jaar.

Artikel 13

De Raad van Bestuur heeft de macht tot het stellen van alle daden van beheer of van beschikking die de vereniging aanbelangen.

Zij is bevoegd tot het stellen van alle daden die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering op grond van de wet of de statuten.

Zij kan aile betalingen doen en ontvangen, er kwijtschrift van geven of eisen. Alle roerende .en onroerende goederen verkrijgen, alsook in huur geven of nemen.

Aile officiële of private subsidies en tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen; alle legaten en giften aanvaarden en ontvangen.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders of zelfs andere personen, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Ook wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen voor welbepaalde handelingen of aktes kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten aile tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Artikel 14

Ingeval van ontbinding van de vereniging zal haar bezit overgedragen worden aan de VZW Kristelijke Werknemersbeweging, met ondernemingsnummer 0409.979,507.

Artikel 15

De leden noch de toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het maatschappelijk fonds.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,0

Artikel 16

De Algemene Vergadering benoemt de leden van het controlecomité voor de beteugeling van

dopingpraktijken.

De Algemene Vergadering geeft aandacht aan dit onderwerp bij de jaarlijkse bespreking van het jaarverslag.

Artikel 17

De Algemene Vergadering zal erover waken dat de rechtsprocedure in de federatie consequent wOrdt toegepast, zal de leden van de rechtscolleges aanduiden en vraagt aan de Raad van Bestuur een jaarlijks werkingsverslag voor te leggen.

. Artikel 18

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921 en het eventueel door de raad van bestuur opgesteld en door de algemene vergadering goedgekeurd huishoudelijk reglement.

2. RAAD VAN BESTUUR

a, Benoemingen als bestuurder

Walter Nijs, Mecheisesteenweg 166, 1970 Wezembeek-Oppem. Geboren op 11 oktober 1969 te Watermaal-

Bosvoorde

Danlël Roose, Varenclonckstraat 1,2040 Antwerpen. Geboren op 30 september 1955 te Hasselt

Peter Van Riet, Koning Leopoldfaan 3,2870 Puurs. Geboren op 17 april '1969 te Mechelen

b, Ontslagen als bestuurder

Rik Bruyns, St.-Lenaartseweg 131, 2990 Loenhout.

Patrick Debruyne, Bruneaustraat 72A, 1755 Kester

Bart Theys, Heiblok 9/2, 2460 Kasterlee.

Luk Verschueren, Molenwalstraat 41, 9030 Mariakerke

c. Herbenoemingen

Jan I3enoot, Koningin Elisabethlaan 17, 8000 Brugge,

Geert Cottyn, Sint-Joblaan 24, 8501 Heule

Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert (Koenraad Coppens is algemeen voorzitter).

Geert De Vidt, Amandelenstraat 9, 8820 Torhout,

Jonathan Goetvinck, Verbrugghenstraat 5, 1740 Ternat

Roger Hex, Bunderstraat 6, 3740 Munsterbilzen.

Luc Kellens, Perrestraat 89, 9550 Hillegern

Adriën Luyclor, Kleistraat 19, 3582 Koersel.

Jozef Phlypo, St.-Franciscusstraat 14, 8400 Oostende,

Jan Piqueur, J.F. VVillemsstraat 29, 1800 Vilvoorde (Jan Piqueur is algemeen medevoorzitter).

Marnix Poelman, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren.

Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen

Paul Van Uffelen, Wervehof 1A bus 8, 2110 Wljnegem.

Gilbert Verc,ruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem,

Wim Verstraete, St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk. (Wim Verstraete is administratief coerrdinator).

Wim Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht

d. Dagelijks Bestuur

* Koenraad Coppens, voorzitter, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert

* Jan Piqueur, medevoorzitter, ...1. F., Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde

MOD 2.D

Voor-behogden 'aan het Belgisch Staatsbiad Luik B vervolg

*Danny Van Baelen, penningmeester, Boterbioemstraat 4, 2800 Mechelen * Wim Verstraete, secretaris, St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk



Kunnen FALOS t.a.v. derden vertegenwoordigen:

- voorzitter: Koenraad Coppens

administratief coördinator: Wim Verstraete

penningmeester: Danny Van Baelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

te-," -tnwe-4 CeVI.Ste5 (veste-Ait-1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/04/2013
ÿþtrD MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111-111N13110111

BRUSSEL

25 2013

Griffie

Benaming FALOS-Sportfederatie van de KWB

{voluit) : VZW

Rechtsvorm : Zetel : Ondernemingsnr : Voorwerp akte Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

0414.840.492

Ontslagen - Benoemingen - Herbenoemingen

Algemene Vergadering van 16 maart 2013



1. RAAD VAN BESTUUR

a. Benoemingen als bestuurder

Rik Bruyns, St.-Lenaartseweg 131, 2990 Loenhout, Geboren op 24 september 1950 te Kapellen Geert Devidt, Amandelenstraat 9, 8820 Torhout. Geboren op 27 juli 1961 te Diksmuide. Marnix Poelman, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren. Geboren op 13 augustus 1960 te Gent, Bart Theys, Heiblok 9/2, 2460 Kasterlee. Geboren op 7 december 1976 te Leuven.

b. Ontslagen

Jef Claes, Kerselaarstraat 1, 3510 Kermt

Rik Colman, Kerkstraat 24, 8570 Anzegem

Thomas Desmet, Hoogweide 3D, 8501 Heule

Marc Heylen, Wuytsbergen 95, 2200 Herentals

c. Herbenoemingen

Jan Benoot, Koningin Elisabethlaan 17, 8000 Brugge.

Geert Cottyn, Sint-Joblaan 24, 8501 Heule

Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert (Koenraad Coppens is algemeen voorzitter).

Patrick Debruyne, Bruneaustraat 72A, 1755 Kester.

Jonathan Goetvinck, Verbrugghenstraat 5, 1740 Ternat

Roger Hex, Bunderstraat 6, 3740 Munsterbilzen.

Luc Kellens, Perrestraat 89, 9550 Hillegem

Adriën Luyckx, Kleistraat 19, 3582 Koersel.

Jozef Phlypo, St.-Franciscusstraat 14, 8400 Oostende.

Jan Piqueur, J.F. Willemsstraat 29,1800 Vilvoorde (Jan Piqueur is algemeen medevoorzitter),

Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen

Paul Van Uffelen, Valentina Le Delierstraat 15, 2650 Edegem

Gilbert Vercruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem.

Luk Verschueren, Molenwalstraat 41, 9030 Mariakerke.

Wim Verstraete, St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk. (Wim Verstraete is administratief coördinator (secretaris-

generaal),

Wim Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOI) 2.0

Luik B - Vervolg

d. Dagelijks Bestuur

* Koenraad Coppens, voorzitter, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert

* Jan Piqueur, medevoorzitter, J. F. Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde

* Danny Van Baelen, penningmeester, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen

* Wim Verstraete, secretaris, St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk

Kunnen FALOS t.a.v. derden vertegenwoordigen:

- voorzitter Koenraad Coppens

- secretaris-generaal (administratief coördinator): Wim Verstraete

- penningmeester: Danny Van Baelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisphl

Stáatsblad

03/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0414.840.492

Benaming

(voluit) : Falos-Sportfederatie van de kwb

(verkort) : Falos

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - HERBENOEMINGEN ALGEMENE VERGADERING 21 MAART 2015

1. RAAD VAN BESTUUR

a. Benoemingen als bestuurder

* Luc Janssens, Galgenberg 33, 1982 Weerde. Geboren op 25 mei 1953 te Mechelen.

* Wim Vertinde, Groenestraat 17, 8560 Wevelgem. Geboren op 10 december 1974 te Kortrijk. Wim Verlinde

wordt tevens benoemd als nieuwe voorzitter.

b. Ontslagen ols bestuurder

* Koenraad Coppens, Bakkerstraat 41, 9450 Haaltert * Jan Piqueur, J.F. Willemsstraat 29, 1800 Vilvoorde

c. Herbenoemingen als bestuurder

* Jan Benoot, Koningin Elisabethlaan 17, 8000 Brugge

* Geert Cottyn, St.-Joblaan 24, 8501 Heule

* Geert Devidt, Amandelenstraat 9, 8820 Torhout

* Jonathan Goetvinck, Verbrugghenstraat 5, 1740 Temat

* Roger Hex, 13understraat 6, 3740 Munsterbilzen

* Luc Kellens, Perrestraat 89, 9550 Hillegem

* Adriën Luykx, Kleistraat 19, 3582 Koersel

* Walter Nijs, Mechelsesteenwg 166, 1970 Wezembeek Oppem

* Jozef Phlypo, St.-Pranciscusstraat 14, 8400 Oostende

* Marnix Pcelman, Brusselsesteenweg 41, 9230 Wetteren

* Daniël Roose, Varendonckstraat 1, 2040 Berendrecht

* Danny Van Baelen, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen, (Danny Van Baelen is penningmeester)

* Peter Van Riet, Koning Leopoldlaan 3, 2870 Puurs

* Paul Van Uffelen, Wervehof 1A - bus 8, 2110 Wijnegem

* Gilbert Vercruysse, Meersstraat 88, 9620 Zottegem

* Wim Verstraete, St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk. (Wim Verstraete is administratief coördinator)

* Wim Wouters, Moorter 22, 3150 Haacht. (Wim Wouters is medevoorzitter)

d. Dagelijks bestuur

* Danny Van Baelen, penningmeester, Boterbloemstraat 4, 2800 Mechelen

* Wim Verlinde, voorzitter, Groenestraat 17, 8560 Wevelgem

* Wim Verstraete, secretaris (administratief coördinator), St.-Janslaan 9, 8500 Kortrijk

* Wim Wouters, medevoorzitter, Moorter 22, 3150 Haacht

MOD 2.2

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie -

Ii Comic!^I~e~rilr+rE "

(/

!~ '; !1q " l~

i:.:..~..~ 2.015

f l"iiib

reCi'ib iet ~~G:rif,fje rCreil Brussel

R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Kunnen Falos t.a.v. derden vertegenwoordigen:

voorzitter: Wim Verlinde

secretaris (administratief coördinator): Wim Verstraete

penningmeester: Danny Van Baelen

»MD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FALOS-SPORTFEDERATIE VAN DE KWB, AFGEKORT : …

Adresse
URBAIN BRITSIERSLAAN 5 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale