FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.900.835

Publication

13/06/2012
ÿþ Mod Ward 7 T.T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

û JUN 2flQ

Griffie

" iaioaa9a* VI

i

bol a

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0461.900.835

Benaming

(voluit) ; FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Goedeleplein 14, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte r Afsluiting van de vereffening

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de vennoten ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van 23 mei 2012:

De vennoten van de vennootschap stellen vast dat alle schulden werden voldaan en dat behoudens de schuldvordering in rekening-courant ten aanzien van Federal Express International Inc., dewelke in natura wordt uitgekeerd aan de vennoten, alle schuldvorderingen werden geïnd. Daarom besluiten de vennoten de vereffening van de vennootschap te sluiten. Enige andere activa die nog aan de vennootschap zouden toekomen, worden toebedeeld aan de vennoten in verhouding tot hun huidig aandeelhouderschap. Bijgevolg heeft de vennootschap definitief opgehouden te bestaan, zelfs voor vereffeningsdoefeinden.

De vennoten van de vennootschap verlenen uitdrukkelijk machtiging aan de voormalige vereffenaar, de heer Serge Declerck, wonende te Rue Célestin Cherpion 23, 1930 Grez-Doiceau, met rijksregistemummer 70.08.07309.37, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om al het nodige en nuttige te doen dat verband houdt met de sluiting van de vereffening van de vennootschap, zoals onder andere, zonder daartoe beperkt te zijn, de uitbetaling van het vereffeningsaldo aan de vennoten, de uitbetaling aan de vennoten van enige activa die nog aan de vennootschap zouden toekomen, het indienen van de fiscale aangifte van de vennootschap voor de periode tot het afsluiten van de vereffening (i.e. 1 juni 2011 tot en met vandaag) en het verder afhandelen daarvan en enige andere aangiftes en formaliteiten uit te voeren alsook de betrokken instanties op de hoogte te brengen van de afsluiting van de vereffening. In het algemeen mag de lasthebber alle verklaringen afleggen, alle handelingen stellen, alle documenten opmaken en ondertekenen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De algemene vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende tenminste 5 jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de zetel van Federal Express Europe Inc. & Co. V.O.F. (ingeschreven in het reohtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0418.467.896), te Kantersteen 47, 1000 Brussel.

Alle gelden en waarden konden aan de schuldeisers en de vennoten worden afgegeven zodat er geen ncodzaak Is tot oonsignatie.

De vennoten verlenen bijzondere volmacht aan de beer Serge Declerck, wonende te Rue Célestin Cherpion 23, 1930 Grez-Doiceau, mevrouw Anouk Theissen, woonst kiezende te Sint-Goedeleplein 14, 1000 Brussel, Mr, Virginie Ciers en/of Mr. Olivier Van Raemdonck en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor gevestigd te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, evenals aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Jocelyne Hincq, met macht van indeplaatsstelling, alsook aan de ondernemingsloketten, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging en beëindiging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruipuntbank der Ondernemingen, de BTW-administratie en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, het opmaken, ondertekenen en neerleggen van uittreksels van de onderhavige notulen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

, º%

vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, eht noodzakelijke doen,

Olivier Van Raemdonck

Lasthebber

If

i ~

Voor-behou en 411 aanh t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 10.08.2011, NGL 26.10.2011 11588-0192-024
14/09/2011
ÿþ ,

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ll ll lll lUl II III IUIi

+11138fi51*

V beh

aai

Bel Staa

iN

Ondernemingsnr : 0461.900.835

Benaming

(voluit) : FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Goedeleplein nummer 14 te Brussel (1000 Brussel)

' Onderwerp akte : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING DER ZAAKVOERDERS -BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM", met: maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel), Sint-Goedeleplein 14, ingeschreven in het register van: rechtspersonen onder het nummer 0461.900.835, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de: CRAYENCOUR", op tien augustus tweeduizend en elf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op vierentwintig augustus nadien, boek 27 blad 81 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd: voor de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. NDOZI MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende: beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door het college van: zaakvoerders dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het: Wetboek van vennootschappen, alsook van het verslag opgesteld door de commissaris, de burgerlijke` vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 vertegenwoordigd door de heer Piet HEMSCHOOTE, de dato zevenentwintig juli tweeduizend en elf, over de; staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per eenendertig mei; tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de commissaris, voornoemd, luidt als volgt:

"In het kader van het voorstel tot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I Fedex Supply Chain Services Belgium heeft het college van zaakvoerders een staat van activa en passiva; opgesteld per 31 mei 2011. Deze staat van activa en passiva toont een balanstotaal van 506.264,70 EUR en' een netto actief van 490.753,70 EUR.

Op basis van onze controlewerkzaamheden die uitgevoerd werden overeenkomstig de normen van het; Instituut der Bedrijfsrevisoren moeten wij een voorbehoud formuleren met betrekking tot een mogelijke: herziening inzake de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten: controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden; gecontroleerd.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan door ondergetekende gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 31 mei 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Brussel, 27 juli 2011

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCV (B160)

Commissaris

vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Piet Hemschoote

Vennoot"

De aanwezige vennoten erkennen dat zij een exemplaar van de verslagen en de staat van activa en passiva hebben ontvangen en dat zij er kennis van hebben genomen. De vergadering heeft geen vragen, noch opmerkingen m.b.t. deze verslagen.

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering bevestigt de uiteenzetting van het college van zaakvoerders zoals uiteengezet in zijn verslag overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar vereffening vanaf de dag van de ontbindingsakte.

DERDE BESLISSING

ONTSLAG DER ZAAKVOERDERS

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders van de vennootschap, met name:

1.De heer ALLEN Mark Russell, wonende te Ukkel, Avenue Bel-Air 128;

2.Mevrouw JANSSON Helena Kristina, wonende te Wemmel, Avenue des Alouettes 63.

De vergadering geeft de zaakvoerders kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de ontbindingsakte, onder voorbehoud van wat zou kunnen blijken uit het rapport van de vereffenaar, en hen zou kunnen ten laste gelegd worden.

VIERDE BESLISSING

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

De voorzitter stelt voor de heer Serge DECLERCK, hierna vernoemd, te benoemen als vereffenaar van de vennootschap. De vergadering onderzoekt de kandidatuur van de heer Serge DECLERCK, hierna vernoemd, en stelt vast dat de vereffenaar aan alle waarborgen van rechtschapenheid voldoet.

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel, beslist de vergadering tot vereffenaar te benoemen: de heer Serge DECLERCK, wonende te Rue Célestin Cherpion 23, 1930 Grez-Doiceau.

De heer Serge DECLERCK, voornoemd, wordt voor een onbepaalde termijn benoemd.

VIJFDE BESLISSING

VASTELLING VAN DE MACHTEN EN DE VERGOEDINGEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist de bevoegdheden van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

Onder voorbehoud van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel, beslist de algemene vergadering dat de vereffenaar de meest uitgebreide maohten zal hebben voor het volbrengen van zijn opdracht, waaronder deze voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen. Bovendien machtigt de algemene vergadering de vereffenaar, onder de gezegde opschortende voorwaarde, alle handelingen te verrichten die worden bedoeld door artikel 187 en 190, § 2, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg kan de vereffenaar onder meer het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden der vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen. Tevens kan hij de aandelen van de vennootschap inkopen, hetzij op de beurs, hetzij door middel van een bod of een prijsaanvraag, gericht aan de vennoten, die allen aan de verrichting moeten kunnen deelnemen.

De vereffenaar wordt door de algemene vergadering uitdrukkelijk vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar is bevoegd om tussen de datum van onderhavige akte en de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel alle nodige en nuttige handelingen te stellen of alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen ter bewaring van de belangen van de vennootschap. Deze handelingen respectievelijk documenten zullen desgevallend ter bekrachtiging aan de rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

rJ

; De' xe~nde/-----~~~~~~~ ndoatvandevo~f~nooronbæzo~igdzm|aÜn ' 

algemene vergadering * .

. ~

! ZESDE BESLISSING BEVOEDHEIDSDELEGATIE

! |

! !

; De vergadering beslist om volmacht te geven aan Notaris lndekeu en/of enige medewerker van hetkantoor i"Gérard INDEKEU  Dimitri CLGENEVVGRCK de CRAYENCOUR', kantoorhoudende te 1050 Brussel, ' Louizalaan 126. aan Meester Virginie Ciers en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautæOuÓ/h, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120. 1000 Brussel, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke administratieve formaliteiten met betrekking tot de bovenstaandei beslissingen uit te vperon, waaronder maar daartoe niet gm|imiteend, de beslissingen laten publiceren in het Belgisch Gtuotsb|od, neerleggen ter griffie en wijzigingen aan te brengen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook de homologatie van de benoeming van de vereffenaar aan te vragen bij de bevoegde ; !neuhtbonk van koophandel. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vonnpotsnhap, alle verklaringen i aMeggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het a|gemewn, het noodzakelijke doen ter uitvoering van dit mandaat.

! Voor eensluidend analytisch uittreksel

j Gérard INDEKEU, Notaris vennoo

! Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvomiige uitgifte van de akte, volmachten, ordonnantie van de Rechtbank ; van Koophandel bevestigend de benoeming als vereffenaar van de Heer Serge DECLERCK.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

Belgisch Staatsblad

08/03/2011
ÿþb4,

Mail 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'err

2 4 FEB 2011

Griffie

1111111 RIII111,1,111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : Benaming 0461.900.835

(voluit) : FedEx Supply Chain Services Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Goedeleplein 14, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder



Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten gehouden op 29 september 2010:

[-.1

De algemene vergadering heeft de volgende dagorde:

Ontslag zaakvoerder

Bijgevolg neemt de buitengewone algemene vergadering van vennoten met éénparigheid van stemmen het volgende besluit:

- De buitengewone algemene vergadering van vennoten neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de heer Robert W. Elliott als zaakvoerder en dit vanaf 1 Juli 2010.

- De buitengewone algemene vergadering van vennoten bevestigt verder dat ingevolge de hoger genoemde

beslissingen volgende zaakvoerders in functie zijn:

- de heer Mark R. Allen

- mevrouw Helena Jansson

De vergadering verleent hierbij een bijzondere volmacht aan de heer Patrice Corbleu, advocaat, hier voor deze redenen woonstkeuze doende te 1150 Brussel, rue Père Eudore Devroye 245, om in hun naam en voor rekening van FedEx Supply Chain Services Belgium bvba, alle formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket of bij elke andere Belgische administratie, en, in het algemeen, alle handelingen te stellen welke noodzakelijk en nuttig zijn bij het uitvoeren van deze volmacht.

Patrice Corbiau

Gevolmachtigde



I

"z!

2

c:P

cd

g

eet

=7.

el;

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 18.10.2010, NGL 12.01.2011 11008-0108-026
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 19.10.2009, NGL 19.01.2010 10018-0029-026
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 12.01.2009, NGL 25.02.2009 09058-0193-027
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 10.12.2008, NGL 05.02.2009 09036-0168-027
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 06.11.2008, NGL 05.02.2009 09036-0167-027
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2005, GGK 15.12.2006, NGL 09.02.2009 09039-0217-025
13/01/2003 : TU084205
13/01/2003 : TU084205
17/11/2001 : TU084205
13/09/2000 : TU084205
25/03/2000 : TU084205
01/01/2000 : TU084205
01/01/2000 : TU084205
13/02/1999 : TU084205
13/02/1998 : TU84205
27/11/1997 : BL618809

Coordonnées
FEDEX SUPPLY CHAIN SERVICES BELGIUM

Adresse
SINT-GOEDELEPLEIN 14 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale