FERTIMIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FERTIMIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.917.622

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 04.11.2013 13651-0276-011
01/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 26.09.2012 12577-0031-011
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 25.10.2011 11584-0540-010
25/01/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(

IIIIIIJ!!!!1111111111,1 W

eusse,

133AN~

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.917.622

Benaming

(voluit) : FERTIMIX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING -

ONTSLAG & BENOEMING ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op éénendertig december tweeduizend

en tien en aangeboden ter registratie:

BLIJKT DAT:

- de voorzitter ontslag wordt van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de vennoot erkent

i er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva der vennootschap;

afgesloten op dertig november tweeduizend en tien.

- het doel van de vennootschap wordt gewijzigd door volgende tekst eraan toe te voegen:

"Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële;

: ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het'

beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere;

effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten."

- het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met vijf miljoen vierhonderd drieënveertig duizend:

vijfhonderd (5.443.500,00) euro om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro op

" vijf miljoen vierhonderd tweeënzestig duizend en vijftig (5.462.050,00) euro, door inbreng van nagemelde aandelen. Er zullen tweeduizend negenhonderd vijfendertig (2.935) nieuwe aandelen worden uitgegeven. Deze; nieuwe aandelen zijn gelijk aan de bestaande en bieden dezelfde rechten. Zij zullen deelnemen in de winst; vanaf heden.

- het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de heer Frank Graré, te Antwerpen (Berchem), aangeduid; overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende voormelde inbreng en del waardering ervan, de dato achtentwintig december tweeduizend en tien, luidt letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid FERTIMIX, met zetel te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24 en met als ondememingsnummer: 0821.917.622, bestaat uit 41 geplaatste aandelen van LEENDERT VAN DE REIJT HOLDING B.V.,; i vennootschap naar Nederlands recht, zetel te Nederland, Nieuwe Bredase Baan 4, 4825BP BREDA,' ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Zuidwest-Nederland onder nummer 20071163.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijkE is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

"

"

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch! verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 5.443.500,00 ¬ (vijf miljoen vierhonderd drieënveertig duizend vijfhonderd euro) voor de aandelen LEENDERT VAN DE REIJT; HOLDING B.V., overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven' aandelen, onafgezien kleine afrondingen, dit alles onder voorbehoud van de aflevering van een verklaring over! de jaarrekening per 31 juli 2010 zonder voorbehoud door de registeraccountant van de twee voornaamste; deelnemingen van de Holding.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.935 (tweeduizend negenhonderd vijfendertig) nieuwe; aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FERTIMIX, zonder vermelding van; nominale waarde, voor de inbreng van de aandelen LEENDERT VAN DE REIJT HOLDING B.V.

"

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Antwerpen (Berchem), 31 december 2010

Bvba Bedrijfsrevisor Graré & Co,

Met als aansprakelijk vertegenwoordiger

Frank Graré, bedrijfsrevisor.".

- er wordt kennis genomen van het ontslag als zaakvoerder ingediend door de heer RAMIOUL Michel Yvon René, geboren te Soest (Duitsland) op tweeëntwintig december negentienhonderd zesenvijftig, wonende te Scherpenheuvel, Groenstraat 51. Kwijting zal hem verleend worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

- als nieuwe zaakvoerder wordt benoemd: de heer vAN dE REIJT Leonardus Hendrikus Adrianus, geboren te Terheijden (Nederland) op negentien oktober negentienhonderd vijfenzestig, wonende te te 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 23). De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op heden. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- de instrumenterende notaris wordt belast met de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register en bij de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

II

Voor-

behoudcp

.,~ ÿ aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

07/08/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bIZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0821.917.622

Benaming

(voluit) : Fertimix

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantlaan 24, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 676 juncto 719 t.e.m. 727 van het Wetboek van Vennootschappen is door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fertimix, hierna verder ook 'FERTIMIX' genoemd, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leendert van de Reijt Holding, hierna verder ook 'VAN DE REIJT HOLDING' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, hierna verder 'Voorstel tot fusie door overneming', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig Voorstel tot fusie door overneming' wordt neergelegd met het oog op de overname bij wege van fusie van het gehele vermogen van 'VAN DE REIJT HOLDING' door 'FERTIMIX'.

I. Inleiding

'FERTIMIX' werd in het jaar 2009 opgericht als holdingvennootschap. `FERTIMIX' verwierf in het jaar 2010 alle aandelen van 'VAN DE REIJT HOLDING',

'VAN DE REIJT HOLDING' nam in het jaar 2013 de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht nadat de algemene vergadering van vennoten op 24 juni 2013 besloten had tot de verplaatsing van de werkelijke zetel naar België.

De voormelde vennootschappen hebben de intentie om, conform de procedure voorzien in artikel 719 en verder van het Wetboek van vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van 'VAN DE REIJT HOLDING' door ontbinding zonder vereffening overgaat op 'FERTIMIX', in overeenstemming met artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De voorgestelde fusieverrichting kadert in een operatie die het centraliseren van twee identieke bedrijfsactiviteiten beoogt.

II. Vennootschappen betrokken bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting A. De vennootschap die de overname zal doen

De vennootschap die de overname zal doen is Fertimix met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nw,mrr,&irk4rliordiiprirJen n

Mitel

29 JULI 2015

ter griffie. van de Nederlandstalige rechtbank vaPiMphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, op 30 december 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 14 januari 2010, onder het nummer 10006856.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 31 december 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2011, onder het nummer 11012718.

'FERTIMIX' is gekend onder het ondernemingsnummer 0821.917.622, rechtspersonenregister te Brussel.

'FERTIMIX' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

" Het vervullen van opdrachten op het vlak van interimmanagement en management consulting in de ruimste zin van het woord;

" Het geven van advies en consultancy in het algemeen, meer bepaald doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen bedrijfsbeleid, commercieel beleid, financieel beleid, economie, informatieverwerking en automatisering;

" Het uitvoeren van studies en onderzoeken in verband met het voorgaande;

" De organisatie en coordinatie van beurzen en andere manifestaties;

" Het inrichten en/of geven van voordrachten en, cursussen, het verstrekken van onderwijs, beroepsopleiding, her- en bijscholing en het verrichten van de daarmee samenhangende diensten, in de ruimste zin van het woord;

" De ontwikkeling van websites, software, programma's en aanverwante werkzaamheden;

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het renoveren van onroerende goederen, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

Tenslotte zal zij ook alle roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten,".

Namens 'FERTIMIX' tekent de heer Leonardus van de Reijt, zaakvoerder bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9.2 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast `FERTIMIX: ook 'Overnemende vennootschap' genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van 'FERTIMIX' laat de overname van het gehele vermogen via fusie door overname van VAN DE REIJT HOLDING' toe zodat er geen aanpassing van het maatschappelijk doel van 'FERTIMIX' noodzakelijk is.

B. De vennootschap die overgenomen zal worden

De vennootschap die overgenomen zal worden is Leendert van de Reijt Holding met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24, De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris D.J. Willemsen te Arnhem (Nederland) op 5 november 1993.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 29 juli 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2013, onder het nummer 13125267.

VAN DE REIJT HOLDING' is gekend onder het ondernemingsnummer 0537.203.024, rechtspersonenregister te Brussel,

VAN DE REIJT HOLDING' heeft volgens artikel 2 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel "De vennootschap heeft tot doel;

Het exploiteren van -, het deelnemen in -, het voeren van het beheer en de directie over -, het financieren van -, en samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen;

in eigen beheer en voor eigen rekening, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken;

het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden, het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmede zij een groep vormt.".

Namens VAN DE REIJT HOLDING' tekent de heer Leonardus van de Reijt, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9.2 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'VAN DE RE1JT HOLDING' ook 'Overgenomen vennootschap' genoemd,

III. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 warden de handelingen van de 'Overgenomen vennootschap' boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de `Overnemende vennootschap'.

IV. De rechten die de overnemende vennoctschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De 'Overgenomen vennootschap' heeft geen aandelen met bijzondere rechten noch andere effecten dan aandelen uitgegeven waardoor de 'Overnemende vennootschap' geen rechten dient toe te kennen aan diens vennoten.

V, Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken zijn.

VI. Kosten

De 'Overnemende vennootschap' zal alle kosten met betrekking tot de verrichting dragen.

VII. Streefdatum goedkeuring Voorstel tot fusie door overneming'

De streefdatum voor de goedkeuring op een buitengewone algemene vergadering van onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' door de vennoten van `FERTIMIX' en van 'VAN DE RE1JT HOLDING' is 7 september 2015.

VIII. Neerlegging 'Voorstel tot fusie door overneming'

Dit 'Voorstel tot fusie door overneming' zal door de ondergetekende, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van `FERTIMIX' en zaakvoerder van `VAN DE REUT HOLDING', neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel vóár 27 juli 2015.

IX. Bodemsanering

Krachtens artikel 2, 18°, 1) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (Bodemdecreet), wordt deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een 'overdracht van gronden' beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

De 'Over te nemen vennootschap' is evenwel geen eigenaar van een onroerend goed, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van enige decretale wetgeving betreffende bodembescherming of bodemsanering.

X. Informatieverplichting

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

Meer bepaald zullen de vennoten een afschrift van onderhavig fusievoorstel worden toegezonden.

Daarnaast hebben de vennoten van de fuserende vennootschappen het recht om uiterlijk één maand voordat de bevoegde organen zich over de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting moeten uitspreken en de verrichting van kracht wordt, kennis te nemen in de zetel van de vennootschappen van de volgende documenten

" onderhavig fusievoorstel;

" de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de 'Overgenomen vennootschap' en de `Over te nemen vennootschap';

" de verslagen van de zaakvoerders van de `Overgenomen vennootschap' en de 'Over te nemen vennootschap' over de laatste drie boekjaren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" aan de vennoten zal verzocht worden in te stemmen met het feit dat geen tussentijdse cijfers vereist zijn en dit conform artikel 720, §2, laatst lid van het Wetboek van vennootschappen.

XI. Verklaringen pro fisco

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal met vrijstelling van BTW geschieden daar de bij de verrichting betrokken vennootschappen geen BTW-plichtigen zijn.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal met vrijstelling van registratierechten geschieden overeenkomstig artikel 117, §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geschieden met vrijstelling van inkomstenbelastingen overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 15 juli 2015.

De zaakvoerder van 'FERTIMIX' erkent twee door hem én de zaakvoerder van 'VAN DE REIJT HOLDING' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'FERTIMIX' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van `FERTIMIX'.

De zaakvoerder van 'VAN DE REIJT HOLDING' erkent twee door hem én de zaakvoerder van 'FERTIMIX' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'VAN DE REIJT HOLDING' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'VAN DE REIJT HOLDING',

Leonardus van de Reijt

Zaakvoerder

Coordonnées
FERTIMIX

Adresse
DIAMANTLAAN 24 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale