FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

Association sans but lucratif


Dénomination : FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.816.964

Publication

29/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffue

RI P,11111121J1 II

tuulitiJank varriçoophandel L3russe

neergelegd/omtvangen op

1 7 JULI 20111

ter griffie van de itetelandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0454.816.964

Benaming

(voluit) : FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

(verkort}:

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Boomstraat 14, bus 3, 1000 Brussel

Onderwerp akte: Ontslag - (her)benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene ledenvergadering van de vereniging gehouden op 20 mei 2014 blijkt het volgende:

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders, met ingang van heden:

-Mevrouw Johanna Lindstedt, wonende te Meritullinkatu 32 C 18a, 00170 Helsinki (Finland),

De algemene vergadering benoemt met ingang van heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene vergadering van 2015, tot nieuwe bestuurders:

-De heer Kalle amen, wonende te Kadetintle 20 A 19, 00330 Helsinki (Finland).

-Mevrouw Ulla Suortti, wonende te 1200 Brussel, Avenue Marie-José 57.

De algemene vergadering herbenoemt met ingang van heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene ledenvergadering van 2015, tot bestuurders:

-De heer Sakari Lehmuskallio, wonende te Pormestarinrinne 6 A6, 00160 Helsinki (Finland). -De heer Pasi Saukkonen, wonende te Vuorikummuntie 20 A 5, 00390 Helsinki (Finland).

-De heer Antti Wihanto, wonende te Allinkatu 13, 20100 Turku (Finland),

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

Voor analytisch uittreksel,

Sirpa Hietanen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akt #e riegd/ontvl7gen op "

I1i~um1mu1uu~iui~u

1Q 58

2 0 NOV. 2014

ter griffie van de Nederiandstaligew

,e;:;61.4e2e4,1* ~. IG.! t'íte ~~i~f~~ ~~! Ri~t_l~~ëj

~ -

Ondernemingsar : 0454.816.964

Benaming

(voluit) : FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Boomstraat 14, bus 3, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming Directeur - Toekenning bijzondere volmacht

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 4 september 2014 blijkt het volgende:

De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag, met ingang van 31 augustus 2014, van mevrouw Sirpa Hietanen, geboren te Kouvola op 12 december 1956, wonende te Kajaaninlinnantie 6 C 22, 00900 Helsinki (Finland), ais Directeur belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur van de vereniging.

Alle bijzondere volmachten die aan mevrouw Hietanen werden verleend (onder meer de volmachten zoals toegekend door de raad van bestuur op 25 augustus 2010 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 december 2010) worden hierbij ingetrokken.

De raad van bestuur beslist, met ingang op 1 november 2014, de heer Juuso Aleksi Malmberg, geboren te Espoo, Finland op 5 augustus 1980, wonende te Sateenkaari 3 A 32, 02100 Espoo, Finland te benoemen als persoon belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur van de vereniging. De heer Malmberg zal de titel "Directeur mogen voeren. De heer Malmberg zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De volgende machten worden met ingang van 1 november 2014 op niet-exclusieve wijze gedelegeerd aan de heer Malmberg in zijn hoedanigheid van Directeur;

a) Het in ontvangst nemen van correspondentie en zendingen van waarden en goederen, pakketten, telegrammen en aangetekende brieven, die geadresseerd zijn aan de vereniging, alsook documenten van waardeoverdracht en commerciële papieren. Het ophalen van voomoemde stukken op postkantoren, of bij transport- of scheepvaartagentschappen of gelijkaardige bedrijven of personen. Het in ontvangst nemen en indienen van alle klachten dienaangaande, alsook het ondertekenen van alle desbetreffende documenten.

b) Het vertegenwoordigen van de vereniging ten overstaan van de Belgische Staat, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de fiscale overheden en iedere organisatie en instantie van de Sociale Zekerheid, de postdiensten, telecommunicatiebedrijven en alle andere openbare diensten en overheden.

c) Het onderhouden en ondertekenen van de dagelijkse correspondentie van de vereniging.

d) De aankoop van alle producten, voorraden, uitrusting, voertuigen, diensten en, meer in het algemeen, alle roerende goederen die verband houden met de activiteiten van de vereniging (met inbegrip van het tekenen van alle orders en het goedkeuren van de facturen).

e) Het ondertekenen, verhandelen en endosseren van alle contracten, wissels, cheques, orderformulieren of vergelijkbare documenten van de vereniging.

f) Het opeisen, ophalen en ontvangen van alle bedragen, documenten of goederen van alle aard, alsook het ondertekenen van alle ontvangstbewijzen die erop betrekking hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

g) Het verrichten van alle dagelijkse transacties op alle rekeningen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of postdiensten.

h) Het afsluiten en opzeggen van alle contracten.

i) Het afsluiten van alle verzekeringscontracten; het ondertekenen van alle verzekeringspolissen en het treffen van alle maatregelen om de betaling van schadevergoedingen te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

º%w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

j) Het afsluiten en ondertekenen van autoverzekeringspolissen.

k) Het aannemen en ontslaan van alle personeelsleden van de vereniging; de bepaling van hun bevoegdheden, volmachten, salarissen, remuneraties, bonussen alsook alle andere voorwaarden met betrekking tot hun aanwerving of ontslág.

I) De aanstelling en afzetting van alle advocaten en raadsmannen met het oog op de wettelijke vertegenwoordiging van de vereniging ten overstaan van alle gerechtelijke overheden; het afsluiten van alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages; het uitvoeren van alle maatregelen van bewaameming.

m) Het vertegenwoordigen van de vereniging als crediteur met betrekking tot faillissementen en gerechtelijke reorganisaties, alsook inzake gelijkaardige procedures met het oog op schadeloosstelling of terugbetaling.

n) In het algemeen, het instaan voor het dagelijks beheer van de vereniging, door middel van het verrichten van alle andere gewone handelingen die noodzakelijk of nuttig zijn vcor de activiteiten.

De raad van bestuur beslist om aan mevrouw Tiina Eerolainen, wonende te Brusselsestraat 290, bus 1, 3000 Leuven de volgende niet-exclusieve bijzondere volmachten toe te kennen:

a) Het in ontvangst nemen van correspondentie en zendingen van waarden en goederen, pakketten, telegrammen en aangetekende brieven, die geadresseerd zijn aan de vereniging, alsook documenten van waardeoverdracht en commerciële papieren. Het ophalen van voornoemde stukken op postkantoren, of bij transport- of scheepvaartagentschappen of gelijkaardige bedrijven of personen. Het in ontvangst nemen en indienen van alle klachten dienaangaande, alsook het ondertekenen van alle desbetreffende documenten.

b) Het vertegenwoordigen van de vereniging ten overstaan van de Belgische Staat, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de fiscale overheden en iedere organisatie en instantie van de Sociale Zekerheid, de postdiensten, telecommunicatiebedrijven en alle andere openbare diensten en overheden,

c) De aankoop van alle producten, voorraden, uitrusting, voertuigen, diensten en, meer in het algemeen, alle roerende goederen die verband houden met de activiteiten van de vereniging (met inbegrip van het tekenen van alle orders en het goedkeuren van de facturen), telkens met een transactielimiet van EUR 10.000 of minder.

d) Het ondertekenen, verhandelen en endosseren van alle contracten, wissels, cheques, orderformulieren of vergelijkbare documenten van de vereniging, telkens met een transactielimiet van EUR 10.000 of minder.

e) Het opeisen, ophalen en ontvangen van alle bedragen, documenten of goederen van alle aard, alsook het ondertekenen van alle ontvangstbewijzen die erop betrekking hebben, telkens met een transactielimiet van EUR 10.000 of minder.

f) Het verrichten van alle dagelijkse transacties op aile rekeningen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of postdiensten.

g) Het afsluiten en opzeggen van alle contracten met een transactiewaarde van EUR 10.000 of minder per jaar,

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor de publicatie van deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan mevrouw Tiina Eerolainen,

Voor analytisch uittreksel,

Tiina Eerolainen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2013
ÿþ MOD 2.2

"

" ,.r, Í Î:< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

i D D

<13136344*

Ondernemingsnr : 0454.8'16.964

BRUSSEL

2 6 AUG 2013

Griffie

04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Benaming FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

(voluit) ; (verkort) Rechtsvorm : Zetel :



Vereniging zonder winstoogmerk

Boomstraat 14, bus 3, 1000 BRUSSEL, BELGEE

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - herbenoeming commissaris

Uit de Notulen van de Algemene Ledenvergadering gehouden op 21 mei 2013 volgt:

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders, met

ingang van heden:

Mevrouw Sirpa Hietanen, geboren te Kouvola op 12 december 1956, wonende te Kajaaninlinnantie 6 C 22, 00900 Helsinki, Finland

-Mevrouw Larissa Vanamà, geboren te Espoo op 8 maart 1986, wonende te Meritullinkatu 6 D 30, 00170 Helsinki

De algemene vergadering benoemt met ingang heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene vergadering van 2014, tot nieuwe bestuurders;

-Mevrouw Mervi Johanna Lindstedt, geboren te Helsinki op 14 mei 1947, wonende te Liinnrotinkatu 39 C 43, 00180 Helsinki (Finland)

-De heer Pas' Saukkonen geboren te Oulu op 30 augustus 1964, wonende te Vuorikummuntie 20 A 5, 00390 Helsinki (Finland)

De Algemene Ledenvergadering herbenoemt met ingang van heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene vergadering van 2014, tot bestuurders:

-De heer Sakari Lehmuska lio, wonende te Pormestarinrinne 6 A6, 00160 Helsinki (Finland) De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

De algemene vergadering beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1130 Brussel, Metrologielaan 10 bus 15, vertegenwoordigd door Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris, voor een periode van drie jaar eindigend op de jaarvergadering van 2016

Vopr analytisch uitreksel

Sirpa Hietanen

Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoelt l de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2012
ÿþMOD 2.2

I1::^1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

INNI I I I II I I II I I I IP. 81 VI IN

"12166094*

BRUSSEL

27 SEP 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.816.964

Benaming

(voluit) : FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 1000 Brussel, Boomstraat 14 / 3

Onderwerp akte ; Ontslagen - benoemingen bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE LEDENVERGADERING, GEHOUDEN OP 20 JUNI 2012

De vergadering beslist het ontslag van de heer Ville Itëlâ, wonende te Rue Général Lotz 106, 1180 Ukkel,` en mevrouw Essi Kentala, wonende te 00260 Helsinki, Finland, Tba nkatu 32 b 27, te aanvaarden met ingang van 20 juni 2012.

De vergadering beslist de volgende personen te benoemen als bijkomende bestuurders vanaf 20 juni 2012,;

voor een termijn eindigend op de gewone algemene ledenvergadering te houden in 2014:

-Mevrouw Sirpa Hietanen, wonende te Kajaaninlinnantie 6 C 22, 00900 Helsinki, Finland

-Mevrouw Larissa Vanamo, wonende te Meritullinkatu 6 D 30, 00170 Helsinki

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Met het oog op de schrapping in het KBO, meldt de vergadering dat het mandaat van de heer Wilhelmus, Klerks als bestuurder eindigde op 12 mei 2007, bij gebrek aan herbenoeming.

Voor eensluidend uittreksel

Sirpa Hietanen

Directeur

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~

1`~~~OS~~:

g 6 DEC 2011

Griffie

IAIENINlll01111n1

" 12~~5240=

" Vo i

beho

aan

Belg

Staat





ui

Ondernemingsnr : 0454.816.964

Benaming

(voluit) : FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 1000 Brussel, Luxemburgstraat 20

Onderwerp akte Zetelverplaatsing + Statutenwijziging

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE LEDENVERGADERING GEHOUDEN OP 23.11.2011

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel te wijzigen van 1000 Brussel, Luxemburgstraat 20 naar 1000 Brussel,

Boomstraat 14/ 3, met ingang van 01/12/2011.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist, met ingang van 01/12/2011, artikel 2 van de statuten aan te passen aan voormelde

zetelverplaatsing en beslist de procedure van zetelverplaatsing te wijzigen als volgt:

"Artikel 2 : de zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Boomstraat 14/3, in het gerechtelijk arrondissement Brussel. De raad van bestuur is bevoegd om de zetel te verplaatsen blijkens besluit gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

Voor eensluidend uittreksel

Sirpa Hietanen

Directeur

Op de laatste bz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de +nstrumenterenóe notaris. hetze) van de perso(o)nlenl bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2011
ÿþ MOQ'2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

staatsblag

é SEP 2011

3aussa,

Griffie

11I i iiiiiaiuiia uvsa*al iu 11

Ondernemingsnr : 0454.816.964

Benaming

(voluit) : Fins Cultureel Instituut voor de Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Luxemburgstraat 20, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene ledenvergadering gehouden op 3 mei 2011:

De vergadering beslist de volgende personen te herbenoemen als bestuurders vanaf 3 mei 2011, voor een

termijn van drie jaar om te eindigen p de gewone algemene ledenvergadering te houden in 2014:

-De heer Sakari Lehmuskallio, wonende te 00160 Helsinki, Finland, Pormestarinrinne 6 A 6

-De heer Antti Wihanto, wonende te 20100 Turku, Finland, Allinkatu 13

-De heer Ville Itâlâ, wonende te Rue Général Lotz 106, 1180 Ukkel

-Mevrouw Essi Kentala, wonende te 00260 Helsinki, Finland, Táblénkatu 32 b 27

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Voor eensluidend uittreksel

Sirpa Hietanen

Directeur

.Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2015
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

flhlt1fl(IIwu~~~m~~u~uuS

*1509520

Ondernemingsnr : 0454.816.964

Benaming

(voluit) : Fins Cultureel Instituut voor de Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Boomstraat 14 bus 3, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene ledenvergadering dd, 9 juni 2015 blijkt het volgende:

De algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van volgende bestuurders, met ingang van heden:

- de heer Sakari Lehmuskallio, wonende te Pormestarinrinne 6 A 6, 00160 Helsinki (Finland).

De algemene vergadering aanvaardt het verzoek tot lid van de vereniging en benoemt met ingang van heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene vergadering van 2016, tot nieuwe bestuurders:

- mevrouw Outi Paasonen, wonende te Kalevankatu 32 E 40, 00100 Helsinki (Finland).

De algemene vergadering herbenoemt met ingang van heden, voor een termijn van één jaar eindigend op de gewone algemene ledenvergadering van 2016, tot bestuurders:

- de heer Pasi Saukkonen, wonende te Vuorikummuntie 20 A 5, 00390 Helsinki (Finland);

- de heer Antti Wihanto, wonende te Allinkatu 13, 20100 Turku (Finland);

- de heer Kalle Jâmsen, wonende te Kadetintie 20 A 19, 00330 Helsinki (Finland);

- mevrouw Ulla Suortti, wonende te Avenue Marie-José 57, 1200 Brussel (België).

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd,

Voor analytisch uittreksel

Aleksi Malmberg

Directeur

neergelegd/ontvangen op

2 tj JUNl 2015

ter griffie Nederlandstalige

rechtbc,',. vû:I rr - ~_, " .>" _~ I ~

.~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FINS CULTUREEL INSTITUUT VOOR DE BENELUX

Adresse
BOOMSTRAAT 14, BUS 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale