FLEXMAIL

NV


Dénomination : FLEXMAIL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 835.786.642

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.03.2014, NGL 24.04.2014 14097-0584-012
11/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111119.11M11118

behouden

aan het --

Belgisch

Steateblad

Ondernemingsnr . 0835.786.642 Benaming

(voltin) FLEXMAIL

(verkort)

G AVR. 1014

Griffie

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 1060 Brussel, Felix Delhassestraat 20

(volledig adres)

gruierweril akte Maatschappelijke zetel

Blijkens de notulen van de raad van bestuur d.d.. 31 januari heeft de raad beslist om de maatschappelijke'

zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen

van 1060 Brussel, Felix Delhassestraat 20,

naar 1200 Brussel, Plejadenlaan 11.

[gel

Jacqueline Mahieux

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk neergelegd: notulen van de raad van bestuur d.d. 31 januari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de !aatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzfi van de perso(o)nten) nevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 25.04.2013 13097-0320-012
09/05/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



" iiossasa"



2 7 AVR, 20111 BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : FLEXMAIL

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1060 BRUSSEL, Felix Delhassestraat 20

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris [vo VRANCKEN te Genk op 26 april 2011, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap is opgericht ais volgt :

OPRICHTERS :

1. De heer COLLA Etienne Jaak Martin Jozef, geboren te Genk op 19 maart 1964, (NN 64.03.19 019-97), en zijn echtgenote,

2. Mevrouw MAHIEUX Jacqueline Anne Marie Ghislaine, geboren te Bousval op 15 juni 1962, (NN 62.06.15 056-62), samen wonende te 3590 Diepenbeek, Vossebergstraat 24.

De heer en mevrouw COLLA-MAHIEUX zijn gehuwd te Etterbeek op 25 september 1989, zonder huwelijkscontract en zonder wijziging.

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  BENAMING : De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen. Haar benaming luidt: FLEXMAIL.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1060 Brussel, Felix Delhassestraat 20.

ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- Het ontwerpen, realiseren, produceren, testen, exploiteren, verhuren van hardware en software, informatica- en softwareontwikkeling, programmeuranalyst, netwerken.

- Het ontwikkelen van websites ter bevordering van informatiesystemen, handel en ontspanning.

- Het organiseren van wedstrijden, evenementen, beurzen.

- Delegatie van gespecialiseerd hardware- en softwarepersoneel, organisatie van seminaries, cursussen en conferenties.

- Tussenpersoon in de handel.

- Het waarnemen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder in binnen- en buitenlandse vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, het uitvoeren van allerlei opdrachten en functies.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle binnen- en'. buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

ARTIKEL 4 : DUUR : De vennootschap wordt opgericht vanaf 26 april 2011 voor een onbeperkte duur. ARTIKEL 5 : GEPLAATSTE KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR).

INBRENG IN GELD: Het volledige kapitaal is geplaatst en op alle aandelen is gestort als volgt :

1.door de heer COLLA Etienne, voornoemd : dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (30.750,00 EUR);

2.door mevrouw MAHIEUX Jacqueline voornoemd:dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (30.750,00EUR).'

VOLSTORTING  BANKATTEST : Voormelde bedragen werden voorafgaand aan de akte gestort op een: bijzondere rekening op naam van de vennootschap FLEXMAIL in oprichting met nr. BE21 7350 2831 5803.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting in overeenstemming met artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer bij de KBC Bank te Genk Centrum, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 8 april 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 6 : AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door zesduizend honderd vijftig (6.150) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

ARTIKEL 9 : RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samen-. gesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam er, handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

0835 u'cG4Q

~'/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Evenwel indien de wel het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden. ARTIKEL 15 : BEVOEGDHEDEN.

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: DIRECTIECOMITE  ADVISEREND COMITE.

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING : Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1. hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2. hetzij door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

3. hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5. hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 9 en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

ARTIKEL 20 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : ALGEMENE VERGADERING : Elk jaar op de tweede donderdag van de maand maart, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

ARTIKEL 23: STEMMINGEN.

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 30 : BOEKJAAR : Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch " omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2011 en wordt afgesloten op 30 september 2012.

ARTIKEL 32 : WINSTVERDELING : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintig-ste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 34: ONTBINDING : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BENOEMING BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden benoemd tot deze functies:

1. de heer COLLA Etienne, voornoemde oprichter sub 1;

2. mevrouw MAHIEUX Jacqueline, voornoemde oprichter sub 2.

De bestuurders worden benoemd vanaf 26 april 2011 met dien verstande dat zij vanaf 26 april 2011 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de wet, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vóór de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De duur van de toegekende mandaten gaat in op 26 april 2011 en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De toegekende mandaten zijn bezoldigd.

BENOEMING COMMISSARISSEN: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap op grond van de geldende wettelijke bepalingen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Indien de vennootschap een commissaris moet benoemen, gebeurt dit door de algemene vergadering onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

RAAD VAN BESTUUR : De hiervoor aangestelde bestuurders, onmiddellijk in een raad van bestuur samengekomen, hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

a. wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur:

- de heer COLLA Etienne, voornoemde oprichter sub 1.

b. worden aangesteld als gedelegeerd-bestuurders:

- de heer COLLA Etienne, voornoemde oprichter sub 1;

- mevrouw MAHIEUX Jacqueline, voomoemde oprichter sub 2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FLEXMAIL

Adresse
FELIX DELHASSESTRAAT 20 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale