FLINT LAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLINT LAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.823.614

Publication

24/12/2014
ÿþ ~ 4 t mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





13

4227258*

neergelegdfQrrtvanqr:ai a~

15 OK 201z1

terfi$'1i~~'-'

j

aE'ruBSOi

it " u,,, r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr c~,~o . cee.3 .  /y

Benaming (voluit) : FLINT LAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 56

1000 Brussel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 12 december 2014, blijkt

dat . "

1.De naamloze vennootschap "HERMES BROWN Iir, met maatschappelijke zetel te 1000 BRUSSEL., Koloniënstraat 56, en ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen in het Rechtspersonenregister van Brussel onder ondememingsnummer 0890.572.539.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECTA REiM BVBA", met maatschappelijke zetel te 8790 WAREGEM, Franklin Rooseveitiaan 174, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen in het Rechtspersonen register van Kortrijk onder het nummer 0840.549.639.

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtings- akte te verlijden van de naamloze vennootschap "FLINT LAND", met zetel te Koloniënstraat 56, 1000 Brussel. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD-TWINTiGDUIZEND EURO (¬ 220.000,00); het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal integraal is geplaatst. De aandelen zijn in geld onderschreven en zijn voistort als volgt:

1. Door de naamloze vennootschap "HERMES BROWN Ir, voornoemd, ten belope van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00), ter vergoeding waarvan vijfenzestig (65) aandelen worden toegekend, welke alle behoren tot (en samen de totaliteit uitmaken van) de categorie van de Klasse A aandelen. Op deze aandelen werd de totaliteit, met name voormeld bedrag van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00), volstort. Deze aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met vijfenzestig (65).

2. Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RECTA REiM BVBA", voornoemd, ten beiope van zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00), ter vergoeding waarvan vijfendertig (35) aandelen worden toegekend, welke alle behoren tot (en samen de totaliteit uitmaken van) de categorie van de Klasse B aandelen. Op deze aandelen werd de totaliteit, met name voormeld bedrag van zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00), voistort. Deze aandelen zijn genummerd van zesenzestig (66) tot en met honderd (100). DOEL

' De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor die van derden:

- De handel in eigen onroerend goed met inbegrip van de activiteit als beroepskoper.

- De aankoop, de verkoop en de ontwikkeling van onroerende goederen.

- Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, vruchtgebruik, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, dit zowel in België als in het buitenland, evenals alle handel In verband met deze activiteiten.

- De exploitatie, in eigen beheer of via beheer door derden, in de ruimste zin van het woord, van onroerende

" goederen.

- De vennootschap kan aile opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van ondernemingen, alsook deze adviezen verlenen.

- De vennootschap kan aan andere vennootschappen of ondernemingen diensten verlenen op administratief, financieel, economisch of bestuursrechteriijk gebied.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan meerbepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België en in het buitenland,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

rACd 7 7.7

waarvan het doel analoog is aan het bare of die van dien aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag tevens alle leningen aangaan of toestaan, leningen en verbintenissen van verbonden vennootschappen of personen waarborgen en/of zekerheden in dit verband verschaffen, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen ' toepasselijk op krediet- en/of financiële instellingen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minimum 3 bestuurders, die op voordracht van de Klasse A Aandeelhouder en de Klasse B Aandeelhouder worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van zes (6) jaar, die ze te allen tijde kan ontslaan, en waarvan:

a) twee (2) bestuurders worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse A aandelen (de "Klasse A-Bestuurders"); en

b) één (1) bestuurder wordt gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen met een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse B aandelen (de "Klasse B-Bestuurder").

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In geval van vervanging van een Klasse A Bestuurder of een Klasse B-Bestuurder of, ingeval van vacature van het betrokken bestuurdersmandaat, hebben respectievelijk de houders van klasse A aandelen en de houders van klasse B aandelen het recht om minstens twee kandidaten voor te stellen als bestuurder om de vorige bestuurder te vervangen of om in de vacature van de vorige bestuurder te voorzien. In dergelijk geval wordt door de eerstvolgende algemene vergadering tot de definitieve benoeming overgegaan. Het aldus benoemde lid, brengt het mandaat van hem die hij opvolgt ten einde.

MACHTEN VAN DE RAAD

De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die door de wet , voorbehouden aan de algemene vergadering.

VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSVORDERINGEN

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar of een notaris en met inbegrip van aile handelingen van dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, waarvan één Klasse A-bestuurder en één Klasse B-bestuurder.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

CONTROLE

De controle van de financiële toestand van de vennootschap, van de Jaarrekeningen en van de conformiteit met het Wetboek van Vennootschappen en met de statuten, wordt aan één of meerdere commissarissen toevertrouwd, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, voor een periode van drie jaar.

De bezoldiging van de cornmissaris(sen) zal door de algemene vergadering bij elke benoeming worden vastgesteld.

BERAADSLAGINGEN

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer ten minste de helft van haar leden aanwezig of

" vertegenwoordigd is, waaronder steeds minstens één Klasse A-Bestuurder en één Klasse B-Bestuurder. Elk bestuurder mag aan één van zijn collega's of elk ander persoon, schriftelijk of door ieder ander

" communicatiemiddel die over een materieel support beschikt, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen bij : een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur en er in zijn naam en plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, en binnen de daartoe door artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen gestelde grenzen, kunnen de beslissingen van de Raad van Bestuur bij eenparig schriftelijk akkoord van de

bestuurders worden genomen. Dit akkoord van de bestuurders kan eveneens per afzonderlijke e-mail worden overgemaakt aan de voorzitter van Raad van Bestuur op voorwaarde dat een origineel ondertekend exemplaar ' van de besluitvorming per zelfde zending per gewone post aan de voorzitter Raad van Bestuur wordt verstuurd. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen mits eenparigheid van de door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders uitgebrachte stemmen.

SAMENSTELLING-MACHTEN

De algemene vergadering bestaat uit aile aandeelhouders die het recht hebben om te stemmen, hetzij zelf, hetzij via een aangestelde, met inachtneming van de wettelijke en statutaire verplichtingen.

De beslissingen genomen door de vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen " en zij die tegenstemmen,

a Voor ' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voor-s'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

INTËRIMDIVIDENDEN

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging

worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen,

zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen

tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

:OVERGANGS - SLOTBEPALINGEN

I.Benoeminci bestuurders

De comparanten verklaren om :

a. het aantal bestuurders vast te stellen op drie.

b. te benoemen als eerste bestuurders voor de langst door de wet toegelaten termijn, met name zes (6) jaar,

automatisch eindigend ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar tweeduizend

twintig 2020) gehouden zal worden:

(i) Als Klasse A - Bestuurders:

-de heer GALLE Marnix, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 22 juli 1963, wonende te 8300 Knokke-Heist,

Astridlaan 14;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `PATRAMARC', met maatschappelijke zetel te Bist

,162, 2610 Wilrijk, ingeschreven in het Register der Rechtspersonen van Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0882.703.760, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de

heer Marcel LE MOINE, woonachtig te Bist 162 bte 2, 2610 Wilrijk

ii)Als Klasse B - Bestuurder.

-de heer VANFLETEREN Kristof, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980, woonachtig te 8500 Kortrijk, Koning

Leopold III laan 21.

Het mandaat van bestuurder zal kosteloos uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Voomoemde bestuurders hebben schriftelijk ten aanzien van ondergetekende notaris bevestigd dat zij hun

opdracht aanvaarden en dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

II.Benoemino commissaris

De comparanten verklaren de hierna vermelde commissaris aan te stellen (voor de maximaal door de wet

toegelaten duurtijd van drie jaar, behoudens hernieuwing van diens mandaat): VGD bedrijfsrevisoren CVBA, te

1090 Jette, Burg. E. Demunterlaan 5, vertegenwoordigd door Peter Bruggeman, bedrijfisrevisor.

III. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op éénendertig december twee duizend

vijftien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar twee duizend zestien.

" IV.Bekrachticiing verbintenissen

" De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die sinds 1 januari 2013 voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, met in het bijzonder doch zonder beperking de verbintenissen voortvloeiende uit (I) de wederzijdse aan- en verkoopbelofte dd. 13 juni 2014, afgesloten met KULeuven, en uit de navolgende uitoefening (lichting) daarvan, (ii) de 'Project Management Overeenkomst' afgesloten op heden ' met Altfin Group Comm.VA, (iii) de 'Project Management Overeenkomst' afgesloten op heden met Hecta BVBA, (iv) de leningsovereenkomst afgesloten op heden met Hermes Brown Il NV en (v) de leningsovereenkomst afgesloten op heden met Hecta Reim BVBA.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. VOLMACHT

Bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan: "B-DOCS", naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, ondernemingsnummer 0876.368.373, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Ken Penne, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-1 alrschritt;

-1 gelijkvorming uittreksel

- 3 volmachten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
FLINT LAND

Adresse
KOLONIENSTRAAT 56 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale