FOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.954.294

Publication

12/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

.141 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- in

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111 IIUM0J1



Oridernemingsnr : 0837.954.294

Benaming

(voluit) : FOD BVBA

tverkort)

BRUSSEL

o f; ,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laskouterstraat 84/3, 1120 Neder-Over-Heembeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER, BENOEMEN ZAAKVOERDER, OVERDRACHT AANDELEN, OVERDRACHT EN ACCEPTATIE SCHULDEN

Tijdens de Algemene vergadering gehouden op 31/12/2012, worden de volgende beslissingen genomen:

Beslissing 1: Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, Ozcan Dogan, Burgerservicenr 2215028389 (NL), per 31 December 2012 te ontslaan ais zaakvoerder en hem volledige decharge te verlenen.

Beslissing 2: Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, Dhr, Dogan Ozbek, NN 790220.575-13, per 01 Januari 2013 te benoemen als zaakvoerder.

Beslissing 3: Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, dat FOD BV (KVK Den Haag nr 50561634) haar 93 aandelen overdraagt aan Dogan Ozbek, NN 790220.575-13, waarbij deze de aandelen aanvaardt, voor een bedrag van 500,00 euro. De betaling van de aandelen wordt gedaan in contacten op datum 31 december 2012.

Beslissing 4: Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, dat dhr Ozcan Dogan, Burgerservicenr 2215028389 (NL), zijn 93 aandelen overdraagt aan Dogan Ozbek, NN 790220.575-13, waarbij deze de aandelen aanvaardt, voor een bedrag van 500,00 euro. De betaling van de aandelen wordt gedaan in contacten op datum 31 december 2012,

Beslissing 5 : Met eenparigheid van stemmen wordt beslist, dat Dogan Ozbek, NN 790220.575-13 alle bekende of niet bekende schulden van FOD BVBA (dus ook de rekening courant zaakvoerder) accepteert per 01 Januari 2013. Koper verklaart de verkoper en de zaakvoerder hiervan geheel te vrijwaren. Aan verkoper wordt kwijting verleend van al deze schulden.

Dagan Ozbek

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1120 Neder-Over-Heembeek, Laskouter 84 bus 3

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 7 juli 2011 dat:

er een besloten vennootschap met beperkte aanspraakelijkheid werd opgericht door

. De Heer DOtáAN, Oman, geboren te Çayirli (Turkije) op 25 december 1976, wonende te 2533 JS 's Gravenhage (NI) Jan Luykenlaan 46, Nederlands verblijfsdocument nummer NLD82797752 en Nederlands burgerservice nummer 2388.57.906, hebbende de Turkse nationaliteit;

2. De besloten Vennootschap naar Nederlands recht "F.O.D. B.V.", met zetel te 2531 JE 's Gravenhage (NI), Hackfortstraat 27 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den haag (NI) onder dossiernummer 50561634.

Opgericht blijkens akte verleden voor Koch Notarissen te 's Gravenhage op 4 augustus 2010.

Vertegenwoordigd door haar directeur de heer DOGAN, Ozcan, geboren te Çayirli (Turkije) op 25 december 1976, wonende te 2533 JS 's Gravenhage (NI) Jan Luykenlaan 46, tot die functie benoemd na de oprichting, handelend overeenkomstig de statuten. Deze besloten vennootschap met beperkte aanspraakelijkheid werd opgericht onder de naam "FOD". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1120 Neder-Over-Heembeek, Laskouter 84 bus 3 .

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taalgebied door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het uitvoeren van diverse onderaannemingen.

Metaalbewerking en metaalbehandelingswerken.

Voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, onroerende leasing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap zal alle industriële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van aile derden. ln algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in buitenland. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard , welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111.111j11111!IIII111

1 8 3U1L° 101

~

Griffie

Ondernemingsnr : (4 3 ~ 35-9 2-(1

Benaming FOD

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen

waarnemen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af hetzij

7 juli 2011

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een

fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De verschijners verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten:

-door de Heer DOÔAN, Üzcan, wordt gekweten de som van drieduizend honderd euro

¬ 3.100,00

- door de Besloten Vennootschap "F.O.D B.V." wordt gekweten de som van drieduizend honderd euro

¬ 3.100,00

Samen : zesduizend tweehonderd euro ¬ 6.200,00

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder nominale waarde toegekend :

-aan de Heer DOÔAN, Ozcan, voornoemd, drieënnegentig

aandelen 93 -aan de Besloten Vennootschap F.O.D B.V. , voornoemd, drieënnegentig

aandelen 93

totaal : honderdzesentachtig aandelen : 186

De inschrijvers verklaren dat elk aandeel waarop werd ingetekend, gedeeltelijk volstort werd (één/derde) en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 8.200,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd reet of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag van de maand mei om 20 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en zal

eindigen op 31 december 2012.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden per 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Wordt tot zaakvoerder benoemd: de Heer DOcAN, Oman

Volgens artikel 13 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in

en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat het mandaat onbezoldigd is tot

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

-de notaris-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

samen neergelegd: afschrift akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FOD

Adresse
LASKOUTER 84, BUS 3 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale