FORMOVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORMOVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.877.292

Publication

08/04/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



;eRussEl

Griffa 7 MAR. 20U

Ondernemingsnr : o LE gde

Benaming

(voluit) : FORMOVIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Zavelput, 29

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op vijfentwintig maart tweeduizend en drie, dat :

1. de Heer Philippe Marcel José BOSMAN, geboren te Elsene, op veertien mei negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 1350 Orp-Jauche, rue de la Marne, 13, (...)

2. Mevrouw Louise Laura Carole Martin BOSMAN, geboren te Anderlecht, op vijfentwintig maart negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 6 Allée des Dahlias à 91320 Wissous (Frankrijk). (...)

3. Mevrouw Marine Blanche Clarisse BOSMAN, geboren te Anderlecht, op elf december negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 26, Boulevard Jean Jaures (Frankrijk). (..,)

4. Mevrouw Catherine Marguerite Berthe Gabrielle Marie Ghislaine de DECKER, geboren te Ukkel, op twee maart negentienhonderd zesenveertig, echtgenote van de Heer de BETHUNE André, wonende te 1450. Chastre, Rue Gaston Delvaux, 64, (...)

5 de Heer Paul Emmanuel Joseph Marie Ghislain de BETHUNE, geboren te Leuven op acht december: negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw van der DUSSEN de KESTERGAT Garance, wonende te Eisene (1050 Brussel), Dautzenbergstraat, 66 M. (...)

6. de Heer Jérôme Thomas Patrick Marie de BETHUNE, geboren te Leuven, op dertig augustus' negentienhonderd eenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw THOMAS Florence, wonende te Schaarbeek (1030 Brussel), Eugène Demolderlaan, 25. (..,)

7. de Heer Thomas Paul Bernard François de BETHUNE, geboren te Leuven, op achtentwintig juli negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van Mevrouwe DAMARAD Tatsiana, wonende te Etterbeek (1040, Brussel), de Chambérystraat, 49. (...)

8. de Heer André Gaston Thomas Marie Ghislain de BETHUNE, geboren te Leuven, op elf mei: negentienhonderd drieenveertig, echtgenoot van Mevrouw DE DECKER Catherine, wonende te 1450 Chastre,, Rue Gaston Delvaux, 64. (...)

Die, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, aan ondergetekende notaris het document hebben overhandigd voorgeschreven door artikel 215 van het Wetboek der Vennootschappen en de notaris verzocht hebben op authentieke wijze de statuten vast te stellen van een handelsvennootschap die zij oprichten, met vermelding dat gezegde vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt op de dag van neerlegging van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek der Vennootschappen.

Artikel 1  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De naam van de vennootschap luidt « FORMOVIES ».

Artikel 2 -- maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Zavelput, 29,

De zetel kan verplaatst worden naar iedere andere plaats in het Brussels-Hoofdstedelijk Gewest bij gewoon besluit van de zaakvoering die bevoegd is om op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. Bij besluit van de algemene vergadering kan de zetel verplaatst worden naar iedere andere plaats in België.

De vennootschap kan, bij gewoon besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, depots of bijkantoren vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3  doel

De vennootschap heeft tot doel: in België en in het buitenland, voor eigen rekening af voor rekening van derden of in deelneming met derden, rechtstreeks of met tussenkomst van dochtervennootschappen, iedere, conceptuele_of materiële verrichting met.beteekking_tot de productie_en/of_coproductie van audiovisuele.werken

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I

13 9036'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de ruime betekenis van het woord en het zoeken van investeerders die bereid zijn deel te nemen aan de financiering van de productie van audiovisuele werken, het beheer, het bestuur, de adviesverlening, consultancy, technische deskundigheid, assistentie, opleiding, marketing, vertegenwoordiging, bemiddeling en alle andere diensten in het algemeen op het gebied van financiering van de productie van audiovisuele werken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, rechtstreeks of met tussenkomst van dochtervennootschappen,

iedere conceptuele of materiële verrichting met betrekking tot het ontwerpen, ontwikkelen, creëren, de productie, de realisatie, de exploitatie, de distributie, de verkoop, de verhuur en alle andere diensten in het algemeen inzake audiovisuele werken en inzake de diversificatie van afgeleide producten en diensten in de ruime betekenis van het woord.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de ontwikkeling, aankoop, het beheer, de tegeldemaking, de huur of de toekenning van ieder handelsfonds, alle octrooien, vergunningen, fabrieks- en handelsmerken, know-how en alle andere intellectuele rechten in verband met voormeld doel.

De vennootschap kan eveneens aan derden alle middelen ter beschikking stellen (inclusief personeel en machines) nodig voor de verwezenlijking van haar doel, evenals alle gereedschap, meubels of installaties verhuren of verkopen die nodig zijn voor de productie en verspreiding van haar producten en hulpmiddelen of voor de uitoefening van hun activiteit.

De vennootschap kan bovendien overgaan tot de verkoop, distributie, verhuring, ruil, invoer, uitvoer van de ontwikkelde procédés en methodes die in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle onroerende verrichtingen, in de ruimste betekenis van het woord, met name de aankoop, verkoop, ruil, verkaveling, bouw, inrichting, promotie, verbouwing, horizontale en verticale splitsing, het plaatsen onder het regime van mede-eigendom, het bouwrijp maken, de exploitatie en tegeldemaking evenals de verhuring, onderverhuring, leasing, overdracht van huur en het beheer van gebouwde onroerende goederen of gronden en van roerende goederen, de tegeldemaking en het beheer van alle onroerende goederen en in het algemeen de uitvoering van alle onroerende verrichtingen, de studie en het uitvoeren van alle verrichtingen in verband met alle onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming in verband met het hierboven beschreven doel van de vennootschap,

In het algemeen kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel in verband staan of die van aard zijn de verwezenlijking van dit doe! rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enige andere wijze een belang nemen in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, analoog of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een functie van bestuurder of zaakvoerder waarnemen en als vereffenaar optreden. Artikel 4  duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. (...)

Artikel 5  maatschappelijk kapitaal

5.1. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend Euro (¬ 20.000,00), verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, verdeeld als volgt:

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten, kennen de aandelen dezelfde rechten en voordelen toe.

5.2. Wat betreft de uitoefening van de rechten toegekend aan de vennoten, erkent de vennootschap slechts één eigenaar per effect. In geval van splitsing van het eigendomsrecht worden de rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker met uitsluiting van iedere andere houder van zakelijke rechten op gezegd effect. Deze bepaling is van toepassing op de overdrachten van aandelen, de goedkeuringsprocedure, het recht van voorkoop, de volgplicht en het volgrecht.

5.3. De zaakvoering beslist op soevereine wijze over de opvraging van fondsen ter volstorting van het kapitaal. ledere gevraagde storting wordt verrekend met het geheel van de aandelen waarvan de vennoot houder is. De zaakvoering kan aan de vennoten toelating geven hun effecten vervroegd te volstorten; in dit geval bepaalt de zaakvoering de voorwaarden waaronder de vervroegde stortingen toegelaten zijn.

De vennoot die, na een termijn van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, niet voldoet aan de gevraagde stortingen, moet aan de vennootschap een interest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet, vanaf de datum van opeisbaarheid van de storting. Bovendien kan de zaakvoering, na een tweede kennisgeving die zonder resultaat is gebleven gedurende één maand, de aandelen van de in gebreke gebleven vennoot laten afkopen door een vennoot of derde die is aanvaard, overeenkomstig de statuten. De netto-opbrengst van de verkoop wordt verrekend met hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot, die het tekort dient bij te leggen of eventueel het teveel ontvangt. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd, blijft geschorst zolang deze stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan. De overdracht van de aandelen wordt getekend door de in gebreke gebleven vennoot of bij zijn ontstentenis door de zaakvoering, binnen de acht dagen na de aangetekende aanmaning door de zaakvoering verzonden aan de in gebreke gebleven vennoot. (...)

Artikel 10 - bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de vennootschap bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij dcor één of meerdere personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er meerdere vennoten, dan wordt de vennootschap bestuurd door minstens twee gevolmachtigden, al dan niet vennoten, De algemene vergadering kan gevolmachtigden ad hoc aanstellen,

De zaakvoerders worden benoemd voor een periode van vijf jaar, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders van wie het mandaat eindigt, blijven in functie zolang de algemene vergadering, om enigerlei reden, niet in hun vervanging voorziet. De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen of geschorst worden. In geval van schorsing dient een algemene vergadering bijeengeroepen te worden binnen drie maanden na de beslissing tot schorsing en indien de vergadering niet overgaat tot het ontslag van de zaakvoerder, eindigt de schorsing van rechtswege.

Artikel 11  bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

Iedere (of : de) zaakvoerder kan handelingen van dagelijks bestuur stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve die handelingen die de wet voorbehoudt voor de algemene vergadering en deze waarvoor een voorafgaandelijke beraadslaging van het college van zaakvoerders vereist is overeenkomstig de statutaire bepalingen.

Iedere (of : De) zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, ais eiser of als verweerder. Voor de verrichtingen die opgenomen zijn in artikel 12 van de statuten, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen handelend.

Alle bankverrichtingen en financiële verrichtingen, alle uitgaven van de vennootschap eisen de medehandtekening van twee leden van het college van zaakvoerders en/of door een mandataris ad hoc aangeduid door de raad van de zaakvoering,

Artikel 12  college van zaakvoerders

De zaakvoerders vormen samen het college van zaakvoerders.

Iedere beraadslaging of beslissing met betrekking tot één van de hierna opgesomde punten, bindt de vennootschap en is geldig indien dit werd voorafgegaan door een bijeenkomst van het college van zaakvoerders waarbij minstens twee/derden van de leden aanwezig zijn en indien de goedkeuring werd bekomen van de meerderheid van de stemmende leden:

-De delegatie van het dagelijks bestuur aan één of meerdere leden van het college of aan een derde

-De aanstelling van het accountantsbureau, van de accountant of van de revisor, gelast met het controleren van het werk van de deskundigen, benoemd zoals hierboven vermeld

-De benoeming of het ontslag van een lid van het management of van een kaderlid van de vennootschap en onder meer van de personen die als loontrekkende of zelfstandige vergoed worden voor de verkoop van de producten en diensten die door de vennootschap gecommercialiseerd worden, met inbegrip van de bezol d iging svoorwaarden

-Iedere essentiële wijziging van de rol en competenties van het management van de vennootschap

-ledere verbintenis van de vennootschap die boekhoudkundig komt onder de categorie diverse goederen en

diensten en méér dan ¬ 50.000,00 bedraagt

-Iedere zekerheidsstelling die de vennootschap voor méér dan 12 maanden verbindt

-Iedere vervreemding van het handelsfonds, geheel of gedeeltelijk, van de vennootschap

-Iedere beslissing die strategisch is voor de toekomst van de vennootschap, met name iedere beslissing die gevolgen kan hebben voor de commerciële, juridische en/of financiële haalbaarheid van de onderneming en eventueel haar rendabiliteit en/of voortbestaan in gevaar kan brengen.

Er inbegrepen alle beslissingen van onderaanneming van administratieve diensten of beheer.

Bovendien maakt het college van zaakvoerders het ontwerp van jaarrekening op dat ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de algemene vergadering en het beheersverslag.

Het college van zaakvoerders kiest onder zijn leden een Voorzitter. De Voorzitter moet het college van zaakvoerders minstens tweemaal per jaar bijeenroepen. Het college van zaakvoerders kan bijeengeroepen worden mits naleving van een termijn van vijf volle dagen, aan de hand van een faxbericht of via e-mail en in geval van hoogdringendheid, gemotiveerd door de Voorzitter, kan het college van zaakvoerders binnen een kortere termijn bijeenkomen en in geval van extreme hoogdringendheid, de dag zelf nog. Indien nodig kan het college van zaakvoerders vergaderen via videoconferentie of telefoonconferentie. Het college van zaakvoerders kan ook vergaderen op een wijze waarbij één of meerdere leden van het college in telefonische verbinding staat(staan) met het college.

Het college van zaakvoerders kan bijzondere bevoegdheden delegeren aan iedere gevolmachtigde. Artikel 13  vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd is, moet de rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of medewerkers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aanstellen, die gelast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De benoeming en beëindiging van de functie van vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels inzake bekendmaking als zou hij die functie in eigen naam en voor eigen rekening uitoefenen. (...) Artikel 15  toezicht op de vennootschap

Iedere vennoot individueel beschikt over de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissarissen; hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van deze laatste wordt gedragen door de vennootschap indien hij met het akkoord van de vennootschap werd aangesteld of indien de vergoeding ingevolge een rechterlijke beslissing door de vennootschap moet gedragen worden; in deze laatste gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Bovendien wordt een commissaris aangesteld, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Moet het toezicht op de vennootschap toevertrouwd worden aan een commissaris of neemt de vennootschap het besluit daartoe, dan wordt de commissaris benoemd voor een termijn van drie jaar en is hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

herbenoembaar door de algemene vergadering overeenkomstig de wettelijke voorschriften. De vergoeding van de commissaris bestaat uit een vast bedrag dat wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij de aanvang en voor de duur van zijn mandaat.

Artikel 16  algemene vergadering - bijeenkomst

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproepingsbrief. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering gehouden de volgende werkdag, andere dan een zaterdag.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan tekent hij diezelfde dag de jaarrekening voor goedkeuring.

Een buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van de vennoten die éénlvïjfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door een zaakvoerder. De oproepingsbrief vermeldt de dag orde en wordt aangetekend of door een ander middel van aangetekend schrijven verstuurd aan iedere vennoot minstens vijftien volle dagen voor de datum van de vergadering. Er is geen oproeping vereist als alle vennoten ermee instemmen om bijeen te komen.

De vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van het college van zaakvoerders. Ze benoemt een secretaris en één of twee stemopnemers. Samen vormen zij het bureau.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot die optreedt in haar plaats, worden opgenomen in een register dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Ze worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die dit vragen. De expedities, kopies of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder. (...)

Artikel 18  schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, kunnen de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering. (...)

Artikel 19  jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. (...)

Artikel 20  winstverdeling

Het positief saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, vormt de nettowinst.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet langer verplicht van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het is opnieuw verplicht indien, om enigerlei reden, de reserve aangetast wordt.

Het saldo van de winst van het voorbije boekjaar wordt verdeeld onder aile vennoten, naar evenredigheid van hun deelneming in het kaptaal, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering te beslissen over iedere andere bestemming, zoals hierna beschreven.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het winstoverschot; zij kan beslissen alle of een deel van dit overschot te gebruiken voor het aanleggen van een voorzieningsfonds of reservefonds, het over te dragen of aan te wenden voor de uitkering van tantièmes aan de zaakvoerders of er iedere andere bestemming aan geven.

De betaling van dividenden gebeurt op de plaatsen en tijdstippen vastgesteld door de algemene vergadering. (...)

Artikel 23  vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap om enigerlei reden en op eender welk tijdstip, gebeurt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van de mogelijkheid van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te stellen en hun bevoegdheden en vergoeding vast te stellen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de daartoe vereiste sommen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Indien niet alle aandelen in een gelijke verhouding werden volgestort, herstellen de vereffenaars, alvorens tot de verdelingen over te gaan, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de effecten die In een hogere mate zijn volgestort. Indien er geen aandelen zonder stemrecht zijn, wordt netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de aandelen die zij bezitten, waarbij ieder aandeel een gelijk recht toekent.

Indien er aandelen zonder stemrecht zijn, wordt het netto-actief bij voorrang aangewend voor de terugbetaling van het bedrag van de inbreng in kapitaal, desgevallend vermeerderd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht,

Vervolgens wordt het saldo aangewend voor de terugbetaling van het bedrag van de inbreng in kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De

liquidatieboni worden gelijk verdeeld onder de houders van aandelen van beide categorieën, naar

verhouding van hun deelneming in het kapitaal. (...)

HOOFDSTUK VIII INSCHRIJVING  STORTING

De honderd aandelen worden thans onderschreven tegen de prijs van tweehonderd Euro, hetzij tegen

fractiewaarde ais volgt.

De Heer Philippe BOSMAN, het vruchtgebruik van vijftig aandelen van categorie A,

genummerd van 1 tot 50 50A USF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mevrouw Louise BOSMAN, de blote eigendom van vijfentwintig aandelen,

genummerd van 1 tot 25 25A NP Mevrouw Marine BOSMAN, de blote eigendom van vijfentwintig aandelen,

genummerd van 26 tot 50 25A NP Mevrouw Catherine de DECKER, het vruchtgebruik van achtenveertig aandelen,

genummerd van 51 tot 98 48 USF De Heer Paul de BETHUNE, de blote eigendom van zestien aandelen,

genummerd van 51 tot 66 16 NP De Heer Jérôme de BETHUNE, de blote eigendom van zestien aandelen,

genummerd van 67 tot 81 16 NP De Heer Thomas de BETHUNE, de blote eigendom van zestien aandelen

genummerd van 82 tot 98 16 NP De Heer André de BETHUNE, de volle eigendom van twee aandelen

genummerd van 99 tot 100 2 PP

Totaal: 100 aandelen 100

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop aldus is ingeschreven, volstort zijn ten belope van minstens één/vijfde, door een storting in speciën, uitgevoerd bij de Bank ING op rekeningnummer 363-1181754-43 geopend in naam van de vennootschap in oprichting, zodat de vennootschap vanaf heden een bedrag van twintigduizend Euro ter beschikking heeft,

Een attest van de inbewaringnemede instelling de dato 25 maart 2013 blijft in bewaring bij de Notaris. IALGEMENE VERGADERING

Thans, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten de algemene vergadering te vormen teneinde de eerste algemene jaarvergadering vast te stellen evenals het eerste boekjaar en over te gaan tot de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder en van de commissaris,

De algemene vergadering beslist bij eenparigheid van stemmem

1, Eerste algemene jaarvergadering.

De eerste algemene jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend vijftien.

2. Boekjaar,

Het eerste boekjaar start op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

3. Zaakvoering,

De algemene vergadering stelt het aantal zaakvoerders vast op twee en benoemt als zaakvoerder Mevrouw Catherine de DECKER en de Heer Philippe BOSMAN voor een periode van vijf jaar en die eindigt bij de algemene gewone vergadering van het jaar 2018; zij aanvaarden hun mandaat.

Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerders is onbezoldigd en hun vergoeding wordt vastgesteld zonder dat de notaris aanwezig is.. De vennootschap zal vertegenwoordigd worden overeenkomstig de bepalingen van artikel 11 van de statuten, (...)

4. Commissaris.

De algemene vergadering beslist geen commissaris te benoemen aangezien de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van artikel 141, 2° van het Wetboek der Vennootschappen. (...)

Il, ZAAKVOERING

De zaakvoerder geeft volmacht aan de Heer Jean Francois Angeletti, te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Jean Deraeckstraat 85, met recht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten voor de inschrijving van de vennootschap die thans is opgericht bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Ondernemingsloket, desgevallend bij het Rechtspersonenregister te Brussel en bij de B.T.W.-administratie en andere. Daartoe heeft de gevolmachtigde alle bevoegdheden om alle akten, stukken, formulieren en ' documenten te ondertekenen. (..,)

Voor eensluidend uitreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 6 volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

IIIItgWIWFWW BRUXELLES

2 MAR. 2013





N° d'entreprise : o 21( t~ Dénomination

(en entier) : FORMOVIES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : 1000 Bruxelles, Rue de la Sablonnière, 29

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :CONSTITUTION

il résulte d'un acte déposé avant enregistrement et dressé devant Maître Sophie Maquet, Notaire associé à Bruxelles en date du vingt-cinq mars deux mille treize, que :

1. Monsieur Philippe Marcel José BOSMAN, né à Ixelles, le quatorze mai mil neuf cent cinquante-trois, demeurant à 1350 Orp-Jauche, rue de la Marne, 13. (...)

2. Madame Louise Laura Carole Martine BOSMAN, née à Anderlecht le vingt-cinq mars mil neuf cent quatre-vingt-cinq, demeurant à 6 Allée des Dahlias à 91320 Wissous (France). (...)

3. Madame Marine Blanche Clarisse BOSMAN, née à Anderlecht le onze décembre mil neuf cent quatre-vingt-deux, demeurant à 26, Boulevard Jean Jaures (France). (...)

4. Madame Catherine Marguerite Berthe Gabrielle Marie Ghislaine de DECKER, née à Uccle le deux mars mil neuf cent quarante-six, épouse de Monsieur de BETHUNE André, demeurant à 1450 Chastre, Rue Gaston Delvaux, 64. (...)

5, Monsieur Paul Emmanuel Joseph Marie Ghislain de BETHUNE, né à Leuven le huit décembre mil neuf, cent soixante-sept, époux de Madame van der DUSSEN de KESTERGAT Garance, demeurant à Ixelles (1050 Bruxelles), Rue Dautzenberg, 66 M. (.,.)

6. Monsieur Jérôme Thomas Patrick Marie de BETHUNE, né à Leuven le trente août mil neuf cent septante et un, époux de Madame THOMAS Florence, demeurant à Schaerbeek (1030 Bruxelles), Avenue Eugène Demolder, 25. (.,.)

7. Monsieur Thomas Paul Bernard François de BETHUNE, né à Leuven le vingt-huit juillet mil neuf cent septante-quatre, époux de Madame DAMARAD Tatsiana, demeurant à Etterbeek (1040 Bruxelles), Rue de Chambéry, 49. (...)

8. Monsieur André Gaston Thomas Marie Ghislain de BETHUNE, né à Leuven le onze mai mil neuf cent quarante-trois, époux de Madame DE DECKER Catherine, demeurant à 1450 Chastre, Rue Gaston Delvaux, 64. (... )

Lesquels, présent et représenté comme dit, ont remis au Notaire soussigné le document prescrit par l'article, 215 du Code des Sociétés et requis de constater authentiquement tes statuts d'une société commerciale qu'ifs constituent comme suit, étant précisé que ladite société n'aura la personnalité juridique qu'à dater du dépôt du présent acte au greffe du Tribunal de Commerce conformément à l'article 2 § 4 du Code des Sociétés.

Article 1  dénomination

La société adopte la forme d'une société privée à responsabilité limitée. Elle est dénommée « FORMOVIES

».

Article 2  siège social

Le siège social est établi à 1000 Bruxelles, Rue de la Sablonnière, 29.

Il peut être transféré partout ailleurs en région de Bruxelles capitale par simple décision de la gérance qui a tous pouvoirs aux fins de faire consta-ter authentiquement la modification des statuts qui en résulte. 11 peut être transféré partout ailleurs en Belgique par délibération de l'assemblée gé-nérale.

La société peut, par simple décision de la gérance, établir des sièges administratifs, agences, ateliers, dépôts ou succursales en Belgique et à l'étranger.

Article 3  objet social

La société a pour objet : tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre ou pour compte de tiers ou en participation avec ceux-ci, directement ou par l'entremise de filiales, toute opération conceptuelle ou matérielle, relative à la production et/ou à la coproduction d'oeuvres audiovisuelles au sens large du terme et à la, recherche d'investisseurs disposés à participer au financement de la production d'oeuvres audiovisuelles, la:

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gestion, le manage-ment, le conseil, la consultance, l'expertise technique, l'assistance, la formation, le marketing, la représentation, l'intermédiation et tous autres services en général dans le domaine du financement de la production d'oeuvres audio-visuelles.

La société a également pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre, pour compte de tiers, ou en participation avec des tiers, direc-tement ou par l'entremise de filiales, toute opération conceptuelle ou matérielle relative à la conception, le développement, la création, la production, la réalisation, l'exploitation, la distribution, la vente, la location et tous autres services en général en matière d'oeuvres audiovisuelles et en matière de diver-sification de produits et de services dérivés au sens large.

La société a également pour objet le développement, l'achat, la vente, la gestion, la mise en valeur, la prise en location ou l'attribution de tous fonds de commerce, tous brevets, licences, marques de fabrique et de commerce, de kncw-how et tous autres droits intellectuels relatifs à l'objet social précité.

La société pourra également mettre à la disposition de tiers tous moyens (en ce compris la mise à disposition de personnel et de machines) nécessaires à la réalisation de son objet, ainsi que louer ou vendre tout matériel, meuble ou installation nécessaire à la production et la diffusion de ses produits et supports ou à l'exercice de leur activité.

La société pourra en outre réaliser la vente, la distribution, la location, l'échange, l'import, l'export des procédés produits et méthodes ayant un rapport avec son objet social.

La société a également pour objet toutes opérations immobilières généralement quelconques, dans le sens le plus large, notamment l'achat, la vente, l'échange, le lotissement, la construction, l'aménagement, la promotion, la trans-formation, la division horizontale et verticale, la mise sous le régime de la co-propriété, la viabilisation, l'exploitation et la mise en valeur ainsi que la location, la sous-location, le leasing, la cession de bail et la gestion d'immeubles

bâtis ou de terrains et de meubles, la mise en valeur et la gestion de tous biens immeubles et en général l'exécution de toutes opérations immobilières, l'étude et l'exécution de toute opération en relation avec tout droit immobilier par nature, par incorporation ou par destination en lien avec son objet social précisé ci-avant,

La société peut, d'une façon générale, accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui seraient de nature à en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement sa réalisation.

Elle peut s'intéresser par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière dans toutes affaires, entreprises, associations ou sociétés ayant un objet identique, analogue ou connexe au sien ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise, à lui procurer des matières premières ou à faciliter l'écoulement de ses produits.

La société peut exercer un mandat d'administrateur ou gérant, et être liquidateur.

Article 4  durée

La société est constituée pour une durée illimitée. (...)

Article 5  capital social

5,1. Le capital social est fixé à la somme de vingt mille euros (20.000,00 ¬ ), divisé en 100 parts sociales, sans désignation de valeur nominale, numérotées de 1 à 100, réparties comme suit :

Sauf dispositions contraires des statuts, les parts sociales confèrent les mêmes droits et avantages.

5.2. La société ne reconnaît, en ce qui concerne l'exercice des droits accordés aux associés, qu'un seul propriétaire pour chaque titre. En cas de démembrement du droit de propriété, les droits sont exercés par l'usufruitier à l'exclusion de tout autre titulaire de droits réel sur ledit titre, la présente dis-position étant applicable pour les cessions de parts, procédure d'agrément, droit de préemption, devoir et droit de suite.

5.3. Les appels de fonds en vue de libérer le capital sont décidés souverainement par la gérance. Tout versement appelé s'impute sur l'ensemble des parts sociales dont l'associé est titulaire. La gérance peut autoriser les associés à libérer leurs titres par anticipation; dans ce cas, elle détermine les conditions auxquelles les versements anticipés sont admis.

L'associé qui, après un préavis d'un mois, signifié par lettre recommandée, est en retard de satisfaire aux versements doit bonifier à la société un intérêt calculé au taux de l'intérêt légal, à dater du jour de l'exigibilité du versement. La gérance peut, en outre, après un second avis resté sans résultat pendant un mois, faire racheter par un associé ou par un tiers agréé s'il y a lieu, conformément aux statuts, les parts sociales de l'associé défaillant. Le produit net de la vente s'impute sur ce qui est dû par l'associé défaillant, lequel reste tenu de la différence ou profite éventuellement de l'excédent. L'exercice du droit de vote afférent aux parts sociales sur lesquelles les versements n'ont pas été opérés est suspendu aussi longtemps que ces versements, régulièrement appelés et exigibles, n'ont pas été effectués. Le transfert des parts sociales sera signé par l'associé défaillant ou à son défaut par la gérance dans les huit jours de la sommation recommandée qu'elle lui aura adressée. (...)

Article 10 - gestion

Tant que la société ne comporte qu'un seul associé, elle est gérée soit par l'associé unique, soit par une ou plusieurs personnes, associées ou non, nommées avec ou sans limitation de durée, soit dans les statuts, soit par l'associé unique agissant en lieu et place de l'assemblée générale.

En cas de pluralité d'associés, la société est administrée au moins par deux mandataires, associés ou non. L'assemblée générale peut désigner des mandataires ad hoc,

Les gérants sont nommés pour une période de cinq ans sauf décision contraire de l'assemblée générale.

Les gérants dont le mandat est terminé restent en fonction aussi longtemps que l'assemblée générale, pour quelque raison que ce soit, ne pourvoit pas à leur remplacement. Les gérants peuvent à tout moment être révoqués ou suspendus par l'assemblée générale. En cas de suspension, une assemblée générale doit être

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

réunie dans les trois mois de la décision de suspension et si elle ne prononce pas la révocation du gérant, la mesure de suspension prend lin de plein droit

Article 11  pouvoirs du (des) gérant(s)

Chaque (ou : ie) gérant peut accomplir les actes de gestion journalière nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social de la société, sauf ceux que !a loi réserve à l'assemblée générale et ceux qui nécessitent une délibération préalable du conseil de gérance conformément aux dispositions statutaires.

Chaque (ou ; Le) gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice, soit en demandant, soit en défendant. Pour les actes visés à l'article 12 des statuts, la société est valablement représentée par deux Gérants agissant conjointement.

Toutes les opérations bancaires et financières, toutes les dépenses effectuées par la société, exigent la co-signature de deux membres du conseil de gérance et/ou d'un mandataire ad hoc désigné par le conseil de gérance..

Article 12  conseil de Gérance

Les gérants constituent ensemble le conseil de gérance.

Toute délibération ou résolution relative aux questions ci-après ne liera la société et ne sera valide que si elle a été précédée d'une délibération du conseil de gérance réunissant au moins les deux tiers de ses membres et approuvée par la majorité des membres votants

-La délégation de la gestion journalière à un ou plusieurs membres du conseil ou à un tiers

-La désignation du bureau d'expertise comptable, de l'expert - comptable ou du réviseur chargé d'auditer et de contrôler le travail des experts désignés comme indiqué ci-avant

-La nomination ou la révocation d'un membre du management ou d'un cadre de la société et notamment des personnes appointées comme salariées ou indépendantes, à la vente des produits et services commercialisés par !a société, en ce compris les conditions de rémunérations

-Toute modification essentielle du rôle et des compétences du management de la société

-Tout engagement de la société dans une dépense catégorisée comptablement en biens et services divers impliquant un montant supérieur à 50.000,00 euros

-Toute constitution de garanties qui engagent la société pour une durée supérieure à 12 mois

-Toute aliénation de tout ou partie du fonds de commerce de la société

-Toute décision considérée comme stratégique pour l'avenir de la société, c'est-à-dire toute décision susceptible d'engager la viabilité commerciale, juridique et/ou financière de l'entreprise et éventuellement de mettre en péril sa rentabilité et/ou sa pérennité,

Y compris toute décision de sous-traitance de services administratifs ou de gestion

En outre, le conseil de gérance arrête les projets de comptes annuels soumis à l'approbation de l'assemblée générale et rédige un rapport de gérance.

Le conseil de gérance élit en son sein un Président. Celui-ci est tenu de convoquer le conseil de gérance au moins deux fois par an. Le conseil de gérance peut être convoqué moyennant préavis de cinq jours francs par fax ou par mail et en cas d'urgence motivée par le Président, il peut être réuni dans un délai plus rapproché voire en cas d'extrême urgence, dans la journée. Au besoin, la réunion du conseil de gérance peut se dérouler en vidéo-conférence ou par conférence téléphonique. Le conseil de gérance peut également se réunir, un membre ou plus de ce dernier étant en correspondance téléphonique avec le conseil.

Il peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

Article 13  représentant permanent

Lorsqu'une personne morale est nommée gérant, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent, personne physique, chargé de l'exécution de cette mis-sion au nom et pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre. (...)

Article 15  contrôle de la société

Chaque associé a individuellement les pouvoirs d'investigation et de contrôle des commissaires ; il peut se faire représenter par un expert-comptable. La rémunération de ce dernier n'incombe à la société que s'il a été désigné avec son accord ou si cette rémunération a été mise à sa charge par décision judiciaire ; en ces derniers cas, les observations de l'expert-comptable sont communiquées à la société.

En outre, il est procédé à la nomination d'un commissaire, sauf décision contraire de l'assemblée générale. Si le contrôle de la société doit être confié à un commissaire, ou si la société elle-même prend cette décision, le commissaire sera nommé pour un terme de trois ans renouvelable par l'assemblée générale suivant les prescriptions légales. Ses émoluments consisteront en une somme fixe établie au début et pour la durée du mandat par l'assemblée générale.

Article 16  Assemblée générale - réunion

L'assemblée générale ordinaire des associés se tient le dernier vendredi du mois de mai de chaque année à dix-huit heures soit au siège social, soit en tout autre endroit désigné dans !a convocation. Si ce jour est férié, l'assemblée est remise au plus prochain jour ouvrable, autre qu'un samedi,

S'il n'y a qu'un seul associé, c'est à cette même date qu'il signe pour approbation les comptes annuels. L'assemblée générale se réunit extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou sur la demande d'associés représentant le cin-quième du capital.

Les assemblées générales extraordinaires se tiennent à l'endroit indiqué dans les convocations.

Les assemblées générales sont convoquées par un gérant. Les convocations contiennent l'ordre du jour et sont faites par lettre recommandée ou par autre envoi avec accusé de réception, adressé à chaque associé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

quinze jours francs au moins avant l'assemblée ; elles ne sont pas nécessaires lorsque tous les associés consentent à se réunir.

L'assemblée est présidée par le Président du Conseil de gérance. Elle nomme un secrétaire et un ou deux scrutateurs. Ensemble, ils constituent le bureau.

Les procès-verbaux de l'assemblée générale ou de l'associé unique agissant en ses lieu et place sont consignés dans un registre tenu au siège social. Ils sont signés par les membres du bureau et par les associés présents qui le demandent. Les expéditions, copies ou extraits sont signés par un gérant. (...)

Article 18  décision par écrit

A l'exception des décisions qui doivent être passées par un acte authentique, les associés peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale, (...) Article 19  comptes annuels

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre. (...)

Article 20  répartition des bénéfices

L'excédent favorable du compte de résultats, déduction faite des frais généraux, charges et amortissement, résultant des comptes annuels approuvés, constitue le bénéfice net.

Sur ce bénéfice, il est prélevé annuellement cinq pour cent pour la formation du fonds de réserve légale ; ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve atteint le dixième du capital. Il redevient obligatoire si, pour une cause quelconque, la réserve vient à être entamée.

Le solde du bénéfice de l'exercice écoulé est réparti entre tous les associés, au prorata de leur participation dans le capital, sous réserve du droit de l'assemblée générale de décider de toute autre affectation, comme prévu ci-après.

L'assemblée générale décide de l'affectation du surplus du solde du bénéfice ; elle peut décider d'affecter tout ou partie de ce surplus à la création de fonds de prévision ou de réserve, de le reporter à nouveau ou de l'affecter à des tantièmes à la gérance ou de lui donner toute autre affectation.

Le payement des dividendes a lieu aux endroits et aux époques déterminés par l'assemblée générale. (...) Article 23  liquidation

En cas de dissolution de la société pour quelque cause que ce soit et à quelque moment que ce soit, la liquidation s'opère par le ou les gérants en exercice, sous réserve de la faculté de l'assemblée générale de désigner un ou plusieurs liquidateurs et de déterminer leurs pouvoirs et leurs émoluments.

Après apurement de tous les frais, dettes et charges de la liquidation ou consignation des sommes nécessaires à cet effet, l'actif net est partagé entre les associés.

Si les parts ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de procéder aux répartitions, rétablissent l'équilibre soit par des appels de fonds complémentaires à charge des titres insuffisamment libérés, soit par des remboursements préalables en espèces au profit des titres libérés dans une proportion supérieure. S'il n'existe pas de part sans droit de vote, l'actif net est partagé entre les associés en proportion des parts qu'ils possèdent, chaque part conférant un droit égal.

S'il existe des parts sans droit de vote, l'actif net servira par priorité à rembourser le montant de l'apport en capital augmenté, le cas échéant, de la prime d'émission des parts sans droit de vote.

Ensuite, le solde servira à rembourser le montant de l'apport en capital augmenté, le cas échéant, de la prime d'émission des parts avec droit de vote.

Le boni de liquidation sera réparti également entre les titulaires de parts des deux catégories, proportionnellement à leur participation dans le capital. (...)

CHAPITRE VIII SOUSCRIPTION  LIBERATION

Les cent parts sociales sont à l'instant souscrites au prix de deux cents Euros, soit au pair comptable comme suit :

Monsieur Philippe BOSMAN, l'usufruit de cinquante parts sociales

numérotées de 1 à 50 50A USF Madame Louise BOSMAN, la nue-propriété de vingt-cinq parts sociales

numérotées de 1 à 25 25A NP Madame Marine BOSMAN, la nue-propriété de vingt-cinq parts sociales,

numérotées de 26 à 50 25A NP Madame Catherine de DECKER, l'usufruit de quarante-huit parts sociales

numérotées de 51 à 98. 48 USF Monsieur Paul de BETHUNE, la nue-propriété de seize parts sociales

numérotées 51 à 66 16 NP Monsieur Jérôme de BETHUNE la nue-propriété de seize parts sociales

numérotées 67 à 81 16 NP Monsieur Thomas de BETHUNE la nue-propriété de seize parts sociales

numérotées 82 à 98 16 NP Monsieur André de BETHUNE la pleine propriété

de deux parts sociales numérotées 99 et 100 2PP

Ensemble cent parts sociales 100

Les comparants déclarent et reconnaissent que chacune des parts sociales ainsi souscrites, est libérée à concurrence d'un cinquième au moins, par un versement en espèces qu'il a effectué auprès de la Banque ING en un compte numéro 363-1181754-43 ouvert au nom de la société en formation, de sorte que la société a, dès à présent, de ce chef à sa disposition une somme de vingt mille euros,

Volet B - Suite

Une attestation de l'organisme dépositaire en date du 25 mars 2013 demeure conservée parle Notaire.

LASSEMBLEE GENERALE

Et à l'instant, la société étant constituée, les associés déclarent se constituer en assemblée générale aux

fins de fixer la première assemblée générale annueile, le premier exercice social, procéder à la nomination du

gérant non statutaire et du commissaire.

A l'unanimité, l'assemblée décide

1. Première assemblée générale annuelle.

La première assemblée générale annuelle sera fixée au dernier vendredi du mois de mai deux mille quinze.

2, Exercice social.

Le premier exercice social commencé ce jour se clôturera le trente et un décembre deux mille quatorze.

3. Gérance

L'assemblée décide de fixer le nombre de gérants à deux et d'appeler à ces fonctions Madame Catherine de DECKER et Monsieur Philippe BOSMAN pour une durée de cinq ans qui prend fin lors de l'assemblée générale de l'année 2018, qui acceptent.

Le mandat des gérants ainsi nommés est gratuit, la rémunération est fixée hors la présence du Notaire. La représentation de la société sera exercée conformément à l'article 11 des statuts, (...)

4. Commissaire

L'assemblée décide de ne pas nommer de commissaire, la société ré-pondant aux critères prévus par l'article 141, 2° du Code des Sociétés. (...)

Il. GERANCE

Le conseil de gérance donne tous pouvoirs et mandats à Monsieur Jean Francois Angeletti, à 1150 Wotuwe Saint Pierre, 85 rue Jean Deraeck avec droit de substitution, afin d'entreprendre toutes les démarches nécessaires liées à l'immatriculation de la société présentement constituée à la Banque Carrefour des Entreprises, au Guichet d'Entreprise, le cas échéant au Registre des Personnes Morales de Bruxelles et auprès des Administrations de la T,V.A. et autres. A cette fin, le mandataire a le pouvoir de signer tous actes, pièces, _ formulaires et documents.

Pour extrait conforme

Sophie Maquet - Notaire associé

Déposées en même temps :1 expédition, 6 procurations.

T

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

Coordonnées
FORMOVIES

Adresse
RUE DE LA SABLONNIERE 29 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale