FRENSHIP CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRENSHIP CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.818.962

Publication

10/04/2014
ÿþVoor-behoudl

aan he

Beigisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MM Wou! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

3 1 MAR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr 5c./9 34 , 13GL,

Benaming

(voluit) : FRENSHIP CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel 1030 BRUSSEL, SAFFIERSTRAAT 17

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 26 maart 2014, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1, Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam FRENSHIP CONSULTING, met

zetel te 1030 Brussel, Saffierstraat 17, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

1/ De heer FOSSION Gregory Marie Axel Marcel, geboren te Leuven op 28 juli 1977, echtgenoot van mevrouw MAST Catherine, nagenoemd, wonende te 1030 Schaerbeek, Saffierstraat 17, die nog 12.276,00 Euro dient te volstorten;

2/ Mevrouw MAST Catherine André Michel Anne, geboren te Gent op 18 oktober 1978, echtgenoot van de heer FOSSION Gregory, voornoemd, wonende te 1030 Schaarbeek, Saffierstraat 17, die nog 124,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro waarop 6.200,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij KBC Bank op

rekeningnummer BE91 7350 3560 7876.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalendedaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

5. Reserves  winst vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven..

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennoot-ischap en treedt namens haar op ln en buiten

rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: De heer FOSSION Gregory.

7, Doel

De vennootschap heeft tot doei:

- Het verlenen van bijstand, consultancy en adviezen In het algemeen en in verscheidene sectoren aan overheidsinstanties, individuen, bedrijven en hun leidinggevenden, daaronder mede begrepen de verlening van bijstand op gebied van juridische, financiële, technische, commerciële en administratieve aard, communicatie, human ressources en aile aanverwante vraagstukken.

Het voeren van algemeen management ln de ruimste zin van het woord.

- Het geven van cursussen, opleidingen, organiseren van seminaries, schrijven van artikels of andere vormen van publicaties in verband met hoger genoemde activiteiten.

[i

11111NRell

Op de laatste blz. van i,jjii B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het waarnemen van mandaten van zaakvoerder, !id van het directie- of enig ander comité en bestuurder van vennootschappen alsook het dagelijks bestuur waarnemen van een vennootschap en een vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, in rechte vertegenwoordigen.

Onroerend goed activiteiten, zoals aan- en verkoop van onroerende goederen, huren en verhuren onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, met inbegrip van het bouwen, laten bouwen, verbouwen, laten verbouwen en valoriseren van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten gerelateerd aan de exploitatie van onroerende goederen en goederen die met onroerende goederen gelijkgesteld zijn.

- Het uitbouwen en beheren van een roerend goed patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, kunst en rechten, van welke aard ook, daaronder begrepen het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-Commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zat haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

- Zich ook toeleggen op alle administratieve, juridische, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen, zoals het ter beschikking stellen van ruimten en accommodatie door het duren, verhuren, kopen en verkopen van immobiliën en roerende goederen alsook het vergemakkelijken van aile hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn.

- Bij wijze van inbreng, opsiorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of Vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- Zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden Verschaffen.

- Het aanleggen, het zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van effecten, aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-inoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CD SERVICE CENTER, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, RPR van Antwerpen nummer 0414.470.211 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FRENSHIP CONSULTING

Adresse
SAFFIERSTRAAT 17 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale