FRONTART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRONTART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.894.266

Publication

15/01/2013
ÿþmod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

6 4 JAN. 2013

Griffie

1811111

*13009256*

Ondememingsnr : 050g 32 ÿ 66"-

Benaming : FrontArt U II

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werfkaai 19

1000 Brussel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 2 januari 2013, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "FrontArt".

1) Vennoten-oprichters

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ecamp Holding", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Weefkaai 19 en met ondernemingsnummer BTW BE 844.827,438.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam "FrontArt".

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Werfkaai 19.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

" van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft als doel:

Het drijven van een onderneming in integraal onderhoud, reiniging en onderhoud gevelelementen alsmede projectmanagement, met al hetgeen daartoe behoort of daartoe dienstig is, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitvoeren of laten uitvoeren van alle voegwerken,, gevelwerken, restauratie- en verbouwingswerken in het bouwbedrijf en in de burgerlijke bouwkunde.

De vennootschap kan deelnemen in, het bestuur voeren over of zich op andere wijze interesseren bij andere vennootschappen of ondernemingen met gelijk of aanverwant doel, alsmede meewerken in het financieren van of instaan  op welke wijze ook , voor schulden van andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag ook optreden voor eigen rekening of voor rekening van derden. De vennootschap mag ook bestuursmandaten waarnemen in andere rechtspersonen. De vennootschap heeft ook tot doel de aan- en verkoop, de huur- en verhuur of uitbating van onroerende goederen, alsmede het oprichten van gebouwen.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van deze woorden, alsmede alle industriële, handels-en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, daarin begrepen octrooien en vergunningen verwerven en vervreemden, die zich rechtstreeks en of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of uitbreiden ervan bevorderen; dit alles in zowel binnenais buitenland.

Zij mag participaties nemen in alle soortgelijke zaken.

5) Maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

`

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2,1

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100Ste) ieder,

6) lnschriivinq op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ecamp Holding", ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de aandelen werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ecamp Holding" gestort in speciën voor een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR). Zodat er thans een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE50 7350 3227 4918 geopend bij de naamloze " vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op achtentwintig december tweeduizend en twaalf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd, mevrouw CAMP Ellen, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de iaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dag van de maand mei om negen (9.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de tweede dag van de maand mei tweeduizend veertien om negen (9.00) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - Ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti ¢~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte dd. 2 januari 2013.

mod 2,1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRONTART

Adresse
WERFKAAI 19 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale