G.P. ASSOCIATES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.P. ASSOCIATES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.416.023

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II ~I





BRU

2GriffieJAN2014

0807416023

G.P. Associates

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Brussel (district 2), Emile Bockstaeliaan 325

Omwerking van de statuten - Aanneming en opstellen van de tekst van de statuten in het Frans en in het Nederlands

Uit een akte verleden voor Meester Lorette ROUSSEAU, notaris, geassocieerd notaris te Sint-Joost-ten-Node, op drieëntwintig oktober tweeduizend en dertien, niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennoostchap met beperkte aansprakelijkheid G.P. Associates" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen

1, Bekrachtiging van de overbrenging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 3071 Erps-. Kwerps, Eikenstraat 27 naar Brussel (district 2), Emile Bockstaellaan 325, beslissing van het beheer van 25 mei 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 septembre 2012, onder nummer 20120927-160830, voorlasnog niet authentiek vastgesteld.

Bijgevolg, beslissing artikel 2 van de statuten te wijzigen.

2. Beslissing de statuten van de vennootschap om te werken, en de tekst van de statuten in het Frans en in het Nederlands aan te nemen en op te stellen, en dit met vervanging van de huidige Nederlandse tekst door de nieuwe Franse en Nederlandse tekst, rekening houdend dat ingeval van tegenstrijdigheid tussen de twee versies, de Franstalige versie zal primeren, en waar uit de nieuwe Nederlandse tekst blijkt dat

- RECHTSVORM EN BENAMING : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G.P, Associates".

- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Brussel (district 2), Emile Bockstaellaan 325.

- DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- de uitvoering van alle studies en werken van technische bijstand, juridisch, financieël, commercieël, administratief of van beheer voor rekening van vennootschappen of van organismen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een deelneming in bezit houdt of voor rekening van derde;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks aan publiciteit verbonden zijn onder alle vormen en; namelijk, de studie, de ontwikkeling, de uitwerking, het in het werk stellen en de uitvoering van plannen en publiciteitscampagnes en van alle publiciteitsmiddels en van het beheer en het toezicht van de publiciteitsbudgetten;

- de organisatie en de uitvoering van opleidingen van gymnastiek, aquagym, aërobic, psychomotriciteit;

- de organisatie en uitvoering van opleidingen van relaxotherapie, sophrologie, seminaries, gastkamers, enz...;

- hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met deze, alle onroerende verrichtingen van welke aard ook en namelijk, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, makelarij, de verkaveling, de omvorming, het bouwen, de opwaardering, de exploitatie en het beheer van alle onroerende goederen.

Alle activiteiten van de vennootschap mogen zowel in België of in het buitenland gebeuren.

Ze kan in het kader van dit doel eveneens aile activiteiten van public relations en van klantenwerving. uitoefenen.

De vennootschap mag op algemene wijze alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende, verrichtingen hoegenaamd ook stellen, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan rechtstreeks of'. onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bevorderen.

Ze mag belangen nemen hetzij door inbreng, inschrijving of fusie of op elke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen of die een economische band met haar hebben.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-trij b[et $etgisc$ Stâffsl5iffct = I3r0172U14 _ Éinnëxés dü MóriileurTiélgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens de functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere venaoot§chappen.

- DUUR : onbepaalde duur.

- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd zesentachtig duizend vijfhonderd zestien euro (168.516,00 E) en wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en zes (906) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/negenhonderd en zesde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort op de wijze aangeduid in de akten van oprichting, verhoging en/of vermindering van kapitaal.

- BESTUUR --BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Een zaakvoerder mag noch rechtstreeks noch onrechtstreeks belangen nemen in enige onderneming die concurrentie zou kunnen voeren met de vennootschap.

De vergadering kan vervroegd een einde stellen aan het mandaat van een zaakvoerder.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en verricht alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het vervullen van het maatschappelijk doel, behalve diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot.

- ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

a) ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij per brief, hetzij door een lasthebber. Deze

stem zal evenwel nietig zijn als deze brief niet door de zaakvoerders is ontvangen op zijn minst drie dagen voor

de algemene vergadering. Ze zal eveneens nietig zijn als deze brief niet de volgende vermeldingen bevat

- de naam en de woonplaats van de vennoot,

- de naam van de vennootschap en haar maatschappelijke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- de stem of de onthouding voor elk agendapunt zoals aangegeven in de oproeping, - de plaats en de datum van de ondertekening,

- de handtekening van de vennoot of van zijn lasthebber.

Deze brief kan verstuurd worden bij wijze van alle communicatiemiddelen en meer bepaald per post, e-mail

en telefax. Bijgevolg is enkel een geschrift vereist.

b) Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen wike bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

9. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op eerste januari en eindigt op ééendertig december van ieder jaar.

10. VERDELING VAN DE WINST:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de nettowinst uit,

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve

de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk

Voor-'behouden aan het Belgisch staatsblad

kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds

benederi peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op

voorstel van de zaakvoerders.

- VERDELING VAN HET VEREFFENINGOVERSCHOT

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst

aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet werd

afgeschreven terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Lorette ROUSSEAU,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014
ÿþ MO0 WORD 11.1

\e_itr Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

140 2958

- 2 JAN 2014

2PUXELLE

Greffe

N° d'entreprise : 0807416023

Dénomination

(en entier) : G.P. Associates

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

siège : Bruxelles (district 2), boulevard Emile Bockstael 325

(adresse complète)

Objet(s1 de l'acte ;Refonte des statuts - Adoption et établissement du texte des statuts en français et en néerlandais

D'un acte reçu par Nous, Maître Lorette Rousseau, notaire associé résidant à Saint-Josse-ten-Noode, le: vingt-trois octobre deux mille treize, non enregistré, il résulte que l'assemblée générale extraordinaire des. associés de la société privée à responsabilité limitée "G.P. Associates" a pris à l'unanimité des voix, les résolutions suivantes

1. Ratification du transfert du siège social de la société de 3071 Erps-Kwerps, Eikenstraat 27 à Bruxelles (district 2), boulevard Emile Bockstael 325, décision de la gérance du 25 mai 2012, publiée aux annexes du' Moniteur belge 27 septembre 2012, sous le numéro 20120927-160830, mais non constatée authentiquement. En conséquence, décision de modifier l'article 2 des statuts.

2. Décision de refondre les statuts de la société, d'adopter et d'établir le texte des statuts en français et en, néerlandais et ce en remplaçant le texte aotuel des statuts en néerlandais par les nouveaux textes en français, et en néerlandais, en tenant compte qu'en cas de contradiction entre les deux versions, la version en français', primera, et dont il résulte du nouveau texte en français que :

- FORME ET DENOMINATION : société privée à responsabilité limitée "G.P. Associates".

- SIEGE SOCIAL : Bruxelles (1020 Bruxelles), boulevard Emile Bockstael 325.

- OBJET

La société a pour objet

- l'exécution de toutes études et travaux d'assistance technique, juridique, financière, commerciale,

administrative ou de gestion pour compte de sociétés ou d'organismes dans lesquelles elle détient directement ou indirectement des participations ou pour compte de tiers ;

- toutes opérations liées directement ou indirectement à la publicité, sous toutes ses formes et principalement, l'étude, le développement, l'élaboration, la mise en fonctionnement et l'exécution de plans et de campagnes publicitaires et de tous moyens de publicité et de la gestion et la surveillance des budgets de publicité ;

- l'organisation et l'exécution de formation de gymnastique, aquagym, aérobic, psychomotricité ;

- l'organisation et l'exécution de formation de relaxothérapie, sophrologie, séminaires, chambres d'hôtes,. etc... ,

- soit pour compte propre ou pour compte de tiers, ou en participation avec ceux-ci, toutes opérations immobilières de quelque nature que ce soit et principalement, l'achat, la vente, l'échange, la location, l'immobilier, le lotissement, la transformation, fa construction, la revalorisation, l'exploitation et fa gestion de tous: biens immobiliers.

Toutes les activités de la société peuvent être accomplies aussi bien en Belgique qu'à l'étranger.

Elle pourra également dans le cadre de cet objet exercer toutes activités de relations publiques et de. prospection de clientèle.

La société pourra d'une façon générale, accomplir toutes opérations commer- ciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui seraient de nature à en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement, la réalisation et le développement.

Elle pourra s'intéresser par voie d'apports, de souscription, de fusion ou de toute autre manière dans toutes sociétés, associations ou entreprises ayant un objet similaire ou connexe au sien ou susceptible de favoriser le développement de ses activités ou ayant un lien économique avec elle.

La société peut égaiement exercer les fonctions d'administrateur ou de liquidateur dans d'autres sociétés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - DUREE : indéterminée.

" - CAPITAL

Le capital social est fixé à cent soixante-huit mille cinq cent seize euros (168.516,00 ¬ ) et représenté par neuf cent six (906) parts sociales avec droit de vote sans mention de valeur nominale, représentant chacune un/neuf cent sixième de l'avoir social, libérées de la manière indiquée dans les actes de constitution, d'augmentation et/ou de réduction de capital

- GESTION  POUVOIRS DES GERANTS

La gestion de la société est confiée par l'assemblée générale à une ou plusieurs personnes physiques ou morales, associées ou non, nommées avec ou sans limitation de durée, gérants statutaires ou non, Lorsqu'une personne morale est nommée gérant, celle-ci a l'obligation de nommer un représentant permanent, personne physique, qui sera chargé d'exercer la fonction de gérant au nom et pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

Si la société est nommée administrateur/gérant d'une société, la compétence de nommer un représentant permanent revient à la gérances

Un gérant ne peut s'intéresser ni directement, ni indirectement, à aucune entreprise susceptible de faire concurrence à la société.

L'assemblée pourra mettre fin au mandat de gérant anticipativement.

Chaque gérant est investi des pouvoirs les plus étendus pour faire tous les actes de gestion et de disposition qui intéressent la société.

Chaque gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice et peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social, sauf ceux que la loi réserve à l'assemblée générale, La gérance peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire, associé ou non.

- ASSEMBLEE GENERALE  DROIT DE VOTE

Il est tenu chaque année, au siège social, une assemblée ordinaire, le premier vendredi du mois de juin à quatorze heures.

a) Chaque associé peut voter par lui-même, par correspondance ou par mandataire. Ce vote sera toutefois nul si cette correspondance n'est pas reçue par la gérance trois jours au moins avant l'assemblée générale. Il sera également nul si cette correspondance ne mentionne pas

- le nom et le domicile de l'associé,

- le nom de la société et son siège social,

- la date de l'assemblée générale,

- le vote ou l'abstention pour chaque point de l'ordre du jour tel qu'il figure dans la convocation.

- le lieu et la date de la signature.

- la signature de l'associé ou de son mandataire,

Cette correspondance pourra être transmise par tous modes de communication et notamment par poste et

télécopie, en conséquence, seul le support écrit est requis.

b) A l'exception de

- les décisions à prendre dans le cadre de l'article 332 du Code des Sociétés ;

- les décisions qui doivent être passées par un acte authentique ;

les associés peuvent prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale. A cette fin, la gérance va envoyer aux associés et aux commissaires éventuels, une circulaire, soit par lettre, fax, e-mail, mentionnant l'agenda et les propositions de décisions. Elle demandera aux associés d'approuver les propositions de décisions et de renvoyer la circulaire dûment signée, dans le délai prescrit après réception de la circulaire, au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans la circulaire.

Les propositions des décisions seront considérées comme n'ayant pas été prises si la gérance n'a pas reçu dans le délai prévu par la circulaire, l'approbation de tous les associés en ce qui concerne le principe de la procédure écrite ainsi qu'en ce qui concerne les points de l'agenda. Il en sera de même au cas où fa gérance n'a pas obtenu dans le délai prévu l'accord unanime de tous les associés en ce qui concerne les propositions des décisions.

Chaque part dcnne droit à une voix.

- EXERCICE SOCIAL :

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre de chaque année.

- RESERVE - REPARTITION DES BENEPICES

L'excédent favorable du bilan, déduction faite des frais généraux, charges sociales et amortissements,

constitue le bénéfice net.

Sur ce bénéfice, il est effectué chaque année un prélèvement d'au moins cinq pour cent, pour constituer la

réserve légale; ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve a atteint dix pour cent du

capital social, mais doit être repris si, pour quelque motif que ce soit, le fonds de réserve vient à être entamé.

Le solde est mis à la disposition de l'assemblée générale qui en détermine l'affectation, sur proposition de la

gérances

- REPARTITION DU BONI DE LIQUIDATION

Après apurement de toutes les dettes et charges, et des frais de liquidation, l'actif net sert tout d'abord à

rembourser en espèces ou en titres ou autrement, le montant libéré non amorti des parts.

Le surplus disponible est réparti entre tous les associés, suivant le nombre de leurs parts.

3. Tous pouvoirs sont conférés à la gérante pour l'exécution des résolutions qui précèdent.

Réservé Volet B - Suite

au

Moniteur

belge



A " Tous pouvoirs sont conférés au notaire soussigné, afin de rédiger le texte de la coordination des statuts de la société, le signer et le déposer au greffe du tribunal du commerce compétent, conformément aux dispositions légales en la matière.

Tous pouvoirs sont conférés à la gérante, aveo droit de substitution, afin d'assurer les formalités auprès d'un guichet d'entreprise en vue d'assurer la modification des données clans la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'Administration de la Taxe sur ia Valeur Ajoutée.



POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

Lorette ROUSSEAU,

Notaire

Pour dépôt simultané :

- expédition de l'acte

- statuts coordonnés

Mentionner sur la dernière page du Volet S : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

$ijtagen bij het iteigisth taatelari 13/01120t4 - Annexes dü Vlóïiitëür 6élgë

27/09/2012
ÿþ(nx Mot! Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nectgcl'egd têt §tiff%' ~er

i~ecitt~rt van Kooph~r~ier

te Leuven, de if{ SEP, 2012

DedienE R,

1111111111 MI Il

*12160830*

be

a

B

st~

Ondernemingsnr : 0807.416.023

Benaming

(voluit) : G.P. ASSOCIATES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3071 Erps-Kwerps, Eikenstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben op 25 mei 2012 beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar Brussel (district 2), Emile Bockstaellaan 325.

WATTICANT Gisèle, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 21.08.2012 12440-0103-009
18/06/2012
ÿþw

lood Wald 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande,

te Leuven, de 0 7 JUNI 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

1I1i1iiw9iiflniuiiiuuiniuu

) bel

at BE

Sta

Ondernemingsnr : 0807416023

Benaming

(voluit) : G.P. ASSOCIATES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3071 Erps-Kwerps, Eikenstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Catherine HATERT, notaris, geassocieerd notaris te Sint-Joost-ten-Node, op vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf, niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennoostchap met beperkte aansprakelijkheid "G.P, ASSOCIATES" de volgende beslissingen heeft genomen :

[. Inbreng

Mevrouw Gisèle WATTICANT verklaart inbreng te doen van volgend onroerend goed in de vennootschap, wat door de vennootschap aanvaardt wordt:

STAD BRUSSEL  16e afdeling

In een gebouw met bijhorigheden en terrein gelegen Emile 13ockstaellaan 325, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 249Y voor 3 are :

1. Het lot genummerd TWEE, bevattende :

a) in privatieve en exclusieve eigendom : bureau 1, hall 1, bureau 2, kitchenette en archieflokaal op het gelijkvloers, aangeduid in het blauw op de plannen gehecht aan de basisakte ;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd zevenenveertig komma negenennegentig duizendsten (147,99/1.000) in de gemene delen, waaronder het terrein.

2.Het lot genummerd DRIE, bevattende

e) in privatieve en exclusieve eigendom : ontvangstlokaal, vestiaire et commerciële ruimte op het gelijkvloers, aangeduid in het paars op de plannen gehecht aan de basisakte ;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid : driehonderd zestien komma negenentachtig duizendsten (316,89/1.000) in de gemene delen, waaronder het terrein.

Zoals dit goed beschreven staat in de basisakte van het gebouw, verleden op heden voor ondergetekende notaris, en waarvan een uitgifte eerstdaags zal neergelegd worden op het bevoegde hypotheekkantoor, met het oog op zijn overschrijving.

2. Verslagen

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslag gegeven de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder, de dato 4 november 2011 en van de bedrijfsrevisor, Mevrouw Danielle QUIVY, te Schaarbeek, de dato 28 februari 2012, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, en elke aanwezige vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het rapport van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen :

« De controles die wij uitvoerden zijn in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, meer bepaald met de normen inzake controle van inbreng.

De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen als vergoeding voor die inbreng in natura.

De inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging bij "«G.P. ASSOC1ATES»" BVBA bestaat uit de inbreng van een onroerende goed (een commerciële begane grond, deel van het gebouw dat gelegen is op de Emile Bockstaellaan 325 te Brussel) dat eigendom is van Mevrouw Gisèle WATTICANT,

Als besluit van het nazicht van de voorwaarden en de modaliteiten voor de inbreng in natura, ter verhoging van het kapitaal van de "«G.P. ASSOCIATES»" BVBA, zijn wij in de mogelijkheid te verklaren :

- dat, de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

" Vlo behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- dat, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en aangepast is aan de omstandigheden van de geplande operatie;

- dat, de weerhouden waarderingsmethode leidt tot een totale inbrengwaarde van 249.916,00 EUR die minstens overeenkomt met het aantal (806) en de fractiewaarde van de nieuwe aandelen uit te geven als vergoeding van de inbreng en het saldo in contanten (100.000,00 EUR) volstort aan Mevrouw Gisèle WATT1CANT, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De tegenprestatie wordt conventioneel tussen de verschillende vennoten vastgesteld.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat dit verslag geen "faimess opinion" is. ».

3, Kapitaalverhoging

Beslissing het kapitaal te verhogen ten bedrage van honderdnegenenveertigduizend negenhonderd zestien euro (149.916,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro, (18.600,-) euro naar honderd achtenzestigduizend vijfhonderdzestien euro (168.516,00 euro), door creatie van 806 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen behalve dat zij zullen delen in de winsten der vennootschap vanaf vandaag,

4. Vergoeding van de inbreng

Ter vergelding van de voormelde inbreng wordt toegekend aan Mevrouw Gisèle WATTICANT, die

aanvaardt:

-806 nieuwe aandelen, volledig volgestort ;

-een som van honderdduizend (100.000,-) euro.

Mevrouw Gisèle WATTiCANT erkent de som van honderdduizend (100.000,-) euro op heden ontvangen te

hebben, waarover volle en definitieve kwijting.

De ondergetekende notaris bevestigt dat de betaling die hij persoonlijk vastgesteld heeft, gedaan werd via

rekening nummer 057032516080.

5. Verwezenlijking van kapitaalverhoging :

De kapitaalverhoging is verwezenlijkt, elk nieuw aandeel is volledig volgestort en het kapitaal is

daadwerkelijk gebracht op honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zestien euro (168.516,00 ¬ ).

6. Wijziging van de statuten

Beslissing artikel 5 van de statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst :

« Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd achtenzestigduizend vijfhonderd zestien euro (166.516,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en zes (906) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/negenhonderd en zesde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort op de wijze aangeduid in de akten van oprichting, verhoging en/of vermindering van kapitaal. »

7. Alle volmachten worden toegekend aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de getroffen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Catherine HATERT,

Notaris

Voor gelijktijdige neerlegging :

- uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþ Mare 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tar griffie der

Roditbank van Koophande,

tê Leuven, de

DEGPOFFOT, "

Sri) 2411

Griffie

111111111111111M II II

*11147837*

II

bah aa Be Sta:

Ondememingsnr : 0807416023

Benaming

(voluit) : G.P. ASSOCIATES

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3071 Erps-Kwerps, Eikenstraat 27

OnclenNero akte: Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.P. ASSOCIATES", van drie juni tweeduizend en elf, werd volgende beslissing genomen:

Ontslag van de heer HOMBAU Philippe Léon Jean Germain, geboren te Schaerbeek (1030 Brussel), op vierentwintig juli negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Eikenstraat 27, nationaal nummer : 58.07.24-101.58 in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf drie juni tweeduizend en elf.

WATTICANT Gisèle

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 15.08.2011 11404-0166-009
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.08.2010 10442-0120-009

Coordonnées
G.P. ASSOCIATES

Adresse
BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 325 1020 BRUXELLES

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale