GERARD COPS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERARD COPS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.887.179

Publication

22/08/2012
ÿþI1UI III11IRIII Itlll

*12144515*

mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

be

8 St

Ondememingsnr : 0827.887.179

GERARD COPS

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Grote Prijzenlaan 166/4

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding - sluiting vennootschap

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op zes augustus tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Maaseik op acht augustus tweeduizend en twaalf.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERARD COPS", met maatschappelijke. zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Grote Prijzenlaan 16614, en met ondernemingsnummer BTW BE 0827.887.179 en op welke buitengewone al-gemene vergadering tweehonderd en, tien (210) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig. waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stem-men, waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Aelvoet & Partners', vertegenwoordigd door mevrouw? Saman Wendy, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per vierentwintig juli tweeduizend en twaalf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "GERARD COPS" gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Grote Prijzenlaan 16614, en met ondernemingsnummer BTW BE 0827.887.179, wordt ontbonden en dit vanaf heden.

De aandeelhouders  in hoedanigheid van algemene vergadering  bevestigden op basis van de geauditeerde staat van acitva en passiva van de vennootschap per vierentwintig juli tweeduizend en twaalf, dat er geen passiva zijn.

De vergadering besliste derhalve -- met het oog op de onmiddellijke sluiting van de, vennootschap -- geen vereffenaar te benoemen.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming ;

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

mod 2.1



Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De enige aandeelhouder erkent het resterend actief te hebben ontvangen, waarover hij Kwijting verleent.

De aandeelhouders verklaarden hoofdelijk en ondeelbaar in te staan voor de terugbetaling van de eventuele nog onbekende sommen binnen de vennootschap.

De vergadering verklaarde derhalve dat de vrijwillige ontbinding en sluiting van de vennootschap dadelijk werd voltrokken.

De vergadering verklaarde de afrekening voor gesloten en stelde vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLUIT

Gemelde vennootschap werd vóór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de heer COPS Gerard Jean Marie, voornoemd.

Genoemde heer COPS Gerard Jean Marie wordt, zo voor het verleden als voor de toekomst, bevestigd in zijn hoedanigheid van vereffenaar. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben ' van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering bevestigde  bij de huidige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vennootschap  dat met ingang van heden een einde is gekomen aan het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer COPS Gerard Jean Marie, voornoemd.

De vergadering verleent hem kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

De heer COPS Gerard Jean Marie, voornoemd, wordt ontheven van zijn taak van vereffenaar en hem wordt volledige kwijting verleend.

VIJFDE BESLUIT

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERARD COPS" zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Grote Prijzenlaan 166 bus 4, door de heer COPS Gerard Jean Marie, voornoemd, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Grote Prijzenlaan 166 bus 4.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 06/08/2012,

bijzonder verslag van de zaakvoerder,

een staat van actief en passief per 24/07/2012, en

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ht-etitien

aan het

Be'gisch

'Staatsblad

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 28.06.2012 12229-0051-010

Coordonnées
GERARD COPS

Adresse
GROTE PRIJZENLAAN 166, BUS 4 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale