H & T HORECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & T HORECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.893.241

Publication

06/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 2 7 JUIN 2012

IIA

*12118899"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr láenat" iiirtg

(voluit} : H & T Horeca

0gg sS3 ~ vz

verkort)

Rechtsvorm - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel - (1050) Brussel, Louizalaan 412

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Uit een akte verleden voor Meester Sofie DEVOS, geassocieerd notaris te Brussel, op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, ter registratie, blijkt dat :

1. De heer SHOAIB Helmy Ali Ali, geboren te Gharbia (Arabische Republiek van Egypte) op 23 maart 1955 (nationaal nummer : 55.03.23-553.30), echtgenoot van Mevrouw EL ATTABI Kaoutar, gedomicilieerd te (1000) Brussel, Henri Mausstraat 23.

2. De heer SHOAIB Talaat Aly Aly, geboren te Tanta (Arabische Republiek van Egypte) op 13 november

1960 (nationaal nummer : 60.11.13-423.39), ongehuwd volgens de gegevens van het nationaal register,

wonend te (1000) Brussel, Henri Mausstraat 27.

Onderling een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de

statuten, onder andere, volgende bepalingen bevatten :

BENAMING

De vennootschap draagt de benaming « H & T Horeca ».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1050) Brussel, Louizalaan 412.

Hij kan naar het Brussels Gewest of elders in Vlaanderen worden overgebracht bij eenvoudige beslissing

van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt(en) om de wijziging in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad bekend te maken.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen,

werkplaatsen, opslagplaatsen, filialen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

Dp vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

A.Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. B. Voor eigen rekening of voor rekening van derden : de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, discotheek, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

C.De uitbating van ruimten met hotel- of restaurantbestemming, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en

Op de laatste blz +an Luid B verrneiden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij vair de perso(ointenf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegene.mordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

investeren in hotelresidenties, hotels, restaurants, verbruikssalons, boetieks en, algemeen genomen, handelsinrichtingen, import-export van meubilair, decoratie, bouwmaterialen, vervoersmiddelen.

Zij kan eveneens het beheer en de exploitatie op zich nemen van gebouwen voor handels en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

D. - de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

- de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

- de aankoop, het beheer, en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR-

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dal de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank BNP Parisbas Fortis overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn- vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tegenover derden kunnen de zaakvoerders, onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan gevolmachtigden van hun keuze.

De procedure voorzien in de artikelen 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zal toegepast worden, wanneer uit een besluit of een verrichting een belangentegenstelling tussen een zaakvoerder en de vennootschap blijkt, in de zin van gezegd Wetboek.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om 18 uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien, op de plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering kan verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mag elke eigenaar van aandelen op de algemene vergadering, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden, bij brief, telegram, fax, telex of elektronische post.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de algemene vergadering gesteld_ Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : de heer SHOAIB Talaat, Aly Aly, geboren te Tanta (Arabische Republiek van Egypte) op 13 november 1960 (nationaal nummer : 60.11.13-423.39), ongehuwd volgens de gegevens van het nationaal register, wonend te (1000) Brussel, Henri Mausstraat 27.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De hierbij opgerichte vennootschap neemt aile verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan. Ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op de verplichting voor het bestuursorgaan van de vennootschap om deze overname te bevestigen binnen de twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel, v66r de registratie uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank.

(Get.) Sotie DEVOS, notaris

Samen neergelegd : een uitgifte.

E~1r- be óuden aan het Belgisch 5tasts'rala.d

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de hlz van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instiwnenterende notaris hetzij van de persoioln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeriv oordager

verso Naam en handtekening

09/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
H & T HORECA

Adresse
LOUIZALAAN 412 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale