HANNOVER LEASING HOLDING MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANNOVER LEASING HOLDING MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.750.112

Publication

06/06/2013
ÿþ Mod Wort 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

it11111,11181 11

2 8 MAI 2013

BRUSSEL

Griffie

V beh aa Bel Stak 11011

SSI ~ So A4 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "Hannover Leasing Holding Management"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4 (volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig mei tweeduizend dertien, dat

1. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "HANNOVER LEASING Belgien Beteiligungs GmbH & Co. KG" genaamd, met maatschappelijke zetel te Wolfratshauser Stra(3e 49, 82049 Pullach (München), Duitsland, ingeschreven in het Handelsregister van München onder nummer HRA 90996,: ' zoals blijkt uit een uittreksel uit voormeld register afgeleverd op zestien mei tweeduizend dertien, dat in het: dossier van ondergetekende notaris bewaard blijft.

2. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "HANNOVER LEASING Beteiligungs GmbH & Co. KG" genaamd, met maatschappelijke zetel te Wolfratshauser Stral3e 49, 82049 Pullach (München), Duitsland, ingeschreven in het Handelsregister van München onder nummer HRA 73319, zoals blijkt uit een uittreksel uit voormeld register afgeleverd op zestien mei tweeduizend dertien, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijft.

3. De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht "HANNOVER LEASING Belair Brüssel GmbH & Co. KG" genaamd, met maatschappelijke zetel te Wolfratshauser Stral3e 49, 82049 Pullach (München), Duitsland, ingeschreven in het Handelsregister van München onder nummer HRA 98100, zoals blijkt uit een uittreksel uit voormeld register afgeleverd door tweeëntwintig mei tweeduizend dertien, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijft. (...)

Welke verschijners, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, aan ondergetekende Notaris het door artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven document overhandigd hebben en hem verzocht hebben de statuten van een commerciële vennootschap die zij oprichten als volgt authentiek vast te; stellen, alle verschijners als oprichters, overeenkomstig artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen, (...):

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvoren van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Hannover; Leasing Holding Management".

Artikel 2, ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en opslagplaatsen in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening;

-beherend vennoot zijn en het mandaat van zaakvoerder uitoefenen in de gewone commanditaire vennootschap "Hannover Leasing Holding" (hierna "Hannover Leasing Holding");

-te dien einde kan de vennootschap alle nodige of nuttige handelingen stellen met het oog op de vervulling van haar taken en verplichtingen, evenals de rechten uitoefenen die voorvloeien uit (i) haar mandaat als beherend vennoot en zaakvoerder van Hannover Leasing Holding (hierin begrepen het ontslag uit deze functies), en (ii) het houden van aandelen in Hannover Leasing Holding als beherend vennoot (hierin begrepen de overdracht van deze aandelen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ' onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan leningen verstrekken aan groepsvennootschappen en derden en kan zowel tot waarborgvan haar eigergv_erbintenissen, de verbintenissen_van_groepsvennootschappen_als tot waarborgvan blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge t de verbintenissen van derden, zich borg stellen, zich garant stellen of eender welke andere persoonlijke of zakelijke zekerheid verschaffen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of een mandaat daartoe te verlenen.

Verder kan de vennootschap alle industriële, handels-, burgerlijke, financiële en/of financieringsoperaties, roerend of onroerend, uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur. (..,)

Artikel 5, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd Euro (61.500 euro). Het wordt vertegenwoordigd door (615) zeshonderd vijftien aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. (...)

Artikel 15, SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 16. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. (...)

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of dcor twee bestuurders.

Artikel 17. BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Evenwel dient de raad van bestuur voor de volgende beslissingen de voorafgaande instemming van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap te bekomen, welke instemming moet worden gegeven met een meerderheid van drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen:

- iedere beslissing met betrekking tot het vervreemden of het in eender welke zin bezwaren van de aandelen gehouden door de gewone commanditaire vennootschap "Hannover Leasing Holding" in de vennootschap "RAC 1" (met ondememingsnummer 0819.582.791) (hierna "RAC 1") of van haar activa, andere dan het vervreemden/bezwaren in de uitvoering van "Permitted Financing";

- iedere beslissing met betrekking tot de verkoop van de onroerende goederen van RAC 1;

- iedere beslissing met betrekking tot de ontbinding en/of vereffening van RAC 1;

- iedere beslissing met betrekking tot de uitoefening van voorkooprechten of met betrekking tot enige transactie die resulteert in de vervreemding van de aandelen gehouden door de vennootschap in RAC 1;

- iedere beslissing met betrekking tot het verlenen aan derden van rechten op de aandelen van RAC 1 of op de rechten verbonden aan deze aandelen.

Voor de doeleinden van dit artikel heeft "Permitted Financing" de volgende betekenis: (i) de leningen aangegaan door RAC 1 voor een bedrag tot honderddrieënvijftig miljoen euro (EUR 153.000.000) om de bestaande schuld van RAC 1 ten tijde van de aankoop van de aandelen door de vennootschap te herfinancieren en (ii) de leningen tot een bedrag van vierenzeventig miljoen vijfhonderdduizend euro (EUR 74.500.000) voor de tussentijdse financiering van het kapitaal plus de verbonden overeenkomsten met betrekking tot securitization (met inbegrip van de verlenging en wijziging van zulke overeenkomsten op voorwaarde dat het rendement voor de stille vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Hannover Leasing Holding of van RAC 1 niet op substantiële wijze is aangetast. § 2. Adviserende comités

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, af dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen naar keuze toekennen.

Indien het dagelijks bestuur aan meerdere personen wordt gedelegeerd, zullen deze personen deze bevoegdheden individueel kunnen uitoefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur, Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "directeur" of "algemeen directeur" of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

Artikel 18. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt jegens derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is tenslotte, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. (...)

Artikel 20. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd, door de algemene vergadering, onder de bedrijfsrevisoren, ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden worden ontslagen door de algemene vergadering.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Het bestuursorgaan is er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer aandeelhouders tot benoeming van een commissaris voor te leggen aan het bevoegde orgaan.

Artikel 21, GEWONE ALGEMENE VERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - BUiTENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden cp de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 34 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. (...)

Artikel 25, VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd, (...)

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 31. STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem. (...)

Artikel 32. MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waàrmee

aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

(" )

Artikel 34. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren. (...)

Artikel 35, AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden

worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee

bestuurders. Hun handtekening dient voorafgegaan te worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin

zij optreden.

Artikel 36. JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. (...)

Artikel 37, WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 38, UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

Artikel 39. INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden het Wetboek van vennootschappen. (...)

B. INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de zeshonderd en vijftien (615) aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven a pari, in geld, tegen de prijs

van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, als volgt

1. HANNOVER LEASING Belgien Beteiligungs GmbH & Co, KG, verschijner sub 1, tweehonderd en vijf (205) aandelen, genummerd van 1 tot en met 205;

2. HANNOVER LEASING Beteiligungs GmbH & Co. KG, verschijner sub 2, tweehonderd en vijf (205)

aandelen , genummerd van 206 tot en met 410;

3, HANNOVER LEASING Belair Brüssel GmbH & Co, KG, verschijner sub 3, tweehonderd en vijf (205)

aandelen, genummerd van 411 tot en met 615;

Samen : zeshonderd vijftien (615) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel werd onderschreven en volgestort ten belope van

honderd procent (100 %) door een storting in geld die zij hebben gedaan bij de bank "BNP Paribas Forfis" op

een rekening met nummer BE93 0016 9798 2067 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat

de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬

61.500,00) ter beschikking heeft.

Een attest van de bewaamemende instelling gedateerd op tweeëntwintig mei tweeduizend dertien blijft in

het dossier van de notaris.

I. ALGEMENE VERGADERING.

De verschijners, in algemene vergadering verenigd, verklaren aanvullend het eerste aantal bestuurders en

commissarissen vast te stellen, hen te benoemen en hun vergoeding te bepalen alsook de datum en het uur

van de eerste gewone algemene vergadering en de afsluiting van het eerste boekjaar te bepalen.

De vergadering beslist eenparig:

1. Raad van Bestuur

Het aantal bestuurders vast te stellen op drie (3), en tot die functie te benoemen

- de heer Klaus STEIXNER, wonende te Ludwig-Thoma-Stral3e 44, Rottach-Egern 83700 Rottach-Egern,

Duitsland;

- de heer Laurentius RUCKER, wonende te Hugo-Hofmann-Straj3e 35A, 82064 Straslach-Dingharting,

Duitsland; en

- de heer Dirk-Oliver SCHIEFER, wonende te Wolfratshauser Straiie 47K, 82049 Pullach, Duitsland.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening betreffende het boekjaar afgesloten op

éénendertig december tweeduizend achttien,

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering van aandeelhouders.

De vertegenwoordiging van de vennootschap gebeurt overeenkomstig artikel 19 van de statuten, hetzij door

een bestuurder, hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde tot dit bestuur.

Voormm behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

2, Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand mei van het

jaartweeduizend veertien om veertien uur.

3. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

5. Overname verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden alle door de oprichters sedert 1 januari tweeduizend dertien gestelde handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting overgenomen door de vennootschap opgericht in onderhavige akte. Deze overnamen heeft slechts gevolg op het moment dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verwerft, met name vanaf de neerlegging van het in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

6. Volmachten

De oprichters verlenen alle machten en bevoegdheden aan:

de heer Johan LAGAE, mevrouw Els BRULS, de heer Maxim DIERCKX, en de heer Jan LOOSEN,

allen woonstkeuze doende in het kantoor van de advocatenassociatie "LOYENS & LOEFF", gevestigd te

Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Neerveldstraat 101-103, afzonderlijk handelend en met recht van

indeplaatsstelling, voor het:

- opstellen in naam van de aandeelhouders van het register van aandelen van de vennootschap;

- voor het nemen van alle vereiste maatregelen verbonden aan de inschrijving van de hierbij opgerichte

vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, in voorkomend geval het Handelsregister en de

B.T.W.-administratie en alle andere administraties.

In dit verband zijn de lasthebbers bevoegd om alle akten, stukken, formulieren en documenten te

ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 3 volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HANNOVER LEASING HOLDING MANAGEMENT

Adresse
MARCEL THIRYLAAN 77, BUS 4 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale