HANZEVAST CARISBROOKE SHIPPING II

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANZEVAST CARISBROOKE SHIPPING II
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.627.353

Publication

25/11/2011
ÿþ"



Mop 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

*11177612*

D.:,

~-..

Griffie

Ondernemingsnr : 0806.627.353

Benaming

(voluit) : Hanzevast Carisbrooke Shipping Il

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening - bijzondere volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 4 november 2011.

De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening en legt de rekeningen samen met de stukken tot staving neer. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

De vergadering neemt tevens kennis van het controleverslag van de commissaris conform artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, en dit met ingang vanaf heden.

De vereffenaar, zijnde Carisbrooke Shipping (Belgium) BVBA, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde,. Berkenheide 14, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0893.006.942 en; vertegenwoordigd door de heer Gijsbert Johan Van Nieuwkoop, wonende te 3941MT Doom (Nederland),; Langbroekerweg 18, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

Tevens gaat de vergadering over tot het eervol ontslag van BDO Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met: maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Elsinore Building  Corporate Village, Da Vincilaan 9 box E.6 en vertegenwoordigd door de heer Gert Claes, als commissaris van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de vereffenaar en de commissaris voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent hen gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vennootschap zullen gedurende een termijn van; minstens 5 jaar bewaard worden te 2970 Schilde, Berkenheide 14.

De vergadering verzoekt de vereffenaar zorg te willen dragen voor de openbaarmaking van de genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening.

Tevens wordt er een bijzondere volmacht verleend aan:

-Meester Carine Goos, advocaat bij advocatenkantoor Laga, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, teneinde de genomen beslissingen van de aandeelhouders te publiceren in de Bijlagen tot het. Belgisch Staatsblad en in het rechtspersonenregister, inclusief alle benodigde documenten en stukken te ondertekenen.

-Mevrouw Hilde Tobback en Meester Vincent Schoeters, respectievelijk medewerkster en advocaat bij advocatenkantoor Laga, teneinde alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde: ook alle stukken en akte te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

Voor éénsluidend uittreksel

Carine Goos

Advocaatllasthebber

08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.03.2011, NGL 07.11.2011 11597-0061-020
11/03/2011
ÿþ moct 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eRuSall

5Griffi FEV. 2411

e

iu1111un~nwIWUNA~w~

"11039161"

Vol behoi aan Belg Staat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0806.627.353

Benaming : Hanzevast Carisbrooke Shipping Il

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11

1000 Brussel

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG BESTUURDERS -

BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN

Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op 21 december 2010, geregistreerd te Antwerpen, 5e kantoor der registratie, op 23 DEC.2010, boek 190 blad 33 vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur).De Ontvanger a.i.(get.)H.HUBERLAND, blijkt dat:

1. het boekjaar werd gewijzigd zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 april tot en met 31 maart. Het lopende boekjaar werd verlengd tot en met 31 maart 2011.

2. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden: op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal in 2011 na afsluiten van het lopende en verlengde boekjaar.

3. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de raad van bestuur en de commissaris, werd de vennootschap met ingang op 21 december 2010 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

4. Ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding is er een einde gekomen aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten:

- de heer WOLTERS Jacob Hendrik, geboren te Nieuwe Pekela (Nederland) op 28 juni 1955, wonende te 9752AC Haren (Nederland), Rijksstraatweg 71;

- de heer DOKTER Geert, geboren te Leeuwarden (Nederland) op 10 september 1955, wonende te 3064LT Rotterdam (Nederland), Damhertstraat 56;

- de heer ROSENMC LLER Bernard Herman Maria, geboren te Maastricht (Nederland) op 4 april 1951, wonende te 2244AD Wassenaar (Nederland), Buurtweg 6;

- de heer WESTER Willem, geboren te Rothesay (Verenigd Koninkrijk) op 4 oktober 1944, wonende te CH-108 Rolle (Zwitserland), Petites Buttes 4, Apt. F.

5. Als vereffenaar werd aangesteld: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARISBROOKE SHIPPING (BELGIUM)", rechtspersonenregister Antwerpen 0893.006.942, met zetel te 2970 Schilde, Berkenheide 14, die voor de uitoefening (van de bevoegdheden) van de vereffening zal worden vertegenwoordigd door de heer VAN NIEUWKOOP Gijsbert Johan, geboren te Gouda (Nederland) op 10 september 1964, wonende te 3941 MT Doom (Nederland), Langbroekerweg 18, en die conform artikel 57 van het Wetboek van Vennootschappen geacht wordt woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder "

de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze vereist is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken en andere

geschriften van de vennootschap.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die hij passend zal

oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden,

rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar.

6. Er werd aan volgende medewerkers van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de

rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laga", advocatenkantoor, te

Diegem, Berkenlaan 8B:

- mevrouw TOBBACK Hilde Achiel Irma, wonende te Kalmthout-Nieuwmoer, Maalderijstraat 14;

- de heer SCHOETERS Vincent, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Parijslaan 31;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,1



elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere

volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.°, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van deze vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte,

- verslag raad van bestuur,

- verslag commissaris,

- staat van actief en passief,

- gecoördineerde statuten,

- homologatie benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

Voorbehouden aan het Befgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.11.2010 10600-0407-023

Coordonnées
HANZEVAST CARISBROOKE SHIPPING II

Adresse
KOLONIENSTRAAT 11 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale