HARMAN BELGIUM

NV


Dénomination : HARMAN BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 403.996.288

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.01.2014, NGL 03.03.2014 14057-0357-032
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.01.2013, NGL 27.02.2013 13057-0081-028
01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 22.02.2012 12045-0105-030
23/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~...-"

_.f~" , ~ ~ ` ~

i10 FEB 2012

Griffie

nnexes du Moniteur belge

23/02/2012

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Drukpersstraat 4

1000 Brussel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGINGEN

"; Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES,=; geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op twee februari tweeduizend en twaalf en neergelegd ter: Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, voor de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de ' buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap HARMAN BELGIUM, waarvan de zetel gevestigd is,s te Drukpersstrrtat 4, 1000 Brussel, besloten heeft

1. dat het maatschappelijk kapitaal, dat momenteel tien miljoen Belgische frank (BEF 10.000.000) bedraagt, in euro wordt' omgezet en vastgesteld wordt op tweehonderd zevenenveertig duizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (EUR 247.893,52).

2. dat de vennootschap voortaan geldig zal worden vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door iedere bestuurder: alleen optredend. Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig;' vertegenwoordigd door het alleen optreden van een lid van het directiecomité. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt zij geldig vertegenwoordigd door iedere gedelegeerde tot dit bestuur, alleen optredend, ongeacht of deze bestuurder is. De vennootschap kan bovendien, binnen het kader van hun mandaat, vertegenwoordigd worden door bijzondere, lasthebbers.

3. een nieuwe tekst van de statuten op te stellen, waarvan een uittreksel volgt :

NAAM. De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "Harman Belgium".

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Drukpersstraat 4, 1000 Brussel. Deze mag worden overgebracht naar°;

iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur.

" DOEL. De vennootschap heeft tot doel het verhandelen van alle goederen, in de meest uitgebreide zin van het woord en, in= het bijzonder, van elektronische kantoortoestellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, evenals de'; " deelname aan en de uitoefening van het bestuur van andere vennootschappen met een gelijkaardig of verwant doel, De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen, die een" rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar maatschappelijk doel.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt tweehonderd zevenenveertig duizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig;, cent (EUR 247.893,52). Het wordt vertegenwoordigd door vijfendertig duizend (35.000) aandelen, zonder nominale

" waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door dei: algemene vergadering van aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt,` met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, in overeenstemming met de wettelijke': voorschriften ter zake.

" De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering,

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités en een" , auditcomité oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit.' meerdere leden, met uitzondering echter van het algemeen beleid van de vennootschap en de handelingen die door de wet:, aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit, De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1Ill

*12063809

Ondernemirtgsnr : BE0403.996.288 Benaming (voluit) : HARMAN BELGIUM

mod 11.1

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aai het Belgisch Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité bij een beslissing of verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité een vermogensrechtelijk belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.

Dagelijks bestuur. De raad van bestuur en, desgevallend, het directiecomité mogen het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat aan één of meer personen opdragen. Indien een persoon aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd tevens bestuurder van de vennootschap is, zal deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. Lasthebbers. De raad van bestuur, het directiecomité en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen, binnen de grenzen van hun respectievelijke bevoegdheden, bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. Vertegenwoordiging van de vennootschap. De vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder alleen optredend. Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door ieder lid van het directiecomité alleen optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt zij geldig vertegenwoordigd door iedere gedelegeerde tot dit bestuur, alleen optredend, ongeacht of deze bestuurder is. De vennootschap kan bovendien, binnen het kader van hun mandaat, vertegenwoordigd worden door bijzondere lasthebbers.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste donderdag van de maand december om 15 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

j De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht,

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet ' aandeelhouder. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen dienen de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

Elke aandeelhouder kan per brief stemmen, bij middel van een formulier dat behoorlijk gedateerd en ondertekend is, en dat de naam en het adres van de aandeelhouder vermeldt, het aantal aandelen waarvoor hij stemrecht heeft, de dagorde van de vergadering en, voor elk van de punten, zijn stemwijze of onthouding. De raad van bestuur mag bepalen binnen welke termijn de vennootschap dit formulier dient te ontvangen, De aandeelhouders kunnen bovendien eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, voor zover dit wettelijk is toegestaan. BOEKJAAR. Het boèkjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

RESULTAATVERWERKING, Het resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake-

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van het te verwerken resultaat.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de ; voorwaarden van de wet.

VEI.EFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging uitgifte, volmacht, vijf verzakingen, historiek + coordinatie.

F,DI'PUYT, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2011
ÿþM. Mod 2.1

AtigâTeq In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403.996.288

Benaming

(voluit) : Harman Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drukpersstraat 4, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 7 november 2011.

Het mandaat als bestuurder van mevrouw Christa Andresky, met woonplaats te Patrick Road 21, Westport, CT 06880, Verenigde Staten van Amerika, werd beéindigd met ingang op 7 november 2011.

Dr. Frank Groth, met woonplaats te Straubenhardtstrasse 27, Ottenhausen, 75334 Straubenhardt, Duitsland en de heer John Stacey, met woonplaats te 14 Wintergreen Drive, Monroe, CT 06468, Verenigde Staten van Amerika, werden benoemd als bestuurder van de vennootschap met ingang op 7 november 2011.

Hun mandaten zullen eindigen, behoudens verlenging, op de gewone algemene vergadering van het jaar 2016. Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Er wordt aan herinnerd dat de vennootschap krachtens haar statuten steeds geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Marisa lasenza Todd Suko

Bestuurder Bestuurder

Voor-behoude aan het Belgisch 5taatsbla 11111!!Itql111!

2 4 N011. 2011

USSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2011
ÿþTU* Ps.-n C 1 In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

jr1APR 200

1111

" iiosa~ss"

Ondernemingsnr : 0403.996.288 Benaming

(voluit)

Harman Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drukpersstraat 4, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Ulttreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 30 maart 2011.

Bijlagenhij het_BelgisckStaatsblad 26/O412411 Annexes rinManiteur belge Het mandaat als bestuurder van de heer Martinus Linthorst, met woonplaats te Capittenweg 22 B, 1261 JM Blaricum, Nederland, werd beëindigd met ingang op 30 maart 2011.

Mevrouw Marisa Zasenza, met woonplaats te 43 Harold Street, Unit B, Cos Cob, Conneticut 06807, Verenigde Staten van Amerika, werd benoemd als bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat is ingegaan op 30 maart 2011 en zal eindigen, behoudens verlenging, op de gewone algemene vergadering van het jaar 2016. Haar mandaat is onbezoldigd.

Er wordt aan herinnerd dat de vennootschap krachtens haar statuten steeds geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Christa Andresky Todd Suko

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

lll N I~VIIIIVYIIIIII 111

*11057355*

BRUXELLES

05 AVR. 2011

Greffe

N° d'entreprise : 0403.996.288

Dénomination

(en entier) : Harman Belgium

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Rue de la Presse 4, 1000 Bruxelles

Objet de l'acte : Nomination du commissaire

Extrait des décisions écrites de l'actionnaire unique du 31 décembre 2010:

L'actionnaire unique a décidé de nommer RSM InterAudit SCRL, ayant son siège social à Chaussée de Waterloo 1151, 1180 Bruxelles, enregistrée à la Banque-Carrefour des Entreprises sous le numéro 0436.391.122, comme commissaire de la Société pour une durée de trois ans. Son mandat viendra à échéance, sous réserve de prolongation, lors de l'assemblée générale ordinaire qui statuera sur les comptes annuels clôturés au 30 juin 2013.

Le commissaire sera représenté pour l'exercice de ce mandat par Madame Karine Morris, réviseur d'entreprises

Christa Andresky Todd Suko

Administrateur Administrateur

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 31.12.2010, DPT 21.02.2011 11040-0224-028
04/02/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 31.12.2009, DPT 27.01.2010 10024-0349-028
30/01/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2008, APP 29.12.2008, DPT 28.01.2009 09022-0143-030
04/03/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 25.02.2008, DPT 27.02.2008 08052-0114-050
14/11/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2006, APP 29.12.2006, DPT 08.11.2007 07792-0150-051
14/04/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2005, APP 15.12.2005, DPT 07.04.2006 06102-0147-023
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 31.08.2005, NGL 06.03.2006 06063-0042-023
10/05/2005 : LEA022598
12/01/2004 : LEA022598
06/03/2003 : LEA022598
11/02/2003 : BL392178
06/02/2003 : BL392178
08/02/2001 : BL392178
08/02/2001 : BL392178
28/04/2000 : BL392178
28/04/2000 : BL392178
28/04/2000 : BL392178
04/03/1997 : BL392178
04/03/1997 : BL392178
01/01/1997 : BL392178
01/01/1996 : BL392178
21/07/1994 : BL392178
07/07/1994 : BL392178
07/07/1994 : BL392178
01/01/1993 : BL392178
01/01/1992 : BL392178
24/07/1990 : BL392178
22/11/1988 : BL392178
14/04/1988 : BL392178
01/01/1988 : BL392178
01/01/1988 : BL392178
01/01/1986 : BL392178

Coordonnées
HARMAN BELGIUM

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale