HENDRICKX & SCHRYVERS ADVOCATEN

Divers


Dénomination : HENDRICKX & SCHRYVERS ADVOCATEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 539.915.856

Publication

29/04/2014 : Kecntosnk van koophandel
-Sf

"3

-o

-.

s

â– M

'S

o

-a

09


G G

<

© ri

© ON

â– 

-a

F-

09

â– M

es es

+j

09

fS0

"3

CQ

+j


G


cm es

CQ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kecntosnk van koophandel

' Antwerpen

16 APR. 20N

afdeling Anlwerpen

Griffto

Ondernemingsnr : 0539.915.856

Benaming i

(voiuit): HENDRICKX & SCHRYVERS ADVOCATEN

(verkort) : ! Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: HogeWarande 10/A, 2390 Malle

(volledig adres)

Qnderwerp akte : Mededeling

Neerlegging ter Griffie van het Verslag van de Bedrijfsrevisor en het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerders

inzake quasi-inbreng.

De Heer Peter Schryvers (get)

Bestuurder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

-----------------------------------------------------Page 1-----------------------------------------------------
14/10/2013
ÿþ(ry

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr:

nid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van dp Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 OKT. 2013

Griffie

0539" 915.856

tu1111nMhii~u~iNuui~ I11iu~uii

13 5978*

Annexes du Moniteur belge

14/10/2013

Benaming (voluit) : Hendrickx & Schryvers Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hoge Warande 4011

2390 Malle

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 1 otober 2013,,, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1) De heer HENDRICKX Harry Frans Karel Irma, advocaat, geboren te Oostmalle op 25 januari 1950 wonende te 2390 Malle, Hoge Warande 1.

2) De heer SCHRYVERS Peter Joris Maria Alfons André, advocaat, geboren te Deurne op 5 maart. 1963,wonende te 2980 Zoersel, Langebaan 36.

3) De heer VRINTS Geert Jozef Scholastica, advocaat, geboren te Brecht op 7 november 1955, wonende te 2990 Loenhout-Wuustwezel, Henningenlaan 60.

4) Mevrouw HENDRICKX Griet Yvonne Jozef, advocaat, geboren te Borgerhout op 4 april 1974; wonende te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 43/6.

5) Mevrouw VERREET Inne, advocaat, geboren te Turnhout op 14 mei 1986, wonende te 2240 Zandhoven, Het Ven 30.

6) Mevrouw VAN ERCIC Karen, advocaat, geboren te Antwerpen - Ekeren op 26 april 1986, wonende te 2390 Malle, Onze Lieve Vrouwstraat 48.

Vorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: "Hendrickx & Schryvers Advocaten".

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat door advocaten ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten te Antwerpen en op de lijst van de stagiairs van de Orde van Advocaten te Antwerpen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen welke niet strijdig zijn met de uitoefening van het beroep van advocaat.

Zij mag hetzij alleen, hetzij met anderen, direct of indirect, voor haar eigen rekening of voor i rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die direct of indirect verband houden met de uitoefening van het beroep of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking er van.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Malle, Hoge Warande 10/1.

Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het aanvangskapitaal is samengesteld uit het'` totaal van kapitaalsaandelen zoals onderschreven door het geheel van de vennoten.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00'.! EUR).

Het_kapitaal_werd bij de oprichting volledig volstort door inbrengin.geld._-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

 %~ Voorbehouden

aan het

Betg¬ sch Staatsbad

mod 11.1

Raad van bestuur: Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de bestuurders door de algemene vergadering worden verkozen uit de vennoten, voor een onbepaalde duur. In de raad van bestuur kunnen enkel advocaten zetelen die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de plaats van bestuurder vacant is, mogen de overblijvende bestuurders in een voorlopige vervanger voorzien; in dit geval dient de algemene vergadering op de eerstkomende bijeenkomst te voorzien in de definitieve verkiezing van een bestuurder. De bestuurder die aldus wordt benoemd verwerft het mandaat van de titularis die hij vervangt.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

In geval van afwezigheid van de voorzitter benoemt de raad één van zijn leden om de functies van de voorzitter te vervullen.

Raad van bestuur: bevoegdheden

De raad van bestuur is belast met de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en met hetgeen bepaald is in de statuten.

De raad van bestuur kan iedere maatregel nemen met betrekking tot haar organisatie en kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer van zijn leden en kan eveneens bijzondere bevoegdheden toekennen aan één van zijn leden of aan derden. De persoon belast met het dagelijks bestuur dient noodzakelijkerwijze een advocaat werkzaam binnen de vennootschap of binnen een verbonden advocatenvennootschap te zijn.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap is rechtmatig vertegenwoordigd ten aanzien van derden, door één bestuurder alleen handelend.

Algemene vergadering: De algemene jaarlijkse vergadering van vennoten wordt opgeroepen door de raad van bestuur binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden opgeroepen op ieder ogenblik, op verzoek van een vennoot. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Iedere vennoot wordt opgeroepen ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering en dit per gewone brief, ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur. De oproeping vermeldt de datum, het uur en de plaats van de vergadering, evenals de volledige dagorde. De oproeping is niet nodig wanneer alle vennoten wensen te vergaderen.

Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap zoals deze volgt uit de jaarrekening opgesteld door de raad ; van bestuur wordt elk jaar minstens 5 % afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 1/10 (één/tiende) van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend overeenkomstig de beslissing bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen van de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met inachtneming van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar dat werd afgesloten op 31 december 2014 en in het bijzonder op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om veertien uur.

Benoeming van de eerste bestuurders

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders voorlopig vast te stellen op twee en tot die functie te benoemen:

1/ HENDRICKX Harry voornoemd sub 1)

2/ SCHRYVERS Peter voornoemd sub2)

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

el 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan mevrouw VAN ERCK Karen, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(ry

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr:

nid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van dp Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 OKT. 2013

Griffie

0539" 915.856

tu1111nMhii~u~iNuui~ I11iu~uii

13 5978*

Annexes du Moniteur belge

14/10/2013

Benaming (voluit) : Hendrickx & Schryvers Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hoge Warande 4011

2390 Malle

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 1 otober 2013,,, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1) De heer HENDRICKX Harry Frans Karel Irma, advocaat, geboren te Oostmalle op 25 januari 1950 wonende te 2390 Malle, Hoge Warande 1.

2) De heer SCHRYVERS Peter Joris Maria Alfons André, advocaat, geboren te Deurne op 5 maart. 1963,wonende te 2980 Zoersel, Langebaan 36.

3) De heer VRINTS Geert Jozef Scholastica, advocaat, geboren te Brecht op 7 november 1955, wonende te 2990 Loenhout-Wuustwezel, Henningenlaan 60.

4) Mevrouw HENDRICKX Griet Yvonne Jozef, advocaat, geboren te Borgerhout op 4 april 1974; wonende te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 43/6.

5) Mevrouw VERREET Inne, advocaat, geboren te Turnhout op 14 mei 1986, wonende te 2240 Zandhoven, Het Ven 30.

6) Mevrouw VAN ERCIC Karen, advocaat, geboren te Antwerpen - Ekeren op 26 april 1986, wonende te 2390 Malle, Onze Lieve Vrouwstraat 48.

Vorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: "Hendrickx & Schryvers Advocaten".

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat door advocaten ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten te Antwerpen en op de lijst van de stagiairs van de Orde van Advocaten te Antwerpen.

De vennootschap kan alle handelingen stellen welke niet strijdig zijn met de uitoefening van het beroep van advocaat.

Zij mag hetzij alleen, hetzij met anderen, direct of indirect, voor haar eigen rekening of voor i rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die direct of indirect verband houden met de uitoefening van het beroep of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking er van.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Malle, Hoge Warande 10/1.

Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het aanvangskapitaal is samengesteld uit het'` totaal van kapitaalsaandelen zoals onderschreven door het geheel van de vennoten.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00'.! EUR).

Het_kapitaal_werd bij de oprichting volledig volstort door inbrengin.geld._-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

 %~ Voorbehouden

aan het

Betg¬ sch Staatsbad

mod 11.1

Raad van bestuur: Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de bestuurders door de algemene vergadering worden verkozen uit de vennoten, voor een onbepaalde duur. In de raad van bestuur kunnen enkel advocaten zetelen die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de plaats van bestuurder vacant is, mogen de overblijvende bestuurders in een voorlopige vervanger voorzien; in dit geval dient de algemene vergadering op de eerstkomende bijeenkomst te voorzien in de definitieve verkiezing van een bestuurder. De bestuurder die aldus wordt benoemd verwerft het mandaat van de titularis die hij vervangt.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden.

In geval van afwezigheid van de voorzitter benoemt de raad één van zijn leden om de functies van de voorzitter te vervullen.

Raad van bestuur: bevoegdheden

De raad van bestuur is belast met de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en met hetgeen bepaald is in de statuten.

De raad van bestuur kan iedere maatregel nemen met betrekking tot haar organisatie en kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer van zijn leden en kan eveneens bijzondere bevoegdheden toekennen aan één van zijn leden of aan derden. De persoon belast met het dagelijks bestuur dient noodzakelijkerwijze een advocaat werkzaam binnen de vennootschap of binnen een verbonden advocatenvennootschap te zijn.

Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap is rechtmatig vertegenwoordigd ten aanzien van derden, door één bestuurder alleen handelend.

Algemene vergadering: De algemene jaarlijkse vergadering van vennoten wordt opgeroepen door de raad van bestuur binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden opgeroepen op ieder ogenblik, op verzoek van een vennoot. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Iedere vennoot wordt opgeroepen ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering en dit per gewone brief, ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur. De oproeping vermeldt de datum, het uur en de plaats van de vergadering, evenals de volledige dagorde. De oproeping is niet nodig wanneer alle vennoten wensen te vergaderen.

Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap zoals deze volgt uit de jaarrekening opgesteld door de raad ; van bestuur wordt elk jaar minstens 5 % afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 1/10 (één/tiende) van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend overeenkomstig de beslissing bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen van de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met inachtneming van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar dat werd afgesloten op 31 december 2014 en in het bijzonder op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om veertien uur.

Benoeming van de eerste bestuurders

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders voorlopig vast te stellen op twee en tot die functie te benoemen:

1/ HENDRICKX Harry voornoemd sub 1)

2/ SCHRYVERS Peter voornoemd sub2)

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

el 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan mevrouw VAN ERCK Karen, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HENDRICKX & SCHRYVERS ADVOCATEN

Adresse
0000

Code postal : 0000
Localité : X
Commune : X
Région : Région de Bruxelles-Capitale