HET OUDE KLOOSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET OUDE KLOOSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.962.826

Publication

20/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neer



IltIttes

Vo beho aan Belg Steel

1111 II 1



09 OKT. 2014

ter griffie van de NjierIandstaUge

Yie ga-gtielel Earuscci

g ontvcri igen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0835.962.826

Benaming

(voluit) Het Oude Klooster

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: België, 1020 Brussel, Limalaan 18

(volledig adres)

Onderwerp aide Benoeming commissaris

De jaarvergadering van 30 juni 2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Grant Thomton Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, onclememingsnummer 0439.814.826 vertegenwoordigd door de heer Nicolas Du monceau, te benoemen ais commissaris voor een duur van 3 jaar, tot aan de Jaarvergadering van 2017, beraadslagend over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2016 De jaarlijkse indexeerbare vergoeding verbonden aan dit mandaat zal 2.000,00 euro zijn.

NV Asset & Property Management, zaakvoerder

De heer Bart Vanderschrick, vaste vertegenwoordiger

Op de batste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

1 e 4 = J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ER GE LE GJY

30-10-2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TETe GENT

Ondernemingsnr : 0835.962.826

Benaming

(voluit) : Het Oude Klooster

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoek ter Hulst 16, 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerders - volmacht - verplaatsing maatschappelijke zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 8juli 2013:

1. Er werd besloten Vesta BVBA, met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter Hulst 16, ingeschreven in de Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0876.689.166 (RPR Gent), vast vertegenwoordigd door de heer Jan Versyp, te ontslaan als zaakvoerder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang.

2. Er werd besloten:

- de heer Bart Vanderschrick, wonende te Monaco, 10 Avenue des Ligures,

- de heer Frank Bamelis, wonende te Monaco, 33-35 Avenue des Papelins,

- naamloze vennootschap "Asset & Property Management", met maatschappelijke zetel te 1082 Brussel, avenue Gisselaire Versé 23-25, ingeschreven in de Kruispunt Bank van Ondernemingen onder het nummer 0453.990.880, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Vanderschrick,

burgerlijke vennootschap naar Monegaskisch recht "Castillon", met maatschappelijke zetel te Monaco, Résidence Monte Marina, 31-33 Avenue des Papelins, geregistreerd te Monaco op 2 juli 2008 folio 182M, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Bamelis,

te benoemen tot zaakvoerders van de Vennootschap met onmiddellijke ingang. Hun mandaten zijn onbezoldigd en eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

3. Er werd besloten een bijzondere volmacht te verstrekken aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Michiel Vanderhaeghe en de heer Samuel Darcheville, advocaten, kantoorhoudende te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen of gezamenlijk op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders gehouden op 8 juli 2013:

1. Er werd besloten de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang, te verplaatsen naar 1020 Brussel, Limalaan 18.

2. Er werd besloten een bijzondere volmacht te verstrekken aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Michiel Vanderhaeghe en de heer Samuel Darcheville, advocaten, kantoorhoudende te Neerveldstraat 109, 1200 Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen of gezamenlijk op te treden met het oog op het publiceren van voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap in dit verband te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

Voor eensluidend uittreksel.

t

Voorgehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*1317028

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Brussel 28 oktober 2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Michel Vanderhaeghe

lasthebber

 r0-Cya,,ss2_. e,.a,tMOSI- rf\93Ci-ty.,-tiCèd ; 4..}c> h ,.s o tt. -2.fid-J.,aeR-sckeTt¢ CD,Stià . L,eA,rr-Clse~.J.J3 ci.d,o$ .~: 'a `3 y cssll2e3e MIZ.Y\ aCtiZt..z Ceen~a.~

oLa " CA -2e:- '.A "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c

,e

13/05/2011
ÿþw

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Huist 16

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op 29 april 2011, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Het Oude Klooster", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16.

Oprichters:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA, met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0876.689.166. Opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 06 oktober 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daama onder nummer 152008.

2) De heer VERSYP Jan Arnold, geboren te Gent op 20 december 1969, en zijn echtgenote :

3) Mevrouw VAN den STORME Lieve, geboren te Ninove op 11 april 1970, samenwonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "Het Oude Klooster". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele (Moortsete), Hoek ter Hulst 16. De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van verbonden vennootschappen of voor rekening van derden, het bouwen, het verwerven, het beheren, het bewerken, het verkopen en/of het verhuren van onroerende goederen, onroerende leasing, opstalrecht of erfpacht van onroerende goederen verlenen en/of aangaan, alsook alle andere handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waamemen in andere vennootschappen, welke hun doel ook moge zijn.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen van gelijk welke aard uitvoeren, van industriële, commerciële en/of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel ; zij mag, eveneens belangen hebben bij wijze van vereniging, inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng,! fusie of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland met een gelijkaardig of samenhangend doel of wier doel van aard is de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

De vennootschap mag alle borgstellingen, hypotheken, panden of andere zekerheden stellen of aangaan met betrekking tot leningen, kredieten, waarborgen of verplichtingen van gelijk welke aard die hetzij door de vennootschap zelf hetzij, binnen de grenzen van het vennootschapsbelang, door een verbonden ondememing of door eender welke andere derde zijn aangegaan.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J!!!!lijitqliull

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Het Oude Klooster

NEE m GjELEGID

0 3 -05- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPF-GTaft eTE GENT

t



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De genoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA heeft ingeschreven op achtennegentig (98) aandelen en betaalde hierop zesduizend zesenzeventig euro (¬ 6.076,00).

2) De heer Jan VERSYP voornoemd heeft ingeschreven op één (1) aandeel en betaalde hierop tweeënzestig euro (¬ 62,00).

3) Mevrouw Lieve VAN den STORME voornoemd heeft ingeschreven op één (1) aandeel en betaalde hierop tweeënzestig euro (¬ 62,00).

De aandelen waarop ingeschreven in geld werden aldus volledig afbetaald ten belope van één/derde en het totaal bedrag van de gedane stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), is vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien van de statuten.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Boekjaar  inventaris  resultaatverdeling:

Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op éénenderlig december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een emstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Ontbinding  vereffening:

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar na' homologatie van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het wetboek van vennootschappen. Mits akkoord door de bevoegde rechtbank van koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Zaakvoerder

Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan VERSYP voornoemd, die aanvaard heeft en verklaard heeft over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Dit mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van

de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

4. Ovemame van verbintenissen.

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 01 april 2011.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Bemard Van Steenberge,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0492-027

Coordonnées
HET OUDE KLOOSTER

Adresse
LIMALAAN 18 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale