ILE DU REVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILE DU REVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.081.419

Publication

24/02/2014
ÿþ -f X i Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mad 2,1

1- ~ 1 ~ ~~ a:~ i a , vf

Greffe 3 Felf. 2014

Ne d'entreprise : 0899081419

Dénomination

(en enfer) : L'ILE DU REVE

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : Rue Honore Longtin, 94 -1090 Bruxelles

Objet de l'acte; DEMISSION -NOMINATION

Conformément au Procès-Verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 1°` février 2014:

-Démission à l'unanimité de Madame Isabelle Boulanger en qualité de gérante avec effet immédiat. -Nomination à l'unanimité de Madame Patricia Bumbello, domiciliée Chaussée de Ninove, 535 à 1070' Anderlecht, en qualité de gérante avec effet immédiat

Alain Gérôme

Mandataire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réserve

au

Monitea

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

12/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi MINI

E

SI





re~'. ~-i.. ,,. r i~ `.`E

i~t~~-rfS15 .Á~ 1t" ly.i

nC~ :~rgf #L.oti/wariivr.,l1(1~~n Op

dndernemingsnr: 0899081419

Benaming

(voluit) : L'!ie du rêve

(verkort) :

Rechtsvorm

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Honoré longtinstraat 94-1090 Jette

(volledig adres)

Onderwen akte : Vertaling van de statuten naar het Nederlands

-OPRICHTING_

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ACHT,

OP EEN JULI,

TEN KANTORE VAN MEESTER VINCENT VAN DROOGHENBROEK?

GEASSOCIEERDE NOTARIS, TER STANDPLAATS CHARLEROI ,BOULEVARD AUDENT, NUMMER 16,

VOOR MEESTER VINCENT VAN DROOGHENBROEK,

GEASSOCIEERDE NOTARIS, TER STANDPLAATS CHARLEROI

-ZI.iíV VERSCHENEN-

1- Mevrouw Smeets Laurence Yvonne christiane Silvana,

geboren te Sint- Aghata Berchem op vierentwintig maart negentienhonderd vierenzeventig

(rijksregistemummer, meegedeeld met haar uitdrukkelijke toestemming; 740324 206-67), uit de echtgescheiden, wonende en gehuisvest te 1180 Ukkel , Jean-Baptiste Labarrestraat, nummer 3714.

2-Juffrouw Boulanger Issabelle, geboren te Ukkel op zevenentwintig december negentienhonderd tweeènzeventig ( rijksregistemummer, meegedeeld met haar uitdrukkelijke toestemming: 721227 170-34), ongehuwd, wonende en gehuistvest te 1000 brussel , Boomstraat, nummer 6

comparanten wier identiteit welbekend is door de werkende notaris.

WELKE ONDERGETEKENDE NOTARISSEN AANZOCHTEN OM DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID AUTHENTIEK VAST TE STELLEN,

DIE ZIJ ALS VOLGT VASTLEGGEN:

ARTIKEL 1_VORM BENAMING

De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan. Ze heet de benaming " ILE DU REVE'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2

Iedere van de vennootschap uitgaande akte, factuur, advertentie, publicatie, brief, bestelnota en ander document bevat de firmanaam en de leesbaar weergegeven en onmiddellijk voor of na de firmanaam geplaatste vermelding "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of `BVBA".

ARTIKEL 2.- ZETEL

De maatschappelijke zetel is te 1090 Brussel (afdeling Jette), Longtinstraat, nummer 94, gevestigd.

Deze zetel kan worden overgebracht naar iedere plaats van Brussel, van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of van het Franstalige Gewest in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die alle bevoegdheden hebben om de eruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap administratieve, bedrijfszetels, kantoren, werkplaatsen, opslagplaatsen, filialen in België of in het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3: VOORWERP

De vennootschap heeft ten doet: de uitbating van een kinderdagverblijf en oppasdienst voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie, in België en in het buitenland,

De vennootschap kan met name borg staan en iedere persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen ten voordele van iedere al dan niet verbonden persoon of vennootschap.

Ze kan iedere handels-, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handeling over het algemeen uitvoeren, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat met haar maatschappelijk doel of die van dien aard is dat zij de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan bevordert,

De vennootschap kan eveneens door middel van associatie, inbreng, fusie, inschrijving, overdracht, participatie, financiële bijdrage of op iedere manier een participatie hebben in iedere onderneming, vereniging of vennootschap met een doel dat gelijksoortig, overeenkomstig of verwant is met hat hare, of die van dien aard is dat zij haar ontwikkeling bevordert, haar grondstoffen verschaft, de afzet van haar producten vergemakkelijkt, haar klanten verbreidt of voor haar een afzetbron uitmaakt.

Ze kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

ARTIKEL " .  MUR

De vennootschap wordt van heden af voor een onbeperkte duur

opgericht.

Bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt ais

inzake statutenwijziging kan zij ontbonden worden.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt: op de som van achttienduizend EUR vastgesteld.

Het wordt verdeeld in honderd negentig deelbewijzen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk overeenstemmen met éénlhonderdnegentigste van het vermogen van de vennootschap.

Voorafgaand aan de oprichting van de Vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften, rangschikten comparanten als oprichters  het financieel plan bij de minuten van ondergetekende Notaris.

ARTIKEL 6.- ONDEELBAARHEID VAN DE DEELBEWIJZEN De deelbewijzen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Bij meerdere eigenaars van een deelbewijs kan de vennootschap de uitoefening van de erop betrekking hebbende rechten schorsen totdat één enkele persoon aangewezen wordt ais zijnde te haren opzichte eigenaar van het deelbewijs.

Bij splitsing van de eigendom van een deelbewijs tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker, oefent de vruchtgebruiker de rechten betreffende de deelbewijzen uit.

ARTIKEL 7.  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN DEELBEWIJZEN

De deelbewijzen kunnen onder levenden of wegens overlijden, zonder toestemming, aan een vennoot, de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of de erflater; aan de voorouders of afstammelingen in rechtstreekse linie van de vennoten worden overgedragen.

ledere vennoot die zijn deelbewijzen onder Levenden aan een andere persoon wil overdragen, dan die welke beoogd worden hij eerste lid, moet, op straffe van nietigheid, toestemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van tenminste drieMerden van de deelbewijzen, na aftrek van de deelbewijzen waarvan de overdracht aangeboden wordt.

Te dien einde dient hij, bij aangetekend schrijven, de zaakvoerders een aanvraag te zenden met vermelding van de namen, voornamen, beroepen, woonplaatsen van de voorgestelde overemer(s) alsook het aantal deelbewijzen waarvan de overdracht overwogen wordt en de aangeboden prijs.

Binnen de acht dagen na de ontvangst van deze brief maken de zaakvoerders de inhoud ervan aan elk der vennoten bij aangetekend schrijven over, door hun te wagen om een schriftelijk bevestigend of ontkennend antwoord binnen een termijn van vijftien dagen en door erop te wijzen dat degenen die hun advies niet geven, geacht worden als gevende hun toestemming. Dit antwoord dient bij aangetekend schrijven te worden gezonden_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Binnen de acht dagen na afloop van de antwoordtermijn, delen de zaakvoerders de overdrager het aan zijn aanvraag voorbehouden lot mede.

De erfgenamen en Legatarissen die van rechtswege geen vennoten zouden worden luidens deze statuten, worden ertoe gehouden te vragen, volgens dezelfde formaliteiten, om de toestemming van de vennoten.

De weigering tot toestemming van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor beroep; nochtans kan de vennoot die zijn deelbewijzen volledig of gedeeltelijk wil overdragen, van opponenten eisen dat zij ingekocht worden tegen hun waarde die vastgesteld wordt door een in overleg gekozen deskundige of, bij gebrek, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel rechtsprekende zoals in kortgeding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot toestemming van een erfgename of een legataris. In beide gevallen dient de betaling te geschieden binnen de zes maanden na de weigering.

ARTIKEL 8. -- DEELBEWIJZENREGISTER

De deelbewijzen, op naam, worden ingeschreven in een op de maatschappelijke zetel gehouden register waarvan iedere vennoot of iedere betrokken derde kennis ervan kan nemen. Overeenkomstig de wet worden de overdrachten of overgangen van deelbewijzen erin opgenomen_

ARTIKEL 9.  ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die benoemd worden met of zonder duurbeperking en de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder kunnen hebben indien zij in de statuten genoemd worden.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, in geval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Bij gebrek aan aanduiding van duur, wordt het zaakvoerdermandaat geacht te worden toegekend zonder beperking van duur.

De gewone zaakvoerders zijn door de algemene vergadering ad nutum herroepbaar, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

In geval van één enkele zaakvoerder worden al de zaakvoeringbevoegdhedf n hem toegekend met mogelijkheid een deel ervan aan iedere mandataris, al dan niet vennoot, te delegeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

5

ln geval van pluraliteit en behoudens oprichting door de algemene vergadering van een beheercoltege kan elke zaakvoerder die alleen handelt, alle voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap nodige of nuttige handelingen stellen, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechte, hetzij ais eiser, hetzij als verweerder.

Hij kan speciale bevoegdheden aan iedere mandataris, al dan niet vennoot, overdragen.

ARTIKEL 10.  TOEZICHT

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van commissaris zolang niet wordt overgegaan tot de aanstelling, door de algemene vergadering, van een commissaris-revisor.

Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. Zijn bezoldiging valt ten laste van de vennootschap indien hij aangesteld werd met haar toestemming of deze bezoldiging bij rechterlijke beslissing te haren laste gelegd werd.

Deze aanstelling van een commissaris-revisor geschiedt niet zolang de vennootschap aan de maatstaven van 'kleine vennootschap" voldoet, luidens artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 11.  ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering wordt elk jaar, op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur, gehouden.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, ander dan een zaterdag, om hetzelfde uur, gehouden.

In geval van één enkele vennoot ondertekent hij op diezelfde datum voor goedkeunring de jaarrekening.

De buitengewone algemene vergaderingen dienen door de zaakvoerders te worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval vermelden de vennoten hun verzoek en de op de agenda te brengen onderwerpen. De zaakvoerders roepen de algemene vergadering bijeen binnen de vijftien dagen na het verzoek

Iedere algemene vergadering wordt op de maatschappelijke zetel of op iedere andeto in de oproepingsbrieven vermelde plaats gehouden.

6

De oproepingsbrieven, voor iedere algemene vergadering, bevatten de agenda en geschieden brj aangetekend schrijven aan elke vennoot, houder van in medewerking met de vennootschap uitgegeven certificaten, houder van obligaties op naam, commissaris en zaakvoerder, tenminste vijftien dagen váár de datum van de vergadering. Iedere persoon kan deze oproepingsbrief verzaken en wordt, in ieder geval, geacht ais zijnde regelmatig opgeroepen indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

ARTIKEL 12.  UITSTEL

ledere gewone of buitengewone algemene vergadering kan, op staande voet, tot ten hoogste drie weken door de zaakvoerders worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt iedere genomen beslissing.

De tweede vergadering beslist over dezelfde agenda en definitief.

ARTIKEL 13.  VOORZITTERSCHAP  BERAADSLAGINGEN NOTULEN

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek, door de aanwezige vennoot in het bezit van de meeste deelbewijzen of nog, bij gelijkheid, door de oudste onder hen. De voorzitter stelt de secretaris aan, die geen vennoot mag zijn.

De notulen die de beslissingen van de algemene vergadering of van de enige vennoot vaststellen, worden opgenomen in een op de maatschappelijke zetel gehouden register. Ze worden ondertekend door de zittingsvoor fitter en door de vennoten die erom vragen_ De uitgiften, afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

In de vergaderingen geeft elk deelbewijs recht op een stem, onder voorbehoud van de wetsbepalingen die de deelbewijzen zonder stemrecht regelen.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zou bestaan. oefent alleen deze de aan de algemene vergadering voorbehouden bevoegdheden uit en kan ze niet overdragen.

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot in het bezit van een speciale volmacht. Evenwel kunnen de rechtspersonen door een mandataris, ai dan niet vennoot, worden vertegenwoordigd.

Behoudens in de-. bij de wet bepaalde gevallen beslist de vergadering ongeacht het vertegenwoordigde kapitaalaandeel en bij meerderheid van stemmen_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

ARTIKEL 14.  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken een inventaris en de jaarrekening op, die zij, na goedkeuring door de vergadering, bekendmaken overeenkomstig de

wet.

ARTIKEL 15.  WINSTVERWERKING

Op de nettowinst zoals blijkt uit de door de zaakvoerders opgemaakte jaarrekening worden eerst tenminste vijf procent afgehouden voor de vorming van een wettelijk reservefonds; deze afhouding is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één tiende van het vennootschapskapitaal bereikte, doch dient te worden opgenomen, indien dit wettelijk reservefonds, om welke reden dan ook, aangesproken wordt.

Het saldo krijgt de bestemming die gegeven wordt door de algemene vergadering rechtsprekende op voorstel van de zaakvoerders met inachtneming van wetsbepalingen, waarbij opgemerkt wordt dat elke deelbewijs een gelijk recht in de winstverdeling toekent.

ARTIKEL 16.  ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap om welke oorzaak dan ook en op welk ogenblik dan ook geschiedt de vereffening door bemiddeling van de zaakvoerder(s) die als vereffenaars handelen, en bij gebrek, door de, door de algemene vergadering benoemde verellenaars.

De vereffenaars hebben de bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen bepaalde meest uitgebreide bevoegdheden.

De vereffenaard treden in functie slechts na bevestiging, door de Rechtbank van Koophandel, van hun benoeming die voortvloeit uit de door de algemene vergadering genomen beslissing.

Vóór de sluiting van de vereffening onderwerpen de vereffenaars het verdeelplan van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap zich bevindt,

Na aanzuivering van al de schulden, lasten en vereffeningskosten, of consignatie van de daartoe nodige sommen, worden de netto-activa onder al de vennoten verdeeld in verhouding tot hun deelbewijzen en de bewaarde goederen worden hun overhandigd om in dezelfde verhouding te worden verdeeld.

8

Indien op al de deelbewijzen niet in een gelijke verhouding gestort wordt, herstellen de vereffenaars het evenwicht, alvorens over te gaan tot de verdelingen, door al de deelbewijzen op voet van volstrekte gelijkheid te zetten hetzij door aanvullende opvraging van stortingen ten laste van de deelbewijzen waarop onvoldoende gestort werd, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën ten voordele van de deelbewijzen waarop in een hogere verhouding gestort werd.

ARTIKEL 17.  KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van de statuten kiest iedere in het buitenland gehuisveste vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder woonplaats op de maatschappelijke zetel waar iedere mededeling, aanmaning, betekening hem geldig kan worden gedaan indien hij geen andere woonplaats in België jegens de vennootschap koos.

ARTIKEL 18.  GEMEEN RECHT

Voor de door de statuten niet uitdrukkelijk geregelde

onderwerpen wordt naar de wet verwezen.

Voorafgaande toelatingen

De notaris vestigde de aandacht van comparanten erop dat de vennootschap, in de uitoefening van haar maatschappelijk doel, wegens vigerende administratieve regels, voorafgaande attesten, toelatingen of vergunningen zou kunnen moeten verkrijgen.

Overgangsbepalingen

Comparanten nemen eenstemmig de volgende beslissingen die slechts effectief worden na indiening op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, van het uittreksel uit de akte van oprichting, wanneer de vennootschap de rechtspersoon verkrijgt_

I. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op de dag van de indiening op de griffie van een uittreksel uit deze akte om op eenendertig december tweeduizend en negen te eindigen.

IL- Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt in met

tweeduizend en tien vastgesteld.

III- Commissaris-revisor

Gelet op de wettelijke maatstaven beslissen comparanten thans

niet over te gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in

oprichting

1. Overname van de handelingen die voorafgaan aan de ondertekening van de statuten

De zaakvoerders nemen de verbintenissen, alsook de eruit voortvloeiende verplichtingen, en al de activiteiten over, die sinds één januari tweeduizend en acht door mevrouw SMEETS Laurence, voormeld, namens de vennootschap in oprichting ondernomen werden.

Deze overname heeft slechts echter uitwerking wanneer de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verknjgt.

Il. Overname van de handelingen na de ondertekening van de statuten

At Mandaat

De andere comparanten stellen als mandataris mevrouw SMEETS Laurence, voormeld, aan en geven haar volmacht om voor hen en in hun naam, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de handelingen te verrichten en de verbintenissen aan te gaan die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel voor rekening van de hier opgerichte vennootschap in oprichting.

Dit mandaat heeft echter slechts uitwerking indien de mandataris bij het aangaan van deze verbintenissen ook in zijn persoonlijke naam (en niet alleen als mandataris) handelt.

BlOvemame

De krachtens dit mandaat en voor rekening van de vennootschap in oprichting verrichte handelingen en de eruit voortvloeiende verbintenissen worden geacht reeds bij de oorsprong door de hier opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

Deze overname heeft slechts uitwerking na de indiening van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

V.  Inschrijving en storting van het kapitaal

Inbreng in contanten.

Op de honderd negentig deelbewijzen wordt, meteen, in speciën ingeschreven tegen de prijs van elk honderd EUR, als volgt:

t.- Mevrouw SMEETS Laurence' vijfennegentig deelbewijzen, zijnde negenduizend vijfhonderd EUR;

2.- Juffrouw BOULANGER Isabelle: vijfennegentig deelbewijzen, zijnde negenduizend vijfhonderd EUR.

~ " o,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10

Comparanten verklaren dat de deelbewijzen waarop zo ingeschreven werd, volgestort werden door een storting in specién en dat het bedrag van deze storting, zijnde negentienduizend EUR, gedeponeerd werd op speciale rekening nummer 001-5504156-64 geopend op naam van de vennootschap in oplichting bij FORTIS BANK, naamloze vennootschap, kantoor van Jette-de-Spiegel.

Een attest van de bewarende instelling van één juli tweeduizend en acht blijft hierbij gevoegd.

VI. Storting van het kapitaal

Comparanten verzoeken ons akte ervan te nemen dat het kapitaal, overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen, gestort wordt tot het wettelijke minimumbedrag en dat elk deelbewijs waarop zo ingeschreven wordt, gestort wordt tot tenminste één vijfde.

VII. BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Worden als niet statutaire zaakvoerders voor een onbeperkte

duur aangesteld;

llMevrouw SMEETS Laurence, hiervoor nader bepaalde

comparante, die aanvaardt

2/Juffrouw BOULANGER Isabelle, hiervoor nader bepaalde

comparante, die aanvaardt.

Ze mogen gezamenlijk of afzonderlijk handelen.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering, wordt hun mandaat bezoldigd.

Kosten.

Comparanten verklaren dat het bedrag van de kosten en uitgaven, bezoldiging, lasten ten laste van de vennootschap wegens de oprichting ervan duizend drieëntachtig EUR vijfenvijftig cents (¬ 1.083,55.-) beloopt.

RECHTOP GESCHRIFTEN

De werkende notaris verklaart dat hij van comparanten het bedrag van vijfennegentig EUR (¬ 95,00) ontving, dat overeenstemt met het rechtop geschriften, waarvan kwijting,

WAARVAN AKTE.-

Gedaan en verleden te Charleroi, ten Kantore.

Comparanten verklaren dat zij in het bezit werden gesteld

van deze projectakte tenminste vijf dagen voor de ondertekening

van deze akte.

11

Na integraal uitgelegde voorlezing wat de in dit opzicht bij de wet bepaalde delen van de akten betreft en na gedeeltelijk uitgelegde voorlezing van de andere bepalingen, ondertekenden comparanten rnst Ons, i!o%sis_

(w g) onleesbaar (w g.) onleesbaar (w.g.) onleesbaar

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 04.05.2012, DPT 30.08.2012 12493-0423-011
09/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.05.2011, DPT 29.08.2011 11531-0330-010
11/07/2011
ÿþRéservé au

Moniteur

beige *11104428*

Dénomination : lie De Rêve

Forme juridique : sprl

Siège : Rue Honoré Longtin 94 -1090 Bruxelles

N' d'entreprise : 0899081419

Objet de l'acte : démission gérante



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Ce 14/06/2011 s'est tenu une assemblée générale extra-ordinaire au siège social de la socièté . Après délibération, l'assemblée générale décide à l'unaminité des voix :

-D'accepter la démission de Madame Laurence Smeets en tant que gérante et ce à partir du 30/06/2011.





Boulanger Isabelle

Gérante















"

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

u

I

III

i

Bi

i

29 J1N.ie»

teUeleee

Greffe

06/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 07.05.2010, DPT 28.08.2010 10485-0550-009

Coordonnées
ILE DU REVE

Adresse
RUE LONGTIN 94 1090 BRUXELLES

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale