IMMO THIBAUT

Divers


Dénomination : IMMO THIBAUT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.361.279

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0528-012
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0245-012
23/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iaoaoaei" Griffie el 2 JAN. 2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0894.361.279

Benaming (voluit) : IMMO THIBAUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Broederschapsstraat 2

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :Statenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris te! Ninove-Meerbeke op 27 december 2011, neergelegd ter publicatie, véér registratie, dat een; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO THIBAUT", met zetel; te Schaarbeek, Broederschapsstraat 2, met als ondernemingsnummer 0894.361.279 is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) Rekening houdende met de bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder genummerd van 1 tot en met 132 (B.S. 23 december

;; 2005, erratum 6 februari 2006), verbeterd en aangevuld door de artikelen 85-96 van de wet houdende diverse bepalingen (IV), beslist de vergadering de effecten aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Aangezien alle effecten aan toonder hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

a worden zij terstond en in dezelfde verhouding omgezet in aandelen op naam. In de zetel van de vennootschap zal een register gehouden worden van de aandelen op naam.

Derhalve worden in de statuten volgende artikelen gewijzigd:

- Artikel 6.2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"6.2 Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

" In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van

aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door

artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

- Artikel 6.3.1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"6.3.1 Algemene bepalingen

Zolang de aandelen niet volledig zijn afbetaald kunnen zij niet worden overgedragen dan indien de

overnemer door de zaakvoerder is aangenomen. Anderszins blijft de overlater jegens de

vennootschap gelden als eigenaar met verplichting de aandelen vol te storten.

Tijdens de drie weken die de algemene vergadering voorafgaan, mogen de aandelen niet worden:

overgedragen. Indien door de voorgenomen overdracht van het aandelenbezit van een vennoot nog!:

slechts stille vennoten dan wel alleen gecommanditeerde vennoten zouden overblijven, behoeft deze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

overdracht het unaniem akkoord van alle vennoten, die na de overname ofwel de vennootschap dienen om te zetten in een andere rechtsvorm, ofwel één of meerdere van hun aandelen moeten overdragen aan ten minste één stille, respectievelijk gecommanditeerde vennoot, derwijze dat de vennootschap kan worden voortgezet in haar huidige rechtsvorm waarbij tenminste een aandeelhouder bestaat van elke hoedanigheid."

- Artikel 6.3.2 van de statuten wordt in zijn geheel geschrapt.

-Artikel 6.5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"6.5 Ondeelbaarheid van de aandelen

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten, totdat één enkele persoon tegenover haar is aangewezen als eigenaar van het aandeel.

De vennootschap erkent enkel aan de vruchtgebruiker van een aandeel en dit met uitsluiting van de blote eigenaar, het recht op de dividenden en het stemrecht van alle agendapunten, geen enkele uitgezonderd, welke voorkomen op de agenda van een jaarvergadering, een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering. De vruchtgebruiker moet zijn zakelijk recht binnen de maand die volgt op het ontstaan ervan, aan de zaakvoerder ter maatschappelijke zetel per aangetekend schrijven bekend maken.

De blote eigenaar kan zolang het vruchtgebruik duurt, alle andere rechten die aan zijn aandeel verbonden zijn uitoefenen."

- Artikel 9.3 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"9.3 Bijeenroepingen

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de zaakvoerder.

Deze oproepingen bevatten de agenda en worden gedaan in de vormen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Zo de vennootschap een publiek beroep op het spaarwezen doet of gedaan heeft, moet de agenda de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede de voorstellen tot besluit.

De oproepingsberichten tot de jaarvergadering dienen verplicht te vernielden, onder de punten die op de agenda voorkomen, de bespreking van de verslagen opgesteld door de zaakvoerder en door het college van commissarissen, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder en commissarissen, de herbenoeming en vervanging van de uittredende of ontbrekende zaakvoerder en commissarissen."

- Artikel 9.3.1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"9.3.1 Toegang tot de vergadering-Presentielijst

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de titularissen van zakelijke rechten van aandelen op naam, minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst, aan de zaakvoerder hun voornemen betekenen de vergadering bij te wonen."

2) De vergadering beslist de statuten te actualiseren aan de nieuwe vennootschapswetgeving aangaande de vereffening van vennootschappen, door aanpassing van volgende artikelen in de 1 statuten:

- Artikel 11.2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"11.2 De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet : meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden :

" worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging. " V6Or de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet " de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

-Artikel 11.3 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

11.3 De vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

3) De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten.

4) Na afhandeling van alle voormelde agendapunten en de besluitvorming daaromtrent, verzoeken alle aandeelhouders, aanwezig zoals gezegd, de ondergetekende notaris uitdrukkelijk te akteren dat zij allen, gebruik makend van het recht voorzien in artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

De aandeelhouders, allen voornoemd, verklaren aan ondergetekende notaris te zijn overgegaan tot materiële vernietiging van de effecten aan toonder, voorafgaandelijk aan huidige Algemene Vergadering, en te zijn overgegaan tot inschrijving op hun respectieve naam, met vermelding van volledige identiteit, nationaal nummer en van hun aandelenbezit in het aandelenregister van de :

vennootschap. ;

Zij leggen hierbij het aandeelhoudersregister voor aan ondergetekende notaris, dewelke akteert dat

de opname van aandeelhouders in dit register volledig is, en dat, derhalve, de aandelen op naam zijn

gesteld.

VOOR. ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voqr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.07.2011 11275-0092-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 28.06.2010 10237-0035-010
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 17.07.2009 09443-0187-010
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0111-012

Coordonnées
IMMO THIBAUT

Adresse
BROEDERSCHAPSSTRAAT 2 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale