IMMOPRINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOPRINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.206.207

Publication

22/01/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z..

BRUSSEL

e JAN 2O130ffie

Voor

bepote

aan h

Belgis

Staatsk

301 330x

11111111



Ondernemingsnr :0406.206.207

Benaming (voluit) :IMMOPRINT

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :FUSIE

Tekst :MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PRgRS, te Vilvoorde, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMOPRINT", met maatschappelijke zetel te 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20, de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd door mevrouw Nicole VAN RANST, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van volmachtdrager, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 17 oktober 2012 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap "ALDI" en van de naamloze vennootschap "IMMOPRINT", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 29 oktober 2012 ; de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 november nadien, onder nummer 12182557.

De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1. De fusievoorstellen;

2. De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3. De jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste 3 boekjaren;

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening -- Overgang onder algemene titel van het vermo" en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-áeh~}nden aan het negsc aatSbiad luik B - vervolg

0 41) Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ALDI" en

0 vermogensovergang.

0 De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd

.. opgemaakt op 17 oktober 2012 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "ALDI" en "IMMOPRINT", en dat werd neergelegd op de griffie

~ van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 29 oktober 2012; bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 november nadien, onder nummer 12162557.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ALDI", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "IMMOPRINT", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2) Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen

of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4) Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de

bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5) Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de

bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

6) Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

A. alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

B. alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

C. alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

D. wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

E. Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze



a

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangégaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap NV IMMOPRINT geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering van volgend onroerend goed, hetwelk ingevolge voormelde overgang van vermogen, eigendom zal worden van de naamloze vennootschap "ALDI":

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE JETTE, vierde afdeling

Een onroerend complex (met af te breken gebouwen en constructies), op en met grond, gestaan en gelegen aan de Leopold I-straat 374, +380 en +376, gekend volgens recent kadastraal uittreksel sectie D, nummers 129/R/6, 129/L/7 en 129/N/7, met een totale oppervlakte van zesentwintig are vierenveertig centiare (26a 44ca).

F. Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

G. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

H. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7) Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor Marx

Van Ranst Vermeersch & Partners CVBA, Tervurenlaan 270 1150 Brussel,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peérs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





09/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

7f~ 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onder nemingsnr : 0406.206.207 Benaming

(voluit) : 1MMOPRINT (verkort)

111

Voor..

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" i210Z55~"

r:

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Erasmuslaan 20, 1804 Cargovil- Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

USIEVOORSTEL

Fusie door met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

tussen ALOI NV en IMMOPRINT NV

De raden van bestuur van de naamloze vennootschap ALDI (RPR Brussel 0465.569.910) met zetel in 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20 (hierna genoemd ALDI of de ovememende vennootschap) en de naamloze vennootschap IMMOPRINT (RPR Brussel 0406.206.207) met zetel in 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20 (hierna genoemd 1MMOPRINT of de overgenomen vennootschap) hebben beslist op 17 oktober 2012 het onderhavig overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders van de overnemende en overgenomen vennootschap hebben de mogelijkheid om kosteloos een afschrift van dit fusievoorstel te verkrijgen.

Het voorstel tot fuseren beoogt de overgang van het gehele vermogen  zowel de rechten als de; verplichtingen , zonder enige uitzondering of beperking, van IMMOPRINT naar ALOI en dit overeenkomstig de'. beschikkingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Deze overgang bevat,; zonder enige uitzondering, alle opeisbare en niet-opeisbare vorderingen en hun bijhorigheden, de vorderingen en procedures, vergunningen en toelatingen, voorrechten, intellectuele, industriële en andere; eigendomsrechten, en alle overeenkomsten met inbegrip van de intuitu personae overeenkomsten waarin: 1MMOPRINT partij is.

De raden van bestuur van de respectievelijke vennootschappen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

Aan het einde van de voorgestelde verrichting zal het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van IMMOPRINT overgegaan zijn naar ALDI.

(.FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.Rechtsvorm  naam - zetel

a)ALDI, naamloze vennootschap, RPR Brussel 0465.569.910 en met maatschappelijke zetel gevestigd in 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20.

De Raad van Bestuur van ALDI die dit fusievoorstel heeft opgesteld, is samengesteld als volgt:

1. De heer Erik Winters, woonachtig in 3020 Winksele, Dalenstraat 17/c;

2. De heer Hendrik Van de Walle, woonachtig in 9831 Sint-Martens-Latem, Voordelaan 16;

3. A+G Grundstückvermietungs- und Verwaltungsgesellschaft GmbH, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Robert Gerlach, Duitsland.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris De Vuyst op 24 februari 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad op 11 maart 1999, onder het nummer 990311. Sindsdien werden de statuten niet meer gewijzigd.

b)IMMOPRINT, naamloze vennootschap, RPR Brussel 0406206.207 en met maatschappelijke zetel in 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20,

De Raad van Bestuur van IMMOPRINT die dit fusievoorstel heeft opgesteld, is samengesteld als volgt:

1. De heer Erik Winters, woonachtig in 3020 Winksele, Dalenstraat 17fc;

2. De heer Hendrik Van de Walle, woonachtig in 9831 Sint-Martens-Latem, Voordelaan 16,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Possoz op 14 november 1968 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 1968, onder nummer 2944-5.

De statuten werden meermaals gewijzigd. Een laatste keer werden de statuten gewijzigd naar aanleiding van een kapitaalsvermindering overeenkomstig het proces-verbaal van de algemene vergadering verleden voor Notaris Luc Possoz op 20 december 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2008.

2. Doel

a)ALDI heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland: de groothandel en de

kleinhandel in algemene voedingswa ren en huishoudelijke artikelen, de kleinhandel met meer dan één afdeling, de invoer, de uitvoer, consignatie- depot en commissiehandel, alsook de verpakking van alle produkten die het voorwerp van de groothandel uitmaken.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken."

b)IMMOPRINT heeft ais doel:

"1. Het ontwerpen, commercialiseren, de import-export van kunstvoorwerpen, in het groot en het klein; 2. de eventuele organisatie van prestigieuze handelingen betreffende de hoofdactiviteit;

De vennootschap heeft tot doel alle handelingen die direct of indirect betrekking hebben op drukwerken of fotogravure, de koop en verkoop van papier alsook de uitgave, het publicitaire ontwerp en de al dan niet industriële fotografie.

4. de vennootschap heeft eveneens als doel de koop, de verkoop, de huur, het beheer en de waarde creatie in het algemeen van alle onroerende goederen, bebouwd of niet, in België of het buitenland.

In het algemeen mag zij alle commerciële, industriële financiële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijke doel.

Zij kan zich interesseren, door inbreng, fusie, inschrijving, deelname of op een andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bestondernemingen, in België of het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of verwant is met het hare."

II,FINANCIELE EN ECONOMISCHE MOTIEVEN

IMMOPRINT is eigenaar van een onroerend goeder in een buurt waar ALDI haar activiteiten wenst uit te breiden. De activiteiten van beide vennootschappen zijn niet enkel geografisch heel nauw met elkaar verwant doch kunnen ook conceptueel en commercieel een positieve invloed op elkaar uitoefenen.

Een fusie van beide vennootschappen biedt de mogelijkheid om de aldus gecombineerde activiteiten op een meer gestructureerde en coherente manier uit te bouwen en om de waarde van de gefuseerde vennootschap te verhogen. De fusie laat toe om een efficiëntere, kostvriendelijke structuur uit te bouwen,

llI.DE AANDELEN

Alle aandelen van IMMOPRINT zijn eigendom van ALDI. Hierdoor kan de vereenvoudigde fusie-procedure van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden. Er moet dus geen ruilverhouding voor de aandelen worden vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

IV.BOEKHOUDKUNDIG EFFECT FUSIE

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2012.

V.BIJZONDERE RECHTEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

VLBIJKOMENDE VERMELDINGEN

IMMOPRINT is eigenaar van het navolgende onroerend goed:

Gemeente Jette, Ode afdeling, sectie D, percelen nrs. 129/R/6, 129/N17 en 1291L/7, met een totale oppervlakte van 2.644m2: een atelier en opslagplaats, met inbegrip van de installaties en uitrusting) gelegen Leopold 1 straat, (het "Onroerend Goed").

Het Onroerend Goed maakt het voorwerp uit van;

-Een verkennend bodemonderzoek opgemaakt door Ageco Environmental Consulting BVBA en goedgekeurd door het BIM op 14 oktober 2009,

-Een risicostudie opgemaakt door diezelfde deskundige en goedgekeurd door het BIM op 21 januari 2010, -Een "projet de gestion de terres polluées" opgemaakt door CSD Ingénieurs NV op 1 december 2011 en het

"complément au projet de gestion de terres polluées » opgemaakt door diezelfde deskundige op 16 mei 2012, -Het gunstig advies afgeleverd door het BIM op 22 juni 2012 met betrekking tot voormeld plan,

Gezien op het Onroerend goed van IMMOPRINT een saneringsplicht rust, veronderstelt de geplande fusie de voorafgaande indiening van een "Aanvraag tot vrijstelling" bij het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM) op basis van art, 23§3 van de Ordonnantie van 5 maart 2009 inzake het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (overname van de saneringsplicht door de verwerver, met name ALDI), met in bijlage:

-Planning van de uitvoering van de sanering (op te maken door de bodemsaneringsdeskundige) -Financiële zekerheid tbv de geschatte saneringskost + BTW

IMMOPRINT verbindt er zich toe om ten laatste op het ogenblik van de fusie de goedkeuring van de overdracht door het BIM voor te leggen, samen met de recente bodemattesten met betrekking tot het Onroerend Goed.

VII. KOSTEN

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ars volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door elk van de vennootschappen, elk voor de helft;

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

VIII.VERBINTENISSEN

De bestuurders verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering overeenkomstig artikelen 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beperkingen van de vennootschappen.

De bestuurders zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

~

IX.ALGËMENE VERGADERINGEN

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van het fusievoorstel neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht wordt verleend aan Mr Nicole VAN RANST, of Mr Stefaan VERBOUWE, advocaten te 1150 Brussel, Tervurenlaan 270, teneinde de vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en de neerlegging ervan te verzorgen.

Nicole Van Ranst

Volmachtdrager

f&

Voor-behotaiden t. aan het

Belgisch

Staatsblad

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2012
ÿþM00 WORD 11.1

~, :eID: Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

i

1110 III Il 11111111

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

leUXE11E%

...

0 1<a.reeli'

ObietLs) de l'acte :Démission - Nomination

11 resort d'un procès verbal des actionnaires du 20 août 2012 que:

Madame Marie Victoire Van Eist et Madame Natalya Grudanova ont démissioné en tant que administrateur

avec effet au 20 août 2012.

Madame Marie Anne Jacquet a démissioné en tant que représentant de la société.

Ont été nommé comme nouvel administrateur pour une période de six ans, qui se termine après

l'approbation des comptes annuels au 31 décembre 2017:

Monsieur Erik Winters, domicilié à 3020 Winksele, Dalenstraat 17c;

Monsieur Henrik Van de Walle, domicilié à 9831 Deurle, Voordelaan 16.

Il ne sont pas rémunérés pour l'exécution de leur mandat,

Il ressort d'un procès-verbal du conseil d'administration du 20 août 2012 que:

1.Le conseil d'administration prend acte de la démission de madame Natalya Grudanova en qualité d'administrateur délégué et de madame Marie Anne Jacquet en qualité de représentant de la société, avec effet au 20 août 2012

2.Le conseil d'administration nomme comme nouvel administrateur délégué avec effet au 20 août 2012 : Monsieur Erik Winters, domicilié à 3020 Winksele, Dalenstraat 17c,

Il ne sera pas rémunéré pour l'exécution de son mandat.

31e conseil d'administration décide de transférer le siège social et l'adresse de l'unité d'établissement à 1804 Cargovil-Zemst, Erasmuslaan 20, avec effet au 20 août 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12181258*

i

NG d'entreprise : 0406.206.207 Dénomination

(en enter) : IMMOPRINT

(en abrégé) ;

Forme juridique : societe anonyme

Siège : Avenue Jean Dubrucq 134, 1090 Bruxelles (adresse complète)

Erik Winters

Administrateur Délégué

14/08/2012
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge

SM1ad 2.1

Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLE S

*iaiaisaa 0 3 AOUT 2012

Greffe

(en entier): IMMOPR1NT

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Jean Dubrucq 134 à B -1080 Molenbeek-Saint-Jean

Objet de l'acte : RENOUVELLEMENT DE MANDAT

(Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 30.05.2012)

L'assemblée générale prend acte de rexpiration des mandats, à rassemblée générale annuelle de 2012, de: la SA F1LONOR en tant qu'administrateur et administrateur délégué et de Madame Van Eist Marie Victoire en tant qu'administrateur.

Est nommé à la place de la SA FILONOR, Madame Natalya Grudanova NN 540131.42-874, domiciliée Rue aux Fleurs.14 C, 1380 Lasne en qualité d'administrateur et administrateur délégué. Son mandat prendra fin à l'issue de l'assemblée générale annuelle de l'an 2013.

!! a également été décidé de prolonger fe mandat dadministrateur de Madame Van Eist Marie-Victoire jusqu'à l'assemblée générale annuelle de l'an 2013,

Les nouveaux mandats seront exercés à titre gratuit.

Enfin, l'assemblée générale aborde le dernier point de l'ordre du jour et confère mandat à Madame Veronique Dumont afin de procéder aux publications légales en exécution des présentes.

Dumont Véronique

Mandataire

(Extrait du procès-verbal du Conseil du 30.05.2012)

Le Conseil prend acte de l'expiration des mandats, à rassemblée générale annuelle de 2012, de la SA FILONOR en tant administrateur délégué.

Est nommé à la place de la SA FILONOR, Madame Natalya Grudanova NN 54013142-874,_ domiciliée-Rue aux Fleurs 14 C, 1380 Lasne en qualité d'administrateur délégué. Son mandat prendra fin à l'issue de l'assemblée générale annuelle de l'an 2013.

Dumont Véronique

Mandataire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise ; 0406.206.207 Dénomination

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

13/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 21.06.2012, DPT 06.08.2012 12390-0386-010
29/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 21.06.2011, DPT 26.09.2011 11554-0285-012
07/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 21.06.2010, DPT 30.08.2010 10486-0394-010
03/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 10.06.2009, DPT 29.06.2009 09318-0007-010
20/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 10.06.2008, DPT 13.08.2008 08568-0101-012
12/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 28.08.2007, DPT 31.08.2007 07670-0085-015
04/05/2006 : BL348804
21/04/2006 : BL348804
21/04/2006 : BL348804
14/10/2005 : BL348804
10/06/2003 : BL348804
30/05/2002 : BL348804
19/01/2001 : BL348804
18/11/2000 : BL348804
01/07/2000 : BL348804
11/06/1999 : BL348804
25/10/1994 : BL348804
01/01/1993 : BL348804
15/07/1992 : BL348804
22/03/1989 : BL348804
01/01/1988 : BL348804
01/01/1986 : BL348804

Coordonnées
IMMOPRINT

Adresse
ERASMUSLAAN 20 1804 CARGOVIL

Code postal : 1804
Localité : Cargovil
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale