IMS INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMS INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.454.259

Publication

16/06/2014 : BL562412
06/01/2014
ÿþ aw Mod Wn[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSa

2 4 CEC. 2013

Griffie

i uiiiiuiw

*iao seoe*

m

i i

Ondernemingsnr : 0448454259

Benaming

(voluit) : IMS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Boulevard Louis Schmidt 119 bus 3 - 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op 13 december 2013 door Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen, houdende buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "IMS INVEST ", gevestigd te 1040 Brussel, Boulevard Louis Schmidt 119 bus 3, is gebleken dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen

1, omzetting aandelen aan toonder,

In toepassing van artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering op verzoek van de voormelde aandeelhouders alle bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

2. vernietiging van de aandelen aan toonder

Vervolgens gaat de vergadering over, in uitvoering van de vorige beslissing, tot de vernietiging van alle

bestaande aandelen aan toonder.

3. aanmaak aandeelhoudersregister

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot het aanmaken van een aandeelhoudersregister waarin terstond de 450 aandelen op naam worden ingeschreven op naam van de voormelde aandeelhouders, in verhouding tot hun voormeld aandelenbezit, hetgeen alle aandeelhouders individueel bevestigen.

4. Aanpassing statuten aan de genomen beslissingen en vaststelling van geheel nieuwe statuten in de nederlandse taal.

Vervolgens beslist de algemene vergadering unaniem de statuten aan te passen aan de vorige beslissingen, en tegelijk een nieuwe tekst van de statuten vast te stellen in de nederlandse taal op de wijze als volgt (uittreksel) :

Artikel 1. De vennootschap bekleedt de vorm van een naamloze vennootschap. Haar NAAM luidt: "IMS INVEST".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "N.V.", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR." gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het inschrijvingsnummer alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

Artikel 2. De maatschappelijke ZETEL is gevestigd te 1040 Brussel, Boulevard Louis Schmidt 119 bus 3, en kan, zonder statutenwijziging, in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. ln ieder geval dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, enzovoort, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot DOEL,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

a)Alle verrichtingen en alle studies met betrekking tot onroerende goederen of onroerende rechten, van nature of bij bestemming of incorporatie, met inbegrip van alle rechten of goederen die hieruit voortvloeien; eveneens alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden, zijnde onder meer bij wijze van voorbeeld: de aankoop, de valorisatie, de verkaveling, de ruil, de ontwikkeling, de (ver) huur, gemeubileerd of niet, de verkoop, de afstand, het beheer, de omvorming, de constructie of de afbraak van aile roerende of onroerende goederen.

b)Alle verrichtingen van beheer en lastgeving, betreffende de voormelde goederen en rechten voortvloeiend uit het voormelde hoofddoel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

è)Alle financiële verrichtingen en met name de aankoop, de ruil en de verkoop van aile roerende waarden, alle verrichtingen van commissionair, lasthebber of agent, in naam van alle personen of rechtspersonen, publiek of privaat; alle handelingen en verrichtingen voor rekening van derden, ten titel van borgstelling, aval of bestuur.

d)Studiebureau, alsook de organisatie, de dienstverlening en het advies inzake financiële, commerciële, import, export en beheersactiviteiten, alsook alle gelijkaardige of analoge activiteiten die van aard zijn het maatschappelijk doel te ontwikkelen.

De vennootschap kan, bij wijze van inbreng, afstand, onderschrijving, participatie, fusie, aankoop, verkoop, ruil, of op enige andere wijze deelnemen in andere vennootschappen, ondernemingen, of asscciaties, waarvan het doel analoog, gelijkaardig, verbonden of simpelweg nuttig is voor de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is exemplatief en niet restrictief te interpreteren.

Artikel 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde DUUR.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering zoals bij statutenwijziging mits naleving van de wettelijke voorschriften dienaangaande.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend Euro (62.000,00 ¬ ) verdeeld in vierhonderd vijftig (450) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk ééntvierhonderdvijftigste van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 15. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen. Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de Raad van Bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule van artikel 18 van de statuten, krachtens dewelke aan de voorzitter van de Raad van Bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurder(s) het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering zal de definitieve benoeming doen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 20. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onder voorbehoud van:

a)bijzondere door de raad van bestuur aan één van zijn leden toevertrouwde opdrachten;

b)opdrachten van dagelijks bestuur bepaald overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen betreffende het dagelijks bestuur;

c)alle bijzondere volmachten welke de raad van bestuur zou kunnen geven aan welkdanige personen, ai dan niet leden van de raad van bestuur,

wordt de vennootschap vertegenwoordigd ten aanzien van derden, in rechte, zowel als eiser als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of de gedelegeerde bestuurder alleen,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland geldig vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de Raad van Bestuur,

Artikel 21. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere bestuursagenten, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

in geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

Artikel 26. leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op TIEN MEI van elk jaar om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 34. Het maatschappelijk boekjaar begint op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER.

Op deze laatste datum worden de boeken en geschriften afgesloten en de raad van bestuur maakt een volledige inventaris, een jaarrekening en jaarverslag op in overeenstemming met het boekhoudkundig plan. Artikel 35. Van het resultaat bepaald volgens boekhoudkundige normen, wordt er vooraf ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tia bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met

meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen.

Artikel 36. De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het

lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren en de datum van zijn betaling te bepalen, conform artikel 618

van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expéditie procés-verbaal en gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2013 : BL562412
16/11/2012 : BL562412
10/08/2012 : BL562412
26/08/2011 : BL562412
10/09/2010 : BL562412
24/06/2010 : BL562412
18/01/2010 : BL562412
18/01/2010 : BL562412
03/07/2009 : BL562412
28/08/2008 : BL562412
05/09/2007 : BL562412
31/08/2006 : BL562412
10/04/2006 : BL562412
13/07/2015
ÿþ Mcd Wom 11.1

< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JIIJI11uN~ui~l~1uu

15099

Ondernemingsar : 0448454259 Benaming

(voluit) : I.M.S. Invest (verkort) :

Rechtsvorm : NV

Vo&-behouder aan het Belgisch Staatsbla'

neergelegeO í~LVarigal °P

ir .~"&"'Z j`l' 285 ', .er

~,- ~t~~" " ,.e.: Q ~.~

ts,r van

jtanKOOpflane Bru

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Boulevard Louis Schmidt 119, bus 3, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

De Algemene Vergadering van 8 juni 2015 beslist met de vereiste meerderheid als bestuurders en gedelegeerde bestuurders te herbenoemen

Key Management Services CVOHA, met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 677, 1930 Zaventem BE0441 490.748, Voor deze vennootschap zal Dhr. Jonathan Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24 optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 par.2 van het Wetboek van Vennootschappen.

BVBA I.M.A.& Partners(vroegere benaming I.M&A Europe bvba) met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 677, 1930 Zaventem, BE 0457.363.908. Voor deze vennootschap zal Dhr. Hugo Bruyninckx, wonende te 3380 Glabbeek, Oude Diestsestraat 24 optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 par.2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze herbenoemingen hebben een bepaalde duur van 6 jaar.

Te Brussel, 8 juni 2015

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2005 : BL562412
05/07/2004 : BL562412
01/03/2004 : BL562412
16/02/2004 : BL562412
08/07/2003 : BL562412
05/07/2002 : BL562412
04/11/1999 : BL562412
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 18.07.2016 16333-0225-014

Coordonnées
IMS INVEST

Adresse
LOUIS SCHMIDTLAAN 119, BUS 3 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale